Spune ceva sincer despre persoana de deasupra ta!
Moderator: anjin-san
Pun pariu ca s-a inscris pe forum sa ne zica cum ca shakti si-a tras-o cu prietenul ei. Desi, e din Nov 2004... Hm.... Fain papagal.
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
-
v1n3ri - Junior Member
e un dulce...si avem FOARTE multe lucruri in comun... 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
se bosumflase ca n-am n-am vrut sa i le trimit pe toate...da' erau prea multe... :kiss:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
off-topic: Calusare, tu ai inteles care este treaba cu threadul asta?
on-topic: traieshte in alta lume.
on-topic: traieshte in alta lume.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nu spune cum e in pat 

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
am postat sub ea la un thread ce avea ca tema stanismul.
Off topic:
Motto: "imaginile fac cat o mie de cuvinte" ~s
Da, nene Baixinho, am inteles f bine despre ce este vorba, insa se vede ca nu ai inteles matale ce am vrut eu sa spun cu imaginea aia.
Uite cum s-a derulat filmul: eu vad subjectu asta si-mi zic sa ma bag si io ca musca-n posterioru' calului ca doar n-o fi moarte, insa m-am cam inselat. Cum ma uit desupra, vad avataru' cu pinguinu' ala posedat de draci. Zic: "Grrrrrrrr!...." si mai apoi, in gand: "Piei, drace"!" Fac trei cruci mari si scuip repede in san. Vrand sa deposedez betu pinguin, scot crucea si incep a citi cu voce tare acatistul sf. Vasile cel Mare stropind din cand in cand monitorul cu agheasma precum cere ritualul. Au rezistat dracii cat au rezistat apoi au pieit din ochii mei cu tot cu pinguin, dupa cum se si poate vedea.
Off topic:
Motto: "imaginile fac cat o mie de cuvinte" ~s
Da, nene Baixinho, am inteles f bine despre ce este vorba, insa se vede ca nu ai inteles matale ce am vrut eu sa spun cu imaginea aia.
Uite cum s-a derulat filmul: eu vad subjectu asta si-mi zic sa ma bag si io ca musca-n posterioru' calului ca doar n-o fi moarte, insa m-am cam inselat. Cum ma uit desupra, vad avataru' cu pinguinu' ala posedat de draci. Zic: "Grrrrrrrr!...." si mai apoi, in gand: "Piei, drace"!" Fac trei cruci mari si scuip repede in san. Vrand sa deposedez betu pinguin, scot crucea si incep a citi cu voce tare acatistul sf. Vasile cel Mare stropind din cand in cand monitorul cu agheasma precum cere ritualul. Au rezistat dracii cat au rezistat apoi au pieit din ochii mei cu tot cu pinguin, dupa cum se si poate vedea.
- _Matei_
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma