Fotbal international (vechiul subiect)

Champhions League, UEFA Cup, EURO 2004, Il Calcio, Primera Divizion, Premiere League, Bundesliga

Mesajde Mirela » Sâm Mar 23, 2002 1:44 pm

eu zic...semifinale:
Barcelona-Liverpool
Deprotivo-Bayern...
si finala Liverpool-Deportivo...:)
ar fi ceva sa avem chiar 2 echipe spaniole in finala:)
atata timp cat ia Deportivo cupa...:p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 23, 2002 8:41 pm

Mare surpriza..pe Old Trafford..unde Manchester United a fost invinsa cu 1-0 de mult mai modesta Midelsborough ! Unicul gol al partidei a fost marcat de Alan Boksic in minutul 9 !

........

Arsenal Londra..s-a impus fara probleme in sfertul de cupa....3-0 impotriva celor de la Newcastle !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Mar 25, 2002 9:08 pm

vreau si eu o parere....ce credeti despre Rafael Van Der Aardt(sper ca am scris bine),tanarul "prodigy" al celor de la Ajax(cum l-au numit britanicii....)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aragorn » Lun Mar 25, 2002 9:56 pm

Initial trimis de mirela2001
vreau si eu o parere....ce credeti despre Rafael Van Der Aardt(sper ca am scris bine),tanarul "prodigy" al celor de la Ajax(cum l-au numit britanicii....)

Se scrie Rafael van der Vart :)
Tipul e foarte talentat si are numai 19 ani, dar unul mai talentat si de aceeasi varsta si aceeasi pozitie si tot din Olanda este Arjen Robben care acum joaca pt Groningen dar din vara va juca pt Psv.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mirela » Lun Mar 25, 2002 10:51 pm

[quote]Initial trimis de B-O-B-O
[B]

ha ha...vechea poveste cu marinerul si marinelul.....
nici eu nici tu nu avem dreptate....se scrie Van Der Vaart--si ar trebui sa-mi fie rusine pt.greseala....daca nu ma crezi,intra lawww.wanadoo.nl/rafaelvdvaart
e nascut baiatul...pe 11 februarie:)(1983,btw) si se zice ca joaca fotbal de la 4 ani:) cool!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aragorn » Lun Mar 25, 2002 11:54 pm

Initial trimis de mirela2001
Initial trimis de B-O-B-O
[B]

ha ha...vechea poveste cu marinerul si marinelul.....
nici eu nici tu nu avem dreptate....se scrie Van Der Vaart--si ar trebui sa-mi fie rusine pt.greseala....daca nu ma crezi,intra lawww.wanadoo.nl/rafaelvdvaart
e nascut baiatul...pe 11 februarie:)(1983,btw) si se zice ca joaca fotbal de la 4 ani:) cool!!!

Te cred mirela, numa ca eu am fost mai aproape de adevar :)
BTW: si eu joc fotbal de la 4 ani dar n-am ajuns ca el, oare de ce? :D
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Mar 26, 2002 12:14 am

BTW: si eu joc fotbal de la 4 ani dar n-am ajuns ca el, oare de ce? :D [/B][/QUOTE]

eu de unde sa stiu??probabil nu esti la fel de bun:D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aragorn » Mar Mar 26, 2002 1:59 am

Era o intrebare asa mai mult in bataie de joc (''oare de ce?''). PAi eu stiu raspunsul: ca n-am facut fotbal profesionist si nu m-am nascut in Amsterdam :D
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Mar 26, 2002 2:01 am

Bobo daca te nasteai langa o plaja din Brazilia erai de 3 ori mai castigat decat la Amsterdam. ;)
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Aragorn » Mar Mar 26, 2002 3:57 am

Initial trimis de Aliosha
Bobo daca te nasteai langa o plaja din Brazilia erai de 3 ori mai castigat decat la Amsterdam. ;)

Nu cred, ca pana ma faceam fotbalist muream de foame ;)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Mirela » Mar Mar 26, 2002 9:22 pm

[quote]Initial trimis de B-O-B-O
[B]Era o intrebare asa mai mult in bataie de joc

B-O-B-O.si raspunsul meu tare serios era:)

eeeh...sa ma fi nascut eu baiat...va dati seama unde as fi ajuns,cu stofa mea de campion(:rolleyes:)??
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 27, 2002 10:26 am

Mirela..la absolut toate mesajele de pe forum..raspunde cu quote...dar raspunde gresit..de apar tot felul de semne [b] [q] ..si alte asemenea !!!
Va repet...nu este cazul sa postatzi...cu quote...! Nu facetzi decat sa ingreunatzi pagina ....si sa o aglomeratzi inutil !

Quote..se foloseste..daca doritzi sa raspundetzi la un post..ce se afla cu 5-6 posturi in spate...nu raspundetzi cu quote..la postul de dinainte !!!!!!!!!!!!!!

.........
Aliosha..are mare dreptate....Brazilia isi poate face oricand o echipa nationala de 22 de oameni (pt. mondiale) ...din cei ce pierd vremea pe plajele de la Atlantic !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aragorn » Joi Mar 28, 2002 5:56 am

problema la Brazilia nu e lipsa de jucatori buni si talentati, ci lipsa jocului de echipa...asta e parerea mea...si lipsa unui antrenor cat de cat bun...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 28, 2002 6:17 pm

...si totusi sunt de 4 ori Campioni Mondiali la Fotbal !!! ....asa fara joc de echipa si fara antrenori buni
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 02, 2002 7:16 pm

Ne mai desparte 1ora si jumatate...de debutul meciurilor din faza sferturilor in Liga Campionilor !

Pe El Stadio de Riazor...Super Depor (marea favorita la castigarea competitziei) intalneste mult mai galonata formatzie Manchester United !
Chiar daca nu voi putea urmari aceasta partida...sufletul meu este alaturi de echipa din Galitzia !
Pronostic : 3-1 pt. spanioli

In celalat sfert....din aceasta seara...pe Stadionul Olimpic din capitala Bavariei : FC Bayern Munchen intalneste Real Club de Madrid ! Aceasta intalnire va putea fi urmarita si pe frecventza Pro Tv-ului !
Sper ca spaniolii sa se impuna ! nu strica nici un rezultat de egalitate !
pronosticul meu : 1-1

.......
Maine :
Panatinaikos Athena - CF Barcelona
FC Liverpool - Bayern Leverkusen
Oribilul Mosh
Junior Member

666

Mesajde Mirela » Mar Apr 02, 2002 8:59 pm

postul 666(evil!evil!!mwahaha)
si cred ca se cade sa fie scris pe fotbal....

moshule,sincer ii supralicitezi pe Deportivo!!eu zic...ori egal,ori scot 2-1.oricum,vedem maine!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Deportivo-Man.United

Mesajde Mirela » Mar Apr 02, 2002 9:40 pm

la pauza......scorul e 2-0.....din nefericire pentru Britanici:(
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Deportivo-Man.United part II

Mesajde Mirela » Mar Apr 02, 2002 11:08 pm

mare dezamagire pe Riazor...prima infrangere a lui Deportivo la ei acasa si totodata prima victorie a celor de la Man.United in Spania....

scor final-0-2.goluri: Beckham(15') si Van Nistelrooy(41')
prima repriza a fost un pic mai "inceata" sa zic asa,desi atunci s-au dat cele 2 goluri ale partidei.a doua repriza insa a fost cu mult mai dinamica si mai interesanta,cu 2 ocazii superbe pentru Manchester,si alte cateva ocazii pentru Deportivo,din pacate ratate.sincer,m-au dezamagit spaniolii; nu ma asteptam sa joace atat de molatec.de cateva ori au fost pur si simplu balega.....;n
s-au remarcat Jalminha(mai mult in repriza a doua),prin pase superbe si un joc intens,dar fara rezultat:( de asemenea un joc bun pentru Fran si Tristan,care insa in min.92 l-a faultat pe Beckham,obtinand cartonasul galben.de remarcat de asemenea un bun joc de echipa,atat cat s-a putut....si sa nu-l uitam pe taticul Mauro Silva,"El verdadero motor del Depor" cum este numit de spanioli si care inca o data s-a dovedit indispensabil pe teren...

de cealalta parte,o frumoasa performanta a britanicilor.din pacate,Roy Keane,capitanul echipei a fost carat de pe teren,grav accidentat,in jurul minutului 30.acelasi lucru s-a intamplat in min.92,cand targa britanica a trebuit sa-l transporte pe Beckham afara din teren.
omul meciului fara indoiala a fost van Nistelrooy--un joc frumos si fairplay si un gol deosebit,al noualea din 11 meciuri inscris de olandez
de partea celalalta a baricadei,Scholes nu va juca in meciul ur,mator datorita unui fault(nu retin impotriva cui)care i-a adus cartonasul galben.

asteptam orele 11.40,cand britanicii vor binevoi sa dea inregistrat Real Madrid-Bayern Munchen.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

"SUPER" Depo: LOL

Mesajde Aragorn » Mie Apr 03, 2002 12:28 am

Bayern Munich (Ger) 2 - 1 Real Madrid (Spa)
FT Deportivo (Spa) 0 - 2 Manchester U. (Eng)

Haha ''super'' depo a mancat bataie asa cum meritau... iar bayern le-a dat clasa la real madrid...

VIVA Bayern...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

El Deportivo no pudo con el Manchester en Riazor

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 03, 2002 10:17 am

Am vazut si eu rezumatul..pe TVE ! Asta e..Mirelo..au fost dominatzi clar de tot !
Superb golul lui Beckham !
Super Depor....sunt la revedere...din actuala editzie a UEFA Champhions League !
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: "SUPER" Depo: LOL

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 03, 2002 10:21 am

Initial trimis de B-O-B-O
Bayern Munich (Ger) 2 - 1 Real Madrid (Spa)
FT Deportivo (Spa) 0 - 2 Manchester U. (Eng)

Haha ''super'' depo a mancat bataie asa cum meritau... iar bayern le-a dat clasa la real madrid...

VIVA Bayern...

Aiurea..le-a dat clasa ! Bobo..de ce vorbesti daca nu ai vazut meciul ??? Real a dominat clar de tot ! Bayern Munchen nu a jucat nimic...si ca de obicei (cum se intampla mereu la nemtzi)...au intors scorul in ultimele 15 minute.
Omul meciului...a fost fara indoiala Zinedine Zidane....nu cred ca a pierdut nici o minge..pe tot parcursul meciului. Fiecare atingere a sa era magica ! Mare jucator !
Pe Santiago Bernabeu...se reintoarce si Figo.....si bag mana in foc...ca Realul se va califica fara probleme !

De ce meritau Super Depor sa manince bataie ????

Inca o data.....tin sa spun....ca urasc echipele nemtesti ! Sper ca ...cormoranii..sa ii invinga lejer pe Leverkusen..in aceasta seara..in direct la Pro Tv !
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Re: "SUPER" Depo: LOL

Mesajde Mirela » Mie Apr 03, 2002 7:44 pm

moshule,trebuie sa recunosti ca Bayern a jucat frumos...chiar daca nu cred eu ca meritau victoria,mi-a placut cum au luptat pana la sfarsitul meciului,scotand cele 2 goluri chiar spre final...

Deportivo,asta e,cu parere de rau le spunem la revedere....dar au fost clar dominati de britanici si acestia si-au castigat cinstit dreptul de a merge in semifinale
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 04, 2002 5:27 am

Aseara..am adormit la pauza dintre Liverpool si Leverkusen ! Scorul era 1-0 pt. cormorani !
Am crezut..ca gasesc si eu postate rezultatele..de catre un om de bine...dar ioc ! Daca nu postez eu..nu posteaza nimeni !
Acum...tre' sa scotocesc pe net...dupa rezultate !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Rolf » Joi Apr 04, 2002 9:28 am

Moshule, ala e scoru final!

Daca vrei stiri sportive: http://www.onlinesport.ro , aseara am aflat de site la .ro, e bun.
Rolf
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 04, 2002 5:32 pm

10x,Rolf ! E marfa siteul ! Au chiar si NBA ! :) (doar ca la mine ,merge cam greu)
.....
Ce parere avetzi de victoria celor de la Panatinaikos asupra Barcelonei ? Pe cine mizatzi pentru semifinala ? Eu...in continuare..pe CF Barcelona !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Apr 04, 2002 5:41 pm

nici nu se pune problema ca Barcelona sa nu se califice in semifinale.de asemenea cred ca o sa-i vedem mai departe si pe Liverpool....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Joi Apr 04, 2002 5:44 pm

nici nu se pune problema ca Barcelona sa nu se califice in semifinale.de asemenea cred ca Liverpool o sa se califice....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 04, 2002 6:07 pm

Mirela..iar ai postat 2 mesaje ..cu acelasi subiect ? :D
Vrei sa ma ajungi la posturi ? :p
.....
Ce imi doresc...este :
Barca- Real
Man U - Liverpool
in semifinale !
Nu ar fi frumos ???
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Apr 04, 2002 6:20 pm

sa stii ca ar fi ceva...ar fi o finala superba,mai ales ca eu sunt si fana Spania si Anglia la fotbal international :)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Apr 04, 2002 6:46 pm

O posibila finala de cosmar :
Bayern Munchen vs. Bayern Leverkusen :moon:
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal International