comentarii impertinente la poze

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Mtz » Dum Feb 20, 2005 3:57 pm

Invincible scrie:PS: Mtzo, ia-l pe pe nea Cubu ca model, ca uite cati ani are in carca. Apropos, nea Cubule, ma lasi si pe mine sa te iau ca model? :)

Am un model mai bun acasa....pretenul meu e de varsta voastra...nu zic cacubu nu e un model bun de urmat, e baiat destept, prima noastra conversatie a fost destul de "profunda" ~p
Ar fi cazul Indivizibilule sa incepi prin a lua ca model persoane mai mici de varsta, astfel n-ar fi o rupere prea brusca...exemple nu-ti pot da, pt ca cei de pe forum sunt destul de "cu capul pe umeri", majoritatea dintre ei...
Sunt de aceasi parere cu Mig...ai fatza de tocilar nu de inteligent....deci asta te impiedica sa gandesti logic...Acu' macar ai o scuza! ;-) ... nu zic ca esti urat, esti chiar finutz, pacat insa de restul...

P.S: Cand toata lumea spune ca ai o problema...d c insisti sa crezi ca noi avem una?
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde Necko » Dum Feb 20, 2005 4:30 pm

Mtz scrie:... cacubu ... e un model bun de urmat, e baiat destept, prima noastra conversatie a fost destul de "profunda" ~p

Mtz, ma sperii! cubuleee, ce "conversatie" ai avut tu cu Mtz?!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Trinnity » Dum Feb 20, 2005 4:43 pm

[quote="Invincible"]Trini, te asigur ca n-am cazut deloc... ti se pare tie, sau asa iti place tie sa crezi. Auzi, de ce n-ai comentat tu prima la poze si ai lasat pe altul sa dea semnalul de atac? te-am vazut toata ziua pe "alba-neagra" si "spune ceva despre...". Micutza satanista, te temeai cumva sa lupti de una singura impotriva unui "cavaler cruciat"? ]
In primul rand nu sunt satanista.nu am asteptat ca cineva sa comenteze cu privire la poza ta inaintea mea,ci pur si simplu am vazut poza mai tarziu :lol: :rolleyes: .si faza cu "un cavaler cruciat"...las-o moarta! ~p
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

Mesajde Invincible » Dum Feb 20, 2005 6:01 pm

Don'soara Mtza, hai, tocilar sau nu, da cum poti sa spui ca tocilarii sunt prosti? Deci, dupa tine, oamenii tocesc ca sa se prosteasca? :con:
pacat insa de restul...
In fond, ce stii tu despre mine? Eu zic, ca nimic. Ia zi-mi cum ai reactiona tu daca ai fi bombardata din toate partile?

Don'soara Trini, cand m-am referit la "micutza stanista" m-am referit la frumosul tau avatar. Acuma ia ghiceste tu la ce ce m-am referit eu cand am scris "un cavaler cruciat"?

Asa... Migu, ti-am vazut pozele, faine poze. Dupa privirea fixa pe care o ai te-as putea cataloga in niste feluri, da mai bine tac.
Invincible

Mesajde weed13 » Dum Feb 20, 2005 6:25 pm

si pe uidu la fel(ym),

noi ne stim de undeva?! te rog, fa si cu mine ce te-o rugat neatzu. mersi.
weed13

Mesajde piskeshu » Dum Feb 20, 2005 6:38 pm

Invincibilule, problema ta nu ie ca esti urat, desi nici f. frumos nu esti, problema ta ie ca esti altcumva!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Invincible » Dum Feb 20, 2005 6:46 pm

... asa e... problema mea e ca imi place sa am intotdeauna ultimul cuvant. ;-) Hait! n-am nimerit bine?
Invincible

Mesajde piskeshu » Dum Feb 20, 2005 6:50 pm

nu, mai incearca, incepe cu p!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Invincible » Dum Feb 20, 2005 7:18 pm

pamfetar?
perfect?
pedant?
pedagog?
periculos?
pervers?
pacificator?
puternic?
pantomim?
plagiator?
planetolog
pagubitor?
paharnic?
paiatza?
pantofar?
prozator?
pion?
palavragiu?
protozor?
prevazator?
prezicator?
paleolog?
pui?
placintar?
paralitic?
palmuitor?
potcovar?
pandur?
panglicar?
pianist?
panlogist?
plangacios?
pilot?
paranoic?
pantoclast?
pedestras?
pederast?
preistoric?
papagal?
papetar
papa-lapte?
papa-tot?
paracliser?
parizian?
platonic?
pucist?
..........
..........
..........
prost!-uf! abia acu' m-am prins! Daca zici tu... As putea sa te fac si eu, ba chiar ti-as aduce dovezi, dar ma abtin.
Invincible

Mesajde MiG29 » Dum Feb 20, 2005 7:24 pm

auz bre.eo tasj ruga sa iz vez de drum.de obicei cand cineva nu ie prea dorit unteva,acel cineva se simte si pleaca.da cred ca tu ejt un pic masochist.adica nu cred,sunt sigur.si inca ceva..cre ca o sa am si eo placerea sa bag pe cineva in ignore list,dupa apruape 3 ani de zile:p

pese:dupa suptmarin ie a dooa persuana care se lega de privirea mea~p.deci ie in aceiaj categorie cu suptmarinu:j
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Invincible » Dum Feb 20, 2005 7:37 pm

Suntem pe comentarii impertinente la adresa pozelor sau nu?
Tu m-ai facut tocilar, eu nu te-am facut nicicum... doar ai dedus tu.
Invincible

Mesajde MiG29 » Dum Feb 20, 2005 10:06 pm

pai nici eo nu te-am facut tocilar bre.eo an zis numa ci ai fatza~p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde cubu » Lun Feb 21, 2005 9:52 am

Necko scrie:cubuleee, ce "conversatie" ai avut tu cu Mtz?!

Da chiar, ce conversatie am avut io cu Mtz?
indescifrabil
cubu

Mesajde Mtz » Lun Feb 21, 2005 10:41 am

cubu scrie:Da chiar, ce conversatie am avut io cu Mtz?

Nimic interesant...doar am pasat o musca de la unul la altul *p

Domnule Invisibil....stii care e diferenta dintre tocilar si inteligent?
Tocilarul are capacitatea de a stoca multa informatie, dupe care o poate uita foarte repede....iar inteligentul are capacitatea de a si intelege ceea ce invatza si de a gandi logic...Am cunoscut un baiat super tare la mate, dar care era un mare pampalau...cred ca acest cuvant ti se potriveste mai bine decat prost....sper ca nu tre' sa-ti dau definitii si pt cuvintele astea doua....oricum ma bucur ca te-am putu ajuta ;-)
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde nocturna » Lun Feb 21, 2005 11:12 am

inegalabilule, am shi eu ezact aceiash rugaminte la tine ca antepostatorii mei, neatza shi uid. multzumesc.

pisi, cub, o camera libera nu gasitzi? :D

in alta dezordine, satyr, de mare angajament zidu, pe langa micile inconveniente cum ar fi sorin + ..., se observa in acelash atashament, unpic mai jos, coltzul stang, ca uamenii aia de au prestat modestu' grafiti is cu mult bun simtz care nu uziteaza de vulgaritatzi. de apreciat. :D
Fişiere ataşate
atash.jpg
atash.jpg (16.03 KiB) Vizualizat de 3183 ori
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde cubu » Lun Feb 21, 2005 12:05 pm

nocturna scrie:pisi, cub, o camera libera nu gasitzi? :D

Nu, ca d-alea digitale nu mai sunt pe stoc.
indescifrabil
cubu

Mesajde Invincible » Lun Feb 21, 2005 12:20 pm

MiG29 scrie:pai nici eo nu te-am facut tocilar bre.eo an zis numa ci ai fatza~p

Bine bre, daca-i asa, atunci dupa privirea pe care o ai eu nu zic, ca esti tampit, ci doar ca ai privire de tampit.

nocturna scrie:inegalabilule, am shi eu ezact aceiash rugaminte la tine ca antepostatorii mei, neatza shi uid. multzumesc.

Atata timp cat e valabila si reciproca, no problem! :B

Mtza, chiar as vrea sa stiu definitia cuvantului „pampalauâ€Â
Invincible

Mesajde Mtz » Lun Feb 21, 2005 2:38 pm

pt pampalau...uita-te in oglinda...e mai simplu asa... ;-)

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 21, 2005 2:56 pm

referitor la poza lu SatyR din beci :

in partea stanga a pozei (respectiv in dreapta lui SatyR) se observa cutia unui televizor mai vechi pe care scrie ck5342at. putin cunosc ca asta a fost primul id de YM al lui SatyR.
iata cum se leaga toate chestiile intre ele. nimic nu e intamplator *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Invincible » Lun Feb 21, 2005 3:36 pm

Mtzo, nu ajung la oglindaaa... Haaai, te rooog... ce scrie in DEX? ce inseamna "pampalau"?
Invincible

Mesajde Mtz » Lun Feb 21, 2005 3:41 pm

definesti cuvantul "pampalau" cu fiecare post de pe acest forum... tare as vrea sa ne demonstrezi ca nu e asa...sincer :nope:
Adminul sa-mi scuze offtopicele....sorry zoso :kiss:, de acum ma abtin ca am observat, desi prea tarziu, ca prostia lui nu are limite!

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde Invincible » Lun Feb 21, 2005 3:43 pm

DEXuuuu!.... sa vina Mtza cu DExuuuu!...

agat, gata! eu plec cam 1-2 sapt cat o fi astia plecati ca se inchide caminu de nebuni.. tre sa imi faram compu si sa-l duca acasa. de la cafe net nu intru ca banii s-au dus pe apa Sambetei.
ne vedem peste 1-2 saptamani.

hai, pa! :sal:
Sa aveti grija de voi!
Invincible

Mesajde kahlan » Lun Feb 21, 2005 3:51 pm

Invincible scrie: nu ajung la oglindaaa...

Ciudat, in poze parea mai inalt
kahlan
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Feb 21, 2005 4:03 pm

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ce poze comentati?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Trinnity » Lun Feb 21, 2005 8:31 pm

se vorbeste de pozele lu(in)vincible.asta dak nu cumva au fost sterse.nu m-as mira... A-)
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
Trinnity

Mesajde Weet-weet » Joi Feb 24, 2005 2:01 am

Bre, Mtzule, sa-i spui forumistului in cauza ca ar trebui sa-i fie rusine; nu stie sa faca poze bune, unei asa bunatati *p
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Mtz » Joi Feb 24, 2005 10:47 am

[quote="Weet-weet"]Bre, Mtzule, sa-i spui forumistului in cauza ca ar trebui sa-i fie rusine]
O stie si el...motivul cred ca a fost ca s-a speriat cand a dat zoom ~p...cre' ca a facut poza cu okii inchisi *P

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde Shaki » Joi Feb 24, 2005 10:51 am

satanista de trinnity e mai dragutza blonda... si are pistrui... me in :love:

mtz, sper k te-a pupat forumistu din partea mea, da? :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Mtz » Joi Feb 24, 2005 3:41 pm

m-a pupat cat pentru tot forumul ~p

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde nocturna » Joi Feb 24, 2005 4:23 pm

eeeeeeeeeeee ... felino, vaz io bine sau nu ? :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati