)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Moshule...pt versurile de mai sus iti urez sa faci sex oral cuiva. Nu spun cine. Persoana importanta.
-

cutuma© - Mesaje: 3047
Lu Jasmine...nu ?
Decret...cine joaca in seara asta ?
Catalane...voi incerca
Decret...cine joaca in seara asta ?
Catalane...voi incerca

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
gabuba, ai grija cu cin'te incurci.
nu care cumva sa o scoti la film, ca le strica oamenilor cinematograful
~p am ris de-am murit, mai sa urinez si eu pe scaunul de la birou...
si, zi-ne, ce-ai facut cind l-ai zarit prima oara pe chinez?
si de ce stai de o ora? astepti sa se usuce? :yD
nu care cumva sa o scoti la film, ca le strica oamenilor cinematograful
Sange-n-Nisip scrie:Am vazut 'Saw', cel mai prost film de anul trecut. :T singurul film la care am urinat pe scaun, chiar in sala.
~p am ris de-am murit, mai sa urinez si eu pe scaunul de la birou...
si, zi-ne, ce-ai facut cind l-ai zarit prima oara pe chinez?
si de ce stai de o ora? astepti sa se usuce? :yD
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
cine-i domnisoara gabubule ? o lutza d'a ta ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

cere-i voie mai intai in limba chineza
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

old lord - Mesaje: 1312
gabuba,n-ai permisiunea sa-i arati, dar cred ca oricum o vei face :con: cu sau fara aprobarea mea. Iti dai seama ca ce am scris in pm a fost o gluma, nu? nbm-ule, eu am vazut saw inainte de anul nou cand a aparut aici la sfarsit de octombrie. :rolleyes: si..
- Crist1na
- Junior Member
Sange-n-Nisip scrie:nbm-ule, eu am vazut saw inainte de anul nou cand a aparut aici la sfarsit de octombrie. :rolleyes: si..
... si ce?
care-i legatura dintre actul de a mictziona
si inainte de anul nou, la sfirsit de noiembrie? :rolleyes:GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-

nbm - Mesaje: 4958
v-am ''lasat''... plec la meci, sa vedem ce va reusi steaua sa faca azi :rolleyes: io numa` sper sa le fac in ciuda maine la colegii de clasa :j
-

Catalánul - Mesaje: 625
mai pe aci se racneste tare de tot
MUIE STEAUA si ca raspuns MUIE DINAMO

MUIE STEAUA si ca raspuns MUIE DINAMO

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-

imi spune si mi-e cineva cat e scoru
mi-e lene sa deschid tv
mi-e lene sa deschid tv
-

am auzit tipete asa ca am deschis televizorul
era doar o ocazie
pacat pentru steaua
era doar o ocazie
pacat pentru steaua
-

niste pishati Steaua.
golu 1...greseala de marcaj la corner
golu 2...greseala de plasament a portarului
Cristea vai de capu lui..ce ratare a facut.
de mult nu m-am mai enervat atat din fotbal ~(
golu 1...greseala de marcaj la corner
golu 2...greseala de plasament a portarului
Cristea vai de capu lui..ce ratare a facut.
de mult nu m-am mai enervat atat din fotbal ~(
-

doua echipe slabe care au aratat ca fotbalul poate fi si de kkt
... un meci dominat de bambilici cu vreo 2-3 faze tot meciu
xkran: pai am vazut ieri meci cu real madrid in care construiau aia .. nu ratau pase ... aparatori care marcau calumea atacantzii .. pm
xkran: azi am fazut haos in apararea valenciei .. un portar picat din cer ... si un atac al stelei total incopetent
oribilul_mosh: da. f. urat meciu
... un meci dominat de bambilici cu vreo 2-3 faze tot meciu
xkran: pai am vazut ieri meci cu real madrid in care construiau aia .. nu ratau pase ... aparatori care marcau calumea atacantzii .. pm
xkran: azi am fazut haos in apararea valenciei .. un portar picat din cer ... si un atac al stelei total incopetent
oribilul_mosh: da. f. urat meciu
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-

RooT - Mesaje: 1029
mai io sunt dinamovist si nu ma bucur
chiar imi pare rau , sincer imi pare rau
chiar imi pare rau , sincer imi pare rau
-

discutie cu taica'miu in timpul meciului, amandoi fiind plictisiti :
eu : "din Romania...doar Timisoara mai e capabila sa castiga o cupa europeana"
tata : "da. cupa de pe Bega !"
:yD
eu : "din Romania...doar Timisoara mai e capabila sa castiga o cupa europeana"
tata : "da. cupa de pe Bega !"
:yD
-

legat de meci
Retzeta-i simpla
Se ia un kil de echipa de top shi se presareaza cu antrenor italian shi se amesteca pana se obtine un fotbal de kko. Aceasta echipa se baga in aceashi oala cu alta echipa, de top mioritic, antrenata de un italian de rahova inteligent ca (,) coiul meu drept shi se tine la foc scazut. Se obtin multi nervi. Se serveste fara Neaga ca produce alergie la oieri.
Retzeta-i simpla
Se ia un kil de echipa de top shi se presareaza cu antrenor italian shi se amesteca pana se obtine un fotbal de kko. Aceasta echipa se baga in aceashi oala cu alta echipa, de top mioritic, antrenata de un italian de rahova inteligent ca (,) coiul meu drept shi se tine la foc scazut. Se obtin multi nervi. Se serveste fara Neaga ca produce alergie la oieri.
-

cutuma© - Mesaje: 3047