Intalniri forumiste sezonul 2004-2005
Moderator: anjin-san
v-ati pupat pe gura...sau doar pe obraz ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
intr-un final Jasmine l-a cunoscut pe faimosul Gabuba.. :p
intalnire de gradul3 ..
un tip misto,imi place mult de el. evident exagereaza cu complimentele..abia ma trezisem..eram o epava..
imi pare f rau ca nu am reusit sa vorbesc mai mult cu el..
simpatic rau pustiu! .. pe bune! si chipes . cand se va face barbat o sa rupa inimile fetelor.. bag mana-n foc .
copilu! te pup lung si apasat! :kiss:
intalnire de gradul3 ..

un tip misto,imi place mult de el. evident exagereaza cu complimentele..abia ma trezisem..eram o epava..

simpatic rau pustiu! .. pe bune! si chipes . cand se va face barbat o sa rupa inimile fetelor.. bag mana-n foc .
copilu! te pup lung si apasat! :kiss:
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
imi pare rau ..dar trebuie sa te contrazic.. eu l-am pupat pe moshu..ba chiar l-am sarutat..si nu doar o singura data
giasmino, dupa faza asta, n-ai nici o sansa sa-l mai pupi lung si apasat pe gabuba

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Dupa ce timp de 1 luna n-am mai vazut nici un forumist, probabil datorita unui blestem primit de la Hades in nopatea dintre ani pe care am petrecut-o cu el intr-o gara uitata de lume..spaland peroanele...in ultimele 4 zile am intalnit 4 forumisti. Daca despre Koala si Crash am scris pe loco...ma gandeam sa scriu aici despre intalnirea de astazi cu Jasmine & crazy_felina.
La ora 12:46 ma suna Jasmine si ma invita la masa la restaurant. Dupa ce ma asigur ca face cinste
...accept invitatia. Astfel ca la orele 16:00 ma aflam in fatza la Mega Image Tineretului si tot cam atunci a venit si incantatoarea Jasmine...care mi-a sarit in bratze. *p
ea : "ce-ai moshule ? te-ai emotionat ? "
eu : "pai da, mai Jasmy ! obisnuit doar cu maimutza...normal ca m-am emotionat"
Si incet, incet, la bratz...ne-am indreptat spre de'acum celebrul local Thalia de pe Cuza. Acolo toata lumea o cunostea pe Jasmine...si toti ii faceau plecaciuni. Bineinteles ca ne-a fost data cea mai buna masa. Jasmine intre timp i-a poruncit ospatarului : "pune mamaliga la facut si adu un vin de Jidvei d'ala cu fata in iarba pe el ! "
"fata in iarba ? ", intreb eu mirat.
"da...de Grigorescu !", raspunde Jasmy, toata numai un zambet.
Jasmy si-a cam batut joc de vin...si l-a baut indoit cu apa. Eu, l-am savurat la adevarata sa valoare, mai rar intalnindu-ma cu vinurile de Jidvei...fiind un obisnuit al vinului ieftin varsat
Nu trece mult si apare crazy_felina, cu o palarie de cowboy in cap. Ma pupa si-mi intinde cd-playerul :
ea : "uite, moshule..ca stiu ca le ai cu muzica ! aculta sa vezi ! "
eu : "ia sa vad. ce ai tu aici ? "
ascult....
eu : "marfa. muzica country ! "
ea : "da...pop-country. Barenaked Ladies se numesc ! "
eu : "lasa ca imi zici acasa pe YM...ca uit"
Si uite asa ne-am pus noi 3 la barfit ca 3 cotoroantze batrane si la menopauza :p
Asa ca mai multe nu mai scriu aici
A fost o intalnire deosebita. 10x ca m-ai cinstit Jasmy :love:
La ora 12:46 ma suna Jasmine si ma invita la masa la restaurant. Dupa ce ma asigur ca face cinste

ea : "ce-ai moshule ? te-ai emotionat ? "
eu : "pai da, mai Jasmy ! obisnuit doar cu maimutza...normal ca m-am emotionat"
Si incet, incet, la bratz...ne-am indreptat spre de'acum celebrul local Thalia de pe Cuza. Acolo toata lumea o cunostea pe Jasmine...si toti ii faceau plecaciuni. Bineinteles ca ne-a fost data cea mai buna masa. Jasmine intre timp i-a poruncit ospatarului : "pune mamaliga la facut si adu un vin de Jidvei d'ala cu fata in iarba pe el ! "
"fata in iarba ? ", intreb eu mirat.
"da...de Grigorescu !", raspunde Jasmy, toata numai un zambet.
Jasmy si-a cam batut joc de vin...si l-a baut indoit cu apa. Eu, l-am savurat la adevarata sa valoare, mai rar intalnindu-ma cu vinurile de Jidvei...fiind un obisnuit al vinului ieftin varsat

Nu trece mult si apare crazy_felina, cu o palarie de cowboy in cap. Ma pupa si-mi intinde cd-playerul :
ea : "uite, moshule..ca stiu ca le ai cu muzica ! aculta sa vezi ! "
eu : "ia sa vad. ce ai tu aici ? "
ascult....
eu : "marfa. muzica country ! "
ea : "da...pop-country. Barenaked Ladies se numesc ! "
eu : "lasa ca imi zici acasa pe YM...ca uit"
Si uite asa ne-am pus noi 3 la barfit ca 3 cotoroantze batrane si la menopauza :p
Asa ca mai multe nu mai scriu aici

A fost o intalnire deosebita. 10x ca m-ai cinstit Jasmy :love:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Moshule, sezi binisor, c`or mai fi si alte entelniri d`astea `entersante... :p
Da` ai uitat sa mentionezi ca te agiuta`i si eu cu vinisorul ala (pe care l-am fi stricat "balonandu`l cu apa cu bule", am fost de acord amandoi...)...
aaa... poate mi se permite un offtopic (daca e): Mersi lu` "stie el cine" pentru Cd... Goale pusca sa fie, domne! Toate!
Da` ai uitat sa mentionezi ca te agiuta`i si eu cu vinisorul ala (pe care l-am fi stricat "balonandu`l cu apa cu bule", am fost de acord amandoi...)...
aaa... poate mi se permite un offtopic (daca e): Mersi lu` "stie el cine" pentru Cd... Goale pusca sa fie, domne! Toate!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
pai ce sa zic. daca tot este cum este afara si nu putem sa ne plimbam, poate ne vede in backstage sambata. nu o mai cotiti ca nu aveti cand ca suntenteti in examene, fiindca 2-3 ore se pot rupe din monotonia zilnica sa ne mai vedem si noi. so.......
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Yeah....vin si eu ! deci de la 18:00 ? cometa ...cat de amabil
ar trebui sa vii...sa te cunoastem inainte sa treci pragu de 100 de posturi! so...ne vedem maine! daca s-au anuntat deja decret si K ...vin sigur :love:

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Cre' ca vin si eu daca n-am altceva de facut. Si nu prea cred ca am ceva de facut in perioada asta de cacat.
Offtopic: Misto OM la Thalia, am fost de multe ori acolo. Good choice (care o fi facut-o)!
Offtopic: Misto OM la Thalia, am fost de multe ori acolo. Good choice (care o fi facut-o)!
In the middle of everlasting darkness...
-
ElMundo - Junior Member
asa...sa zic si io doua vorbe despre intalnirea de ieri..
pt mine toate intalnirile cu moshu sunt un prilej de bucurie..asta pentru ca mi-e foarte drag ..asa pedofil cum e..
am fost in thalia sa-l cinstesc..(moshu a exagerat mai sus.. cu personalu pupincurist)..cu o mamaligutza buna si cu un vin si mai bun.. Jidvei muscat dry sec fata culcata pe iarba! PARFUM!! :yD eu de obicei nu servesc alcool la ora 16..de-asta am baut shpritz! am barfit ca 3 babe (a fost si Adelina,crazy_felina.. :love: ) .. am pus tara la cale..am mancat,am baut,am platit.. ne-am pupat.. si fiecare a luat-o pe drumu lui in speranta ca ne vom revedea in aceeasi formula mai des..
moshule.. o sa vin si la tine sa ne uitam la filme.. don`t worry about it!
cam atat..
(edit: dupa cum obs, dra jasmina, forumul are mai multe categorii. de aceea va rog frumos sa nu aduceti limbajul de pe locomotive pe alte forumuri.zoso)
pt mine toate intalnirile cu moshu sunt un prilej de bucurie..asta pentru ca mi-e foarte drag ..asa pedofil cum e..
am fost in thalia sa-l cinstesc..(moshu a exagerat mai sus.. cu personalu pupincurist)..cu o mamaligutza buna si cu un vin si mai bun.. Jidvei muscat dry sec fata culcata pe iarba! PARFUM!! :yD eu de obicei nu servesc alcool la ora 16..de-asta am baut shpritz! am barfit ca 3 babe (a fost si Adelina,crazy_felina.. :love: ) .. am pus tara la cale..am mancat,am baut,am platit.. ne-am pupat.. si fiecare a luat-o pe drumu lui in speranta ca ne vom revedea in aceeasi formula mai des..
moshule.. o sa vin si la tine sa ne uitam la filme.. don`t worry about it!
cam atat..
(edit: dupa cum obs, dra jasmina, forumul are mai multe categorii. de aceea va rog frumos sa nu aduceti limbajul de pe locomotive pe alte forumuri.zoso)
-
Jasmine - Junior Member
Yup ! la 17:30 ... eu Jadore Hades...mai tarziu Decret...El Mundo ...Kgula ...etc
Zoso ? te astept :p in principiu de la 17:30 suntem in BS...ii asteptam pe toti carora le face placere sa vina 

like a soul without a mind
i'm missing every part
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Hades e la Predeal. A zis ca nu vine la intalnirile voastre de p..... 

-
Vad ca nu a postat nimeni despre pseudo-intalnirea de Sambata...
Nici nu va condamn, personal cred ca intalnirea in realitate s-a tinut in alta parte, iar noi cei de acolo eram doar rataciti.
k-gula... sper sa ne revedem cat mai curand. we have unfinished bussines.
:p
Nici nu va condamn, personal cred ca intalnirea in realitate s-a tinut in alta parte, iar noi cei de acolo eram doar rataciti.
k-gula... sper sa ne revedem cat mai curand. we have unfinished bussines.
:p
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
sambata in backstage ora 18.. i-am intalnit pe:
j`adore (e misto gagica,imi place mult) si pe prietena ei(spre rusinea mea nu i-am retinut numele..)
dia ursica :love:
k-gula(o placere,as always) si Ana
decret( :kiss: ) & hades ( un nou look) :p
el mundo (era departe de mine,nu prea am socializat..)
Adelina si Alina..
in concluzie.. o intalnire f placuta
marele absent.. oribilul mosh..care a preferat sa isi bata maimuta la un film rusesc .. ru-si-ni-ca!!
j`adore (e misto gagica,imi place mult) si pe prietena ei(spre rusinea mea nu i-am retinut numele..)
dia ursica :love:
k-gula(o placere,as always) si Ana
decret( :kiss: ) & hades ( un nou look) :p
el mundo (era departe de mine,nu prea am socializat..)
Adelina si Alina..

in concluzie.. o intalnire f placuta
marele absent.. oribilul mosh..care a preferat sa isi bata maimuta la un film rusesc .. ru-si-ni-ca!!
-
Jasmine - Junior Member
Stiu ca sunt un pic cam noua dar mi-ar face placere sa va cunosc. :hi: O sa mi se para mai greu pentru caci am observat ca in cea mai mare parte voi va cunoasteti deja.
Din pacate pot abia saptamana viitoare.Sambata asta lucrez.Asta daca am inteles eu bine ca va intalniti saptamana aceasta! Deci daca sunteti dornici de noi cunostinte sper sa mai organizati si alte intalniri cat de curand.
Bye-Bye!!!
Din pacate pot abia saptamana viitoare.Sambata asta lucrez.Asta daca am inteles eu bine ca va intalniti saptamana aceasta! Deci daca sunteti dornici de noi cunostinte sper sa mai organizati si alte intalniri cat de curand.
Bye-Bye!!!
-
Angelina - Junior Member
Nici o problema, zic io, mosu e nerabdator sa te cunoasca. Numa ca vezi tu, taxa de prezentare e de 13 saorme si o bere, ca mai mult nu poate sa duca. Ma refer la bere, caca nd e vorba de saorme poa sa fie mai mult de default. Si daca ma gandesc bine, hai sa zicem totusi 3 beri, ca mai e niste pupincurosi p-acolo.
uwdg: Na, ca mi-a luat-o Haplea inainte.
uwdg: Na, ca mi-a luat-o Haplea inainte.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
J'adore...ne vedem maine in BS. pe la 18.
El Mundo....sa vii cu bani pe tine...ca dupa BS te fac un KFC !
El Mundo....sa vii cu bani pe tine...ca dupa BS te fac un KFC !
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma