Spune ceva sincer despre persoana de deasupra ta!
Moderator: anjin-san
ii sare tzandura repede pe astia ca mine care ii zic ca se inbraca cu deux piece.
ca io de unde plm sa stiu ?!?!

-
weed13 - Mesaje: 1868
Define "buna"... "Buna" ca sarmalele sau buna ca... de fapt... ce dumnezeului inseamna "buna"????
Si NU-MI SARE TZANDARA REPEDE, compris?!
(e o gluma..)
E pe CM...
Si NU-MI SARE TZANDARA REPEDE, compris?!

E pe CM...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
tot nu mi-a spus cand m-am luat de sora ei
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
e un pinguin care arde-n flacari 

"Daca te doare mana vindec-o cu ajutorul unui cutit" Virgil Teodorescu
"Timpul e moarte- spatiul e lupta si miscarea e suferinta" M. Eminescu
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good, either
Common Sense Is Not So Common
"Timpul e moarte- spatiul e lupta si miscarea e suferinta" M. Eminescu
I can please only one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking good, either
Common Sense Is Not So Common
-
DarkWings - Junior Member
mi s-a mai spus asta!mai fratilor!e un LINOX!
in rest,aripi intunecate...nu stiu prea multe lucruri despre tine..pari o persoana de treaba...ma mai documentez...si-ti dau verdictu'!
in rest,aripi intunecate...nu stiu prea multe lucruri despre tine..pari o persoana de treaba...ma mai documentez...si-ti dau verdictu'!
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
-
monk - Mesaje: 2747
n-as zice chiar fana, as zice asculatatoare. da versurile astea, ca toata piesa de altfel le-am simti la suflet
Like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
-
Akyta - Junior Member
chear imi place sa postez dupa ea, ca sa aud (iar) cat de curtenitor is si sa-i fac in ciuda lu keshu. 

-
weed13 - Mesaje: 1868
deci me'a zis odata sa ma duc in pl lui..nu m'am dus shi in consecintza iata'ma, is aici printre voi..iin alta ordine de idei din caosa la fabtu' ca are un jurnal meseriash im place duh iel..am zis..
na', imi place sa postez dupa iel , sa aud iar cat de curtenitor shi de poponar sunt, ca sa'i fac pe plac lu keshu..
na', imi place sa postez dupa iel , sa aud iar cat de curtenitor shi de poponar sunt, ca sa'i fac pe plac lu keshu..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma