Restaurante (cronici, critici si aplauze pentru crasme si localuri)

Mesajde MiG29 » Sâm Ian 08, 2005 8:36 pm

oftopic da picadelly numa a italienesc nu suna:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Paragusul » Dum Ian 09, 2005 11:26 am

Restaurantul se cheama Picadilly. Si ei da, zic ca e cu specific italian, dar:
- specialitatea casei este buturuga de vitel (pe care v-o recomand)
- pizza este intr-adevar buna (ca se face pe vatra), dar parca mai buna e la Maxx in Regie - parerea mea
Pe total totusi, nici eu nu sunt foarte incantat. Am mers o data cu niste amici printre care unul super fitzos (care lucra si la Connex sic!) si caruia i-a fost adusa o ciorba taraneasca in care era si un vierme :)
Dupa ce a facut scandal monstru au tot incercat sa ii aduca o alta ciorba identica (probabil din aceeasi oala). Scuza lor:
"- A cazut o omida pe drumul de la bucatarie la masa." Numai ca noi nu eram pe terasa, ci inauntru.
Frumos a fost ca nu ne-au pus pe nota de plata nici o ciorba - desi erau trei ciorbe consumate (ma rog, doua si 1/2 :D).

Daca vreti paste faine cu branzeturi originale, incercati la Smarts (cam scump, dar merita) sau la Phillippe (aproape de Hollywood M&F pe Magheru)
Cu mii de pipe si purici,

Paragusul
---------------------
www.afterhours.ro
Paragusul
Junior Member

Mesajde v1n3ri » Dum Ian 09, 2005 11:36 am

Carciumi si localuri: In TM, cofetaria da spre carciuma. Pai ma, in cofetarie se fumeaza si se vand alcohohoholice?
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde nonick » Mie Ian 12, 2005 9:06 pm

Paragusul scrie:Daca vreti paste faine cu branzeturi originale, incercati la Smarts (cam scump, dar merita) sau la Phillippe (aproape de Hollywood M&F pe Magheru)

La Smarts recomand clatitele cu somon si parfe-ul (sper ca am scris corect) de menta. Nici ciorba de fasole cu costita nu e chiar de lepadat.
nonick
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Ian 19, 2005 11:19 am

Un upgrade la Tormen, cele doua bistrouri surori de pe Regina Elisabeta, vis a vis de CCA. Upgrade cauzat de o vizita recenta in care am remarcat ca au ramas aceleasi preturi si portii uriase (cel putin la snitel), unde pentru 51.000 primesti doua felii zdravene de carne, portia de cartofi prajiti este de nemancat pt mine cel putin, berea e 24k si ciorba de burta delicioasa.

Daca sunteti prin centru nu ezitati, mai ales ca are o atmosfera familiala mai rar intalnita.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Paragusul » Mar Feb 01, 2005 1:48 am

Am incercat Antonia. Cica berarie nemteasca.
Aiurea. Ristorante Antonia - nemtesc. Asa o cheama pe fata sefului.
Au o salata cu piept de pui bunicica si o pizza mica dar de fapt mare.
Vinul la carafa e ok, dar chelnerita nu prea te vede, plus ca e cam basoldina (unde or fi fetele alea dragute de pe vremuri de la Sidney? toate au gasit fraier cu viza?).
In rest, atmosfera calduta - de la lambriurile de lemn. Si cam atat. Nu mai calc, mai ales ca are geamurile alea mari, se zgaiesc toti aurolacii si toate curvele de pe Magheru la tine.
Era sa uit: A venit un chelner la un prieten de-al meu care ajunsese inainte si l-a intrebat:
Asteptati vreo fata?
Ca daca nu va dau eu!
Halal, daca era in pretul berii era ok :)

Paragusul
---------------------
www.afterhours.ro
Paragusul
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Feb 01, 2005 12:33 pm

~p misto

am uitat sa fac review la Machedonu (zis si La rogojini), situat foarte aproape de bugatti, in zona tei.

restaurant de categorie medie, fara fitze si basini, cu mult lemn si diverse artizanate pe pereti, are cateva atuuri de retinut:

preturi bune la mancare si bautura, patron amabil care supravegheaza bunul mers al lucrurilor si o mancare excelenta, umbrita doar de cartofii prajiti care sunt congelati.
ca un adevarat machidon care mananca branza de oaie cu orice, alaturi de musciul de vita la gratar, cotletele de berbecutz, pastrama de oaie, creierul si maduvioarele pane, ne-a adus o bucata buna de branza excelenta pt schimbul de gusturi intre carnuri.
in deschidere ni s-a recomandat o supa gulash care a fost delicioasa si tot patronul ne-a pregatit o salata verde cu lamaie si separat un castronel cu varza murata.

mancarea este deosebita si preturile deloc pe masura, underrated as putea spune.
===

edit: paragusule cu pipe si purici, io te-am mai vazut pe un forum, nu e asa?
gaga

Mesajde Mamaitza » Joi Feb 03, 2005 1:19 am

S-a deschis de curand in Bucuresti un restaurant spaniol. Nu stiu pe unde este, oricum, pe undeva prin centru. Am vazut ceva pe "Realitatea", dar emisiunea era cu arhitectura si constructii, asa ca au prezentat locatia, fara sa specifice nume sau adresa. Nu sunt din Bucuresti, dar am drum pe acolo din cand in cand si imi place sa ma opresc la un restaurant bun. Nu am fost niciodata intr-unul spaniol, nici macar nu stiu ceva despre manacrea lor, dar vreau sa incerc. As fi bucuroasa daca cineva m-ar ajuta cu numele restaurantului si adresa. Cateva detalii: este construit intre case mai vechi, pe suprafata mica si dezvoltat pe inaltime, are la parter hol de primire si restaurantul propriu zis la etaj. Cu lemn mult si plante asemenea, sala este acoperita semicilindric cu sticla, care vara se poate descoperi, in sensul ca se misca electric. Asadar se vede cerul deasupra. Vreau si au acolo, dar......ajutati-ma! Nu stiu unde este acest "acolo". Multumesc!
Mamaitza
Junior Member

Mesajde Paragusul » Joi Feb 10, 2005 9:23 am

Danone: pe computergames? :)
Acolo am cont din '99, fanclubul l-am descoperit recent.
Macrina: probabil vorbesti de Sangria.
Dar preturile sa stii ca-s destul de mari.
http://www.afterhours.ro/restaurant_Sangria.html

Paragusul
---------------------
www.afterhours.ro
Paragusul
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Feb 10, 2005 11:31 am

paragus, da :)

tare la linkul ala e asta:

"Specialitatile de peste spada, dovada, si alte soiuri de care ati auzit doar in cartile de aventuri se pot savura aici."

~p Dom'le vorba lu' leana a lu inpushcatu din capu satului: "dovezi!"

Paragus, da de pe cg, correct. Da daca dvs aveti shtatele de plata irosite prin crajme nu vreti sa faceti si onoarea de a ne face cate o cronica de local?
Eventual fac un subiect separat in care sa nu existe decat cronici, fara alte comentarii sau intrebari. Numai sa existe doritori. Va multumim de amabilitate :D
gaga

Mesajde Amaterasu » Joi Feb 10, 2005 12:42 pm

macrina scrie:S-a deschis de curand in Bucuresti un restaurant spaniol. Nu stiu pe unde este, oricum, pe undeva prin centru.

Da. Este vb de Sangria (dupa cum banuiesc ca ai aflat deja).

Eu am mancat acolo de 2 ori, insa de fiecare data am platit (evident) mai mult pe "nenea arhitectu` care`a desenat proiectu`" decat pe bucatar...
Puiul (cred ca mexican se numea - cu legume), nu avea decat o umbra (umbra d`aia de la orele pranzului cand e soarele mare pe cer) de bucatzele de piept de pui, in rest foarte mult orez cu legume si sos picant (as fi putut sa jur ca orezul + sosul erau "Uncle Benis" .. iar sg aport pe care l-a avut bucatarul a fost sa amestece sosul "Uncle "P"enis cu orezul respectiv... in rest...)... si acesta este doar un exemplu.
Ce te sfatuiesc sa incerci daca treci pe acolo si vrei (totusi) sa ramai cu o amintire placuta (sa nu spui ca ai fost la rest resp doar pt ca l-ai vazut la TV) este supa de cocos (nuca de cocos). Foarte interesanta (nu gustoasa, nu hranitoare ci... doar interesanta... si aromata).
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Paragusul » Joi Feb 17, 2005 10:30 pm

Facem si review-uri de cronica de local care este.
LOL @ dovada - probabil era o greseala de mistyping - le-am dat un mail sa se corecteze.
Crezi ca e bine sa mai faci un thread?
Daca scriu eu o cronica si altuia nu-i place ce i-am scris, sa poata omul sa comenteste si el :)

Paragusul
---------------------
www.afterhours.ro
Paragusul
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Feb 18, 2005 9:31 am

Hmm, dom'le aveti dreptate, daca te duci undeva unde tie ti-a placut si altuia nu, pe unde scoatem camasa?

Pai ramane asta atunci, dar ma gandesc sa ii schimb titlul si sa radem offtopicele daca este cazul. Merci.

edit: ma uitam pe afterhours la crasme si multe nu mai exista, acolo nu se actualizeaza baza de date? adica daca bagi o crajma in baza ramane acolo vesnic?
gaga

Mesajde Paragusul » Lun Feb 21, 2005 2:58 pm

Ba se pare ca se actualizeaza.
Nu stiu sa fie vreun site sa tina pasul 100% cu ce se intampla in oras, ti-ar trebui o mie de agenti.
In interfata de administrare este un buton care se cheama "sterge local".
Dar el se apasa dupe ce se verifica informatia. Ca s-ar gasi destui binevoitori sa inchida localuri la misto.
De-asta feedbackurile sunt binevenite. Dupa verificare sunt si operate in baza de date.

Paragusul
---------------------
www.afterhours.ro
Paragusul
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Feb 21, 2005 3:35 pm

Pai si unde se pun feedbackurile? Uite de exemplu Amarillo nu mai exista de ani de zile (ca exemplu). Si multe localuri nu au descriere.
gaga

Mesajde Paragusul » Lun Feb 21, 2005 3:42 pm

Pe forum, la sectiunea feedback.
Cine anunta mai multe inadvertente (restaurante inchise, telefoane expirate) primeste premii:)
Pe bune.

Paragusul
---------------------
www.afterhours.ro
Paragusul
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Feb 21, 2005 3:56 pm

Misto ;)

sa revenim si noi cu Ruby Tuesday reloaded.
chelneritele bestiale, nu stiau nimic decat ce e ra in meniu, fete speriate ne implorau din priviri sa nu le intrebam nimic, scriind cele comandate incet incet.

mancarea e aceeasi si am luat:
New Orleans Seafood (peste condimentat cu sos alfredo si creveti sotati in unt, cu broccoli si conopida, inele de ceapa pane si orez)
Triple Play (costite de porc in sos bbq, fasii de pui pane, cartofi prajiti, inele de ceapa, creveti pane, sos de mustar si sos de portocale si coleslaw)
Creveti pane cu sos thai (10 bucati)
4 halbe de tuborg
2 cafele

nota de plata cu spaga a facut 1.300.000.

pentru un junk place io i-as da un -7 (minusul pt chelnerite)
gaga

Mesajde Paragusul » Lun Feb 21, 2005 4:45 pm

Hai sa bag si eu unul sa nu ziceti ca-s om hain:)

Dumbrava, local nou deschis in spate la Coltea.

Mergem 5 indivizi si individe sa halim.
Chelneri amabili, toate bune si frumoase.
Ne fac recomandari, mai fac si eu ca mai fusesem si stiam ce iaste gutt prin meniu.
Chelnerita deja ma cam stia. Mancasem de patru ori in doua saptamani.
Imi iau o rulada Dumbrava (care e delicioasa btw) si cartofi taranesti care data tecuta fusesera minunati.
Vin ciorbitele (un fel de galesti, portii mari) si apoi vine si mancarea.
Cartofii mei, cam cruzi. Dar bine facuti, aromati tot tacamul.
O chem respectuos pe chelnerita si ii zic:
- Don'soara, nu pot sa mananc. O sa ma doar burta. Spuneti-i bucatarului ca are tema nefacuta si aduceti-mi cartofi prajiti.
- Vai, nu se poate!
- Va rog gustati.
Pleaca cu ei, da comanda. Astia de la masa, misto de mine. Ca iti iei flegme, etc. Vine si mancarea mea, si pe final, big surprise:
din partea casei, toate lumea (deci cei cinci) primim cate o prajitura - tiramisu cu fructe de padure. Am innebunit, ma ciupeam.
Iata deci ca se poate si in .ro. I-am si zis chelneritei:
- Tanti, te-ai spalat cu toata soda din casa cu faza asta. Esti albul alb din nou.
- Asta era si ideea, ne-a zis ea si va mai asteptam.
AM uitat sa va spun cat de buna era prajitura: nu are nici o legatura cu tiramisu, are cel putin sase-sapte feluri de fructe de padure peste frisca: capsune, coacaze, mure, afine, zmeura si vreo doua neidentificate dar foarte bune.

Asa ca, in urma deliberarii juriului de cinci persoane cu maselele cariate de prajitura din partea casei, va recomand cu toata caldura Dumbrava.

PS Preturi:
ciorbe 40-55k
rulade, pui, porci si alte chestii normale - 105-160k
garnituri 25k
rata (trei feluri) 260k
bere 40 k
desert 50-60 k
Cinci persoane fara alcool, si fara prajiturile din partea casei 900k fara spaga.

Paragusul
---------------------
www.afterhours.ro
Paragusul
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Feb 21, 2005 4:50 pm

preturi? ;)
gaga

Mesajde gaga » Mar Feb 22, 2005 1:46 pm

Repeat

La parterul locatiei baneasa business center s-a descris o noua crajma. ma asteptam sa fie gen fast food da' nici vorba.

pt ca sunt la inceput au promotie si cu 250.000 lei ai fie accesul a doua persoane fie doua mese. cand m-am gandit la all you can eat m-am gandit la junk, dar nici vorba.

deci ce aveau astazi

ciorba de vacutza (delicioasa cu ardei iute alaturi)
supa crema de mazare cu crutoane
cruditati asortate
salatele urmatoare:
- dovlecei la gratar cu ceapa salata si crutoane
- ardei gras, ridichi, nuci, rosii, tulpini de tzelina
- orez, migdale, nuci, rodii

ca feluri principale:
- pulpa de pui in sos de vin
- aripi de pui la cuptor
- cotlete de porc mexicane
- gulash
- ghiveci calugaresc
- pulpa de vita

garnituri:
- piure
- sote de legume
- cartofi coptzi in coaja cu smantana

sigur am uitat ceva ...

ma rog, la desert:
- musse de ciocolata
- brownies
- brioshe
- chees cake
- tarta cu mere (bestiala)

Acu is plina pana sub pleoape, va mai zic doar ca serviciul, decorul, totul este ireprosabil si cu 125k sa mananci si bine si mult, eu chiar nu am mai auzit. Sa vedem cat o sa reziste minunea.

Noapte buna
gaga

Mesajde gaga » Joi Feb 24, 2005 3:01 pm

Trattoria Verdi

Aproape de statuia aviatorilor, pe o straduta linistita cu vile vechi se afla locatia in care mi-am bagat piciorul, si apoi celalalt picior, intr-o inspectiune la ceas de seara.

locanta arata super bine, chiar ziceai ca esti in italia, numai ca spatiul stramt si caldura mare iti cam dadeau drumu' la naduseli pe meniu si iti uscau gura a tuborg asa.

bre excelenta mancarea, preturi ok, chelnerii destul de in regula si mai ales destul de multi. am loat un antipasto tipic italian cu o selectie de salumi si prosciuto crudo, secondate de pomodori secchi (rosii uscate marinate in ulei condimentat).

pizza quattro formaggi de la un mesean era trecuta prin lemnele cuptiorului, cu branze bune da' cam multa coca pe margine, alalalt mesean a loat o lasagne cica fuarte buna in lipsa de caneloni si io m-am nesimtit la un platoul cu misto di mare (creveti, calamari si somon cu un sos al bucatarului) si nejte legume la gratar de mare angajament (aiu, nu citi): vinete, dovlecei, ardei gras, rosii si ciupercute. la scarafacii aia mi-a adus si un sos creca de uischi era dupa parerea mea ceea ce daca se confirma si ma oprea melitzia era clar ca mi-a loat carnetu ca am mancat sosu ala.

aaa si ce e ra mijtoc ca aveau cafia la ibric, care in crajmele italiene nu prea gasesti decat espresso si capucino si care cafea la ibric foarte buna.

deci esperiment reusit, cu toate ca a avut si o parte dura, din economie de spatz trebuie sa te pishi din pozitzii de yoga ca toaleta are creca un centimetru patrat spatz.

http://www.trattoriaverdi.ro
gaga

Mesajde Paragusul » Mar Mar 08, 2005 12:36 pm

Hong Kong

Langa piata Matache, un restaurant chinezesc. Suna ca nuca in perete, langa Matache doar micii par sa aiba gust. Si totusi...

Am mers doua persoane.
Am comandat la greu:

pachetele cu legume - 3 lei doua portii am cerut ca nehalitul
rulouri de primavara - cu multa carne - de primavara - 7 lei tot doua
pui cu ceapa pe pllita incinsa - mama ce sfaraia - 16 lei, foarte gustos:D
porc cu omleta si ciuperci chinezesti - la fel de bun 13 lei
orez prajit cu legume - niste portii uriase (cat trei boluri din alte restaurante chinezesti) 7 lei
orez cu altceva - am uitat - la fel de bun - tot 7 lei, cel simplu era 5 lei.
Sosurile - foarte bune 1 leu de caciula - cele clasice - dulce-acrisor, iute, soia.
Ape sucuri etc.
Total 69 de lei noi, dar am lasat mai mult de jumatate in farfurii.
Sunt putine mese, dar nu e plin. Si l-am incercat vinerea si tot nu e plin.
E interesant separeul de sus, dar poti sta acolo numai daca e plin restaurantul. Cica le e lene chelnerilor sa urce. In general personal amabil.
Cam de cacao cele trei neoane care iti rupeau ochii, ma duc acum la pranz sa il incerc si ziua :P

[AM revenit, certificam prin prezenta ca:
- la pranz puteti gasi restaurantul cu foarte multe rezervari, e bine sa sunati inainte;
- neoanele sunt aprinse si ziua :)]

Paragusul
---------------------
www.afterhours.ro
Paragusul
Junior Member

Mesajde jeorj » Mar Mar 08, 2005 3:55 pm

O intamplare interesanta cu un restaurant chinezesc am patit in Sibiu acum cativa ani (acum nu mai exista asa ca nu conteaza adresa). Am comandat, pentru a ne dezvolta cultura generala, mancarurile cele mai ciudate(cu cat mai multe ingrediente de negasit pe la noi). Binenteles ca am dorit sa aflam care ce este din tot ghiveciul acela. Fatuca(de pe la noi) care ne-a servit normal ca nu stia nimic pentru ca bucatareasa nu i-a explicat. I-am cerut sa o cheme pe bucatareasa ca sa ne lamureasca. Aceasta a venit(o piticanie de 1.40 cu tocuri cu tot), o chinezoaica autentica, dar din pacate nu stia decat o limba sa vorbeasca din care nu am prea inteles termenii tehnici :D. Trecand peste asta , mancarea a fost intradevar buna: un fel de ciorba de caracatita si un fel de ghiveci de fructe de mare cu orez si cu un sos condimentat alaturi(am cerut supliment de orez ca era foarte condimentat sosul, desi eu nu sunt prieten bun cu orezu), sake-ul destul de original, dar ambientul era pur european. Probabil din motivul asta au dat faliment.

Ps. Scuze ca vorbesc de istorie dar am sa revin si cu actualitati.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde jeorj » Joi Mar 10, 2005 10:09 am

Am fost de 8 Martie la o crama deschisa recent in Sibiu.

Am ales ca vin acea Feteasca neagra de Dealu Mare pomenita de Pacha (la subiectul Vinuri) facuta prin 2000. Bun vin.... bun pret..... catre 30 de lei barosani. Aveau si vinuri emigrante de Chianti, Porto, Bourgogne si ceva nemtesc pe care nu l-am retinut. Astea erau pe la 80-90 leutzi. Desi Feteasca era pe eticheta demiseaca am simtit-o mai catre sec si inainte de a manca ceva si si dupa. Am mai luat si o tarie de Jidvei la nouajdemi 50 g pentru pofta de mancare.
Oferta de mancare era saracuta, ei ziceau ca-i vinarie nu restaurant si ce aveau era numai ca sa mearga vinul.
Ca papica eu am ales o supa crema de ciuperci foarte buna(ce ciudat ca nu am mai mancat niciodata pana acum asa ceva)
Iar insotitoarea mea a ales o supa de gulas(amandoi am dorit un lichid cald ca era foarte frig pe afara si astia de aici nu vroiau sa fiarba nici vin si nici tuica).
Ca fel doi am ramas pe ciuperci(se simte ca mi-i s-au terminat proviziile din congelator) adica ciuperci gratinate. Asta a fost o alegere neinspirata ca ciupercile erau din conserva si prajite in cuptor umplute cu ceapa si cascaval. Au iesit patru rondele mici dintr-un fel de cauciuc cu gust de ceapa calita fara nici un gust de ciuperca(macar daca erau sampinioane proaspete de la Metro).
In rest pentru persoane pretentioase servirea a fost ireprosabila iar ambientul de tip medieval face atmosfera placuta(cu muzica de Santana in surdina:D).
Toata distractia sase sute......
Pentru amatori locatia este la baza Turnului cel mare al Sibiului(Biserica Evanghelica), Deasupra Butoiului de aur si se numeste Pivnita de vinuri Weinkeller.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Mar 15, 2005 10:45 am

yesterday, all my troubles seems ... :)

asta e numele unei crajme deschisa recent langa bisericuta de lemn de la intrarea in IOR, si anume yesterday.

un local foarte greu de catalogat exact fiind plin de contraste. curat, nou, decent decorat, ba chiar inspirat ash putea spune, cu mici scapari chicioase.
se pare ca toata mafia buna din titan mananca acolo :D (studiind scurt chipurile mesenilor si a insotitoarelor).

cum s-a format o masa maricica, chelnerul nost, amabil, mare si tuciuriu ne-a asezat rapid in alt loc mai spatios. amabil si binevoitor, comunicant cu bucataria, putin slab pregatit, da' numa umpic asa cat sa nu-i scazi din bacsis.

din pacate colegul sau foarte tzafnos, mai avea un pic si pocnea un biet comesean de al meu duar finca l-a intrebat daca mancarea dureaza de obicei doo ore pana se face sau am cazut noi in atemporal.

in schimb mancarea interesanta, fusion de-a dreptul pt ca era gustoasa cu lacune doar daca esti specialistul specialistilor si ai gustat gravy din granule.
cu exceptia celor doo caractere negative dpdv culinar care si-or luat ceafa cu cartofi prajitzi deci no comment, s-au mai consumat urmatoarele:

un soi de carne de vita in sos rosiatic de 'abar n-am ce, experienta bucatarului la recomandarea chelnerului. buna, dar nu de mare exceptie plus ca am mers pe mana chelnerului sa imi recomande garnitura de care a uitat cu desavarsire, desi un piure sau orez nu ar fi stricat.

alaturi s-a prezentat un schnitzel din cadavrul unui suin care arata bine cu cele doo felii de oo si lamaie de deasupra si era chiar bun. bzzzzz filmu' s-a rupt la garnitura de cartofi prajiti gen mc donalds si anume congelati.

stroganooful corect, facut dupa reteta clasica simpla, desi un pic de mustar in sos l-ar fi rafinat, zic eu. si stroganoffu si vaca mea nunshcum dovada ie a faptului ca bucatarul se intelege bine cu vacile. recomandare cat se poate de serioasa, daca vizitati crajma cereti preparate pe baza de vita.

un ostropel bun si corect a mai fost servit in compania .... intr-o companie tardiva, si de data asta chelnerul a uitat de garnitura de orez, foarte bun si fierbinte pe langa cartofii reci.

interesant a fost ca in meniu era salau bonne famme, ceva rar de gasit in crajma si chelnerul, dupa ce a evitat cu grija tentativa mea de piedica spunand ca salaul bonne famme nu are nevoie de garnitura, brava lui, a adus un preparat bine realizat si corect, poate umpic lacunar dpdv al condimentarii (mergea un picutz mai multa sare si poate ceva nucshoara).

in rest a fost ok, berea rece, toaleta potrivita pentru excursionisti si curata.

lasand gluma la o parte, nu este deloc un local de evitat, bucatarul tinde spre excelenta si il puteti ajuta consumandu-i treburile.
sa nu uit, preturi normale, medii, sub 100 si putin peste o portie de mancare. ah si localul are jos pizzerie pe care nu am incercat-o dar cred ca e buna ca arata bine.
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 15, 2005 5:10 pm

berea cat este ? (trebuia sa-l pui pe subiectul special dedicat Titanului)

Sambata am fost pentru a doua oara la Picadilly, dar nu cred ca-i mai vizitez. Neimpresionantzi. Am servit pui mexican...si n-a fost ceva teribil..in pofida celor 125 000 lei platiti. Cartofii prajiti (35 000 lei, fatza de Segarcea unde sunt cu 15 000 mai putin, mai multi si mai buni) au fost cam neprajiti. Prietenu de langa mine isi luase pomana porcului cu salata de muraturi....si am gustat si eu din muraturi. Gogonele si gogoshari naspa de tot. Clatitele servite la desert parca erau din cauciuc.
Acum..poate am si exagerat..hiperbolizand faptul ca mancare a fost naspa....dar drept sa va spun intr-o carciuma de cartier se mananca mai bine.
Am baut doua Tuborg draft...de nu mai beau bere intreaga saptamana. 45 000 o halba de bere !
Si nici chelnari cum imi plac mie cum au. Doar niste fete nepricepute...nu chelnarii politicosi, la papion care fac o plecaciune in fatza ta...cum erau pe vremuri.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Mar 15, 2005 5:18 pm

Il pun unde vreau io, nutz mai ajunge megaforumu' pe care il pastoresti? e vorba de un Restaurant nu de bodega fanutza :D

30 de mii parca era berea, nu mai stiu precis, dar preturile normale, nota de plata nu a ramas la mine.
gaga

Mesajde Paragusul » Mie Mar 16, 2005 10:13 am

Oribilul:
Stimate nostalgic, unde e acest Segarcea?
Vrem sa vedem si noi chelnerul ala politicos.

Merci,

[Axioma: Chelnerul politicos fura:)]

Paragusul
---------------------
www.afterhours.ro
Paragusul
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Mar 16, 2005 10:40 am

e vis a vis de metroul titan si de parcul ior, dar nu pe vis a vis-ul cu butoaiele ci in diagonala de butoaie, mai la deal de statia de autobuz si mai aproape de mega imeage ;)

daca vii din fata de la mega, cu mega in dreapta, faci dreata.

o crajma corecta de cartieragii, inca mai poarta izul borcanelor de 800 care se foloseau pe post de halba inainte de 89 :D
gaga

Mesajde jayden » Sâm Mar 19, 2005 10:41 pm

Voila - spirit of fusion cuisine

E un restaurant in care am fost tratat atat cu mancaruri deosebite, am aflat fusion combinatie de 2 tipuri de mancaruri in cazul de fata franceza si asiatica, cat si cu o servire ireprosabila. Si site-ul spune multe despre calitatea locului.
jayden
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la De pe gastronomie