Cel mai "varza" subiect de pe forum !!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Cel mai "varza" subiect de pe forum !!!

Mesajde Game Over » Mar Apr 02, 2002 4:32 pm

http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=1861&perpage=30&pagenumber=23
http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=1861&perpage=30&pagenumber=24
Shi exemplele pot continua ca sunt 24 de pagini !!!

1. mesaje off- topic la greu, cred sunt mai multe decat are Animalutza_XXX
2. dana shi cu onk duceti-va draga pe mirc undernet pe canalul #funclubro shi statzi acolo de vorba ;r nu pe forum (ca avetzi de discutat foarte multe :hehe: )
3. Credeam ca pe forum au loc discutzii intre cel putzin 3 interlocutori, nu doi (ua) care "monopolizeaza" discutzia de dragul de a o face, nimeni neintelegand nici o iota, de parca n-ar avea mIRC sau ICq sau mai shtiu io' ce naiba !!!!
4. De asta are atatea posturi (cred ii intrece pe totzi fanii Animal X, Andre, 3Se shi nu mai shtiu care formatzie tampita, ups i say it .... :z )
5. Nu vreau sa ma ;j cu nimeni dar daca criticatzi alte forumuri, macar fitzi shi voi corectzi !!!! Asta daca se poate sa avetzi o discutzie civilizata :hehe: !!
6. :dir: Are you blind SOPRA ?
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Re: Cel mai "varza" subiect de pe forum !!!

Mesajde gaga » Mar Apr 02, 2002 4:59 pm

Initial trimis de DarKKiller
1. mesaje off- topic la greu, cred sunt mai multe decat are Animalutza_XXX
2. dana shi cu onk duceti-va draga pe mirc undernet pe canalul #funclubro shi statzi acolo de vorba ;r nu pe forum (ca avetzi de discutat foarte multe :hehe: )
3. Credeam ca pe forum au loc discutzii intre cel putzin 3 interlocutori, nu doi (ua) care "monopolizeaza" discutzia de dragul de a o face, nimeni neintelegand nici o iota, de parca n-ar avea mIRC sau ICq sau mai shtiu io' ce naiba !!!!
4. De asta are atatea posturi (cred ii intrece pe totzi fanii Animal X, Andre, 3Se shi nu mai shtiu care formatzie tampita, ups i say it .... :z )
5. Nu vreau sa ma ;j cu nimeni dar daca criticatzi alte forumuri, macar fitzi shi voi corectzi !!!! Asta daca se poate sa avetzi o discutzie civilizata :hehe: !!
6. :dir: Are you blind SOPRA ?

1. e topic offtopic
2. daca nu te intereseaza nu citi, psst unii au blocate anumite canale la munca, dar tu de un sa shtii, nu?
3. suntem 5, depinde care cat are de muncit, azi ne-am aberat ... trei ala cu "the longest thread" a fost depasit in pagini si te oftici?
4. uite-te la data inregistrarii
5. pe rock nu e obligata sa intre nici o persoana daca nu are de treaba in lumea rockului, eu n-am accesat in viata mea paginile animal chix sau ce mai dai tu exemple ca nu ma intereseaza, poti sa faci la fel
6. daca sopra zice io-l sterg (sa vedem cate posturi imi dispar)

p.s. maestru sopra, daca lumea traieste frustrari datorita numarului meu de posturi, mai sterge shefu' o mie-doua sa fie totul ok, cool down ppl.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde gaga » Mar Apr 02, 2002 5:10 pm

Gata darksomething, l-am inchis, ca sa nu mai fii nefericit. ;D

Despre numarul meu de posturi, sopra decide, sorry, uite, ca sa fii tu fericit mi-as fi sters si alea da nu pot.

btw, sopra, stii tu linku', e cel mai vizitat subiect de guest... :con:
probabil ca vin prin top 10
gaga

Re: Re: Cel mai "varza" subiect de pe forum !!!

Mesajde Game Over » Mar Apr 02, 2002 5:32 pm

Initial trimis de DANA

1. e topic offtopic
2. daca nu te intereseaza nu citi, psst unii au blocate anumite canale la munca, dar tu de un sa shtii, nu?
3. suntem 5, depinde care cat are de muncit, azi ne-am aberat ... trei ala cu "the longest thread" a fost depasit in pagini si te oftici?
4. uite-te la data inregistrarii
5. pe rock nu e obligata sa intre nici o persoana daca nu are de treaba in lumea rockului, eu n-am accesat in viata mea paginile animal chix sau ce mai dai tu exemple ca nu ma intereseaza, poti sa faci la fel
6. daca sopra zice io-l sterg (sa vedem cate posturi imi dispar)

p.s. maestru sopra, daca lumea traieste frustrari datorita numarului meu de posturi, mai sterge shefu' o mie-doua sa fie totul ok, cool down ppl.

1. topic off topic ? credeam ca asta e pe Generalitatzi laun subiect de acolo ex: subiectu cu Say what is in your mind sau oricare altu de acolo .... blablabla
2. Aduci aceleashi argumente pe care le-a adus Deedee shi Animalutza X pe forumu Animal X???????? Credeam ca eshti mult peste nivelul lor ;) !!!! Vezi discutziile de acolo shi ai sa te convingi !!! :hehe:
3. Eu am vazut ca erai tu shi onk shi atat, in mai mult zeci de mesaje !!!!
4. era ziua de azi : pagina 24
5. Azi e ultima zi ;) !!!
6. Nu ma intereseaza daca se sterge sau nu ! Era doar o constatare la cum arata unele subiecte de pe forumu' de la Rock ca shi de pe altele bineinteles ;) !!!

P.S. Potzi sa ai shi 1 milion de posturi, nu ma intereseaza !!!!
Clar ???
Ce sensibili sunt unii !!!??? Nu potzi sa zici ceva de forumu' care-l modereaza ca repede ...... vine moderatoru' shi .... !!!! Ai dat alarma ;) : http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=1861&perpage=30&pagenumber=25 ?????
Hahahahaha, nu sunt un "nene IT", ci un amarat de asistent IT, shi asta nu cred ca e treaba ta !!!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Uau !!! "Fanta, la distractzie se cunoashte" !

Mesajde Game Over » Mar Apr 02, 2002 6:00 pm

Initial trimis de DANA
Gata darksomething, l-am inchis, ca sa nu mai fii nefericit. ;D

Nu sunt nefericit draga, ma plictiseam shi am mai intrat shi eu pe alte forumuri sa ma mai citesc shi io' altceva, ceva nou ;)!

Initial trimis de DANA
Despre numarul meu de posturi, sopra decide, sorry, uite, ca sa fii tu fericit mi-as fi sters si alea da nu pot.

Ma repet: potzi sa ai shi 1 milion de posturi, shi am zis in gluma chestia cu posturile, pacat ca nu te-ai prins sic !!!
Nu trebuia sa-l inchizi !!!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Apr 02, 2002 10:20 pm

un asfgel de subiect a fost inchis acum redeschis... eeeeh sa trecem peste acest amanunt...
vai kkkkri ai uitat ceva [nu mi-o lua in nume de rau.... si nu ma lua cu explicatiile]

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s...796&threadid=2290
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Re: Re: Re: Cel mai "varza" subiect de pe forum !!!

Mesajde gaga » Mie Apr 03, 2002 7:29 am

Initial trimis de DarKKiller

2. Aduci aceleashi argumente pe care le-a adus Deedee shi Animalutza X pe forumu Animal X???????? Credeam ca eshti mult peste nivelul lor ;) !!!! Vezi discutziile de acolo shi ai sa te convingi !!! :hehe:
3. Eu am vazut ca erai tu shi onk shi atat, in mai mult zeci de mesaje !!!!
4. era ziua de azi : pagina 24
5. Azi e ultima zi ;) !!!
6. Nu ma intereseaza daca se sterge sau nu ! Era doar o constatare la cum arata unele subiecte de pe forumu' de la Rock ca shi de pe altele bineinteles ;) !!!

P.S. Potzi sa ai shi 1 milion de posturi, nu ma intereseaza !!!!
Clar ???
Ce sensibili sunt unii !!!??? Nu potzi sa zici ceva de forumu' care-l modereaza ca repede ...... vine moderatoru' shi .... !!!!

2. nu ma plictisesc in asha hal
3. ai vazut prost
4. da azi (adica ieri) ai vazut prost
5. promisiune?
6. pe bune? vaz ca te cam bagi in seama cu treburi care chiar nu te privesc, l-am inchis din respect pt. sopra care din lipsa de monitor nu s-a aratat. unele subiecte? vezi ca mai sant d'alea lungi, poate din plictiseala iti vine sa te iei si de alea care stau pe prima pagina de juma de an.

p.s. no shit? ia citeste ce ai scris:
De asta are atatea posturi
pe bune nu te roade?

p.s. 2 cu sensibilitatea mai la gara da' mi te-ai adresat (iar te citez geniule)
dana shi cu onk duceti-va draga ...
si e frumos ca atunci cand un nene zice: tutzi pe mata, sa-i raspunzi cu buna ziua, nu?

p.s. 3: ce naiba scrii cu atatia michimaushi? s-a terminat dexul? probleme de exprimare? da o tura pe literatura, poate risti si vreun post acolo. pe harry ploter, normal.
gaga

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Apr 03, 2002 8:13 am

am sa fac o analiza pe la sfarsitul saptamanii la tot acest subiect si atunci sa va comunic si deciziile pe care cred ca am sa le iau ;b
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 03, 2002 8:40 am

Sincer, eu zic sa faci o lobotomie unora care de plictiseala se baga unde nu le fierbe oala.
Case closed, sterg subiectul.
gaga

Mesajde onk » Mie Apr 03, 2002 8:53 am

auzitzi, ma scuzatzi ca intervin, am si io o problema. mai multe. cateva.

1. acest subiect trebuia, in mod civilizat, sa sune asa: "domnule administrator, metabolismul meu se desfashoara greoi deoarece exista catziva oameni in jurul meu care ma complexeaza. nu vretzi sa-i omoram?"
2. si trebuia pus la "sugestii si reclamatzii"
3. trebuia sa fiu anuntzata, nu in mod personal, dar sub o forma oarecare, ca nu ie voie sa raspunzi la subiecte care itzi cer sa spui ce iti trece prin minte in fiecare moment ;)
4. domnul Dkk care (,) prezinta simptome gen, doamna militzie, sunt un cetatzean de bine care vreau sa va spun ca ieste cate unii care nu poci io sa dorm de grija muncii lor, nu munceshte la servici si se abereaza, ar trebui sa-si ceara scuze pentru faptul ca a deranjat un adm, si alte personalitatzi de pe forum
5. si in definitiv ar trebui sa afle ca acel thread nu exista, este doar un produs al mintzii lui, ceva gen fightclub
6. mai e da am treaba
onk

Mesajde Game Over » Mie Apr 03, 2002 10:38 am

Initial trimis de onk
auzitzi, ma scuzatzi ca intervin, am si io o problema. mai multe. cateva.

1. acest subiect trebuia, in mod civilizat, sa sune asa: "domnule administrator, metabolismul meu se desfashoara greoi deoarece exista catziva oameni in jurul meu care ma complexeaza. nu vretzi sa-i omoram?"
2. si trebuia pus la "sugestii si reclamatzii"
3. trebuia sa fiu anuntzata, nu in mod personal, dar sub o forma oarecare, ca nu ie voie sa raspunzi la subiecte care itzi cer sa spui ce iti trece prin minte in fiecare moment ;)
4. domnul Dkk care (,) prezinta simptome gen, doamna militzie, sunt un cetatzean de bine care vreau sa va spun ca ieste cate unii care nu poci io sa dorm de grija muncii lor, nu munceshte la servici si se abereaza, ar trebui sa-si ceara scuze pentru faptul ca a deranjat un adm, si alte personalitatzi de pe forum
5. si in definitiv ar trebui sa afle ca acel thread nu exista, este doar un produs al mintzii lui, ceva gen fightclub
6. mai e da am treaba

1. Cred ca deja aberatzi doamnelor shi domnishoarelor !
2. Pe bune ?
3.
4. De unde shtii tu ca nu muncesc la servici? Poate imi dai shi mie o explicatzie daca ai timp bineinteles !
5. yea, yea, yea
6. Sigur?
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Cel mai "varza" subiect de pe forum !!!

Mesajde Game Over » Mie Apr 03, 2002 11:10 am

Initial trimis de DANA

p.s. no shit? ia citeste ce ai scris: pe bune nu te roade?

p.s. 2 cu sensibilitatea mai la gara da' mi te-ai adresat (iar te citez geniule) si e frumos ca atunci cand un nene zice: tutzi pe mata, sa-i raspunzi cu buna ziua, nu?

p.s. 3: ce naiba scrii cu atatia michimaushi? s-a terminat dexul? probleme de exprimare? da o tura pe literatura, poate risti si vreun post acolo. pe harry ploter, normal.

p.s. 1 ma repet: era o gluma shi se pare ca nu ai inteles (sau poate ca n-ai citit mai sus unde era specificat) (pacat ca nu te-ai "prins")
p.s. 2 nu era o aluzie la "tutzi pe mata", ci pur shi simplu o propunere de a intra pe mIRC sau pe Icq
p.s. 3 care-i problema ta? michimaushiii sau ce am spus io' ? Shi btw intratzi pe forumu' care-l moderatzi dvs. domnishoara shi o sa gasitzi "o exprimare de zile mari" !!! Nu ceretzi de la altzii ceeea ce dvs. nu putetzi face !

P.S.: Pe bune ca nu mai intru pe forumu' de Rock (de fapt n-am nici un mesaj p'acolo) !!!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde Rolf » Mie Apr 03, 2002 11:13 am

Ce se petrece ba, lipsesc o zi si gasesc subiectu de discutii de pe rock inchis!!!!

1. Noi vorbeam acolo ca nu e un alt thread unde sa vorbim intre noi. Nu e nici un mesaj off-topic, pt ca ala e topicu. Eram citiva care foloseam pm la greu, si am zis ca in loc de pm e mai bun un thread.

2. Dintre aia de pe threadu respectiv nu s-a plins nimeni niciodata de mesajele de pe animalx sau alte forumuri, pentru ca avem obiceiu sa nu ne bagam pe unde nu ne intereseaza. Nu e obligatoriu sa citesti si sa postezi prin tot fanclubu. Asa ca justificarea cu "nu-ti place, nu te baga" e perfect corecta din punctul meu/nostru de vedere. Nu m-a deranjat nici un mesaj de-al lu deedee, animala x sau mai stiu io cine, pentru ca nu le citesc. De aia au forumu lor, unde sunt libere sa se abereze cit vor. Ciinele moare de drum lung...
Rolf
Junior Member

Mesajde Game Over » Mie Apr 03, 2002 11:31 am

Initial trimis de Rolf
Ce se petrece ba, lipsesc o zi si gasesc subiectu de discutii de pe rock inchis!!!!

1. Noi vorbeam acolo ca nu e un alt thread unde sa vorbim intre noi. Nu e nici un mesaj off-topic, pt ca ala e topicu. Eram citiva care foloseam pm la greu, si am zis ca in loc de pm e mai bun un thread.

Sorry, n-am shtiut chestia asta cand am facut subiectu' (am aflat de la domnishoara DANA )!!! Dar nici nu era precizat nicaieri ca e forum numai pt. anumite persoane !?
Domnisoara Dana va rugam sa deschidetzi subiectu' ca doar nu o sa va scrietzi 1 mie de mesaje personale cu reply-uri la totzi ceilaltzi prieteni !!!
.........
Scuze pt. cei care i-am derajat prin postarea acestui Subiect !!!
Dar ... sa precizeze shi Sopra de azi inainte ca exista forumuri care au un statut diferit fatza de celelalte (aici ma refer numai la chestia in discutzie shi nu la altceva) !
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde onk » Mie Apr 03, 2002 11:44 am

adicatelea, cum ar veni, stau io cu familia la masa, si vine ghitza de pe strada si-mi zice, da-i in cap lu ma-ta. io o omor, tata ii esplica lu ala ca io de fapt spuneam poezii cu mama, nu ne certam, si apoi vine ala si zice... a, scuze, nu mi-am dat seama ca sunteti intre voi, treceam si io pe strada asta, desi nu locuiesc aici, si am auzit voci, da acu am intzeles, bine... nu vrei sa-l chemam pe doctoru nush care s-o faca pe ma-ta la loc??????
onk

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 03, 2002 11:57 am

exemplu de thread

asta il moderatzi dvs, dkk
aici cum e? vorbitzi de unu' singur?

nu va obositzi sa-mi raspundetzi, ca am priceput rostu threadului cu pricina, ideea e sa ramana fiecare cu a ma-sii
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Game Over » Mie Apr 03, 2002 11:59 am

Initial trimis de onk
adicatelea, cum ar veni, stau io cu familia la masa, si vine ghitza de pe strada si-mi zice, da-i in cap lu ma-ta. io o omor, tata ii esplica lu ala ca io de fapt spuneam poezii cu mama, nu ne certam, si apoi vine ala si zice... a, scuze, nu mi-am dat seama ca sunteti intre voi, treceam si io pe strada asta, desi nu locuiesc aici, si am auzit voci, da acu am intzeles, bine... nu vrei sa-l chemam pe doctoru nush care s-o faca pe ma-ta la loc??????

Domnishoara lasa vrajeala !!! Raspunde la intrebarea de mai de sus ("De unde shtii tu ca nu muncesc la servici? Poate imi dai shi mie o explicatzie daca ai timp bineinteles" :hehe: )!!!
Mi-am cerut scuze ca asha am vrut io' da vad ca de acum incepi sa aberezi, ... ceea ce am spus la inceput sustzin in continuare clar !!!???
Sopra are ultimu' cuvant shi cu asta basta !!!
Parca erau nishte reguli de baza SOPRA (sau e valabil numai pentru unii)?!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde Game Over » Mie Apr 03, 2002 12:04 pm

Initial trimis de aphextwinz
exemplu de thread

asta il moderatzi dvs, dkk
aici cum e? vorbitzi de unu' singur?

nu va obositzi sa-mi raspundetzi, ca am priceput rostu threadului cu pricina, ideea e sa ramana fiecare cu a ma-sii

Nici nu am de ce sa-ti explic pentru ca scrie foarte clar pt. ce e facut subiectu' ala (sau e foarte greu de inteles ce scrie acolo?) !!!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 03, 2002 12:08 pm

sefule, uite cum sta treaba
threadu se numeshte ceva cu linkuri, poate au shi altzii idei, intrebari cu privire la diverse linkuri dar din motive ce tzin de almighty mod care eshti tu in cazul cu pricina, nu au voie sa posteze (ptr ca asha vor mushchii tai)
in mod analog, threadu care itzi zgandare tzie existentza este un thread in care doar anumite persoane au voie sa posteze, care au fost alese pe anume criterii, ptr ca asha a vrut the almighty mod de la forumu de rock
acum s-a facut lumina in capshoru' ala al tau?
aphextwinz
Junior Member

Mesajde Game Over » Mie Apr 03, 2002 12:13 pm

Initial trimis de onk

Am uitat ceva: 4,571 membri, ce familie mare domnishoara (ca doar nu avetzi voie numai voi pe forumu' de ROCK) !?

P.S.: Forumu' nu mai este forum? Sau s-a transformat in "intruniri de familie" ?
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde Game Over » Mie Apr 03, 2002 12:23 pm

sefule, uite cum sta treaba
threadu se numeshte ceva cu linkuri, poate au shi altzii idei, intrebari cu privire la diverse linkuri dar din motive ce tzin de almighty mod care eshti tu in cazul cu pricina, nu au voie sa posteze (ptr ca asha vor mushchii tai)
in mod analog, threadu care itzi zgandare tzie existentza este un thread in care doar anumite persoane au voie sa posteze, care au fost alese pe anume criterii, ptr ca asha a vrut the almighty mod de la forumu de rock
acum s-a facut lumina in capshoru' ala al tau?

Ce chestie mai !!!!
I-am rugat sa nu posteze, nu i-am obligat !!!
Shi unii chiar au postat dar aiurea (vezi mesajul cu publicitate la http://www.gameszone.ro) !!! Acolo vroiam sa fie link-uri numai pt. download nu pt. prezentari ale unor site-uri oficiale de games'uri shi nu mai shtiu io' ce!!!
Exista shi forum de LINKURI UTILE !!!

P.S. Whatever! Ramane cum am stabilit ;) fiecare cu a masii, pana cand se pronuntza SOPRA !
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 03, 2002 12:32 pm

lol
cine te obliga mah sa nu postezi?

shi tu daca ai posta pe clasa muncitoare ai posta aiurea
pentru frustratzi ca tine exista destule threaduri pe generalitatzi, cu cel mai lung thread, cu ce va trece prin cap
baga acolo, daca eshti nevorbit

shi cu a ma-sii ash adauga eu
aphextwinz
Junior Member

draga domnishorule dkk

Mesajde onk » Mie Apr 03, 2002 12:36 pm

primo, vezi ce spui, ca eu nu-s "domnisoara lasa vrajeala" cu tine
secundo, chiar nu ma intereseaza ce faci tu in timpul orelor mele de program
terzo, in caz ca nu ai intzeles, itzi explic eu ce faci tu:
- se presupune (probabil eronat, nu da) ca vrei sa te joci si tu la clasa muncitoare finca esti la munca. dar cum sa te evidentiezi? simplu, scuipand.
-pe de alta parte, orgoliul nu te lasa sa pui problema pe threaduri existente gen "sugestii/ reclamatii" or "subecte nashpa" (citate aproximative) si atunci faci clone de subiecte la cere sa apari autor care iti ofera in plus sansa de a posta de cate doo ori la rand (sanchi, raspunzi la mai multi), doar-doar ti-o creste numaru
- nici nu te-ai prins ca threadu asta era predestinat inca inainte de a incepe a se transforma exact in ceea ce ai dat tu
- ai inteles? bineee, fac o schita
in plus:
+am familie mare, da nu e treaba ta pe cine omor
+n-a zis nimeni ca numa noi avem voie pe forumu rock, da treaba asta tu n-ai prins-o

anyway, erai mai tare daca n-o bagai p'aia cu "iarta-ma......n-am vruuuut....."
onk

Mesajde Game Over » Mie Apr 03, 2002 12:45 pm

lol
cine te obliga mah sa nu postezi?

shi tu daca ai posta pe clasa muncitoare ai posta aiurea
pentru frustratzi ca tine exista destule threaduri pe generalitatzi, cu cel mai lung thread, cu ce va trece prin cap
baga acolo, daca eshti nevorbit

shi cu a ma[B]-
sii ash adauga eu [/B]

Cand am zis io' ca ma obliga cineva sa nu postez pe clasa muncitoare ? Daca banuiesc bine te referi la :
"Am uitat ceva: 4,571 membri, ce familie mare domnishoara (ca doar nu avetzi voie numai voi pe forumu' de ROCK) !?"
Era referitor la altceva ("intruniri de familie") !

Pai nu suntetzi in familie ma :hehe: ??? Cum pot sa vin io' "ghitza de pe strada" shi sa va deranjez? :hehe:

P.S. Dana nu te mai lua de michimaushi ca sunt destui shi pe forumu de Rock shi nimeni nu s-a luat vreodata de ei, sunt foarte foarte multzi chiar pe threadu' cu pricina!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Mie Apr 03, 2002 12:49 pm

stai prost cu perspicacitatea

mai incearca :p

vezi? de-asta, nu potzi posta pe clasa muncitoare :j
aphextwinz
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 03, 2002 12:51 pm

p.s. dana nu-ti raspunde ca n-are chef.

Gasca, uite ce am hotarat eu, modul. deschidem subiectul, ca azi suntem toti patru, lasam omul in pace ca poate are treaba, sterg mesajele mai vechi si las doar cate o saptamana. daca aveti comentarii, draga mare familie de 4-5 insi, va astept pe threadu' clasa muncitoare ca acilea-i cam "varaza"
gaga

Re: draga domnishorule dkk

Mesajde Game Over » Mie Apr 03, 2002 1:01 pm

Initial trimis de onk
chiar nu ma intereseaza ce faci tu in timpul orelor mele de program

In timpul orelor tale sau ale mele :hehe: ?
Dar atunci de ce dai cu presupusu'?

Initial trimis de onk
anyway, erai mai tare daca n-o bagai p'aia cu "iarta-ma......n-am vruuuut....."

Chestia cu scuzele, am facut-o pt. faptul ca mi-a fost mila de voi ca tre sa va scrietzi pe mp' shi sa da-ti reply la ceilaltzi prieteni sic shi am inteles ca va e foarte greu sa comunicatzi altfel ;w!

P.S. Shi totushi nu mi-ai raspuns la intrebare!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Case closed !

Mesajde Game Over » Joi Apr 04, 2002 3:51 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
am sa fac o analiza pe la sfarsitul saptamanii la tot acest subiect si atunci sa va comunic si deciziile pe care cred ca am sa le iau ;b

Nu trebuie sa mai ashteptzi pana la sfarshitul saptamanii ;) !
Case closed! Potzi sa inchizi subiectu' daca vrei!
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Mesajde as xxl » Vin Oct 11, 2002 8:37 am

da ba darkkiler, ai dracu rockerii astia cu chatu' lor!
moaa ce ma inerveazaaa ... pe totsi i-ash bate!
maciuci©
as xxl

Mesajde Game Over » Joi Oct 17, 2002 1:47 pm

Asha e mah :D !
Tu ce puii mei comentezi ia shi sterge-o de pe cm ca te sparg :j .
Boule
zbing zboing zobing
Game Over
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii