comentarii impertinente la poze
matza nebuna, io nu inteleg nejte trebur. o data, in functie de locatie se schinba inbracamintia de la deux-piece la manusi rupte ?! plus ca vezi cu periuta de dintz pe al doilea incisiv de sus-dreapta.
-
weed13 - Mesaje: 1868
- nodingat
Copyright la manushi Crazy_felina....
Moshul le-a numit pe ale mele(long time ago) manushi de transexual...Imi place ca te imbraci ca englezoaicele.Si da,este un compliment!

Moshul le-a numit pe ale mele(long time ago) manushi de transexual...Imi place ca te imbraci ca englezoaicele.Si da,este un compliment!

Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
weed13 scrie:matza nebuna, io nu inteleg nejte trebur. o data, in functie de locatie se schinba inbracamintia de la deux-piece la manusi rupte ?! plus ca vezi cu periuta de dintz pe al doilea incisiv de sus-dreapta.
Ce observi tu (bine) acolo nu e rest de la ultimul crocobaur pe care l-am mancat ci (din pacate) o opturatie (facuta cam prost).
Cat despre "deux piece"... cum pacatele mele ai ajuns tu la concluzia ca ar fi fost DEUX piece??? Era un sacou ("asezonat" de un corset negru) si completat cu ... O PERECHE DE BLUGI....
Te iert, stai calm.

Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
proXtu scrie:crazy_felina, era sa fac un atac de inima cand te vazushi...
ciudat, felina se vede pe ia insashi si tu faci atac de cord.....aaaa, vroiai sa zici vazui...sorry...nu m-am prins din prima
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Trinnity...e genu de fata aparant angelica (a i se vedea fatza) dar care e complet nebuna : bea, fumeaza, ia droguri si multe altele. I like her !
Totusi mai mult mi-a placut poza ei precedenta...din sageata albastra.]
ps : nu vi se pare ca seamana la fatza cu dark soul ?
Totusi mai mult mi-a placut poza ei precedenta...din sageata albastra.]
ps : nu vi se pare ca seamana la fatza cu dark soul ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
s-o fi debranshat fata cub patrat si rau ce iejti 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:ciudat, felina se vede pe ia insashi si tu faci atac de cord.....aaaa, vroiai sa zici vazui...sorry...nu m-am prins din prima
vazui, vazushi, vazusei, vazuseshi... tot acolo'i :p important era atacu' meu de cord, nu ? cand s'o impresionez shi io pe fata, mi'ai shtirbit tu imaginea... rushine

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
Tare poza lu mitza nebuna! Am vazut si io odata niste poze intr-un beci, da nu erau cu tevi roshii, nici cu pisici nebune. Sau erau pe acolo niste pisici, care faceau tot feluri lucruri porcesti lu unu negru in pielea goala. Misto poze. Faine.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:ps : nu vi se pare ca seamana la fatza cu dark soul ?
De cand n-ai mai vazut-o tu pe Dark soul? :con: nici cea mai mica asemanare intre cele doua :rolleyes:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
Nuh seamana trinnity cu oareshce copil intunecat. Imi plac papuceiiii, 'aia vreau shi io, numa cu nu cu catzei, vreau cu pisici:D
Aripiuare, mishto pozele, shi simpatic foc pisoiul, vezi sa nu'l alintzi de mic, ca ramai cu el pe cap. Incredibil cat puate fi cu nasu pe sus la o anumita varsta un motan.;n
Aripiuare, mishto pozele, shi simpatic foc pisoiul, vezi sa nu'l alintzi de mic, ca ramai cu el pe cap. Incredibil cat puate fi cu nasu pe sus la o anumita varsta un motan.;n
- kahlan
- Junior Member
mai ce draguta si simpatica e Darkwings
super fain pisica, io ador pisicile
super fain pisica, io ador pisicile
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
[quote="k@tzy"]Nuh seamana trinnity cu oareshce copil intunecat. Imi plac papuceiiii, 'aia vreau shi io, numa cu nu cu catzei, vreau cu pisici:D
Aripiuare, mishto pozele, shi simpatic foc pisoiul, vezi sa nu'l alintzi de mic, ca ramai cu el pe cap. Incredibil cat puate fi cu nasu pe sus la o anumita varsta un motan.]
ete comedie!nu are voie lumea sa mai poarte pijamale roz k e considerat hippiot...of

Aripiuare, mishto pozele, shi simpatic foc pisoiul, vezi sa nu'l alintzi de mic, ca ramai cu el pe cap. Incredibil cat puate fi cu nasu pe sus la o anumita varsta un motan.]
ete comedie!nu are voie lumea sa mai poarte pijamale roz k e considerat hippiot...of

"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
aripi intunecate....zici ca esti din anii '60 :yD
(e un compliment)
(e un compliment)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
nu vă supăraţ' don'şoară am şi eu o intrebare, maţu' ăsta simpatic foc de altfel, whisky, iel doarme aşa de obicei sau e mai petrecăreţ de felu' lui şi doarme pe unde apucă?
- nodingat
mai ce draguta si simpatica e Darkwings
deci exact inversa parerea mea. noroc cu pisica aia, ca mai repara din poza.

-
Acolo doarme el de obicei...cand nu e in calduri...ca atuncea nu doarme pe acasa ;b
"Daca te doare mana vindec-o cu ajutorul unui cutit" Virgil Teodorescu
"Timpul e moarte- spatiul e lupta si miscarea e suferinta" M. Eminescu
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good, either
Common Sense Is Not So Common
"Timpul e moarte- spatiul e lupta si miscarea e suferinta" M. Eminescu
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good, either
Common Sense Is Not So Common
-
DarkWings - Junior Member
-