Monastery Club Biliards
Monastery Club Biliards
Avand in vedere ca luna asta io ma ocup cu turneu ... tre sa deschidem un thread de inscriere ...
asa ca .. va rog frumos ... stiti cum se face ...
- idu de YM;
- zilele orele la care va putem gasi
in functie de numarul de participanti, pe 11 februarie la orele 20:00 seara :yD se vor face tragerile la sorti si se va stabili numarul de jucatori in fiecare grupa.
dupa cum stiti acesta este un turneu special iar sistemul de joc este : calificari, tur 1 , optimi, sferturi, semifinale, finala
Premii :
1/ loc 1 = 120 p
2/ loc 2 = 90
3/ loc 3-4 = 60 p
4/ loc 5-8 = 30 p
5/ loc 9-16 = 15 p
pe langa aceste puncte pun la bataie
500.000 + 700.000 pentru locul I.
300.000 pentru cei care ajung in finala si pierd
edit by aiu : 700+300 mii este reportu de la categ intaia sh-a dooa de la bugatti
asa ca .. va rog frumos ... stiti cum se face ...
- idu de YM;
- zilele orele la care va putem gasi
in functie de numarul de participanti, pe 11 februarie la orele 20:00 seara :yD se vor face tragerile la sorti si se va stabili numarul de jucatori in fiecare grupa.
dupa cum stiti acesta este un turneu special iar sistemul de joc este : calificari, tur 1 , optimi, sferturi, semifinale, finala
Premii :
1/ loc 1 = 120 p
2/ loc 2 = 90
3/ loc 3-4 = 60 p
4/ loc 5-8 = 30 p
5/ loc 9-16 = 15 p
pe langa aceste puncte pun la bataie
500.000 + 700.000 pentru locul I.
edit by aiu : 700+300 mii este reportu de la categ intaia sh-a dooa de la bugatti
-
monk - Mesaje: 2747
io cred ca va fi duar "cel" nu cei

b04bnv
luni-vineri 08-18
sancbata-duminica 08-13
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
I'm in. v1n3ri.
Cand apuc, in principiu seara, dar nu dupa 10:30.
). Dar daca e in sesiune... Is cam disponibil.
Cand apuc, in principiu seara, dar nu dupa 10:30.

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
theOffender77...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
id isildur2481
in fiecare zii dupa ora 18.00 , si mai pot fi si la alte ore in functie de adversar
in fiecare zii dupa ora 18.00 , si mai pot fi si la alte ore in functie de adversar
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
ma bag
id-ul mi-l gasiti in link-ul din semnatura.
id-ul mi-l gasiti in link-ul din semnatura.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
si Catalánul vrea sa participe
ID: bogdan_manea2004
disponibil intre orele 15-17 si 20-24 (RO) in timpul saptamanii, aproximativ toata ziua in week-end

ID: bogdan_manea2004
disponibil intre orele 15-17 si 20-24 (RO) in timpul saptamanii, aproximativ toata ziua in week-end

-
Catalánul - Mesaje: 625
campionul din Titan
ID : oribilul_mosh
ore : seara dupa 18 si in week-end
ID : oribilul_mosh
ore : seara dupa 18 si in week-end
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Participare...
Participa shi cizmulitza
Id: aurolacul2004
Ma Gasiti:
Luni - Miercuri: Mai toata ziua
Joi - Vineri: dupa ora 19:00
Sambata - Duminica 12 - 14 (depinde shi cand lucrez, dar in general 12 - 14 pentru sambata. Duminica? Anyone's guess)
Id: aurolacul2004
Ma Gasiti:
Luni - Miercuri: Mai toata ziua
Joi - Vineri: dupa ora 19:00
Sambata - Duminica 12 - 14 (depinde shi cand lucrez, dar in general 12 - 14 pentru sambata. Duminica? Anyone's guess)
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
-
Daimon - Mesaje: 5074
celcarevacalcapecap
in timpul sapt seara,iar in weekend cum se nimereste sa am program:D
in timpul sapt seara,iar in weekend cum se nimereste sa am program:D
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
monk_cez
in fiecare zi dupa ora 8 (week endul asta nu sunt)
ANUNT IMPORTANT ! avand in vedere ca eu plec la munte vineri, inscrierile se vor termina joi ora 18:00, dupa care se vor face tragerile la sorti si pana in ora 22:00 se vor afisa si grupele
in fiecare zi dupa ora 8 (week endul asta nu sunt)
ANUNT IMPORTANT ! avand in vedere ca eu plec la munte vineri, inscrierile se vor termina joi ora 18:00, dupa care se vor face tragerile la sorti si pana in ora 22:00 se vor afisa si grupele
-
monk - Mesaje: 2747
Grupa A
ketty (c.s.)
aurolacu
jajabeens
publius
acsinte
Daimon
Grupa B
Root (c.s)
ssonja
k@tzy
FAW
Razorel
Grupa C
vineri (c.s)
young_hova
moshu
monk
Raspopitu
Grupa D
theOffender (c.s)
ValiElante
baixu
cristy
mylord
Grupa E
Catalanu (c.s)
Catharsis
aiu
cubu
shaki
Sistemul de joc este dupa cum urmeaza
Se califica primii trei din fiecare grupa + cel cu cel mai bun punctaj de pe locul 4. apoi se vor face 4 grupe noi ... a cate 4 ...
jajabeens
publius
acsinte
Daimon
Grupa B
Root (c.s)
ssonja
k@tzy
FAW
Razorel
Grupa C
vineri (c.s)
young_hova
moshu
monk
Raspopitu
Grupa D
theOffender (c.s)
ValiElante
baixu
cristy
mylord
Grupa E
Catalanu (c.s)
Catharsis
aiu
cubu
shaki
Sistemul de joc este dupa cum urmeaza
Se califica primii trei din fiecare grupa + cel cu cel mai bun punctaj de pe locul 4. apoi se vor face 4 grupe noi ... a cate 4 ...
monk, avertisment pentru modu de cacat in care ai inteles sa organizezi un concurs. post sters si se va relua tragerea la sorti cu 4 grupe (2 de 6 si 2 de 7) iar fazele si detaliile concursului vor fi postate de miraculosu. 5 grupe sa faci la tine in cartier cand jucati rishca la perete , fara perioade, fara numar de partide pentru victorie, cum faci componenta grupelor din faza2 etc
m-ai dezamagit si sper k@tzi sa-ti dea lectii la oraganizarea unui concurs de biliard
m-ai dezamagit si sper k@tzi sa-ti dea lectii la oraganizarea unui concurs de biliard
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Tragerea la sortzi facuta de monk a fost fraudata, iar CDO a hotarat o efectuarea unei noi trageri la sortzi...care se va desfasura in cursul acestei dupa-amiezi la statia de metrou Titan, de catre Moshu.
Cei 26 de concurentzi vor fi impartiti in 4 grupe. Doua grupe de 6 jucatori si doua grupe de 7 jucatori.
Detalii despre tragerea la sortzi
Intr-o prima urna se vor afla literele ce indica grupele (A,B,C,D) iar in a doua urna cifrele (6,6,7,7). Se va extrage cate o grupa...si dupa aceea numarul de jucatori care vor participa in ea.
Apoi se va dispune la plasarea capilor de serie in grupe. S-au facut 2 urne cu 2 grupe valorice :
grupa capilor de serie nr. 1 : RooT, v1n3ri, ketyy, eyewitness
grupa capilor de serie nr. 2 : y0ung_h0va, theOffender, Catalanul, Raspopitu
Ceilaltzi 18 jucatori ramasi vor fi pusi toti intr-o alta urna.
Se extrag capii de serie (evident...capii de serie nr. 1 nu pot cadea impreuna. nici capii de serie nr. 2). dupa care se extrag ceilaltzi concurentzi. primul concurent extras va merge in grupa A, al doilea in B...si tot asa. cu capii de serie la fel se procedeaza. de exemplu daca primul extras va fi eye...va merge automat in grupa A.
intr-un final vor ramane 2 concurentzi in urna...si vor fi dispusi in grupele de 7 jucatori.
In faza grupelor se joaca dupa sistemul 3 din 5.
Se califica primii 4 din fiecare grupa.
Dupa aceasta se disputa optimi (4 din 7), sferturi (4 din 7), semifinale (5 din 9) si finala (6 din 11).
Mai multe detalii...dupa ce voi afisa si tragerea la sortzi. In aceasta dupa-amiaza.
Cei 26 de concurentzi vor fi impartiti in 4 grupe. Doua grupe de 6 jucatori si doua grupe de 7 jucatori.
Detalii despre tragerea la sortzi
Intr-o prima urna se vor afla literele ce indica grupele (A,B,C,D) iar in a doua urna cifrele (6,6,7,7). Se va extrage cate o grupa...si dupa aceea numarul de jucatori care vor participa in ea.
Apoi se va dispune la plasarea capilor de serie in grupe. S-au facut 2 urne cu 2 grupe valorice :
grupa capilor de serie nr. 1 : RooT, v1n3ri, ketyy, eyewitness
grupa capilor de serie nr. 2 : y0ung_h0va, theOffender, Catalanul, Raspopitu
Ceilaltzi 18 jucatori ramasi vor fi pusi toti intr-o alta urna.
Se extrag capii de serie (evident...capii de serie nr. 1 nu pot cadea impreuna. nici capii de serie nr. 2). dupa care se extrag ceilaltzi concurentzi. primul concurent extras va merge in grupa A, al doilea in B...si tot asa. cu capii de serie la fel se procedeaza. de exemplu daca primul extras va fi eye...va merge automat in grupa A.
intr-un final vor ramane 2 concurentzi in urna...si vor fi dispusi in grupele de 7 jucatori.
In faza grupelor se joaca dupa sistemul 3 din 5.
Se califica primii 4 din fiecare grupa.
Dupa aceasta se disputa optimi (4 din 7), sferturi (4 din 7), semifinale (5 din 9) si finala (6 din 11).
Mai multe detalii...dupa ce voi afisa si tragerea la sortzi. In aceasta dupa-amiaza.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Înapoi la Campionatul forumistic de biliard