dar precum spuse chiar ea mai devreme:
faw scrie: lojica mea functioneaza in mysterious ways
Moderator: anjin-san
Izabela scrie:PeerGynt, e adevarat, sa stii. Uita-te la mine, am 27 de ani si inca nu m-am maritat.
Dar motivele posibile pe care le-ai insirat sunt putin exagerate.
Nu cred ca femeia inteligenta are mai putina nevoie de barbati. Dar are nevoie de un barbat mai inteligent.
danone scrie:In nushce ziar de azi cercetatorii englezi ziceau (astia nu au alte ocupatii sa muara bibi)
nu accepta ca exista pe lumea asta fete mai inteligente ca ei.
Izabela scrie:Neata, nu stiu ce vrei sa insinuezi c-as fi
neatza scrie:puate ca nu ie cazu la persuana de fatza
Izabela scrie:Neata, nu stiu ce vrei sa insinuezi c-as fi, dar nici nu ma intereseaza prea mult parerile tale. Stii, unii barbati frustrati de refuzul unor fete le fac in fel si chip pe la prieteni, ba curve ba jegoase, nu accepta ca exista pe lumea asta fete mai inteligente ca ei.
Stii, unii barbati frustrati de refuzul unor fete le fac in fel si chip pe la prieteni, ba curve ba jegoase, nu accepta ca exista pe lumea asta fete mai inteligente ca ei.
neatza scrie:nu ma pot abtzine sa nu rad cand citesc ca ai 27 de ani shi nu te-ai maritat inca.
arata ca 56% dintre femeile singure sunt FERICITE SINGURE si nu isi cauta un partener
Io-s prea inteligent
FAW scrie::j ian detaliaza matale broblema, sa aflu si io motivu ala rushinos pentru care din ce in ce mai multe femei se marita din ce in ce mai tarziu :rolleyes:
ca sa ma rad si io :p
theOffended scrie: Izabela pe langa ca e inteligenta
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori