Cum ramane cu mitingu'?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Vreti sa facem o reuniune a forumistilor?

Chestionarul s-a închis pe data de Vin Iul 12, 2002 12:54 am

Da
8
89%
Nu
0
Niciun vot
Cine mai vrea?
1
11%

Voturi totale : 9

Intalnirea oamenilor de pe forum

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 03, 2002 4:35 pm

Am zis sa fac un subiect separat ..dedicat intalnirii oamenilor de la http://www.fanclub.ro ! Am citit si eu cu bucurie...ce a scris Sopra...ca doreste sa organizeze in 6 saptamani meeting ! De ce cu bucurie ? Pt. ca ...dupa cum am mai spus...de'abia astept sa ma intalnesc cu unii dintre voi...care m-atzi jignit de-a lungul timpului..dupa bunul vostru plac !
Sa va intalnesc in viatza reala..si sa va sparg cateva sticle de bere in cap...asta daca avetzi curajul sa venitzi.

De asemenea...pe unii useri astept cu placere sa ii cunosc..si sa beau o halba de bere alaturi de ei !

Tineti-ma la curent,pe acest subiect (special creat) ...despre ce avetzi de gand..in legatura cu intalnirea !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Intalnirea oamenilor de pe forum

Mesajde Mirela » Mie Apr 03, 2002 7:11 pm

Sa va intalnesc in viatza reala..si sa va sparg cateva sticle de bere in cap...asta daca avetzi curajul sa venitzi.

moshule.....strici bunatate de bere!!!!!sau intai bei berea si dupa aia "reciclezi" sticlele???:D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aliosha » Mie Apr 03, 2002 7:59 pm

Bah eu nu o sa fiu prezent peste 6 saptamani.

Ceea ce va doresc eu este sa va distrati sa beti sa va simtiti bine dar in nici un caz sa va luati la bataie pt ca AS MURI DE CIUDA ca lipsesc. Daca se sparg sticle si se impart picioare macar aveti bunul simt si asteptati-ma si pe mine la vara...
Cred ca merit macar atat.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde gabuba » Mie Apr 03, 2002 9:42 pm

mi-ar face placere sa va vad!!! poate in bucuresti [lol] sintr-o discoteca ... wow sa vina si darky, si neamtzu my friends! hahahahahaha
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Apr 04, 2002 5:28 am

m-am gandit... si fara cei care sunt prin strainatatzuri... nu cred ca o sa ne strangem prea multi :cry:
Adica o sa promita ca o sa vina 20 si nu o sa fie decat 5... shtiu eu cum sta treaba ;b
Deci... eu zic sa va ganditi la o data care sa fie intre 15 mai - 1 iulie (Aliosha tu cand apari pe aici?)... data la care sa fie ceva concert bazat.. inaintea caruia sa ne intalnim... sau daca vreti, putem sa ne intalnim intr-o vineri, sambata sau duminica seara... intr-un bar ceva... sau la o terasa.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Apr 04, 2002 5:39 am

Gabytule vrei la dansat manele? :(
E cam complicata toata treaba asta, trebuie sa se anunte pe toate forum-urile dupa ce stabilim ca sa stie lumea, o sa fie o mare mare parte din orase departe de Bucuresti care nu vor veni, ar fi fost o ocazie pe 13 aprilie ca e concert cu o gramada de trupe, numai ca e prea curand.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 04, 2002 5:55 am

Dar..nu tre' sa fie concert ca sa ne strangem ! Ca doar nu de concert ne strangem...ci ca sa vorbim/sa ne batem...intre noi !
Deci..la un bar/terasa....e cel mai bine !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Apr 04, 2002 8:50 am

da, intalnirea trebuie sa fie intalnire, totusi astia ed prin afara bucurestiului ar veni mai sigur daca ar fi si vreun concert tare care nu trebuie pierdut
Zgubilici
Junior Member

Mesajde sly » Joi Apr 04, 2002 10:04 am

deci unde ne intalnim?? suna bine...
sly

Mesajde the radical » Joi Apr 04, 2002 10:09 am

stiu eu din propria exp ca asemenea intalniri nu ies cine stie ce...asa ca nu va agitati prea mult. Am intalnit irl foarte multa lume cunoscuta prin net (efortul meu desigur, tinand seama ca vin de la mama naibii) si nu stiu cati dintre ei isi pastreaza farmecul irc-ist (sa zicem) si irl.
Ca sa nu mai zic cati nu s-au deranjat sa vina de la un capat al Bucurestiului la altul; la o asemenea intalnire eram eu din Uk , un anume tip venit din Franta, o alta tipa din Chicago (care mai mergea si la Iashi) si unul singur din romania care intamplator scapase de la munca!! Am mers in Q pub, parca unde am constatat cu uimire ca se dansa pe mese, manele normal, si unde nu te puteai auzi om cu om, ca sa nu mai zic de calitatea aerului...
in fine am fost si in locuri mai frumoase.
BTW, ultima intalnire de genul asta, ar fi trebuit sa fie cu cei de pe rock in frunte cu Dana, la care din pacate am intarziat cu o zi; manelesux mi-a pov a doua zi cam cum a fost-desigur in stilul lui- si m-am felicitat pt intarziere; oricum mi-ar fi placut sa-i intalnesc pe cativa de acolo, desi probabil nu in grup ci individual. Si clar nu intr-o camera de 1 metru patrat de camin studentesc.
etc etc.. deci have fun si veniti cu updates aici pe forum sa aflu si eu cum a fost :)

fassy me :P
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Apr 04, 2002 10:21 am

buey, in primul rand ca manelos a tacut ca pestele, in al doilea rand mai erau (desi era a nus' cata intalnire) oameni noi, noi astia de la Rock ne strangem saptamanal, si destui. Daca vrei iti zic io pe PM ce s-a intamplat cu manelos, lasa ce zice el.

p.s. in camere de-alea locuiesc studentii, enjoy your marriot.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Zgubilici » Joi Apr 04, 2002 10:22 am

Bai, eu am un grup pe internet de vreo 250 de oameni, grup on-line (Vita de Vie) si ne-am tot intalnit de vreo cateva ori mai exact: de patru ori in Bucuresti, a doua oara a fost chiar special am avut cum s-ar zice concert "privat", la Brasov de doua ori si la Costinesti/Constanta, Timisoara si Iasi, toate in formaule diferite.
Concluzia: chiar daca foarte multi nu au putut veni din diverse motive cum ar fi distanta/bani/permisiune a iesit foarte foarte bine, la inceput e mai ciudat sa vorbesti fata in fata cu un om pe care il cunosti bine de tot pe internet dar in realitate iti dai seama ca nu stii de el, dar dupa 30 de minute, o bere si cateva tigari atmosfera se destinde si revine atmosfera de pe net!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Joi Apr 04, 2002 11:31 am

da bah... cum ziceti voi... eu cred ca o terasa e perfect... sau un festival al berii or something... ramane sa vedem...
nu va mai agitati acum... caci momentan (cel putin 5-6 saptamani) nu o sa aiba loc nici o intalnire (poate doar una ;b)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 04, 2002 5:39 pm

...poate doar una....o intalnire intre 2 capi ai forumului !
O intalnire..intre nasii de clanuri de pe forum ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Apr 04, 2002 9:30 pm

eu de exemplu m-am intalnit in realitate la niste decernarii cu anumiti fani cu care vorbesc pe net... faza e ca la noi a fost exact invers ne-am intalnit in realitate dupa care am vb. pe net! D-abia astept sa va intalnesc pe unii dintre voi... mai ales cu rockerii...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde the radical » Joi Apr 04, 2002 10:01 pm

Initial trimis de DANA
buey, in primul rand ca manelos a tacut ca pestele, in al doilea rand mai erau (desi era a nus' cata intalnire) oameni noi, noi astia de la Rock ne strangem saptamanal, si destui. Daca vrei iti zic io pe PM ce s-a intamplat cu manelos, lasa ce zice el.

p.s. in camere de-alea locuiesc studentii, enjoy your marriot.

lol Dana, manelos e in love nu mai are timp de "forume", "emaile" si alte d-astea. Am vb cu el ultima oara acum ceva timp; era in fuga si nu mi-a pov prea multe.
In fine despre intalnirea la care a fost el in iarna, nu crede ca mi-a pov cine stie ce nashpa; mi-a pov franturi in felul lui haios-zic eu. nu crede ca si-a dat cu parerea de oamnii de acolo sau de alte alea, ca-i om finutz :).
A, mi-a zis ca konduci ca un lunatic si ca l-ai cam bagat in sprieti lol; dar trebe sa-l intelegi la el acolo la cluj timpul trece altfel -slow motion kind of.
Una peste alta, eu cum am zis eram la Ploiesti in seara aia, dar mai sunt ocazii; si acum zi-mi PM ce s-a intamplat cu el.

ps; n-am nimic cu camerele de studenti in general insa i happen to be pregnant and there is no way i could have stayed in a small room full of smoke . De aia am zis ca prefeream sa va intalnesc in alta parte.
Altfel i did enjoy the marriott :) i do business with them and get to stay there for free; aint that great?!
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Mesajde darkshines » Vin Apr 05, 2002 8:53 am

Initial trimis de Gabytu
mi-ar face placere sa va vad!!! poate in bucuresti [lol] sintr-o discoteca ... wow sa vina si darky, si neamtzu my friends! hahahahahaha

he comes smiling , he leaves bleeding ...(remember the plan,you guys ;) )

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Andrada The Dev » Vin Apr 19, 2002 11:37 pm

of course we do... but i want PEACE!!!!!!!! :mad: :confused: remember: "Violenta e ultimul refugiu al incompetentei" ok suna bine de tot num ca io:( *sniff *sniff! :cry:
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde vali » Dum Apr 21, 2002 4:24 pm

sa se faca un pic mai cald, sa fie placut la fereastra

eu astep sa ma intalnescu cu aia pe care inca nu i-am intalnit si as vrea: sopra, slam, radical, moshu...si aliosha, da de unde...
vali

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Apr 21, 2002 6:30 pm

clar... din parti :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Cum ramane cu mitingu'?

Mesajde bhuttu » Mar Mai 28, 2002 12:53 am

Lume, uite ca s-apropie vara, oamenii intra in vacanta, o sa se lase de fanclub multi dintre ei, si in mintea mea ramane intrebarea aia grea? Mai facem vreo intalnire intre forumisti sau nu? Mai vrem sa facem vreo intalnire? Ia ziceti...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 28, 2002 2:36 pm

bhuttu..mai era un asemenea subiect..deschis chiar de mine ! o sa il unesc mai tarziu !

eu zic sa facem..dar dupa sesiune si dupa campionatul mondial. deci..la inceputul lui iulie !

later edit : am unit subiectul meu mai vechi..cu acest subiect al lui bhuttu !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Mar Mai 28, 2002 7:42 pm

will we ever see/murder eachother? :con:

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde gabuba » Sâm Iun 01, 2002 9:40 pm

nu shtiu exact cati dintre cei care sunt de acord cu mittingu' vor fi si prezenti la el.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde maximus » Lun Iun 03, 2002 9:16 am

in bucuresti sau la munte ca sa se poata exprima artistic cu chitarile cine stie si poate cine nu sa asculte si sa bea la focul de tabara?
din zei de-am fi coboritori c-o moarte toti suntem datori. dar una este leu sa mori si alta ciine-nlantuit
maximus
Junior Member

Mesajde dinu » Lun Iun 03, 2002 1:17 pm

Hheh bha tu vrei sa iei aia 4 oameni care au zis da si sa-i trimitzi in varfu' muntelui sa vezi cati mai raman.... misto experiment.
dinu
Junior Member

Mesajde maximus » Mar Iun 04, 2002 1:16 pm

Initial trimis de dinu
Hheh bha tu vrei sa iei aia 4 oameni care au zis da si sa-i trimitzi in varfu' muntelui sa vezi cati mai raman.... misto experiment.

da care sint aia 4?
din zei de-am fi coboritori c-o moarte toti suntem datori. dar una este leu sa mori si alta ciine-nlantuit
maximus
Junior Member

Mesajde vali » Mie Iun 12, 2002 1:21 am

eu as veni...da voi veniti?

oricum, candmi se face chef, dau un telefon sau ii bat lu sopra in geam la camin ...
some people deserve to die
vali

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Iun 12, 2002 2:07 am

vin si eu, ca vreau sa il iubesc pe gabytu :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Iun 12, 2002 7:52 am

Initial trimis de vali
eu as veni...da voi veniti?

oricum, candmi se face chef, dau un telefon sau ii bat lu sopra in geam la camin ...

Iar eu candmi se face chef,dau un telefon sau il bat pe sopra la el in camin :D

Acum lasand glumele la o parte....Sopra..stabileste data meetingului ! Intre 1-15 iulie,ca pormo plecam si noi pe la mare,munte..si nu ne mai gasesti pana in sesiunea de restantze ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Următorul

Înapoi la Antichitati