which one ?!!?!?

Forumul asociat fanclubului Animal X

Wich one ?

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

sal

Mesajde alisa » Sâm Oct 11, 2003 8:55 pm

Parerea mea este ca draguti sunt toti trei pentru ca fiecare dintre ei are ceva fermecator in el ,dar mie cel mai mult imi place de serban ,imi place vocea lui,imi place cum arata ,cum se imbraca tot imi place la el.Asta e parerea mea
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde Rap_Girl^ » Vin Noi 28, 2003 7:32 am

L-am votat pe Soparla (desi imi plac toti trei) pentru ca e genu` meu de baiat!!!
HOT, Sweet and Cute!!!
Te iubesc mult!!!!!!!!!}}}{{{
"...un sigur lucru mai am de adaugat, RESPECT pentru cei care in fata scenei au stat..."
"...pan`atunci cand moartea o sa ne desparta..."
B.U.G MAFIA
Rap_Girl^
Junior Member

Mesajde katitza_elena » Sâm Noi 29, 2003 6:04 pm

Eu consider k muzik e inainte de toate si de toti!Sincer va spun k dak nu ar fi existat muzik nu am fi auzit de ai...asa k noi ii datoram totul muzicii!
It is not the fall that kills u, it's just the sudden stop at the end.
katitza_elena
Junior Member

Mesajde irinanmx » Dum Mai 23, 2004 12:12 pm

Eu l-am ales pe Sherban (Hyena), pentru ca de el mi-a placut de la inceput, are zambetul ala de miliarde, ochii caprui , e brunet, e inalt (desi eu sunt mai inalta decat el am 1.79), danseaza super (nu ca ceilalti nu ar dansa mishto dar....) are voce ( nu ca ceilalti nu ar avea voce dar....) ce mai e genul meu de baiat. E mai vorbaret decat ceilalti si mai comunicativ. E SUPER!!!
irinanmx
Junior Member

Mesajde black-cat » Joi Iun 10, 2004 12:31 pm

Il votez pe Serban pentru ca dak nu ar fi fost el in trupa poate ca acum nu as mai fi fost fana Animal X ; poate ca nu as fi "rezistat".A fost inca de la inceput preferatul meu si asa a ramas . Niciodata n-am oscilat intre el si ceilalti , desi dak as sta sa ma gandesc fiecare are ceva special in el si nici Serban nu e perfect...;nici n-ar avea cum .Nimeni nu e perfect! So, that' s way il votez pe Serban .
black-cat
Junior Member

sopy e cel mai tare

Mesajde soparlutza » Sâm Aug 28, 2004 4:54 pm

Nu stiu de ce, dar mi-mi place cel mai mult soparla(Alex) , poate ca are o privire mortala si un zambet de milioane.
Altfel toti trei sunt draguti si poate sa-mi spune oricine orice despre ei, eu raman in continuare fana lor.
deci il votez pe soparla

Altfel e super forumul si cred ca e singurul forum unde se poate afla ceva nou despre An. X
soparlutza
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Sep 18, 2004 11:50 pm

nici unul....inainte imi placeau hiena shi shoparla..da'...acu...nici unul :)
Titina
Junior Member

sal

Mesajde alisa » Joi Sep 23, 2004 8:09 am

[quote="black-cat"]Il votez pe Serban pentru ca dak nu ar fi fost el in trupa poate ca acum nu as mai fi fost fana Animal X ]
Si eu cred ca daca nu ar fi fost Serban nu as fi fost fana Animal x ,poate doar ptr muzica lor ,dar nu chiar asa de mult
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Mesajde K-melia » Joi Dec 23, 2004 3:37 pm

Eu i-am votat pe toti trei pentru ca de la fiekre imi place cate ceva...de la Alex(Sopy) ochii, gropitele din obrajori, de la Serby(Hyena) buzele, zambetul, parul, de la Vierme corpul etc...Shi in final...Vierme, Sopy&Hiena formeaza ANIMALX ...Eu iubesc Animalx deci ii iubesc la fel de mult pe toti 3...
K-melia
Junior Member

Mesajde aiana » Joi Feb 03, 2005 10:52 am

toti trei sunt simpatici,dar eu l-am votat pe Vierme.Se pare ca nu prea are multe admiratoare,topul fiind condus de Hiena si Soparla.Nu l-am votat pentru ca este ultimul ci pentru ca de el imi place cum canta,in special,cum se imbraca si cum arata.
De ce credeti ca daca nu ar fi Serban in trupa ea nu ar avea succes?toti au un rol importanat.Ca Hiena compune versurile si face muzica si ce daca oricum isi ia un procentaj mai mare din vanzarea albumelor,asa ca nu o face pe gratis,sau sa-i faca celebri pe Vierme si Soparla.
aiana
Junior Member

Mesajde animalutza16 » Vin Feb 04, 2005 9:19 am

Eu am votat cu soparla,pt ca imi place foarte mult.Imi place la el stiul vestimentar,cum arata.Intr-un singur cuvat:ii super bestial.
animalutza16
Junior Member

Mesajde Gyulia » Vin Feb 04, 2005 6:55 pm

Stiti cum vine vorba aceea?
Ai papagal, ai parte?
ei bine Hiena are foarte mult papagal si asta il ajuta foarte mult.
pun pariu ca orice om care stie putina phihologie si stie cum sa abordeze lucrurile ca sa aiba parte de atentie.
vierme este cel mai frumos,
are carma, este sexy, are o voce frumoasa, iar cercelul din buza este foarte.....nu mai spun, te incita.
pe langa toate acestea este genul d e baiat care tace dar le face. nu are nevoie sa-si faca reclama p[t a capta atentia
Gyulia
Junior Member

Mesajde Crist1na » Vin Feb 04, 2005 9:12 pm

Gyulia, continua..ce mai face papagalul Hienei? De fapt cand zici papagal, te referi la barbatia lui? ;o
Soparla e cel mai atragator dupa mine, imi gadila simturile, are acel ceva cand te priveste adanc in ochi + piele catifelata.
Crist1na
Junior Member

Mesajde Jasmine » Vin Feb 04, 2005 9:31 pm

are papagal..adica ii merge gura.. duuuh!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Crist1na » Mar Feb 08, 2005 11:55 am

sau poate ii merge cucuveaua...duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh.
Crist1na
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Feb 08, 2005 11:57 am

va dati cam mult cu presupusu`... :rolleyes:

Jasmine
Junior Member

Mesajde simonutza » Mie Feb 09, 2005 5:43 pm

mie imi place de hiena,are dreptate gyulia daca ai papagal iti merge mai bine,cunosc persoane(un exemplu ar fi colega mea) care au un papagal mare si uite ca se intelege fff bine cu toti profesorii,dar uneori vorba multa strica.
simonutza
Junior Member

Mesajde aiana » Mie Feb 16, 2005 10:28 pm

eu cred ca Hiena a atras atentia prin altceva si nu prin...ma intelegeti.Nu cred ca a vorbi mereu ,dar fara rost e bine.E foarte glumet,cel mai glumet dintre toti,si asta atrage atentia.in afara de asta este capul rautatilor,el este seful acelor glume,care la un moemnt dat te bine dispun.Spre exemplu de revelion cand au fost invitati la Teo,minunata idee de atrage paravanul cand se schimbau fetele de la Bordo i-a revenit lui Hiena.Vierme si Soparla sunt un pic mai rezervati.
aiana
Junior Member

Mesajde Crist1na » Mie Feb 16, 2005 11:45 pm

Haide fetelor, mai cateva voturi si Soparla ajunge pe primul loc. De cand si-a dorit el asta..
Serban e genul care vorbeste dar nu e bun la actiune, el nu e interesat de femei. Luati exemplu de la Alex care tace si face. Mi-a fost drag de Hiena la inceput cand avea parul tuns periuta blond platinat. dar acum e mai comun asa brunet. ;-) ;-)
Crist1na
Junior Member

Mesajde Jasmine » Joi Feb 17, 2005 3:07 pm

Sange-n-Nisip scrie: Serban e genul care vorbeste dar nu e bun la actiune

te inseli!

Jasmine
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Joi Feb 17, 2005 4:15 pm

da` tu de un` stii jasmyno?!
;)
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Jasmine » Joi Feb 17, 2005 4:28 pm

:hehe: ... asta-i intrebare retorica? :p

Jasmine
Junior Member

Mesajde Crist1na » Joi Feb 17, 2005 10:10 pm

Asa ma enerveaza raspunsurile monosilabice,deloc la subiect de la care nu stii ce sa deduci mai ales ca tu, Jasmine, faceai tam-tam cand erai moderatoare.
Crist1na
Junior Member

Mesajde Jasmine » Joi Feb 17, 2005 10:20 pm

ce sa-ti povestesc..?! :rolleyes: m-ai inchis.. ti`am zis doar ca nu ai dreptate in ce ai afirmat cu o pagina in urma.. tu induci lumea in eroare.. ii creezi lui Serban o imagine ce n-are legatura cu realitatea..

Jasmine
Junior Member

Mesajde Crist1na » Joi Feb 17, 2005 10:34 pm

Atunci de ce nu ma 'luminezi'? Daca tot vrei sa tii privat, poti sa faci comentarii despre altceva, fara sa zici doar ca ma insel si gata.
Crist1na
Junior Member

Mesajde Jasmine » Joi Feb 17, 2005 10:41 pm

atunci argumenteaza si iti voi raspunde pe masura.. tu ce probe ai? poti sa demonstrezi ?

Jasmine
Junior Member

Mesajde Crist1na » Joi Feb 17, 2005 10:46 pm

Eu imi dau cu parerea din ce vad pe la emisiune si la cate chestii am vazut cu ei + 3 intalniri "face 2 face" poti sa-ti formezi o parere. Eu cred ca Serban e slab de personalitate, se lasa condus si e influentabil, am vazut asta pe sticla. Tu de ce crezi impotriva?
Crist1na
Junior Member

Mesajde Jasmine » Joi Feb 17, 2005 10:53 pm

in primul rand pentru ca am la activ nu doar emisiuni privite si articole citite.. asta oricum stii(mi-ai dat de inteles acum ceva timp..) si intr-adevar tu iti poti forma o parere- parerea pe care si-o doreste el sa ti-o formezi..Serban se pricepe in a induce omu`in eroare.. te contrazic in tot! are o personalitate f puternica, se lasa condus doar de gandurile lui.. si se lasa influentat numai de prieteni.. pe sticla tu il vezi pe hiena.. chiar nu are sens sa ma bag mai adanc de atat.. oricum, nu sunt eu in masura sa iti schimb parerea..

Jasmine
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Joi Feb 17, 2005 10:54 pm

Jasmine scrie:atunci argumenteaza si iti voi raspunde pe masura.. tu ce probe ai? poti sa demonstrezi ?

deci.. "argumenteaza, ca sa iti rasp..."
:)

pai zi-ne tu, jasmyno, care-i faza?!

nu vezi ca lutzele sunt infometate dupe "detalii" picante...?!

vor sa stie... ce-i cu hyena etc...

nu le lasa sa se chinuie... da detalii...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Crist1na » Joi Feb 17, 2005 10:56 pm

Sa inteleg ca si-a creat aceasta imagine falsa de om glumet? Eu am avut impresia ca se lasa condus de alti barbati sau femei,dupa caz, pentru ca lasa de la el mereu, dar se observa ca e unit cu cativa prieteni.
Oricum, Hiena nu este no.1 in ochii mei.
Crist1na
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Animal X