Intalniri forumiste sezonul 2004-2005

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde ElMundo » Vin Feb 11, 2005 11:11 pm

A trebuit tu sa-mi faci pofta! :P Am sa fac tot posibilul.... Ne vedem maine cu "toatele".
In the middle of everlasting darkness...
ElMundo
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 18, 2005 11:12 pm

Maine daca doriti sa betzi o bere cu Cristi (cr3tz) , Gabi (Oribilul Mosh) si Crina (J'adore) putetzi sa va inscrieti aici la intalnire. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

...

Mesajde Hades » Vin Feb 18, 2005 11:13 pm

in brasov, constantza, cluj sau in vrun club de mana a 2a din bucuresti?
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 18, 2005 11:15 pm

Desi...ne-am fi dorit sa fie la Cluj alaturi de Anca si Roxana....desi am fi vrut sa fie la Constanta cu Nicholas si MiG...desi am fi vrut sa fie la Craiova cu Alexandra...din pacate va fi in Bucuresti...cu prietenii tai, Hades.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

...

Mesajde Hades » Vin Feb 18, 2005 11:18 pm

credeam ca vrei sa ne intalnim la bilete maine la 12:30... ca la 12:55 aveam IC spre cluj... asta e ne intalnim cu prietenii tai...
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Feb 19, 2005 9:57 pm

O alta intalnire super-marfa...la care am ras cu lacrimi si m-am simtit super bine.

La 18:15 ma intalnesc cu cr3tz in fatza la Sheriffs si mergem spre Backstage...unde gasim pe J'adore si pe shakti (probabil cel mai frumos om in viatza)...si inca niste prietene d'a lu J'adore. Fara sa zic nimic cr3tz imi pune un Becks rece in fatza...iar J'adore se revolta : "pai stai...ca si eu tre' sa-ti dau o bere ! " . Mai bem, mai glumim....eu si shakti monopolizam discutia, cr3tz e tacut si probabil regreta ca a venit la intalnire. :rolleyes:
Dupa un timp apare si Hades & monk. Mai da si monk un Becks....si totul decurge in mod foarte placut. De fapt este anul 1914 si in curand va incepe primul razboi mondial. Stau cu Hades intr-o carciuma in apropiere de Varsovia si avem reverii...inchipuindu-ne ca suntem la masa cu fete frumoase si cu un pusti homosexual care...minune mare...ne-a cinstit cu beri. Ospatarul se uita ciudat la noi..cum vorbim pe roluri...si dupa un timp ne da afara.
Hades isi inchipuie ca mai ramane in local cu prietenul sau imaginar de-o viatza...cr3tz...iar eu imi inchipui ca merg la KFC cu J'adore si monk...KFC care nici nu se inventase.

La KFC J'adore imi inmanaeaza suma de 250 mii lei pentru a lua un meniu 2 pentru ea si un meniu 8 pentru mine. Ne-am pus toti 3 la masa (adica doar eu) ...si am mancat. Dupa am luat un 40 spre casa...si am incercat sa-i combin pe monk si J'adore...dar o parte a subconstientului meu si-a dat seama ca nu pot combina doua personaje imaginare intre ele...si m-am lasat pagubash. De fapt...a inceput sa-mi placa mie de J'adore...si partea marfa este ca ea nu exista...si imi pot imagina ce vreau cu ea.
monk a coborat la Hala Traian...iar eu am continuat drumul cu J'adore...spre Titan. Am coborat la stadion..pentru ca am vrut sa mai fac cativa pasi cu J'adore....asa sa ne plimbam in noapte. Am dus-o pana la mine la bloc...i-am aratat masina care avea sa se inventeze peste 80 de ani si pe urma am lasat-o in fatza la Sheriff's. Pe J'adore...nu pe masina.
M-am intalnit cu un caine pe strada si i-am zis "buna seara", iar J'adore pe post de constiintza mea m-a intrebat de ce am facut acest lucru.

Am innebunit...dar a fost o super intalnire ! Multe multumiri lu monk, cr3tz si J'adore...ca au dat si ei de mancat si de baut.
Hades...sunt curios ce ai mancat la intalnirea asta.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cr3tz » Sâm Feb 19, 2005 10:24 pm

am fost am vazut si am baut A-)

j'adore frumos avatar,shakti keep it real.
despre pishati nu vb ;-)

p.s. traiasca autostopul :T
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde monk » Sâm Feb 19, 2005 11:08 pm

Azi a fost o intalnire importanta ... in care m-am simtit bine si am simtin nevoia sa dau de baut ...

ce am realizat e un lucru clar .. hades nu va mai primi beri de la mine pentru ca nu stie sa savureze ... parca ar fi un burete cu cap de om ... bea bere pe banda rulanda ... cred ca ar bea bere si daca nu ar exista. a baut 1 beks si o stella (date de mine) in decursul a 5 minute ... pe cand moshu ca un mare om a stat cu bere mea pana la sfarist ca dovada ca i-a placut ...

eu am consumat doo beri de mare rafinament pe numele lor care este becks ... in total 80.000 ...

am cunoscut-o in premiera pe j'adore care mi-a luat inima ... si chiar vroiam sa merg cu ea intr-un club.

shakti ... a fost a dooa oara cand am intalnit-o si sincer prima oara chiar mi se parea cu nasu pe sus ... dar dupa intalnirea de azi mi-am dat seama de ce vrea moshu sa faca ce zice ( ce vrea sa faca moshu lu shakti ) e super simpatica si de treaba

cr3tz ... am aflat pe la jumatea intalnirii cine e ... dar mi se pare de treaba

spre sfarsit cand sa plec cu frumoasa j'adore si pishatu moshu la KFC ... pe hades l-a posedat un diavol si a inceput sa vorbeasca despre nocturna si despre pritenii lui imaginari ... oricum ne-a durut in pula si am plecat.

la KAFECE am mancat un meniu variety cu pepsi si cartofi mari ... spre sfarsit am luat tramvaiul si am incercat sa o conving pe jadore caci eu chiar vroiam sa vin cu ea in nush ce club se ducea ea ....

da pe bune vroiam sa merg cu ea ...
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Love2Fly » Dum Feb 20, 2005 12:50 am

Cat timp mai sta J'adore in Romania? nu de alta da' trebuie sa-i dau un colet sa il parashuteze in Montreal la Dany_S :p ...tot are ruta pe acolo in drum spre Chicago :p
p.s: cand e urmatoarea intalnire? :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 20, 2005 1:13 am

pai n-ai intrebat cand va intalniti data viitoare cand ai plecat de la Bugatti ? :p

J'adore sta in Romania pana in toamna !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Dum Feb 20, 2005 1:23 am

Pai sa strica dreaq berile astea pe care le luasem pt. Dany pana la toamna :(
Da' nu-i bai....nu mai e mult si cred ca i le voi duce personal lu' Dany :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Feb 20, 2005 8:16 pm

Intradevar o intalnire exceptionala, am ras, am baut=am ametit (dupa cum se vede in poze) si m`am tinut de cuvant in fata moshului, cu cr3tzul nu prea am vb , mi`se pare un om tare tacut :T Cu Hades nu prea am vb. cu toate ca la un moment dat am auzit cum susotea ceva despre j`adore dracu stie cine este j'adore caci este anul 1914 deci nu exista. Shakti nu a vrut a vina cu mine, moshul si monk la kfc...pacat. Monk how was i supposed to know you really wanted to come A-)
LOve2fly your gonna come to the next meeting right???
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde monk » Dum Feb 20, 2005 8:21 pm

your heart should have told you *p
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde cometa » Joi Feb 24, 2005 11:16 am

propun intalnire sanbata :D
...ceea ce va dorim si dumneavoastra :D
cometa
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Feb 24, 2005 11:36 am

opaaaaaaaaa. in mod sigur voi veni.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cometa » Joi Feb 24, 2005 11:39 am

numa sma anuntzatz une si cand :D
cometa
Junior Member

Mesajde vali » Joi Feb 24, 2005 11:41 am

da da, las ca stim noi...
cometa cand apare cand dispare...
some people deserve to die
vali

Mesajde cometa » Joi Feb 24, 2005 11:43 am

zosolinukutzicu...daca nu ma-nsotzesti o patesti :D (uf, ce tze cu offtopikurile astea, domle :))
cometa
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Feb 24, 2005 12:07 pm

zoso scrie:cometa cand apare cand dispare...

confirm din propria-mi experientza.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cometa » Joi Feb 24, 2005 12:10 pm

baics, deci tresa ne vedem neaparat, ca nu tz-am mai vazt okisorii de fo doi anisori, mamica... :)
cometa
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Mar 01, 2005 8:38 am

frumoase poze de la intalnire, se vede ca vat-i(C.B) simtit bine! Auzi tu, la cata mancare buna in tzara voi dati 250mii pe chestiile alea de la KKFC !!! :D

Sburatorule, lasa bre ca mai sunt 3 luni si vi la montrial! mersi mult de beri si ca te-ai gandit cu asa mult timp inainte confratele tau quebecos, drept pt care el te va astepta cu grataru gata de actiune!
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Mar 01, 2005 10:23 pm

Ba pardon, 4 luni :p ca am bilet pe treizeshi iunie :)
Sper ca ai vorbit cu moshu' sa-ti trimita niste bere "fulbier" drept rasplata pt. Sleeman-urile de anu' trecut :D
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 01, 2005 10:32 pm

Ce mah ? Lu' Dany...ii trimit o cutie de Timisoreana si una de Ursus.
probabil ca o sa-mi ceri 100 euro sa i le trimit prin tine :cry:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Mar 01, 2005 10:35 pm

E buna timisoreana , si ursus imi place!

Dar tot "Noroc" ramane preferata mea ~p
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Mar 01, 2005 10:41 pm

Nu...iti cer cat face....
Daca sa trimiti in tzara...la 200 de Km o bere te costa....15.000 sa zicem. 12 beri inseamna 6 L adica 180.000 pt. 200 de Km
Cum pana in Montreal sunt 8000 de Km asta inseamna 185 EURO la cursul de schimb valabil azi ~p
Ma rog....pt. 2 beri la cutie sa zicem ca nutz cer taxa :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Mar 01, 2005 10:44 pm

Hai ca-ti faci companie de transport cu preturi d'astea

Cu toate ca nu cred ca te lasa astia la vama cu atata alcohol, da oricum :D
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde vali » Vin Mar 04, 2005 3:08 pm

maine, sambata, 5.30, voi fi in backstage cu cometa. cine are chef sa vina, sa vina, cine nu, nu.
some people deserve to die
vali

Mesajde cometa » Vin Mar 04, 2005 3:09 pm

sa le zic de premiu?:D
cometa
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Mar 05, 2005 1:25 am

Foarte posibil sa trec si eu pe acolo, macar pentru juma' de ora. Vorbim peste cateva ore. :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 05, 2005 1:16 pm

La ora 17:30 ma intalnesc cu prietena mea Koala in fatza la localului Arena de pe bulevardul Muncii, in dreapta intrarii stadionului 23 august, cartier Titan.
Cine vrea sa bea un Cappy de grape cu noi...sa vina !
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma