Sexu Oral Este Sau Nu O Rusine?
...
ok... am ceva experienta si am o garmada de prietene si una nu mi-a zis ca ii este rusine sa faca sex oral. majoritatea... daca nu toate... iubesc lucrul asta... nu-i nimic rusinos, nimic scarbos... (apropo daca doar sa o sugi e scarbos... daca inghiti ce faci??? ;D )
anyway.... on topic... il iubesti, te iubeste... vrea asta... ce-i zici???? tipi si e crizezi... cum de poate sa-ti ceara asa ceva??? cum sa bagi tu in guritza ta finutza ... o P**A???? hahahahahahahaha.... cea mai tare gluma... bai femeie fii serioasa... si acum nu ma refer la cea care a lansat subiectul ci la domnisoara care nici in reuptu' capului nu ar suge p**a ca e scarbos... ete fleosc... bag mana in foc ca atunci cand o sa dai de ea bine ... o sa tragi si cu dintii ( nu e indicat)....
deci... cred ca pe scurt s-a vazut si raspunsul meu la intrebare...
PS. astept reactiile la postul meu... doar cu argumente va rog!!! puternice....
anyway.... on topic... il iubesti, te iubeste... vrea asta... ce-i zici???? tipi si e crizezi... cum de poate sa-ti ceara asa ceva??? cum sa bagi tu in guritza ta finutza ... o P**A???? hahahahahahahaha.... cea mai tare gluma... bai femeie fii serioasa... si acum nu ma refer la cea care a lansat subiectul ci la domnisoara care nici in reuptu' capului nu ar suge p**a ca e scarbos... ete fleosc... bag mana in foc ca atunci cand o sa dai de ea bine ... o sa tragi si cu dintii ( nu e indicat)....
deci... cred ca pe scurt s-a vazut si raspunsul meu la intrebare...
PS. astept reactiile la postul meu... doar cu argumente va rog!!! puternice....
-
Arthemis - Mesaje: 689
Ce vorbesti, DDD? Nu toate fetele sunt la fel. Spre deosebire de tine, eu cunosc fete care nu ar face-o.Pur si simplu sunt femei care nu suporta 'partea aia dezgustatoare' si nu vor s-o atinga. Depinde de persoana,dar mi se pare ca femeile din ziua de azi sunt prea usuratice.
- Crist1na
- Junior Member
inimi si cutite, ai facut vreodata secs oral?
total offtopik : ma scuzatz, tresa rad..."partea aia dezgustatoare"...arata-m si mie femei care "nu vor sa o atinga", sa-m deseneze si mie cum fac ele secs
total offtopik : ma scuzatz, tresa rad..."partea aia dezgustatoare"...arata-m si mie femei care "nu vor sa o atinga", sa-m deseneze si mie cum fac ele secs

...ceea ce va dorim si dumneavoastra 

-
cometa - Junior Member
Nu este absolut nici o rusine atunci cand amandoi vor asta , atunci cand totul este acoperit de dragoste . In cazul in care placerea de a face sex oral ajunge pana la un hobby (zic...nu numai intre parteneri),atunci cand fata se extinde ... e , dupa mine grav.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
mai inimi si cutite, da' de ce e dezgustatoare partea aia ? ai gustat'o cumva ? e murdara? nu e tot carne ? sau e mai gustatoare limba, care e umeda si plina de bale ?
ps: io nu m'am prins inca, eshti fata sau baiet ? :gay:

ps: io nu m'am prins inca, eshti fata sau baiet ? :gay:
eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
Inimi & Cutite scrie:Ce vorbesti, DDD? Nu toate fetele sunt la fel. Spre deosebire de tine, eu cunosc fete care nu ar face-o.Pur si simplu sunt femei care nu suporta 'partea aia dezgustatoare' si nu vor s-o atinga. Depinde de persoana,dar mi se pare ca femeile din ziua de azi sunt prea usuratice.
PARTEA AIA DEZGUSTATOARE???????????????????????????????
ok...'stai asa... e o problema... de ce ti se pare dezgustatoare??? nu reusesc sa inteleg asta...ha sa o luam altfel... vaginul tau ti se pare dezgustator???? spune-mi sincer... nu este cea mai curata parte a trupuilui tau... nu este una dintre cele mai ingrijite... sau esti una care se spala doar pana la buric...
incerc sa-mi dau seama de ce zici ca femeile sunt usuratice... doar pentru ca ne place sa facem sex oral si o mai facem si bine... hahahaha... iubita nu stiu cati ani ai, nu stiu cine te-a educat asa... dar crede-ma a face sex oral... a face sex normal si a face sex anal... nu sunt caracteristici ale femeilor usuratice... tot ce am enumerat aici sunt lucruri normale.... tu inca mai cosideri ca suptul **lii este un subiect tabu... ei bine nu e... este ceva placut pentru ambele persoane indiferent de care capat al p*lii te aflii...
dar este dreptul tau sa crezi ceea ce vrei, dar atat te rog nu incerca sa convingi si alti oameni de asta... ar fii pacat sa si reusesti... pe cuvant!!!
astept sa-mi spui de ce ti se pare dezcustator sexul oral si mai ales daca ai facut vreo data dragoste cu un barbat...
-
i se pare dezgustator pentru ca asha i'o fi spus mami, ca cocoshelu' ie ceva murdar, care vrea sa'i invadeze shi maculeze trupu'i neprihanit, dar ea nu trebe sa se lase nicicum manjita de mizeria aia. da' pana la urma o cedat oarecum shi o acceptat sa faca sex doar cu patura pe ei, ca nici macar sa nu'l vada pe nenorocitu' ala scarbos
bleah! rushine sa'tzi fie c'o invetzi pe fatuca asta nevinovata shi pura kestii murdare precum sexul normal, oral shi anal.
las'o asha, imaculata. e nevoie shi de cele ca ea, ca sa ne dam seama ce mishto shi descuiate e fetele din patul nostru =D

-
proXtu - Junior Member
cometa scrie:ce-ar mai fi de zis? inimi&cutite, ai rabdare si o sa mai cresti. mai vb peste 5-6 ani
bai cred ca o sa fie si mai rau cand o sa fie mare... o sa aiba copii care si ei or sa gandeasca la fel... si copiii ei vor avea si ei copii si uite asa ajunge lumea sa se duca dreacului... si nu mai poti sa faci un bot linistita sau sa primesti... din cauza unor oameni ca ea!!!!
e periculos...
parerea mea
-
DDD, se pare ca esti pusa bine pe treaba. Refer la partea intima,amandoua sunt urate ca aspect. Eu n-am zis ca cele care practica sunt toate usuratice,doar fetele care vor din prima. Oricum, sunt mai curati cei care nu practica:-)
As putea sa te contrazic pana la nesfarsit,dar n-are rost pt. ca gandesti diferit.
;y proXtule, nu reusesti sa ma convingi cu raspunsul tau sarcastic.+era intrebarea subiectului si m-am dat cu parerea.
As putea sa te contrazic pana la nesfarsit,dar n-are rost pt. ca gandesti diferit.
;y proXtule, nu reusesti sa ma convingi cu raspunsul tau sarcastic.+era intrebarea subiectului si m-am dat cu parerea.
- Crist1na
- Junior Member
"Oricum, sunt mai curati cei care nu practica:-)"
buei, ashtea care facetz secs oral, n-atz auzit ca s-a inventat apa si sapunu'??
offtopik grosolan : fetitza, filosoafa erai daca....parerea mea
buei, ashtea care facetz secs oral, n-atz auzit ca s-a inventat apa si sapunu'??
offtopik grosolan : fetitza, filosoafa erai daca....parerea mea

...ceea ce va dorim si dumneavoastra 

-
cometa - Junior Member
Refer la partea intima,amandoua sunt urate ca aspect

o machiem , neshte fond de ten, jene false , putin ruj ...jijea o facem. mai najpa ie ca oricat ne-am stradui nu putem s-o dezvatam sa scuipe

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
..da-o incolo!!!!!!!!
dak nu ai pe cineva mai poate fi considerata o rusine...fiecare cu parerea lui...
dak nu ai pe cineva mai poate fi considerata o rusine...fiecare cu parerea lui...

-
^Dark_Angel^ - Junior Member
Inimi&Cutzite, io cred ca tu nu ai nici o notziune despre ce inseamna curatzenia shi igiena. habar nu ai ca dupa un sex oral, obiectu' in cauza e mai curat decat daca l'ai fi spalat cu dero. deci, sexu' oral incurajeaza igiena organului sexual, deci aia care nu'l practica e murdari
parerea mea...

-
proXtu - Junior Member
....
;S puiu... e grav... nu mai ai scapare... pacat de ala care te-o lua de navasta, imi e mila de el... pe cuvant!!!!
cat despre curatenie... mi-ai raspuns la o intrebare prin ce ai zis tu... si tu esti una care se spala pana la baru ca pe restu iti e scarba sa pui mana!!!! hahahahaha... puiule gandeste si dupa scrie... acum ca rezolvaram si partea cu igiena... nu pot decat sa spun ca-mi pare rau ca crezi asta despre corpul uman... este cel mai frumos lucru posibil, dar na... ce sa stii si tu!!!
anyway... revenind la topic... imi pare rau ca asta crezi despre sexul oral...
off-topic: daca o sug din prima noapte de dragoste/sex sunt usuratica???
hahahahaha.... sa fim seriosi... eu una am ajuns la o varsta la care nu mai am de ce sa ma gandesc la asta... m-am realizat pe toate planurile si mi se rupe de zic altii... dar na... crezi ce te face fericita....
nu ai raspuns la o intrebare: tie ti-a facut cineva sex oral????
cat despre curatenie... mi-ai raspuns la o intrebare prin ce ai zis tu... si tu esti una care se spala pana la baru ca pe restu iti e scarba sa pui mana!!!! hahahahaha... puiule gandeste si dupa scrie... acum ca rezolvaram si partea cu igiena... nu pot decat sa spun ca-mi pare rau ca crezi asta despre corpul uman... este cel mai frumos lucru posibil, dar na... ce sa stii si tu!!!
anyway... revenind la topic... imi pare rau ca asta crezi despre sexul oral...
off-topic: daca o sug din prima noapte de dragoste/sex sunt usuratica???
hahahahaha.... sa fim seriosi... eu una am ajuns la o varsta la care nu mai am de ce sa ma gandesc la asta... m-am realizat pe toate planurile si mi se rupe de zic altii... dar na... crezi ce te face fericita....
nu ai raspuns la o intrebare: tie ti-a facut cineva sex oral????
-
NU are de ce sa fie o rusine!!Fiecare e liber sa faca c vrea in pat,nu cred k este problema nimanui c fac eu cu gagicamiu cand duntem doar noi 2!!Fazele d zilele astea cu Daniela Gyorfy arata ca in romania ink este o conceptie d kkt si presa face ca sexul oral sa para o rusine!!
asta e mai sunt cateva sute d ani pana voim vedea lucrurile asa cum sunt!!
asta e mai sunt cateva sute d ani pana voim vedea lucrurile asa cum sunt!!
- HotSweetMilk
- Junior Member
proxtu...
ok,se vede ca peste tot unde intru dau de tine:)),funny...ce subiecte te pasioneaza :yD ...ahhaahaa si pe mine...la fel
na,io zic ca oralu ii un rau necesar...hihi(cica rau,ce tare...
),nu poti fara el...da nu ti totuna dc stiu si altii ca-l faci...ca,acuma hai sa fim seriosi,nu cred ca e fata la care nu-i place sa i se faca...dar dc e vb de o felatie,nu se mai inghesuie atatea(iara chestie de conceptii),ca e rusine sa o sugi:yP,nu fetelor??
ahaha,mie imi place si nu ascund asta,si fac si astept sa mi se faca:))klar!
in dragoste si in razboi totul este permis,nu?asa ca,de ce sa nu profiti,o viata ai!
na,io zic ca oralu ii un rau necesar...hihi(cica rau,ce tare...

ahaha,mie imi place si nu ascund asta,si fac si astept sa mi se faca:))klar!
in dragoste si in razboi totul este permis,nu?asa ca,de ce sa nu profiti,o viata ai!
Daca lumea ar fi de ciocolata, ne-ar fi, pana la urma, greatza de ea...
-
pure_sugar - Junior Member
Ca Maria face sex oral si Ioana nu cred ca e mai putin important. In definitiv fiecare face ce vrea si ce ii place. Nu o inteleg apoi pe Ioana (personaj ipotetic) cind se vaita ca "nu stiu ce sa ma fac, dar nu reusesc sa am orgasm" sau "vai draga, am aflat ca ma inseala barbatul, nu stiu ce sa ma fac" si alte chestii de genul asta. Si evident ca mereu altii sunt de vina, ea fiind personajul perfect. Bleeeeeeeeeeeeeah!
- nonick
- Junior Member
io cre' ca situatzia e ff bine ilustrata de scena aia superba din filmul Parfum de Femeie in care orbu' e acasa la frate'so si spune neshte kestii despre sotzia unuia dintre nepotzi
cine o vazut filmu' shtie ce zic ;-)
pure_sugar: unde'i "peste tot" ala in care intri shi dai peste mine, ca io abia acum am dat peste tine ? :p ma eludezi, cum ar veni ?

pure_sugar: unde'i "peste tot" ala in care intri shi dai peste mine, ca io abia acum am dat peste tine ? :p ma eludezi, cum ar veni ?

-
proXtu - Junior Member
Înapoi la vechi: Totul despre Sex