Voi(baietii) stiti,de fapt, ce vor femeile in pat??

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde neatza » Mie Ian 12, 2005 11:36 am

Invincible scrie:Ca sa fiu in tema cu imaginea pe care mi-o plasmuisem postand poezia (impotent) am zis ca ar fi nimerit sa postez questia cu sexul oral.

bre, oi fi matale impotent, da macar nu te pricepi la prea multe. shi acu, normal, o sa te intrebi ca "adica la ce nu ma pricep eo ba ?" pai itz zic eo: la cum functzioneaza mintea la nejte oamini rai care ie multzi pacilea. adica uite ratzionament:

ai bagat iute o poiezie de minulescu (shi nici macar dintre cele mai bune) in scop ca sa pari cult shi inteligent. mintea omului rau a interpretat ca ai fi impotent.

dupe faza asta ai bagat un mishtou eften in scop ca s'aratzi ca ai umor shi ca aia cu impotentza a fost o gluma. mintea omului rau a judecat ca pe langa fabtu ca ieshti impotent, nici macar o gluma calumea nu potzi sa faci fara copy/paste.

dup'aia ai bagat faza cu sexu oral in scop ca sa vada lumea ca mai ai oarece cunoshtintze in domeniu shi ca nu ieshti asha impotent cum crede iei. ei bine, fleoshck again, pentru ca mintea omului rau va gandi acu, peste toate celelalte lucruri rele, ca mai ieshti shi felatzionist pe dasupra.

in aceste cazuri, decat sa faci un mijtou eften cu glume subtziri despre lucruri care nu conoshti, nu erea mai bine sa fi stat in banca ta shi sa fi ratat ocazia de a spune prostii ?
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde Invincible » Mie Ian 12, 2005 1:43 pm

y0ung_h0va, nocturna, neatza: "katerinca & aberatzii".... va spun ceva cuvintele astea? ce o fi insemnand cuvantul aberatie?
y0ung_h0va.. de taceai, mai bine nimereai! eu n-am scris nici o prop din asa-zisele "sfaturi". Cat despre intors vorba... oricine se pricepe la asta.
nocturna: imi faci publicitate negativa... te rog sa-ti stergi postul sau macar poza din el... sau pune si restul pozelor (astea ar arata exact contrariul la unele afirmatii de-ale tale ). Ce zici? Nu le-ai vazut si pe celelalte? Mai lasa-l naiba de joint.
Ochiule verde?! Ne vezi? Ia masuri!

Dak vreti sa ma faceti de cacao, e OK... da fara a aduce in discutie termeni ca: mama, tata, sora....(alte rubedenii) si prieteni. Nici voua nu cred ca v-ar placea asta.
Invincible

Mesajde baixinho© » Mie Ian 12, 2005 1:49 pm

conashule, de cand te tragi matale de shireturi cu eyewitness de-ti permiti sa-i spui ochiu verde? asta pe de o parte. si pe de alta parte, daca tot scoti la inaintare faptul ca ai postat pe katerinka si aberatii, ce cí£cat de masuri vrei sa ia eyewitness?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Invincible » Mie Ian 12, 2005 1:53 pm

Sunt questii despre care nu e voie sa vb nici macar in gluma!
Invincible

Mesajde nocturna » Mie Ian 12, 2005 1:54 pm

Invincible scrie:[B]Ce zici? Nu le-ai vazut si pe celelalte? Mai lasa-l naiba de joint.

ba expertu lu' peshte in amoru cu dejte, mai ushor cu aprecierile humanoide shi pline de umoru ala al tau de nu se rade la iel nici cu plata in avans. ba tocma ca leam vazut shi palilante, da' nam vrut ca satz distrug absolut tuate shansele la inima duduitzelor dornice de senzatzii noi cu un asha espert ca matale. care va sa zica shi cu alte cuvinte, la fel aratzi in toate pozele.

publicitate negativa? adica cum? nu ejt frumos? nu ejt tatal lor? printzu cuceritor? vai, asha ceva nu poci ca sa crez.
da fara a aduce in discutie termeni ca: mama, tata, sora

delirezi. nici macar nam zis ca ar fi vina feunei rubedenii dea ta ca esht cum eshti.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Invincible » Mie Ian 12, 2005 1:54 pm

am scris si prieteni... ala din poza e un prieten...
Invincible

Mesajde baixinho© » Mie Ian 12, 2005 1:55 pm

invincible, te repeti. shtii cum se numesc aia care repeta acelashi lucru? papagali!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde weed13 » Mie Ian 12, 2005 1:58 pm

uite bre invincibilule cum nu poti tu sa stai pe poola ta. si te miri de ce iti sare uamenii in cap. sau ma rog, ca sa folosesc felul tau tampit de a scrie, te miri de ce iti sar oamenii in cap? ce zici? ca te miri? io iti zic ca nu ai de ce.
mmm...hmmm... ma gandeam sa iti spun ca sunt mai mare decat tine si ca mi-as cam permite.

pe mine ma doare fics in pula ca esti mai mare decat mine. felul relativ respectuos de a te adresa cuiva nu se face datorita varstei. dar tu avand in vedere faptu ca mai mult numai incerci sa te scoti in evidenta, spunand despre tine insati ca esti un destept si toate celelalte balarii care liai scos, nu ma face pe mine decat sa ma gandesc ca mai ai nevoie de un negativ de proasta calitate pe fundalu declaratiilor tale pentru a avea o manea de succes.
weed13

Mesajde Invincible » Mie Ian 12, 2005 1:58 pm

baixinho © scrie:invincible, te repeti. shtii cum se numesc aia care repeta acelashi lucru? papagali!

mea culpa... apasasem "send" da m-am razgandit.. voiam sa mai scriu ceva...
Invincible

Mesajde nocturna » Mie Ian 12, 2005 2:07 pm

Invincible scrie:am scris si prieteni... ala din poza e un prieten...

aha. adica cand zici:
1.Eu sunt tipul cu patru ochi.

insemneaza ca nu ejt tu, care de fabt ejt pretinu lu matale? sau cum?

da' ai un grad de mitomanie in tine fantastic!

pentru mai multe lamuriri:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=338700&postcount=1215

asta ie. acuma tzeam distrus imaginea de barbat fatal. ~p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde neatza » Mie Ian 12, 2005 2:08 pm

irefutabile, uite cum shade treaba: o fi asta tredu de caterinca shi aberatzii, da asta nu inseamna ca tot ce vei turna matale p'aicia o sa shi devina automat caterinca.
in concluzie, ghici care ie varianta numaru be.

neatza

Mesajde Invincible » Mie Ian 12, 2005 2:27 pm

Nu ghicesc.. tocmai mi-am scos 99.99% din cerebel... ca asa am auzit ca se poarta acu'.

Weed13... Ti-am cerut iertare.

Sa lasam cafteala... n-are rost sa pierd timpu' acilea... ma cheama astia la CS. O sa-i rog pe astia sa isi puna nickurile voastre

Continuati voi cu...
--------------------------------------------------------------------------
Voi(baietii) stiti,de fapt, ce vor femeile in pat??
--------------------------------------------------------------------------
Invincible

Mesajde neatza » Mie Ian 12, 2005 2:36 pm

Invincible scrie:tocmai mi-am scos 99.99% din cerebel...

vezi ba ? shi oamenii rai credea ca ai o chestie asha mica de nu se puate taia din ia.

neatza

Mesajde vali » Joi Ian 13, 2005 8:28 am

andreea_dura scrie:Nu conteaza pula.Conteaza cum o folosesti.Daca sti s-o folosesti si cat.

da da...asa ziceti toate si apoit va bucurati cand nu va intra toata :D

lasa-neeee lasa-neee
some people deserve to die
vali

Mesajde cometa » Lun Ian 17, 2005 3:27 pm

atentie. si nu numai in pat :)
cometa
Junior Member

Mesajde theOffender » Joi Ian 20, 2005 1:56 pm

what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde thunder84 » Sâm Ian 29, 2005 11:07 pm

In mare stim noi cam ce si cum ar vrea...dar din pacate nu prea corespunde cu ce vrem noi...asa ca ghici ce alegem?! :D
"Am vazut ingerul in piatra si am sculptat pana l-am eliberat." Michelangelo
thunder84
Junior Member

Mesajde cicik*a » Dum Ian 30, 2005 12:28 am

andreea,nu-i baga in seama pe baietii astia rai!
ce vrem noi femeile in pat?-simplu:micul dejun!(dupa)
ideea e sa stii sa ceri!daca nu crezi ca poti,incearca o relatie(partida de sex)cu un medium!(ghiceste ce iti doresti si in plus poti sa-ti savurezi "partida"in liniste!
see the good things in your life!
cicik*a
Junior Member

Mesajde vega_4_eternity » Joi Feb 03, 2005 1:10 am

Mi se pare imposibil sa spun ce vreti voi defapt.Intalnim diverse tipologii de femei.Noi barbatii trebuie sa ne adaptam din mers.Dar si asa, ar excelent daca macar voi ati sti ce vreti de la noi cu exactitate.
---------------------------
Suntem unici in felul nostru.
vega_4_eternity
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Feb 03, 2005 8:51 am

mai baiatule (sau fata, desi asta nu conteaza), tu nu poti sa dai sfaturi decat la modul general?
ANTI

baixinho©

Mesajde gaga » Joi Feb 03, 2005 9:20 am

vega_4_eternity scrie:Mi se pare imposibil sa spun ce vreti voi defapt.Intalnim diverse tipologii de femei.Noi barbatii trebuie sa ne adaptam din mers.Dar si asa, ar excelent daca macar voi ati sti ce vreti de la noi cu exactitate.
---------------------------
Suntem unici in felul nostru.

Hac, da io cu shine votez, ai?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde vega_4_eternity » Lun Feb 07, 2005 8:10 pm

Faci ce vrei ,dar stii ce faci?:)
vega_4_eternity
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Lun Feb 07, 2005 11:51 pm

Ia uite, bre`, astia dupa ce ca nu stiu se mai dau si victime...
Huideo!

Daca le spui in pat ce vrei, nu e bine (cica se inhiba - las` ca stiu ei mai bine), daca nu le spui (au scuza - "pai daca n-am stiut, pisi! trebuia sa faci si tu un semn!)...

Cre` ca trebuiesc reeducati...
Fetelor o punem de-o reforma?!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde gaga » Mar Feb 08, 2005 10:10 am

felino, pai vaz ca fetele au si pus-o de reforma, iote titina s-a ingustat in partea aia a corpului ca sa escite baietzii (vezi avatar)

http://www.fanclub.ro/member.php?u=8557
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Amaterasu » Mar Feb 08, 2005 2:09 pm

a... e clar. o punem pe titina lider...
tot a inceput ea reforma de cand l-a plesnit pe moshu`...
asa ca n-am putea noi sa ignoram un asemenea membru marcant al "asociatiei fumeilor care (ele adica) stiu ce vor".... no?!
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma