comentarii impertinente la poze
sa mor de nu-mi place de tanarul h0va...cu freza lui de mijlocas de divizia III din Anglia anilor '80 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
voinice hova, nanuka se referea la carma lu hana si barbera care ie tipica pentru neamu lu moshu si hades 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
...nop..a incercat cupidon sa-i gaseask perechea si din greseala a luat inima perechei si a infipt-o in el...o mik eroare da calcul...
bine ca eu nu ma aseman cu avatarul...
bine ca eu nu ma aseman cu avatarul...

-
^Dark_Angel^ - Junior Member
verdeatza, mai schimba registrul pozelor, adicatelea azi pui de pe plaja, poimaine de la munte, saptamana viitoare de la terenu' de basket...peste o luna din camera ta in lenjerie intima, caci altfel dai in boala numita titina. in rest...tu esti buna 

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
^Dark_Angel^ scrie:..ce parer aveti de avatarul meu?
va place?
cu oftopicu asta acumulasi 3 cartonase galbene drept pentru care o binemeritata vacanta se inpune
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Angelina, dumneatale cand dai pe la intalniri forumiste? vezi ca nu trebuie sa faci cinste cu nimic nimanui, asa ca sa crezi chiar tot ce ti se spune.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
cometa scrie:angelina, care-i legatura dintre unghiile mele si salul tau ? :con:
scuzatz offtopiku, is mai grea de cap
Daca te uiti la thredul " cum arata userii de pe forum" cred ca o sa intelegi!
Unde mai pui ca am pus poza imediat dupa a ta si apoi am vazut acel comentariu facut de tine referitor la unghiile rosii.Intelegi acum? :lol:
-
Angelina - Junior Member
cometa scrie:sunt rosie pana-n varfu' unghiilor
incepand de unde?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117