Hochei pe Gheata
Moderator: baixinho©
Legat de comentariu:era foarte bun.Cel mai bine mi sa parut chestia ca cei doi au fost comentatorii si nu suporterii!Insa de transmisie nam ce sa spun bietul de regizor nu stia unde e pucul!!!Sorin.S scrie:Bravo SportKlub! Bravo Steaua!
Un meci frumos cu hochei mai bun decat cel din finala cupei!
Imi pare rau ca n-am auzit comentariul lui Razvan dar poate o sa ma uit la reluare!
- zsolt77
- Junior Member
meci frumos aseara
bai a fost meci tare aseara.a facut banii.am stat langa suportezi ciucului.sincer tineam si eu cu ei.mie mia placut galeria lor ca era fair-play cand a dat steaua goluri si nu i-am auzit huiduind si fluierand.injuraturile dak erau nu leam inteles ca or fi fost pe ungureste :yD.oricum au avut de ce sa se bucure ca revenirea a fost spectaculoasa.mias dori sa nu mai vina galeria echipei de fotbal ca habar n-au reguli de hochei si se agita si cand nu e cazu
- nicador
- Junior Member
depinde ce inteleg ei prin "unguri" ca toti cei de mai sus au nationalitate romana. oricum, de apreciat comportamentul lor cand i-au reperat in tribune pe cei sase fotbalisti rapidisti pe care i-au luat la chelfaneala dupa ce plecase Sabin Ilie.
cat despre dobitocul de jean pavel, raman la ideea ca este o scursura a societatii: "a fost o inconstienta din partea lor sa vina la patinoar la un meci de o asemenea incarcatura" si "daca m-ar fi sunat Sabin Ilie sa-mi spuna ca vor sa vina, aranjam intr-un fel". bravo, presedinte de sectie, ca sa vina omu la patinoar trebuie sa anunte din timp, ca sa nu existe riscul si-o fure.
cat despre dobitocul de jean pavel, raman la ideea ca este o scursura a societatii: "a fost o inconstienta din partea lor sa vina la patinoar la un meci de o asemenea incarcatura" si "daca m-ar fi sunat Sabin Ilie sa-mi spuna ca vor sa vina, aranjam intr-un fel". bravo, presedinte de sectie, ca sa vina omu la patinoar trebuie sa anunte din timp, ca sa nu existe riscul si-o fure.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Secuiescu scrie:O intrebare pentru suporterii stelei, sloganul "afara cu ungurii din tara" se referea la jucatorii stelei? (Adorjan, Kosztandi, Basilides Tibor, Basilides Laszlo).
Din pacate nu aici gasesti acei suporteri care strigau cat puteau "afara cu ungurii din tara" :rolleyes:
Daca totusi vrei sa ii intrebi

-
Sorin.S - Junior Member
Eu am fost in galeria stelista!
Si am strigat afara cu ungurii din tara! Dar nu ca asi avea ceva cu voi ci doar pt ca galeria tre sa-si ajute echipa cu tot ce poate! Daca e sa analizam si fluieraturile sunt nesportive nu?
Oricum, oricat ar parea de ciudat m-am simtit mult mai bine dupa scandalul ala cu rapidisti mai ales ca am fost la 5m de Niculae cand si-a luat-o :p !
Si am strigat afara cu ungurii din tara! Dar nu ca asi avea ceva cu voi ci doar pt ca galeria tre sa-si ajute echipa cu tot ce poate! Daca e sa analizam si fluieraturile sunt nesportive nu?
Oricum, oricat ar parea de ciudat m-am simtit mult mai bine dupa scandalul ala cu rapidisti mai ales ca am fost la 5m de Niculae cand si-a luat-o :p !
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
baixinho © scrie:depinde ce inteleg ei prin "unguri" ca toti cei de mai sus au nationalitate romana.
Da' aici e putina confuzie ;a . Sa-mi fie cu iertare, eu nu am nationalitate romana, eu am cetatenie romana. Si tin la ea, cum tin si la nationalitatea mea, care este maghiara. Confuzia cu aceste notiuni am importat-o de la franzuji. Natiune mare, nene, dar xenofoba rau. Mai bine invatam in acest domeniu de la altii.
Mai grav este, ca unii oameni de presa nu se astampara. Tocmai s-au terminat stirile sportive de la ProTV, care pur si simplu m-au infuriat. Este instigare curata la razboi etnic, ce se difuzeaza acolo. Unde dracu' e CNA-ul?
Pentru suporterii Stelisti: nu mancam Romani la micul dejun. Nici macar la cina. (Mai gustam si noi ceva puicutze ;-) , daca avem ocazia

(Se)cuiul din talpă. The personal touch
.

-
(se)cuiul - Junior Member
inca o data am dat cu bata in balta, dar nu trebuie sa mai mire. tot la cetatenie m-am referit si eu, ca altfel nu ar mai fi avut cum sa joace in nationala Romaniei.
patru asi avea ala care a facut careu, tu probabil ca ai vrut sa scrii as avea. in aceste conditii nici nu ma mir ca te-ai simtzit bine cand si-a luat-o Niculae. poate o sa am si eu ocazia sa scriu pe forum m-am simtzit superb cand am vazut cum zburau dintzii din gura lu COSS+min ca boabele de porumb in aparatul de facut floricele.
uite un sfat: la meciurile trei si patru intratzi cu tontzii pe gheatza si este imposibil sa nu cashtigatzi.
secuiule, suporterii la care ai facut tu referire nu or sa fie capabili sa invetze nimic de la voi. gandeshte-te numai ce chin ar fi pentru ei sa-shi cumpere abonamente la meciuri sau sa stea la coada sa-shi procure bilete. ii vezi vreodata facand asta? sa fim serioshi.
COSS+min scrie:asi avea
patru asi avea ala care a facut careu, tu probabil ca ai vrut sa scrii as avea. in aceste conditii nici nu ma mir ca te-ai simtzit bine cand si-a luat-o Niculae. poate o sa am si eu ocazia sa scriu pe forum m-am simtzit superb cand am vazut cum zburau dintzii din gura lu COSS+min ca boabele de porumb in aparatul de facut floricele.
COSS+min scrie:galeria tre sa-si ajute echipa cu tot ce poate
uite un sfat: la meciurile trei si patru intratzi cu tontzii pe gheatza si este imposibil sa nu cashtigatzi.
secuiule, suporterii la care ai facut tu referire nu or sa fie capabili sa invetze nimic de la voi. gandeshte-te numai ce chin ar fi pentru ei sa-shi cumpere abonamente la meciuri sau sa stea la coada sa-shi procure bilete. ii vezi vreodata facand asta? sa fim serioshi.
ANTI
-
COSS+min scrie:Eu am fost in galeria stelista!
Si am strigat afara cu ungurii din tara! Dar nu ca asi avea ceva cu voi ...
La care noi raspundem "La anu` venim cu pasaportu`!" sau varianta de la Ciuc: "La anu` venitzi cu pasaportu`!" Daca n-ai nimic cu noi, de ce strigi porcarii? Am si eu o dorinta: la iesire din Otopeni spre Ploiesti, sa vad o tablita pe care sa scrie: Welcome in Hungary, Have A Nice Trip!
Baix, vii spre Orasul Viselor Tale si a Blondelor Focoase sambata? Stii ca ai o bere de la baiatu` :lol:
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
-
A Viszkis - Junior Member
hai totushi sa ne limitam la a discuta despre hochei. nu de alta, dar deja dam in alte alea.
ANTI
-
Bai Baixi... Esti enervant rau de tot! Daca as fi la bac n-asi mai face greseli dar aici important e sa intelegi ce spun (sa nu vorbim in ungureste
)!
Bai Baixi... daca Neaga s-ar fi dus la rapidisti, cred ca-l omorau tiganii aia( a! , mi-am adus aminte esti rapidist nu?
). Si lucru asta se intampla oriunde in lume (Italia, Spania, Franta etc. ). Cand te duci la un meci iti asumi implicit riscurile astea. Daca am vrea ca galeria sa se civilizeze am fi cu mult mai catolici decat papa!
No sa-mi vezi dintii zburand pt ca eu n-o sa fiu la fel de tampit ca rapidistii tai sa ma duc la Dinamo in galerie cu fularul Stelei si sa ma manifest(vezi Ilies)!
Cel mai mare regret la vostru, A Viszkis este ca sunteti atat de aproape si totusi in Romania, nu? Si aveti dreptate!
Daca voi n-o sa strigati nimic de pasapoarte si alte chesti promit sa nu mai strig afara......!:) Asta doar eu, ca n-am curaju sa vb cu Mustata sau cu Punkerul despre asta!

Bai Baixi... daca Neaga s-ar fi dus la rapidisti, cred ca-l omorau tiganii aia( a! , mi-am adus aminte esti rapidist nu?

No sa-mi vezi dintii zburand pt ca eu n-o sa fiu la fel de tampit ca rapidistii tai sa ma duc la Dinamo in galerie cu fularul Stelei si sa ma manifest(vezi Ilies)!
Cel mai mare regret la vostru, A Viszkis este ca sunteti atat de aproape si totusi in Romania, nu? Si aveti dreptate!
Daca voi n-o sa strigati nimic de pasapoarte si alte chesti promit sa nu mai strig afara......!:) Asta doar eu, ca n-am curaju sa vb cu Mustata sau cu Punkerul despre asta!
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
Dragilor, eu nu inteleg de ce va tot certati atit pe tema scandarilor galeriilor...Din nefericire, nici fanii Stelei nu sint fair, dar asta nu inseamna ca in Ciuc padurea n-are uscaturi...In fapt, cam peste tot la fel...Mi-e si groaza sa ma gindesc ca ajunge pustiul meu sa aiba anii la care vrea pe stadion sau la patinoar...
Si, apropo de romani si maghiari, o sa va spun o poveste...Cu ceva ani in urma, cu prilejul Mondialelor, disputate la Budapesta, Ungaria a invins Romania cu 3-2...Are mai putina importanta faptul ca arbitrul era elvetian si ca, respectind gazdele, si-a asigurat si biletele pentru CM grupa A...Cert este ca ai nostri au condus, dar, spre final, in inferioritate, am luat goluri copilaresti...Cum jucatorii eliminati au fost din Ciuc, citiva colegi de breasla dornici sa-si burduseasca textul trimis in redactie si cu ceva amanunte picante au scris ca exista suspiciunea ca o anumita parte a echipei a trintit meciul...Ei bine, in acea seara, cu lacrimi in ochi, Tzomo, capitanul lui Sport Club, mi-a spus: "Stii care este problema noastra? Acasa ni se spune sa plecam din tara. Iar aici sintem vazuti drept tigani...Desi doare, ajung sa cred ca au dreptate cei ce ne spun bozgori...Mi-ar placea sa ajungem la ziua in care am sa pot spune: ce timpenie imi trecea prin cap"...Eu zic ca putina civilizatie nu ne strica. Iar atunci cind le vine ideea sa-i injure pe ciucani, bucurestenii sa-si aduca aminte de imaginea lui Bubu Solomon, la Copenhaga, cind, desi semi-accidentat, a jucat contra Chinei in meciul decisiv pentru raminerea in grupa. Ba mai mult, la un moment dat si-a mai pierdut si un dinte. L-a luat frumos, l-a bagat in sin, asa, sa-i poarte noroc, si a reintrat pe gheata. A iesit doar cind ne detasasem la 5-1 si faceam legea, constient ca nu se mai poate pierde meciul. Si o facea pentru echipa Romaniei, desi avea angajament la un club din Ungaria...
Cam atit...
PS Stelistii, daca isi iubesc echipa, ar trebui sa fie suparati pe Timaru&Co., care n-au jucat mai nimic vineri.
Si, apropo de romani si maghiari, o sa va spun o poveste...Cu ceva ani in urma, cu prilejul Mondialelor, disputate la Budapesta, Ungaria a invins Romania cu 3-2...Are mai putina importanta faptul ca arbitrul era elvetian si ca, respectind gazdele, si-a asigurat si biletele pentru CM grupa A...Cert este ca ai nostri au condus, dar, spre final, in inferioritate, am luat goluri copilaresti...Cum jucatorii eliminati au fost din Ciuc, citiva colegi de breasla dornici sa-si burduseasca textul trimis in redactie si cu ceva amanunte picante au scris ca exista suspiciunea ca o anumita parte a echipei a trintit meciul...Ei bine, in acea seara, cu lacrimi in ochi, Tzomo, capitanul lui Sport Club, mi-a spus: "Stii care este problema noastra? Acasa ni se spune sa plecam din tara. Iar aici sintem vazuti drept tigani...Desi doare, ajung sa cred ca au dreptate cei ce ne spun bozgori...Mi-ar placea sa ajungem la ziua in care am sa pot spune: ce timpenie imi trecea prin cap"...Eu zic ca putina civilizatie nu ne strica. Iar atunci cind le vine ideea sa-i injure pe ciucani, bucurestenii sa-si aduca aminte de imaginea lui Bubu Solomon, la Copenhaga, cind, desi semi-accidentat, a jucat contra Chinei in meciul decisiv pentru raminerea in grupa. Ba mai mult, la un moment dat si-a mai pierdut si un dinte. L-a luat frumos, l-a bagat in sin, asa, sa-i poarte noroc, si a reintrat pe gheata. A iesit doar cind ne detasasem la 5-1 si faceam legea, constient ca nu se mai poate pierde meciul. Si o facea pentru echipa Romaniei, desi avea angajament la un club din Ungaria...
Cam atit...
PS Stelistii, daca isi iubesc echipa, ar trebui sa fie suparati pe Timaru&Co., care n-au jucat mai nimic vineri.
- codo
- Junior Member
COSS+min scrie:daca Neaga s-ar fi dus la rapidisti, cred ca-l omorau tiganii aia( a! , mi-am adus aminte esti rapidist nu?)
cred - deci n-ai nici o dovada in acest sens. pana la proba contrarie, realitatea este alta: ca nishte fotbalishti s-au dus la un meci de hochei si ca au fost luati la scatoalce de nishte unii care habar nu au regulile de hochei (asta pot sa ti-o garantez). dar asta nu ar trebui sa ma mire in conditiile in care acei unii sunt condusi de unul care a facut inchisoare pentru atac armat.
ps: vezi ca ai capatat un avertisment pentru faza cu rapidisti -> tigani -> eu sunt rapidist. sunt shanse chiar ca o perioada de timp doar sa priveshti, nu sa shi scrii, dar nu eu iau decizia asta.
ANTI
-
Coss+mine...
Ia spune-mi si mie ce-or sa mai strige Mustata si cu Bogdan(pe care i-ai amintit tu) in martie la meciul decisiv de la U18 dintre Romania-Ungaria(avand in vedere ca aprox. 3 sferturi din echipa noastra vine din zona Ciuc-Gheorgheni) ?
A...dat am uitat...ei incurajeaza doar Steaua...chiar daca in cantecele de vinerea trecuta amintea si ceva de "Romania nu va vrea"...
Ia spune-mi si mie ce-or sa mai strige Mustata si cu Bogdan(pe care i-ai amintit tu) in martie la meciul decisiv de la U18 dintre Romania-Ungaria(avand in vedere ca aprox. 3 sferturi din echipa noastra vine din zona Ciuc-Gheorgheni) ?

A...dat am uitat...ei incurajeaza doar Steaua...chiar daca in cantecele de vinerea trecuta amintea si ceva de "Romania nu va vrea"...
-
Sorin.S - Junior Member
Bre, da va potoliti odata cu chestiile astea cu unguri si tigani ? Sa faca, nene, adminii un thread numa' de discutii interetnice si interrasiale si care are chef sa-si dea cu presupusu' s-o daca acolo, aici e hochei, ce pana mea ?! Eram si eu curios, de exemplu, sa vad mai multe opinii despre arbitrajul rusilor. Mie personal mi s-a parut impecabil.
-
ghionoiul - Mesaje: 1359
04.02, la Bucuresti: Steaua – SC Miercurea Ciuc 4-5 (1-1, 3-0, 0-3; 0-1)
Marcatori: Pentru J. Adorjan (0.42, 26.40), V. Nicolescu (29.46), D. Zabludovsky (31.19) / A. Goga (7.36), E. Moldovan (43.31, 50.47), Sz. Szocs (45.27). Golul de aur a fost inscris de Goga (66.38). Scorul finalei este de 1-0 pentru SC Miercurea Ciuc.
11.02, la Miercurea Ciuc:
18.02, la Bucuresti:
19.02, la Bucuresti:
25.02, la Miercurea Ciuc (daca e cazul):
26.02, la Miercurea Ciuc (daca e cazul)
04.03, la Bucuresti (daca e cazul):
Marcatori: Pentru J. Adorjan (0.42, 26.40), V. Nicolescu (29.46), D. Zabludovsky (31.19) / A. Goga (7.36), E. Moldovan (43.31, 50.47), Sz. Szocs (45.27). Golul de aur a fost inscris de Goga (66.38). Scorul finalei este de 1-0 pentru SC Miercurea Ciuc.
11.02, la Miercurea Ciuc:
18.02, la Bucuresti:
19.02, la Bucuresti:
25.02, la Miercurea Ciuc (daca e cazul):
26.02, la Miercurea Ciuc (daca e cazul)
04.03, la Bucuresti (daca e cazul):
ANTI
-
Relalitatea este cum ai spus-o Baixinho dar o alta realitate este ca noi n-avem galerie decat la fotbal, si daca astia nu veneau la patinoar n-aveam decat 200 de rude si fosti practicanti de hochei! Adica o atmosfera de cacat!
Sorine spune-ne mai multe de meciul asta decisiv, ca eu nu stiu nimic! Galeria, in afara de fotbal se mai duce doar la finalele de la hochei, existand traditia de pe vremea lui Jean Pavel (Jean, Jean, Jean, / cel mai mare huligan !
)
Sorine spune-ne mai multe de meciul asta decisiv, ca eu nu stiu nimic! Galeria, in afara de fotbal se mai duce doar la finalele de la hochei, existand traditia de pe vremea lui Jean Pavel (Jean, Jean, Jean, / cel mai mare huligan !

Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
Ard de dorul morţilor
-
COSS+min - Junior Member
care galerie vine la hochei doar la meciurile cu SC Miercurea Ciuc si (cateva zeci) cu cealalta echipa de traditie a sportului romanesc, european, mondial, interplanetar, etc etc etc oare de ce nu se prezinta oamenii in grup compact cand elevii lui Gliga intalnesc Sportul, Progym sau pe surata mai mica a lui SCMC?
ANTI
-
[quote="COSS+min"]Relalitatea este cum ai spus-o Baixinho dar o alta realitate este ca noi n-avem galerie decat la fotbal, si daca astia nu veneau la patinoar n-aveam decat 200 de rude si fosti practicanti de hochei! Adica o atmosfera de cacat!
Asa ca ati venit voi ati facut scandal ati aratat cum se comporta o galerie in sec.XXI ;j ;j
Steaua peste 5 ani va fi echipa de satelit al Ciucului!!!Dupa cu se misca lucrurile cu tineri hocheisti de la Steaua se pot intimpla multe lucruri interesante!! =D =D =D si atunci o sa fim si noi in galeria stelei =D =D =D
Asa ca ati venit voi ati facut scandal ati aratat cum se comporta o galerie in sec.XXI ;j ;j
Steaua peste 5 ani va fi echipa de satelit al Ciucului!!!Dupa cu se misca lucrurile cu tineri hocheisti de la Steaua se pot intimpla multe lucruri interesante!! =D =D =D si atunci o sa fim si noi in galeria stelei =D =D =D
- zsolt77
- Junior Member
ba baieti, sunteti pe langa subiecte;se gaseste unu prost-probabil din galeria de fotbal a stelei si inca 10 mai fraieri care sa ii tina piept.era unu care zicea ca e o inconstienta din partea rapidistilor ca s-au dus la meci-din pacate era unu care aproape bag mana in foc ca nu are mai mult de 8 clase, si dak voua vi se pare normal ce a zis sunteti deplasati. maine poimaine o sa fiti la picioarele lu Niculaie cand o da gol-si vezi ca remarca asta o face un dinamovist da care are capu pe umeri si admite ca fiecare echipa e cu suporteri ei si ca civilizat e sa nu se ajunga la situatii deastea-de la occidentali nu trebuie luate lucrurile proaste.pe acolo poti sa mergi si cu plozii la stadion fara teama ca se injura de mama focului sau sa se trezeasca cu un borcan de ceva in cap.ar trebui luata la toate sporturile faza aia de la rugby unde la final invinsii aplauda pe invingatori.cat pentru unguri fiti voi mai destepti ca noi si nu intrati in jocuri deastea murdare.si cu asta s-a terminat pledoaria.sper sa auzim de hochei!!!!!!!
- nicador
- Junior Member
nicador scrie:sper sa auzim de hochei!!!!!!!
Uite, hochei:
La acest sfarsit de saptamana in Ciuc nu va fi numai meciul doi al finalei (Hujj, Hujj, Hajrá!) ci si alte cateva meciuri si evenimente demne de vazut. Mai intai inaugurarea oficiala a patinoarului artificial din Carta (Karcfalva), printre altele cu un meci demonstrativ SportClub - HC Csikszereda.
Meciuri cu caracter de derby in campionatul de amatori care se vor juca la Madarasi
10.02 19:00 Bomilact - Karcfalva
11.02 19:00 Bomilact - KSE Bikák
13.02 19:00 Bomilact - Autosport
Patimi cu carul. Oricum mai multe decat la un Steaua-Dinamo. Iarna asta s-a jucat pe temperaturi sub minus 20, cu spectatori in jur de 500/meci in medie. (Cu vin fiert si alte "ingrediente", dar fara borcane pe orbite joase ;i )
Ce-i mai important, continua campionatele pentru tineret si copii zona Nord (Sau HarCov, daca asa va place mai mult) organizate: surpriza, nu de FRHG

Grupa 1. Copii nascuti in 1993/1994, dupa 12 meciuri jucate, lider este CSS M-Ciuc I. din 4 echipe.
Mai sunt de jucat 4 turnee (fiecare cu fiecare)
Grupa 2. Sperante (1991/1992)
Dupa 5 tururi incomplete, lider este CSS Gheorgheni din 6 participante. De mentionat, ca echipa de fete din Gheorgheni e pe locul 3! (Aveti grija, Stelistilor, peste cativa ani fetele astea o sa faca harcia-parcia Steaua pe Flamaropol, daca se continua trendurile actuale!)
Grupa 3. Tineret II (1989/1990)
Lider CSS M-Ciuc I. dupa 3 tururi, din 4 echipe
Grupa 4. Tineret I. (1987/1988)
Lider HC Cikszereda II dupa 3 tururi din 4 echipe.
Ce se intampla in zona Sud? (Denumirea nu-mi apartine. Am licentiat-o de la Negoita. Efemerism curat. Sau curat murdar. Cum vreti.)
Ce mai face faimoasa echipa a copiilor strazii din Bucuresti? Da, aia care a primit 50 de echipamente complete de la NHLPA? Sau puzderia de echipe din Galati? Aia care au primit alte 150 de echipamente tot de acolo. Da, da, cei cu turneul monster, cu peste 250 de copii organizata in cinstea lui Mike Gartner cand a venit, pe nepusa masa sa predea echipamentele in mod oficial!
N-ati vazut meciurile? Nu-i nimica, nu sunteti singurii. Nici Mike Gartner nu a vazut ni'ca. Nici gheata n-a vazut. Poate doar in paharul de whiskey a stim noi, cine...
(Se)cuiul din talpă. The personal touch
.

-
(se)cuiul - Junior Member
nicador scrie:era unu care zicea ca e o inconstienta din partea rapidistilor ca s-au dus la meci
e, ala la care te referi este presedintele sectiei de hochei.
A Viszkis, pune berea la frapiera, ca maine imi iau bilete la tren. problema e ca tre sa ma ashtepti in gara, ca ajung sambata la 17.15. oricum, mai vorbim.
ANTI
-
baicsule, sfat prietenesc: sa nu te duci cu canadiana aia rosh-albastra, da?
la minus 25 de grade io zic s-o puna in ibric pe aragaz

pune berea la frapiera
la minus 25 de grade io zic s-o puna in ibric pe aragaz

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220