internet pt acasa...
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
internet pt acasa...
ma intereseaza un abonament ceva pe la 20-30$ maxim, bucuresti zona domenii.Am auzit ca evolva are niste oferte destul de bune..stie cineva ceva?? Sau orice alt provider.ma intereseaza pareri ale oamenilor care au deja asa ceva acasa, cum merge, ping-uri and stuff! 10x
We are nothing but the sum of our parts!
-
God - Junior Member
Parerea mea: vezi daca e cumva RDS prin zona cu oferta pt net pe cablu tv. Net non-stop*, cred ca si nelimitat. Viteze mai bunde decat pe dialup
. Vezi pe site: http://www.rdslink.ro . Si iti poti trage si telefon.

Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
Deci eu stau la urmatoarea statie de autobuz dupa p-ta domenii, paralel cu agronomia si in zona aia chiar nu e nici o retea din cate stiu eu, si e cam mult cablu sa trag de la domenii pana la mine!
Am auzit ca evolva are o oferta individuala de 9 euro pe luna nelimitat, dar ma interesa daca pot sa imi trag linia aia doar eu acasa singur, fara retea in bloc!!
Am auzit ca evolva are o oferta individuala de 9 euro pe luna nelimitat, dar ma interesa daca pot sa imi trag linia aia doar eu acasa singur, fara retea in bloc!!
We are nothing but the sum of our parts!
-
God - Junior Member
m2
God scrie:ma intereseaza un abonament ceva pe la 20-30$ maxim, bucuresti zona domenii.Am auzit ca evolva are niste oferte destul de bune..stie cineva ceva?? Sau orice alt provider.ma intereseaza pareri ale oamenilor care au deja asa ceva acasa, cum merge, ping-uri and stuff! 10x
Si io as cam avea nevoie de net, acum ma uit pe listele cu retele dar ma indoiesc k gasesc la mine in zona : Romana (Dacia cu Polona \ p langa eminescu p acolo)
Totusi vreau sa stiu daca are cineva vreun abonament cable link de la rds ce stiti de ele ..are download constant ? oscileaza pingu urat? .. in principiu un q3 as vrea sa joc p el deci ping pana in 60 m ar interesa fara loss \ o merge pe rsdu asta : Nelimitat rds , trafic 16,5 GB * 34,5 $
http://www.rdslink.ro/cablelink/cable_abonamente.htm
- Huci
- Junior Member
Hawkeye, nu te zgarci cu detaliile de genu' cat e abonamentu' şi in ce anume constă in mod concret oferta eurowebului?
- nodingat
God scrie:cum adica nelimitat, trafic16.5 GB??
adica asa :
http://www.rdslink.ro/cablelink/cable_abonamente.htm
ala ultimu :B
cred k nelimitat rds-rds
- Huci
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1