Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
frumoasa intrare darkshines , destul de marinsoresciana . da' mi se pare ca ai scris "Kirkoff" gresit 

-
screenager - Junior Member
multam (imi place marin sorescu mult). se prea poate, avand in vedere ca nu mi-am invatat lectia aia la fizica...
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Ieri la sala m-am antrenat la spate cu niste tipi de acolo
asta fie e moda, fie e maladie, da culmea e ca totzi romanii care ajung in UK se schimba la spate.
cre ca e vremea unei noi zicale: see London, then gay

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
Neintzelegere...
Stati asa fratzilor ca nu sunt gay! :-?
Am vrut sa zic ca m-am antrenat impreuna cu niste tipi. Adica am impartzit aparatele ca era destul de aglomerat.
Am vrut sa zic ca m-am antrenat impreuna cu niste tipi. Adica am impartzit aparatele ca era destul de aglomerat.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
..daca e ...se mai intampla...ce?
asta schimba caracterul omului?
nu prea cred....el tot asa ar fi...
dak nu e...si mai bine...bun venit in randul oamenilor normali...
asta schimba caracterul omului?
nu prea cred....el tot asa ar fi...
dak nu e...si mai bine...bun venit in randul oamenilor normali...

-
^Dark_Angel^ - Junior Member
danone scrie:aulio darki schimba avataru ala ca e najpa, m-am speriat.
a'ma ca-i dragut

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Aurolacule...povesteste mai mult despre danone2 si prietena ei. E mai interesant decat sa zici ce faci la cursurile de nutritie. Povesteste si tu cam ce discutii purtati in masina...daca ai incercat ceva cu ele...etc.
Eu astept cu mare interes sa aflu !
Eu astept cu mare interes sa aflu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
Cezare....excelent scris. Amuzant, sincer si placut pentru cititor. Unul dintre jurnalele care-mi plac.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
am specificat undeva ca am luptat cu hades in razboi ?
cu SatyR...in cel din 2016.
cu SatyR...in cel din 2016.
-
de ce vorbesti la viitor despre lucruri din trecut ?
hai mai bine sa vedem ce face Nowitzki...si sa lasam prostiile...
hai mai bine sa vedem ce face Nowitzki...si sa lasam prostiile...

-
Draga Aurolac,Aurolacul scrie:Acuma inca ma mai dor picioarele de la mers ca am mers foarte repede cu picioarele mai mult in pozitia dreapta. Am incercat sa fac pasii mai marica sa parcurg distantza mai rapid, dar din pacate eram mult prea obosit ca sa pot tzine un ritm constant..
Imi poti traduce si mie citatul de mai sus?...cum adica ai mers in pozitie dreapta??. si inca o chestie....in afara de a merge cu PICIORELE, ce altfel de mers mai exista???...se poate sa fi mers si in maini....tot ce e posibil...
Merci:D
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Draga Aurolac,Aurolacul scrie:Acuma inca ma mai dor picioarele de la mers ca am mers foarte repede cu picioarele mai mult in pozitia dreapta. Am incercat sa fac pasii mai marica sa parcurg distantza mai rapid, dar din pacate eram mult prea obosit ca sa pot tzine un ritm constant..
Imi poti traduce si mie citatul de mai sus?...cum adica ai mers in pozitie dreapta??. si inca o chestie....in afara de a merge cu PICIORELE, ce altfel de mers mai exista???...se poate sa fi mers si in maini....tot ce e posibil...
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
aurolace, nu acorda atentie gurilor rele
jurnalul tau a ajuns sa fie singuru pe care-l mai citesc. e demential . o zi fara jurnalu tau este chinuituare asa ca vorba francezului "keep up the good work"
jurnalul tau a ajuns sa fie singuru pe care-l mai citesc. e demential . o zi fara jurnalu tau este chinuituare asa ca vorba francezului "keep up the good work"

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Scuze...
Nanuka scrie:Draga Aurolac,
M-am exprimat incorect. Am vrut sa zic ca mersul rapid este efectuat cu picioarele drepte, in loc de fuga, unde picioarele sunt indoite ca sa inbunatatzeasca eficientza picioarelor. La mers rapid, daca se merge cu picioarele indoite, nu se va ajunge la o eficientza de mers superioara.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
aurolace, mi se pare mie sau ai uitat sa scrii despre zioa de sambata ? poate rememorezi si ne spui ca daca fu forumu defect doo zile poate ai uitat. hai la treaba nu arde gazu 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Auro scrie:Am inceput sa disct cu ei diferite metode de a atrage mai multi clientzi. Ei
mi-au recomandat ca daca as stii sa jonglez, as putea ca sa ii fac sa se simta bine in timp ce clientzii
asteapta mancarea, in asa fel sa uite ca de fapt mancarea sosenste cu intarziere. Eu le-am zis la barmani ca
eu nu stiu sa jonglez. Ce as putea face e sa iau 3 sticle de suc shi sa chem vreo 10-20 de clientzi,
zicandu-le ca voi demonstra un act de jonglare de mare calitate. Eu incep sa jonglez (adica sa incerc) shi
in momentul in care scap sticlele shi se sparg de podea sa ma uit la moaca lor cum o sa inceapa sa rada de
mine.
Incep si io sa cred ca esti destept de fapt!

later: mtz io nu-ti pot citit vaieru ala prelung. ma plictisesc dupa 2 randuri!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
piskeshu scrie:later: mtz io nu-ti pot citit vaieru ala prelung. ma plictisesc dupa 2 randuri!
:kiss: no problem...e facut pt oameni care chiar n-au ce face... ;n ...pt tine e jurnalul Aurolacului...alunga plictiseala si tristetea... *p
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale