C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nu mai tziu minte pe care il manca mai deunazi in dosul rectului anal ca vrea zapada, da' acu' nu vrea sa se mai spele nimeni pe cap cu peisagiul andersenian.
nu ar fi o mare problema ca mi-a inghetzat curu si fatza mi-a intepenit in rictusu' cu care am iesit din casa, cu convingerea ca e macar umpic mai cald si cu gandul patriotic de a-mi respecta ce mi-am promis aseara si sa nu o mai iau pe strazi laturalnice.
tuate bune, da poti sa te pui cu primaria, maria sa doamna nesimtzirii, cea mai pishata si cacata institutzie din tzara asta (dupe militzie of cors).
se caca pe ei sa curetz trotuaru' da himalaiele lasa loc de parcare numa in mijloc de bulevard, si-a parcate des, des des, numa pasarile ies.
ca urmare bulevardu cu nume de sfantu fane babanu are embolie si ie vreme sa admiri (sau sa iei in rotzi ca sa invetzi draq odata ca si majinile stiu sa patineze), miracolele naturii zamislite din ce a dezghetzat soarele dintzos ziua, si inghetzate peste noapte sub cele mai fantastice forme de gheatza te miri pe unde, da de obicei pe mijloc de drum.
si nu s-a terminat, noo. conform inegalitatzii descoperite de nushcine, in fiecare (DAR IN FIECARE) zi, trebe macar o masina, de obicei dacie cu motor d'ala pe perfuzie probabil, sau oltcit cu delcou-n sutien de vaca, sa fie incotzopenit in deal, la iesirea din pasaj. indubitabil e inevitabil.
da' mai c-o flegma, mai c-o injuratura am ajuns, da' nu m-am calmat pana nu am spart la cunparaturi banii pe niste branza cu somon, d'aia cu mucigai si nejte cacicaval afumat. io-te-asha.
nu ar fi o mare problema ca mi-a inghetzat curu si fatza mi-a intepenit in rictusu' cu care am iesit din casa, cu convingerea ca e macar umpic mai cald si cu gandul patriotic de a-mi respecta ce mi-am promis aseara si sa nu o mai iau pe strazi laturalnice.
tuate bune, da poti sa te pui cu primaria, maria sa doamna nesimtzirii, cea mai pishata si cacata institutzie din tzara asta (dupe militzie of cors).
se caca pe ei sa curetz trotuaru' da himalaiele lasa loc de parcare numa in mijloc de bulevard, si-a parcate des, des des, numa pasarile ies.
ca urmare bulevardu cu nume de sfantu fane babanu are embolie si ie vreme sa admiri (sau sa iei in rotzi ca sa invetzi draq odata ca si majinile stiu sa patineze), miracolele naturii zamislite din ce a dezghetzat soarele dintzos ziua, si inghetzate peste noapte sub cele mai fantastice forme de gheatza te miri pe unde, da de obicei pe mijloc de drum.
si nu s-a terminat, noo. conform inegalitatzii descoperite de nushcine, in fiecare (DAR IN FIECARE) zi, trebe macar o masina, de obicei dacie cu motor d'ala pe perfuzie probabil, sau oltcit cu delcou-n sutien de vaca, sa fie incotzopenit in deal, la iesirea din pasaj. indubitabil e inevitabil.
da' mai c-o flegma, mai c-o injuratura am ajuns, da' nu m-am calmat pana nu am spart la cunparaturi banii pe niste branza cu somon, d'aia cu mucigai si nejte cacicaval afumat. io-te-asha.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre danone, io recunosc cam- vrut un po de zapada, da numa de Craciun si numa in locuri bine stabilite, trasate cu creta si inprejmuite cu grija ca sa nu depaseasca frun fulg area marcata. adica la munte si, daca se poa, numa pe pictia de schi. sincer imi pare rau si compatimesc alaturi de sofeori si pietoni cu sosoni pentru toate suferintele ce sendura- zilelea astea de mare rastrijte.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
bre naiti, deci intre blocuri ie parcarea shi-n parcare ie otomobilu propretate personala, care otomobil are termometru deci ashea mai aflu shi eo ca-i frig afara, ca dupe cum ie de senin, ashi crede ca ie iulie shi gheatza de pe drumuri ie fata morgana!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ma bucur sa aflu ca la voi hí£ilaltz ie muuult mai cald(cu eshceptzia lu ofenderu, care iel ie intodeauna pe dos)
s-avem pardon. azi noapte au fost 17 grade la mine-n camera (din cauza eisiului). plus minus asta nu conteshte chiar asha tare.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
10:35 neatza Admin Control Panel
iote caspart neatzu parolele de intrare in admin control panel
bravo botonare !
iote caspart neatzu parolele de intrare in admin control panel
bravo botonare !

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bre, nujtu cum am ajuns acolo, da sam bag pula dac'am intzeles ceva din ce scrie acolo.
sper ca nam shters nimica.
in rest, cand zici ca bei o bere iute, ezista shanse sa inchizi crajma din nou.
sper ca nam shters nimica.
in rest, cand zici ca bei o bere iute, ezista shanse sa inchizi crajma din nou.
-

neatza - Mesaje: 5820
in atentia cardiacilor si a celor predispusi emboliei :
azi stati cat mai departe de akm lu matinalu
auzisem ca presa de 200 de tone de la imbg a fost vanduta japonezilor. se pare ca fost duar un zvon
azi stati cat mai departe de akm lu matinalu
auzisem ca presa de 200 de tone de la imbg a fost vanduta japonezilor. se pare ca fost duar un zvon
-

haidi bre ochila ca nu ie asha grav. ie doar "ritual trance".
apropou: da noi cand mai lom bre o bere. ca daca tot ma spurcat asear la hamei, macar sa continom umpic...
shi mai peseu: Az ie reveilonu chinezesc !
apropou: da noi cand mai lom bre o bere. ca daca tot ma spurcat asear la hamei, macar sa continom umpic...
shi mai peseu: Az ie reveilonu chinezesc !
-

si io am primit de la un om de bine acelasi indemn si ca urmare cum a sosit mail cu acaiem cum a disparut, zsazsaspeck cine are curaju sa treaca peste indemnuri ofendicioase
auz bre neatzule, da tu zilnic asha bere, bere, bere? nu tzi-i oarecum obrazului?
auz bre neatzule, da tu zilnic asha bere, bere, bere? nu tzi-i oarecum obrazului?
- gaga
Ziua buna tutulor uaminilor napastuitzi d-ale frigului urmari,care io inca ma mai lupt cu neaCorel asta care nui place sa ruleze cum trebe pun pentum doi.
PESEDEU: daca suntetzi in mijlocu naturii noaptea shi suntetzi barbat(sau ma rog,de sex masculin) shi necesitatzile fiziologice alea mici fac presiuni majore asupra aparatului elucubrator,aptzinetzivatzi ca e de rau.
PESEDEU: daca suntetzi in mijlocu naturii noaptea shi suntetzi barbat(sau ma rog,de sex masculin) shi necesitatzile fiziologice alea mici fac presiuni majore asupra aparatului elucubrator,aptzinetzivatzi ca e de rau.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
BRE, DECI NO SA VA VINA SA CREDETZ
ia uitatziva ce vorbesc eo cu un om pe ym referitor la akm:
X: m-am uitat foarte mirat la postul tau pentru ca, pe un alt forum, un amic de-al meu propunea ceva asemanator...
silozu_poplaca: nu cunosc
silozu_poplaca: orcum ar fi, eo am doi ani vechime in treaba asta
silozu_poplaca: asha ca e clar a cine pe cine copiaza
silozu_poplaca: mai sunt forumuri pe care unii au preluat ideia
silozu_poplaca: unii trimit black, altzii progresiv
silozu_poplaca: acu a aparut unu cu rock romanesc....
silozu_poplaca: asta e, nu po sa pun copyright
X: un forum cam slab...
X: pai
X: la cum il stiu..ma indoiesc ca a copiat... cel mult a reinventat ideea
shi acu intratz umpic aci sa vedetz cum a reinventat ala akmu
http://forum.beatmort.ro/viewtopic.php?p=3685
ia uitatziva ce vorbesc eo cu un om pe ym referitor la akm:
X: m-am uitat foarte mirat la postul tau pentru ca, pe un alt forum, un amic de-al meu propunea ceva asemanator...
silozu_poplaca: nu cunosc
silozu_poplaca: orcum ar fi, eo am doi ani vechime in treaba asta
silozu_poplaca: asha ca e clar a cine pe cine copiaza
silozu_poplaca: mai sunt forumuri pe care unii au preluat ideia
silozu_poplaca: unii trimit black, altzii progresiv
silozu_poplaca: acu a aparut unu cu rock romanesc....
silozu_poplaca: asta e, nu po sa pun copyright
X: un forum cam slab...
X: pai
X: la cum il stiu..ma indoiesc ca a copiat... cel mult a reinventat ideea
shi acu intratz umpic aci sa vedetz cum a reinventat ala akmu
http://forum.beatmort.ro/viewtopic.php?p=3685
-

las bre, ca tot ie bine. sa dea altzii startu ca sai injure lumea shi dupa ce termina aia de aruncat cu borcanele din dotare apari matale sa adaogi cireasha pe tort.
bre, da' lasand la o parte plagiatu, care putem trece peste, da' vazush matale ce scrie colosha supt numele tau:
neatza
Nebautor
io zic ca asta ie insulta pe fatza.
bre, da' lasand la o parte plagiatu, care putem trece peste, da' vazush matale ce scrie colosha supt numele tau:
neatza
Nebautor
io zic ca asta ie insulta pe fatza.

-

nocturna - Mesaje: 8725
unde scrie bre asha ceva ? cine shia permis ?
shi mai leitar, pentru dupe ce va fi shters lincu:
matt
Alcoolic
Data inscrierii: 09/Nov/2004
Locatie: call me 2 find out Trimis: Dum Ian 16, 2005 12:18 am Titlul subiectului: altceva
voi v-ati saturat de posturile de radio ? emit numai cacaturi ? muzica de duzina.. emisiuni de rahat...
daca da, va propun o chestie. (asta pana-mi fac eu radio!)
trimiteti-mi adresa de mail si va trimit cate o melodie zilnic. initial am vrut sa numesc asta muzica necunoscuta voua, dar m-am gandit ca poate jignesc pe cineva, fara sa vreau.
muzica variaza, de la ... goa, industrial, techno industrial, anime, acid jazz... etc. tinand cond ca fac asta din placere.. eu nu castig nimic, voi nu pierdeti nimic.
daca va intereseaza trimiteti un mail la adresa matt_sadbuttrue@yahoo.com
pana una alta, astept.. pareri
shi mai leitar, pentru dupe ce va fi shters lincu:
matt
Alcoolic
Data inscrierii: 09/Nov/2004
Locatie: call me 2 find out Trimis: Dum Ian 16, 2005 12:18 am Titlul subiectului: altceva
voi v-ati saturat de posturile de radio ? emit numai cacaturi ? muzica de duzina.. emisiuni de rahat...
daca da, va propun o chestie. (asta pana-mi fac eu radio!)
trimiteti-mi adresa de mail si va trimit cate o melodie zilnic. initial am vrut sa numesc asta muzica necunoscuta voua, dar m-am gandit ca poate jignesc pe cineva, fara sa vreau.
muzica variaza, de la ... goa, industrial, techno industrial, anime, acid jazz... etc. tinand cond ca fac asta din placere.. eu nu castig nimic, voi nu pierdeti nimic.
daca va intereseaza trimiteti un mail la adresa matt_sadbuttrue@yahoo.com
pana una alta, astept.. pareri
-

bre neatzule ce tari sunt aia acolosha, nush unde am pus adresa aia a lu un nene care avea o treaba cu vbuletinu' da' creca putem sa ii reclamam lejer si cu ajutorul lui kran
ai buala pe iei?
ai buala pe iei?

- gaga
-

offendere, tzumesc de puntealbastre.
az la buticu de la intersectie (de undeam- loat bere, dano):
- mujtar dulce avetz?
- (se uita femeian- raft si zice) nu. numa iute, cu hrean si normal.
- datzimi- unu normal va rog.
neavint ochilarii cu mine pentru scrisu marunt, merg pe mina fomeii. acasa scot mujtaru din plasa, pun ochilarii si citesc eticheta: "mujtar dulce".
az la buticu de la intersectie (de undeam- loat bere, dano):
- mujtar dulce avetz?
- (se uita femeian- raft si zice) nu. numa iute, cu hrean si normal.
- datzimi- unu normal va rog.
neavint ochilarii cu mine pentru scrisu marunt, merg pe mina fomeii. acasa scot mujtaru din plasa, pun ochilarii si citesc eticheta: "mujtar dulce".
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
deci nu va mai zic ca azi ie martz, da` nu ma lasa inima sa nu va salut la plecare!
un frostifiat(da, am auzit azidimineu la un post de radio cuvantu) pa!
pese: mucoshii aia merita sa shi-o ia umpic!
un frostifiat(da, am auzit azidimineu la un post de radio cuvantu) pa!
pese: mucoshii aia merita sa shi-o ia umpic!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
hahahahahahahahahahaha necko, beton ! asta o fi nevasta lu ala cu acumulatorii sony.
in alta ordine de idei, propun la functzia de menbru cm pe sefinooeruisdjkd, sau cum chilu meu se scrie
in alta ordine de idei, propun la functzia de menbru cm pe sefinooeruisdjkd, sau cum chilu meu se scrie
-

-

atuncia sa vorbesc cu omu sa bage o cerere undeva
ideia ie ca nu mai shtiu unte erea biurouu de evidantza menbrilor
ideia ie ca nu mai shtiu unte erea biurouu de evidantza menbrilor
-

bre neatzule, intrarea in cemeu nu ie conditionata de numaru berilor date de pretendent in gara lipscani 

-