Buna sara, maestre .
Mari peripetii feroviare nu prea mi s-au intamplat ... Poate ca fapt divers sa pomenesc ca am intalnit-o in cale pe Anna Karenina la care tot am suierat sa se traga din fatza da nu m-a ascultat , asa ca am facut doua sau trei Anisoare din dansa ( fara clonare, fara reproducere asistata pentru centenare, fara nici un procedeu ilegal ) - doar trecand peste . ... Oricum ma bucur sa regasesc pe-aici oaza de veselie uleioasa la care viseaza in toate drumurile sale orice sistem semiautomat biela-manivela .
Apropo de sistemele astea ( valsand vienez cu asociatia de idei prin Terminator - Arnorld - Stelica de la Nationala ) : .... Am stat si am asteptat rabdator sa apere Stelea macar un sut pe poarta . Pana la urma m-am declarat satisfacut pentru ca intr-adevar unul in nouazeci de minute a reusit . E drept ca a luat si doua goluri in perioada asta , dar hei , ar trebui sa ne bucuram cu asemenea portari . Nu riscam sa facem stop cardiac cu Olanda . Stim precis ca vom pierde .
Ufff , chiar nu se gaseste alt inlocuitor pentru Lobontzu' ala ? ... care nici el .....