Marea sau muntele ?

cu bilet la business class, ori cu cortul in spinare: am furnici pe toata talpa

ce preferatzi ?

marea
37
40%
muntele
55
60%

Voturi totale : 92

Mesajde DarkWings » Lun Feb 14, 2005 5:39 am

Mie-mi place muntele mai mult. M-as duce in orice anotimp ...dar vara parca-i cel mai frumos(ca nu-i asa de frig)...
"Daca te doare mana vindec-o cu ajutorul unui cutit" Virgil Teodorescu
"Timpul e moarte- spatiul e lupta si miscarea e suferinta" M. Eminescu
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good, either
Common Sense Is Not So Common
DarkWings
Junior Member

Mesajde Trinnity » Mie Feb 16, 2005 9:02 pm

no comment...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

Mesajde Amaterasu » Mie Feb 16, 2005 9:09 pm

Prefer tacerea muntelui...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Trinnity » Mie Feb 16, 2005 9:16 pm

mai frumos sa stai la soare cu un cocktail in mana si sa asculti muzik ce te gadila la urechiushe.briza marii te alinta,razele de soare iti rumenesc frumos formele corpului.toate-s bune si frumoase...of...dreams...mai e pana la vara!
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

Mesajde Dany_S » Mie Feb 16, 2005 10:07 pm

cel mai bine e:
vara- 2 luni la mare si 1 luna la munte
iarna - 1 lunala mare (unde e cald) si 2 luni la munte
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde jeorj » Mar Apr 05, 2005 9:21 am

Ideal ar fi cam asta(clic aici): si munte si mare. Dar in cazul asta nu mai are sens sondajul:D.
Dar si asa tot muntele e deasupra:D.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
jeorj
Junior Member

Mesajde miana_75 » Mar Apr 05, 2005 2:33 pm

Prefer muntele, o statiune mai mica, cu lume putina, daca este posibil sa aiba si ceva izvoare cu ape minerale.Si bineinteles, posibilitati de drumetie.
miana_75
Junior Member

E simplu...

Mesajde MarieAnne » Mie Apr 06, 2005 12:29 pm

MAREA! Clar ca marea/oceanul... E mai mult distractie, mai multa lume decat la munte e altceva. e bine si la munte din cand in cand da marea nu are comparatie din punctul meu de vedere.
Daca mi se ofera o excursie la munte sau ar trebui sa merg cu gasca as fi ca "hmmm.. pai nu stiu... ma mai gandesc... stii..."
si cand e vorba de mare e ceva genul "Cand?" De mica is disperata dupa mare si + imi place sa ma balacesc in apa...si sa ma topesc de cald, si sa ma distrez seara in dicotecile de langa malul marii....
Bine cat despre Marea Neagra... pacat ca nu se ingrijeste nimeni de ea.... ar fi frumos. eu din 2000 nu am mai fost, nush daca s-a mai schimbat ceva desi n-as crede...
MarieAnne
Junior Member

Mesajde popamihaius » Lun Apr 18, 2005 3:48 pm

uitati-va la pozele de pe http://www.apuseniadventure.ro si ganditi-va la aglomeratia si la tigania de la mare si apoi ganditi-va sa dati un raspuns la intrebarea "mare sau munte?"...
popamihaius
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Apr 19, 2005 12:32 pm

ganditi-va la aglomeratia si la tigania de la mare

uite eu ma gandesc la marea mediterana si nu tin minte tiganie.
http://www.georgetown.edu/programs/oip/os/sites/mideast/McGhee/Big_View.jpg
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde tescovin » Joi Apr 21, 2005 8:30 am

De la noi, din Targoviste, in zilele senine se vad Bucegii. Am crescut cu imaginea asta fascinanta in fata ochilor, e normal sa fiu un fan al muntelui. E drept ca, daca te dai ceva mai aproape, Bucegii sunt un fel de litoral, dpdv al "faunei" care cica vine sa faca turism, dar nu face decat gunoi. Deosebirea fata de litoral este aceea ca pe litoral, in afara de Litoral nu mai exista nimic. La munte, in afara de Bucegi mai exista si alti munti, inca necuceriti de hoardele barbare de "turisti".
tescovin
Junior Member

Mesajde DarkSoul » Joi Apr 21, 2005 11:57 am

Cu toate k si la munte e frumos... eu prefer marea..... poate pt k la munte am fost de destule ori si m-am cam saturat :D
A lonely soul, an ocean soul...
DarkSoul
Junior Member

Mesajde Bulldoser » Mie Apr 27, 2005 8:01 pm

Bagheera scrie:Oricum s-a cam "stricat" marea la noi. Prea multi basinosi care isi etaleaza masinile de lux cumparate din banii taticilor deputati si prostituatele venite cu ei sa manance si ele un covrig ca le bate vantul prin stomac.

GG... "sa mananca si gura lor ceva" :D =D =D =D

On topic: muntele- dublu sezon :D
Bulldoser
Junior Member

Mesajde Lu_Lu » Mar Mai 10, 2005 2:06 pm

Marea!!!! la munte ma duc intr-o pensiune, stau, dorm mult, mananc si atat. sa nu ma scoti afara, ca nu-mi place.

la mare as sta ore in sir sa ma uit asa la ea.... la o balta albastra-verde-neagra :yD
imi placea sa merg la 2Mai-Vama Veche. dar s-au cam stricat lucrurile in zona. degeaba de chinuim de doi ani s-o salvam.... :(( ne-am strans la stufstock... doua-trei zile, dar mitocanii tot acolo au ramas. mult mai mult decat noi. :(
Hai sa ne mutam la mare!
Lu_Lu
Junior Member

Mesajde isabo » Lun Mai 30, 2005 11:58 am

Raspuns final corect: Delta Dunarii!
Cel putzin eu la asta visez acum, la 2 saptamani departe de lumea dezlantuita, cu plimbari cu lotca, 1001 mancaruri pe baza de peshte, peisaje fantastice si aproape nestiute...Asa cum am citit in Formula AS ca ar exista, locuri cunoscute doar de localnici, nu si de agentziile de turism.
Si sa umblu mult, ca nu-i turist acela care sta numai in contemplare.
isabo
Junior Member

Mesajde pacha » Mar Mai 31, 2005 12:35 pm

din tinerete visez sa vad ceva din Delta D.
asta e la munte sau la mare ?
pacha

Mesajde mailman » Lun Iun 06, 2005 3:11 pm

stie cineva cum e sa stai in gara, asteptand trenul spre Bucuresti, cu rucsacul langa tine, obosit-mort, ud pana la piele, murdar de noroi si, cu toate astea, cu un zambet tamp de fericire afisat pe toata fata, pe care nu-l poti sterge sub nici o forma?... daca da, atunci ai votat muntele, ca si mine.
si asta-i situatia cea mai rea; gandeste-te daca e vremea frumoasa, cat de mult va dura zambetul ala tamp... :)) :)) :))
mailman
Junior Member

Mesajde gugushtiuc » Sâm Aug 27, 2005 11:46 am

exact ca mailman. dau marea, orashul, delta shi insulele exotice daca pot sa merg la munte macar cateva zile, macar un mic traseu shi un varfuletz fie el din fagarash sau bucegi. apoi stau shi eu in gara ca idioata poate in pericol sa fac pneumonie dar fericita. nimic nu se compara cu senzatzia pe care o ai cand urci pe un munte, cand ajungi in varf obosit, poate ud pana la piele shi cu burta lipta de coloana vertebrala dar atat de fericit. imi pare ata de rau ca stau la compie shi nu merg decat prea rar la munte.
ma intreb ce e atat de fun la mare, nu neg imi place shi acolo dar in cateva zile ma plictisesc shi de cluburi shi de muzica proasta, galagie, figurantzi, plaja, apa plina cu alge (cel putzin asha e in vama dar ala e cel mai dragutz loc de pe litoralul nostru insa calca pe urmele celorlalte statziuni "cosmopolite").
hai LA MUNTE fratzilor ca colo n-ai cum sa te plictiseshti nici in 100 de ani plus ca potzi sa mergi in orice moment al anului. iei cortu, rucsacu, cersheshti bani pentru biletul de personal (poate cantzi pe strada sa faci un ban cinstit), dormi prin gari jegoase dar ajungi la munte shi ash face multe pentru dreptul de a merge in muntzi de fiecare data cand am chef
gugushtiuc
Junior Member

Mesajde gugushtiuc » Sâm Aug 27, 2005 11:50 am

Rectific. in vama e muzica buna, in restu statziunilor nu, dar in rest mare diferentza nu prea mai e mai ales daca ma uit la populatzia ce vine p-acolo.
gugushtiuc
Junior Member

Anterior

Înapoi la Calatorie, turism, plimbare