DEZBATERE: schimbarea legii in beneficiul majoritatzii fumatorilor!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde nbm » Vin Feb 04, 2005 6:59 pm

FAW scrie:or fi martzieni prietenii astia ai mei! ~p

mai stii? :D
da atunci ce ne facem daca or fi martzienii majoritari si ne impun ei legile lor?
si o sa ne zica sa fumam mult si sa respiram putzin? :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde nocturna » Vin Feb 04, 2005 9:37 pm

FAW scrie:Nocturni draga, si io sustzin cauza voastra. Da, trebuie sa va amenajeze si voua niste locuri in care sa puteti fuma omeneste, nu sa va dea afara pe geru asta sau pe caldurili de patruj de grade din vara...

shi io ce am zis?
Lasati-ma cu "n-ai fumat ce trebe". Am zis ca am prieteni fumatori da? care s-au straduit cum au putut ei mai bine sa-mi ofere diverse tigari bune, doar-doar m-or corupe

alis, sincera sa fiu, nu ma intereseaza aventurile tale in tzara fumatului. + ca nu cauta sa corup pe fun careva.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Necko » Vin Feb 04, 2005 10:00 pm

aici e vorba de dreptul fumatorilor de a fuma si iei undeva. topicu cu fumatu ie in alta parte unde se pot esprima pareri pro sau contra fumat.

naiti, ai satz arat si jumatatea plina a paarului in cazu "fumat in afara institutiei", respectiv coborit doojde etaje si stat ascuns dupe ziduri sa nu te vada lumea pe strada ca stai ca milogu la puarta cu tzigarea tremurind intre dejte. de atita umilinta nici nutz mai vine sa cobori la o tzigare, asa ca mai bine renuntzi si amini momentu critic cit mai mult posibil, cu gindu ca "las' ca ma razbun io la prima bebleoteca in conpania tovarasilor de suferinta si a tomurilor inspumate" (asta daca se mai gasesc astfel de bibleoteci, ca am ntzeles ca-s pe cale de diparitie si la noi). oricum ar fi, fumezi mai putin si economisesti bani cu care iti poti cunpara mai multe tigari dacit daca ai fuma cit ai vria tu si cind ai vria tu si unde ai vria tu. sau nu?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde nocturna » Vin Feb 04, 2005 10:07 pm

Necko scrie:asta daca se mai gasesc astfel de bibleoteci, ca am ntzeles ca-s pe cale de diparitie si la noi

oleo, nenea neco, sa nu glumim cu lucrurile sfinte, zic. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Necko » Vin Feb 04, 2005 10:25 pm

pai ce crezi, naiti ?! la mintea astora de dau buzna cu orice pretz in ue, ie in stare de orisice numa sa se faca frumosi (asta cu se fac frumosi ie espresie de peaici den meedintz :D).
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii