Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
programu este urmatoru :
duminica 6/2
-ora 9 - sfertu cu ssonja
-ora 10 - semifinala
-ora 11 - finala
-ora 12 - primesc cupa
duminica 6/2
-ora 9 - sfertu cu ssonja
-ora 10 - semifinala
-ora 11 - finala
-ora 12 - primesc cupa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Oribilul Mosh...care nu a pierdut nici un set
recuperezi in semifinala, pierzi 3

-
zoso...eu sunt mai castigat. vad futai live...tu vezi doar pe display-ul computerului.
si nu-i mai face ochi dulci Jasminei...ca a zis ca nu-i place de tine *p
eye...si fatza de tine sunt in avantaj. eu voi pierde 3 seturi in semifinala...dar tu vei pierde 3 seturi in sferturi *p
si nu-i mai face ochi dulci Jasminei...ca a zis ca nu-i place de tine *p
eye...si fatza de tine sunt in avantaj. eu voi pierde 3 seturi in semifinala...dar tu vei pierde 3 seturi in sferturi *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pai iti place de zoso ? tzi se pare un barbat frumos ? daca raspunzi afirmativ...esti o pishata 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
stiu ca spui asa ca sa ma faci gelos...si ca nu te-ai f00te cu that ugly person :yD
cand vii la mine ?
ce ai facut cu aparatu ala ? cand pui pozele sa te vada zoso macar in poze...daca nu are ocazia in realitate ?
ma duc sa-mi pun o ciorba...dupa care ma apuc de scris proza...deosebit de romantica. pentru jurnal
cand vii la mine ?

ce ai facut cu aparatu ala ? cand pui pozele sa te vada zoso macar in poze...daca nu are ocazia in realitate ?
ma duc sa-mi pun o ciorba...dupa care ma apuc de scris proza...deosebit de romantica. pentru jurnal

-
deja intreci masura pootza mik si buclucasha care esti! viata mea e viata mea .. ok? poti sa ma iubesti dar asta nu inseamna ca ai control asupra mea
o sa vin la tine.ai rabdare.
numai de aparat nu am eu grija.. o sa pun si pozele intr-o zi.. :p ca sa iti bati tu maimuta! ..
zoso o sa ma revada..nu iti face tu griji in legatura cu asta ! :yD
pofta buna! sa nu mananci prea mult k faci boorta mare..
de cand esti tu romantic? iar scrii de iubita ta,wr? :p

o sa vin la tine.ai rabdare.
numai de aparat nu am eu grija.. o sa pun si pozele intr-o zi.. :p ca sa iti bati tu maimuta! ..
zoso o sa ma revada..nu iti face tu griji in legatura cu asta ! :yD
pofta buna! sa nu mananci prea mult k faci boorta mare..
de cand esti tu romantic? iar scrii de iubita ta,wr? :p
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Jasmy 69 scrie:pootza mik si buclucasha

aceiasi Jasmy 69 scrie:iar scrii de iubita ta,wr?
Da. Ii voi dedica un poem pentru a-mi exprima dragostea nemasurata pe care i-o port. Sper sa nu ma respinga si de data asta. Nu stiu ce sa mai fac pentru a o cuceri.
Tu ce sfaturi imi dai ?
-
gagica trebuie luata prin invaluire.. dar eu iti recomand sa o scoti la cina la Marriott,sa ii iei un pardesiu Christian Dior si o geanta d & g.. merge la sigur :p
las-o cu dulcegariile ..nu e genu! cotizeaza!!! :yD
las-o cu dulcegariile ..nu e genu! cotizeaza!!! :yD
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Jasmine, te inseli. Eu nu am "pret". Nu pot fi "cumparata". Si nu-mi doresc sa fiu intretinuta.
In alta ordine de idei, ce mai face cel mai oribil mos de pe forum?
In alta ordine de idei, ce mai face cel mai oribil mos de pe forum?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Jasmine scrie:gagica trebuie luata prin invaluire.. dar eu iti recomand sa o scoti la cina la Marriott,sa ii iei un pardesiu Christian Dior si o geanta d & g.. merge la sigur :p
sau ii dai cu soseta de 3 saptamani pe la nas. asa sigur o dai pe spate...
moshule, intre noi fie vorba, fetele din ziua de azi vor bani si p**a lunga.
tu n-ai nici una, d-aia incerci sa fii romantic. daca ai avea 30 de kile in minus si o moaca acceptabila...poate poate

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
WR, locomotiva #1 scrie:In alta ordine de idei, ce mai face cel mai oribil mos de pe forum?
asteapta ce i-ai promis maine. *p
...si de asemenea se uita la un film de Oscar pe care marele cinefil zoso nu l-a vazut. Este vorba despe Finding Neverland, cu Johnny Depp.
-
Oribilul Mosh scrie:eye...si fatza de tine sunt in avantaj. eu voi pierde 3 seturi in semifinala...dar tu vei pierde 3 seturi in sferturi *p
n-are inportanta ce fac io si oricum te pisha ssonja ,deci tot 3 seturi pierzi in semifinala oricum ai da-o

-
parerea mea ca va fi o finala intre locomotive.
deja o locomotiva asteapta in ultimul act al turneului.
Buna dimineatza va spun si eu...dupa ce as'noapte am vazut o superba partida de basket..castigata de Indiana cu 95-94 in fatza texanilor de la Dallas.
I love this game !

Buna dimineatza va spun si eu...dupa ce as'noapte am vazut o superba partida de basket..castigata de Indiana cu 95-94 in fatza texanilor de la Dallas.
I love this game !
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
hello my dear loco, how have you guys been lately? nu am citit ce sa scris de cand nu am mai intrat, adica de cateva zile ;n btw you guys better say "welcome home j'adore"
In rest ce mai faceti? pe cand o intalnire ceva? eu astazi ma duc prin backstage any1 wanna join...LOL

In rest ce mai faceti? pe cand o intalnire ceva? eu astazi ma duc prin backstage any1 wanna join...LOL
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
deci tot 3 seturi pierzi in semifinala oricum ai da-o
gura pacatosului adevar grait-a

-
-
monk - Mesaje: 2747
va salut si eu din trecere, dragi locomotive !
am venit sa mananc niste salam..si plec inapoi la munca, in gara.
J'adore...dai si tu o bere maine dupa-masa ? La Arena acolo
am venit sa mananc niste salam..si plec inapoi la munca, in gara.
J'adore...dai si tu o bere maine dupa-masa ? La Arena acolo

-
Moshule, Я подготовил этот список кинофильмов, так что Вы можете загрузить это до нашей следующей встречи.
Adam Sandler's Eight Crazy Nights
The Adventures of Pluto Nash
Antwone FisheR
Bad Santa
Beyond Borders
The Big Bounce
The Big Empty
Big Fat Liar
Blue Car
Boat Trip
The Bourne Identity
The Bourne supremacy
Catch Me If You Can
Catch That Kid
Chasing Liberty
Chasing Papi
Cheaper by the Dozen
Cheats
Birth
Benji: Off the Leash!
Bringing Down the House
Bulletproof Monk
Christmas with the Kranks
A Cinderella Story
City by the Sea
Daddy Day Care
Danny Deckchair
Darkness Falls
The Day After Tomorrow
Village
Cruel Intentions 2
Down on Earth
The Dust Factory
Empire
The forgotten
Ghosts of the abyss
cand downloadezi toate filmele din lista asta, primesti 4 beri si 2 pizza la Pizza Hut
Adam Sandler's Eight Crazy Nights
The Adventures of Pluto Nash
Antwone FisheR
Bad Santa
Beyond Borders
The Big Bounce
The Big Empty
Big Fat Liar
Blue Car
Boat Trip
The Bourne Identity
The Bourne supremacy
Catch Me If You Can
Catch That Kid
Chasing Liberty
Chasing Papi
Cheaper by the Dozen
Cheats
Birth
Benji: Off the Leash!
Bringing Down the House
Bulletproof Monk
Christmas with the Kranks
A Cinderella Story
City by the Sea
Daddy Day Care
Danny Deckchair
Darkness Falls
The Day After Tomorrow
Village
Cruel Intentions 2
Down on Earth
The Dust Factory
Empire
The forgotten
Ghosts of the abyss
cand downloadezi toate filmele din lista asta, primesti 4 beri si 2 pizza la Pizza Hut

Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Crash...cu cateva exceptii....numai kkturi de filme. Nici cand aveam 14 ani nu ma uitam la asa ceva.
4 beri si 2 pizza ? vrei sa spui ca mergem la Amsterdam...daca iti trag alea !
Catch Me If You Can ti l-am dat deja. de ce il mai bagi in lista ?
The Village...l-am vazut azi. pentru 3 beri si o pizza...ti-l dau.
in rest...o seara buna in continuare !
cu drag, Moshu
4 beri si 2 pizza ? vrei sa spui ca mergem la Amsterdam...daca iti trag alea !
Catch Me If You Can ti l-am dat deja. de ce il mai bagi in lista ?
The Village...l-am vazut azi. pentru 3 beri si o pizza...ti-l dau.
in rest...o seara buna in continuare !
cu drag, Moshu
-
moshule, yo nu sunt pretentios k tine.. yo ma uit la orice film. nu stau sa intru pe imdb mai intai sa vad daca are cota peste 8 ...ma intelegi?
nu te duc la amsterdam... cu banii cu care te-as duce la amsterdam imi inkiriez cea mai tare fibra de la evolva si le downloadez si singur

nu te duc la amsterdam... cu banii cu care te-as duce la amsterdam imi inkiriez cea mai tare fibra de la evolva si le downloadez si singur

Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
asa. ia-ti fibra...trage-tzi filme...cheam-o pe Koala la tine sa le vedetzi impreuna..dupa care sa luatzi o cina romantica...
lasa ca ma ia Hades la Amsterdam...in 2007.
*p
lasa ca ma ia Hades la Amsterdam...in 2007.
*p
-
ia uitati ba ce ne-a adus azi la dirigentie ... va dati seama ...
partea mai nasuala e ca mai mult de juma din clasa nu stia sa completeze. lucru care confirma numarul de absentz la ora de bio. pe vremea ta moshule ... nu se faceau asa ....
oricum faza cea mai tare a fost cand l-am intrebat pe ala de a venit sa ne vorbeasca despre relatiile sexuale, dupa ce am primit imaginile, unde le excita cel mai tare pe fete cand le dai limbi ... moment in care toata clasa a bufnit in ras. eu chiar vroiam sa stiu ca sa vad daca stia sa raspunda ala evinde.t
partea mai nasuala e ca mai mult de juma din clasa nu stia sa completeze. lucru care confirma numarul de absentz la ora de bio. pe vremea ta moshule ... nu se faceau asa ....
oricum faza cea mai tare a fost cand l-am intrebat pe ala de a venit sa ne vorbeasca despre relatiile sexuale, dupa ce am primit imaginile, unde le excita cel mai tare pe fete cand le dai limbi ... moment in care toata clasa a bufnit in ras. eu chiar vroiam sa stiu ca sa vad daca stia sa raspunda ala evinde.t
- Fişiere ataşate
-
- DSC01315.jpg (114.77 KiB) Vizualizat de 4279 ori
-
si acu si un pliant tare pe care l-am primit
- Fişiere ataşate
-
- Poza(274).jpg (298.79 KiB) Vizualizat de 4286 ori
-