comentarii şi alte forme de manifestare legate de concursu' de supravieţuire
pai tu nu vezi ce a zis theOffender
se vor publica cele mai reusite compuneri
se vor publica cele mai reusite compuneri
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
si eu sunt foarte curios. am emotii la fel de mari ca la admiterea la facultate 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
pana acuma pot sa va spun ca primul care paraseshte competitzia este catharsis, deoarece n-a trimis.
notele vor fi expuse astazi shi unul va trebui sa paraseasca competitzia urmand ca ultimii 12 sa se organizeze in doua tabere.
in principiu, daca lumea nu are nimica de obiectat, voi pune toate compunerile pe site.
notele vor fi expuse astazi shi unul va trebui sa paraseasca competitzia urmand ca ultimii 12 sa se organizeze in doua tabere.
in principiu, daca lumea nu are nimica de obiectat, voi pune toate compunerile pe site.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
ca unul din cei 3 membri ai juriului am unele comentarii (la proba de compuneri) :
1/ miraculosu lua 10 la impresia artistica daca nu arunca tanpenia cu TIR = transporturi internationale romane
2/ jaja m-a deceptionat m-asteptam mai mult de la un injiner
3/ shaki lua note mai mari daca ar fi gasit un liant la gandurile inserate
4/ neavand diacritice mi-a fost extrem de greu sa parcurg compunerea lui daimon care la mine a fost mai mult o insiruire de emoticuane
5/ mi-a placut compunerea lui k@tzi . putin slefuita si fara inserarea cuvintelor din engleza ar fi fost cel putin in primele 5
6/ shakti putin cam incoerenta
in rest, succes in faza urmatoare tuturor celor ramasi in concurs
1/ miraculosu lua 10 la impresia artistica daca nu arunca tanpenia cu TIR = transporturi internationale romane
2/ jaja m-a deceptionat m-asteptam mai mult de la un injiner

3/ shaki lua note mai mari daca ar fi gasit un liant la gandurile inserate
4/ neavand diacritice mi-a fost extrem de greu sa parcurg compunerea lui daimon care la mine a fost mai mult o insiruire de emoticuane
5/ mi-a placut compunerea lui k@tzi . putin slefuita si fara inserarea cuvintelor din engleza ar fi fost cel putin in primele 5
6/ shakti putin cam incoerenta
in rest, succes in faza urmatoare tuturor celor ramasi in concurs
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
comentariile altui membru al juriului
1/ la estetica, dincolo de stangacii de limbaj am depunctat a) lipsa unui titlu b) lacune gramaticale (OM - ciocolatzi, k@tzy - lye shi alte asemenea bazaconii) c) neshtiintza in tehnoredactare (spatzii inainte de virgula)
2/ compunerea lui daimon se poate citi excelent daca se apasa "reply", shi cum unii utilizatori au recurs la documente Word pentru a-shi expune compunerea in frumusetzea ei, nu am depunctat acest aspect la categoria estetica
3/ compunerile scurte au luat note mai mici la seriozitate, in rest am acordat nota maxima
4/ am dat in general note mari (de la 7 in sus), scara fiind aproximativ logaritmica (am mai scapat cate un 6 la nervi
)
5/ doo ganduri incoerente nu valoreaza mai mult decat un epic stangaci dar autentic (in ciuda faptului ca este banal)
6/ mari diferentze de apreciere intre noi trei, poate ar fi fost bine sa ne punem dinainte de acord cu un sistem de notare (la unu' un 7.5 e nota mica, la altul e nota mare) shi sa fim mai multzi (macar la aceasta proba)
1/ la estetica, dincolo de stangacii de limbaj am depunctat a) lipsa unui titlu b) lacune gramaticale (OM - ciocolatzi, k@tzy - lye shi alte asemenea bazaconii) c) neshtiintza in tehnoredactare (spatzii inainte de virgula)
2/ compunerea lui daimon se poate citi excelent daca se apasa "reply", shi cum unii utilizatori au recurs la documente Word pentru a-shi expune compunerea in frumusetzea ei, nu am depunctat acest aspect la categoria estetica
3/ compunerile scurte au luat note mai mici la seriozitate, in rest am acordat nota maxima
4/ am dat in general note mari (de la 7 in sus), scara fiind aproximativ logaritmica (am mai scapat cate un 6 la nervi

5/ doo ganduri incoerente nu valoreaza mai mult decat un epic stangaci dar autentic (in ciuda faptului ca este banal)
6/ mari diferentze de apreciere intre noi trei, poate ar fi fost bine sa ne punem dinainte de acord cu un sistem de notare (la unu' un 7.5 e nota mica, la altul e nota mare) shi sa fim mai multzi (macar la aceasta proba)
- aphextwinz
- Junior Member
eu cred ca sistemul cu juriul independent unul de celalalt a fost perfect (shi mii de multzumiri aici). chiar daca exista diferentze mari intre unele note, totushi per ansamblu au fost evidentziate 3 pareri diferite.
partea amuzanta e ca lumea se ashtepta (de la feedback-urile primite) ca cele mai mici note sa fie acordate de aphex, in realitate el fiind cel care a acordat cele mai mari note.
oricum, ultimul e ultim doar pentru ca cineva trebuia sa fie.
partea amuzanta e ca lumea se ashtepta (de la feedback-urile primite) ca cele mai mici note sa fie acordate de aphex, in realitate el fiind cel care a acordat cele mai mari note.
oricum, ultimul e ultim doar pentru ca cineva trebuia sa fie.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
de ce nu am primit pemeu cu proba 4? nu am avut chiar foarte mult timp sa stau pe forum si daca primeam pm ca pana acum, participam
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
de ce nu am primit pemeu cu proba 4?
am trimis PM la toata lumea, am anuntzat joia trecuta ca vineri va fi urmatoarea etapa.
adevarul e ca am uitat sa desenez harta shi sa trimit SMS-uri la fiecare 6 ore cu remindere. mdeh, nobody is perfect and i'm not a nobody.
-
comentariile mele urmeaza shortli (adeca argumentele pe care le-am dat pentru fiecare nota). acu' un lucru general: talent ar fi, lucrurile bune se pare ca intr-adevar vin in pachete mici, nu mi-a placut sa dau note mici dar nici balarii n-am lasat sa treaca depunctate.
In alta ordine de idei, aphex, exercitiul asta are o miza relativ redusa - asa ca macar evaluarea s-o luam in serios. si io unu' nu-a adeptul practicii de a da note pentru efort mai degraba decit pentru rezultat... dar sustin intru totul propunerea cu criterii stabilite dinainte de comun acord.
In alta ordine de idei, aphex, exercitiul asta are o miza relativ redusa - asa ca macar evaluarea s-o luam in serios. si io unu' nu-a adeptul practicii de a da note pentru efort mai degraba decit pentru rezultat... dar sustin intru totul propunerea cu criterii stabilite dinainte de comun acord.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Save a horse, ride a cowboy
- Publius
- Junior Member
catharsis scrie:de ce nu am primit pemeu cu proba 4? nu am avut chiar foarte mult timp sa stau pe forum si daca primeam pm ca pana acum, participam
Sa nu-l crezi pe ofender, organizatorii is niste bulanjii si favorizeaza pe cine vor mujkii lor, nu te-ai prins?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
organizatorii is niste bulanjii si favorizeaza pe cine vor mujkii lor
hush, invidioaso! :yD
-
organizatorii is niste bulanjii
sa muara titirica daca vreau io sa se legalizeze casatoriile intre uomosecsuali. vreau sa raman duar un bulanjiu solitar

-
eyewitness scrie:...
2/ jaja m-a deceptionat m-asteptam mai mult de la un injiner![]()
...
poate prima compunere nu te-ar fi deceptionat. a doua am scris-o in 2 minute ca trebuia sa plec si acasa nu stiam daca imi mergea netul
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
celelalte compuneri nu le bagati?
ba da, cate doua pe zi. o sa fie gen telenovela sa ne scoatem shi noi banii, ce nu tzi-e clar?
iarí£ vezi ca ieri furí£ valentinele, astazi lugu-ligu pe-acilea e nepermis. loatzi-va un pat impreuna.
-
aha, deci maine apare si capodopera lu je
tin sa multumesc juriului pt note (Chiar si lu Aiu, in ciuda notelor date
) si cred ca toti asteptam cat mai multe comentarii si critici, mai ales din partea juriului, caci intotdeauna e bine sa invatam din greseli.
2 intrebari as avea. Cum de nu a fost si Offenderu in juriu? si, Ce factori de notare au fost inclusi la fiecare sectiune? Adica ce exact s-a punctat(depunctat) la estetica, la umor si la seriozitate
tin sa multumesc juriului pt note (Chiar si lu Aiu, in ciuda notelor date

2 intrebari as avea. Cum de nu a fost si Offenderu in juriu? si, Ce factori de notare au fost inclusi la fiecare sectiune? Adica ce exact s-a punctat(depunctat) la estetica, la umor si la seriozitate
draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
Chiar si lu Aiu, in ciuda notelor date
dany, unele puncte care au fost in defavoarea ta (din punctul meu de vedere) :
1/ estetic, ai inceput din stanga sus si ai terminat in drepta jos folosind la macsim spatiile. fara paragrafe, dialoguri greu sesizabile, aglomerare mare precum metroul japonez

2/ lucrarea nu este o compunere ci un jurnal sau reportaj . tu te plasezi in rolul reporterului care inshira niste fapte intamplate intro dimineata la munca. nu ai facut nici o caracterizare (dialogul cu indianu putea fi speculat la macsim cu mare marja de umor) , nici o analiza proprie, nici un profil , nici un sentiment, nici o traire.
3/ vocabularul este cam limitat, folosirea mai rar a limbii materne acolo unde esti este poate o scuza in unele situatii dar nu in cazul acestui concurs
4/ personal urasc folosirea cuvintelor din alta limba intr-o compunere in limba romana iar la injuraturi chiar suntem mai tari decat multe natii

oricum sa asteptam "publicarea" lucrarii maine pentru mai multe aprecieri
-
theOffender scrie:am trimis PM la toata lumea, am anuntzat joia trecuta ca vineri va fi urmatoarea etapa.
adevarul e ca am uitat sa desenez harta shi sa trimit SMS-uri la fiecare 6 ore cu remindere. mdeh, nobody is perfect and i'm not a nobody.
da, dar nu am primit pm cu link la subiectul probei ca pana acum.
organizatorii is niste bulanjii :p
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
gand la gand cu bucurie
eyewitness scrie:dany, unele puncte care au fost in defavoarea ta (din punctul meu de vedere) :
1/ estetic, ai inceput din stanga sus si ai terminat in drepta jos folosind la macsim spatiile. fara paragrafe, dialoguri greu sesizabile, aglomerare mare precum metroul japonez
2/ lucrarea nu este o compunere ci un jurnal sau reportaj . tu te plasezi in rolul reporterului care inshira niste fapte intamplate intro dimineata la munca. nu ai facut nici o caracterizare (dialogul cu indianu putea fi speculat la macsim cu mare marja de umor) , nici o analiza proprie, nici un profil , nici un sentiment, nici o traire.
3/ vocabularul este cam limitat, folosirea mai rar a limbii materne acolo unde esti este poate o scuza in unele situatii dar nu in cazul acestui concurs
4/ personal urasc folosirea cuvintelor din alta limba intr-o compunere in limba romana iar la injuraturi chiar suntem mai tari decat multe natii
oricum sa asteptam "publicarea" lucrarii maine pentru mai multe aprecieri
Tin sa spun ca inainte sa postezi mi-am recitit lucrarea si chiar m-a amuzat dupa sa vad ce-ai scris

draivit laic iu stolit.
-
Dany_S - Junior Member
si mie imi pare rau ca a iesit catharsis.
dany, frumos din partea ta ca ai apreciat eforturile juriului de a evalua si nota compunerile. te asigur ca nu e treaba tocmai usoara
dany, frumos din partea ta ca ai apreciat eforturile juriului de a evalua si nota compunerile. te asigur ca nu e treaba tocmai usoara

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
dat fiind faptul ca eu nu am id-urile de yahoo ale lui Necko si JaJa Beans propun sa le postam aici sa fie la vedere. Incep eu : missanntrophe@yahoo.com
as mai avea o rugaminte ... cand o sa dati add user, va rog sa scrieti si un scurt mesaj in care sa specificati cine sunteti.
as mai avea o rugaminte ... cand o sa dati add user, va rog sa scrieti si un scurt mesaj in care sa specificati cine sunteti.
-
whatever - Mesaje: 2848