Comentarii la Fanutza 2005

Mesajde cubu » Mie Feb 02, 2005 4:37 pm

Rasturnare incredibila de situatie in meciul cu ValiEnte, a condus la un moment dat cu 2-0, plus ca amandoi am bagat neagra, eu o data, el de 2 ori.

Gata, pe cine mai mucific?
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Mie Feb 02, 2005 4:51 pm

bre, verificand programu conpetitional al ssonjei si al meu , am ajuns la concluzia ca tuata sactamana asta suntem amandoi angajati in fazele superiuare ale turneului de la monte carlo si respectiv pashcani astfel ca singura data de disputare a sfertului de la fanuta este sancbata sau chiar duminica dimine
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Feb 02, 2005 6:43 pm

am vorbit cu baiatu' care umple halbele cu bere de la Fanutza...si a zis ca el oricum e non stop acolo...si ca va asteapta sambata dimineatza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Feb 02, 2005 10:46 pm

din pricini de oareshce motive, ssonja nu va putea juca decat duminica dimineatza.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 07, 2005 1:14 pm

pentru cel cu care tre' sa-mi disput bronzul de la Fanutza (oricum e meci simbolic...ca luam acelas numar de puncte indiferent de cine bate) ...daca esti avaliable diseara intre 20 si 24...e perfect !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Feb 07, 2005 1:20 pm

ssonja-aiu = 1-3

meciul s-antrerupt la scoru de 2-1 pt aiu din cauza cetii dense ce a coborat pe partea de teren a ssonjei ceea ce nu i-a mai permis sa continuie partida , CDO luand decizia de acordare a meciului lu aiu

miraculosule, io zic sa nu mai joci . vrei sa rada lutzele de tine?

miraculosu - aiu = 0-3

meci de uzura unde aiu a jucat prost iar miraculosu si mai prost
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 07, 2005 6:38 pm

joc cu baixo...asa mai mult ca un amical oficial. oricum..peste Fanutza s-a tras cortina. va fi un meci intre doi buni "prieteni" :D

eye-ule...premiu pe care l-ai castigat...sa fie de floare sau de bostan ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Anterior

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard