Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde Cristy » Sâm Feb 19, 2005 10:24 pm

Million dollar baby - o drama puternica ce mi'a placut .. Hilary Swank a fost perfecta pt rolul asta ca de altfel si Clint E. ; finalul mi s'a parut prea melodramatic , dar cred ca filmul nu ar fi fost la fel de puternic fara acest final tragic .. sper ca HS sa castige oscarul pt cea mai buna prestatie intr'un rol feminin , dar ca regie mi s'a parut mai bun The Aviator ; 8/10
Moved away.
Cristy

Mesajde UNBREAKABLE » Sâm Feb 19, 2005 11:31 pm

Blow - 9/10
Excelent... Johnny Depp face un rol remarcabil...
[ KNOWLEDGE IS POWER... ]
UNBREAKABLE
Junior Member

Mesajde catharsis » Sâm Feb 19, 2005 11:33 pm

Super Size Me - documentar despre pericolul fast-food-urilor facut intr-o maniera gen Michael Moore. Pe alocuri plictisitor, dar cred ca isi atinge destul de bine scopul. 8/10
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Love2Fly » Dum Feb 20, 2005 12:36 am

After the sunset - 6/10. S-a incercat o "ceva" printr-o distributie renumita si anume: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson da' nimic....tot James Bond sub acoperire a iesit....
Million Dollar Baby - 7.5/10. Vocea lu' Morgan Freeman ca narator face totu'... :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Cristy » Dum Feb 20, 2005 12:53 pm

Platoon - cu adevarat o capodopera .. merita toate Oscarurile primite , dar totusi cred ca Willem Dafoe merita Oscarul pt cel mai bun actor in rol secundar ! 9/10
Moved away.
Cristy

Mesajde ssonja » Dum Feb 20, 2005 2:13 pm

Finding Neverland - Depp, Kate Winslett - drama - cum a aparut "Peter Pan". dragutzel, mishcator, te duce puternic cu gandul la copilarie - 7,5/10
i kjærlighet med bubuletz og dra fremme inn i B
ssonja

Mesajde theOffender » Dum Feb 20, 2005 4:22 pm

I Heart Huckabees, 8/10
Jason Schwartzman, Isabelle Huppert, Dustin Hoffman, Lily Tomlin, Jude Law, Mark Wahlberg, Naomi Watts

David O. Russell a regizat Three Kings care mi s-a parut o comedie interesanta shi neobishnuita in acelashi timp. Ei, e cam la fel shi cu I Heart Huckabees. Filmul e fascinant insa un sfat: daca atzi ras la Meet the Fockers filmul va va plictisi interminabil.

She Hate Me, 8/10
Anthony Mackie, Ellen Barkin, Monica Bellucci, Jim Brown, Brian Dennehy, Woody Harrelson

E regizat de Spike Lee (25th Hour) shi e o satira excelenta. Mi-a placut sa-l vad pe Jim Brown (The Dirty Dozen) shi pe Brian Dennehy (First Blood, Blue Heat, Best Seller)
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde Cristy » Dum Feb 20, 2005 8:19 pm

Catch me if you can - alt rol ce i s'a potrivit ca o manusa lui DiCaprio , dar si Hanks e tare simpatic in rolul detectivului ; 8/10
Moved away.
Cristy

Mesajde monk » Lun Feb 21, 2005 12:29 am

danutzuco .. exista butonu ala de edit.

azi am fost la o comedie la care am ras cum nu am mai ras de o buna bucata de vreme.

2 cuscrii de coshmar ... in denumirea ei pe engleza meet the fockers .. filmu este contiuarea de la un socru de coshmar si se leaga ft bine de prima parte.

as acorda acestui film un 8.5/10 fara nici o problema.
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde vali » Lun Feb 21, 2005 10:42 am

"cuscrii" ... monk, pune mana pe carte si lasa prostiile

the aviator - prost film. prost film. prost film. ok, ala era handicapat, era bogat, avea o obsesie cu curatenia. de ce ar trebui sa dureze mai mult de 5 minute ?
some people deserve to die
vali

Mesajde proXtu » Lun Feb 21, 2005 12:30 pm

The Aviator: simpatic filmul si Di Caprio o jucat mishto
Closer: foarte mishto, actori englezi k lumea, actiunea la Londra.
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde goni_q » Lun Feb 21, 2005 12:49 pm

RAY -- amazing/gorgeaus/ movie....10/11
MIlion Dollar BABy - mi- aplcut mult dar tot pt ca e Morgan FReeman .....8/9
goni_q
Junior Member

Mesajde vali » Lun Feb 21, 2005 1:18 pm

Alfie - pana la partea cu copilul...a fost ok, dupa aia s-a terminat. comedioara usoara
vali

Mesajde amelia35 » Lun Feb 21, 2005 2:55 pm

shall we dance?-john clark(richard gere), fascinat de o frumoasa profesoara de dans(jennifer lopez),se hotaraste sa se inscrie la cursuile predate de aceasta.
sotia lui john clark este susan sarandon ...o comedie romantica draguta.
amelia35
Junior Member

Hmm...

Mesajde MrRight » Lun Feb 21, 2005 6:43 pm

E chiar asa cool "RAY" ?
Pe semne ca ar trebui sa mai fac o investitie sa-l vad! :sperm:
... la Multiplex, huh?
Cand ma analizez, ma detest.
Cand ma compar, ma declar multumit!
MrRight

Mesajde Cristy » Lun Feb 21, 2005 8:21 pm

The mothman prophecies - mi'a amintit de The X-Files & Donnie Darko ; e un thriller interesant , atmosfera din film este super , te tine in suspans , si la fiecare 20min ramai " wtf ? " , intr'un final maj. ideilor se cupleaza .. dar lasa filmul neterminat
Spoiler alert !
De ex .. se termina cu happy-end , dar nu se explica ce si cum in legatura cu Omul-Molie , de ce a murit Gordon , etc ; 7/10
Moved away.
Cristy

Mesajde theOffender » Mar Feb 22, 2005 8:50 am

Flight of the Phoenix, 5/10
Dennis Quaid, Giovanni Ribisi, Miranda Otto

Ceva mi s-a parut in neregula cu filmul asta: deshertul Gobi nu e atat de... roshiatic. A fost filmat in Kalahari, Namibia. Nomazii au mashti pe fatza banuiesc pentru ca n-au reushit sa transporte prea multzi mongoli pana in Namibia. In deshert nu itzi dai tricoul jos sa-tzi expui bicepshii pentru simplul motiv ca te deshidratezi ca dracu. Iar cand ai 51 de ani shi eshti Dennis Quaid, cu atat mai mult. Miranda Otto, australianca care a jucat rolul lui Eowin in Lord of the Rings n-a avut ce sa caute in filmul acesta. Nici macar n-a facut sex cu Dennis. Anthony Wong (a jucat Ghost in Matrix Reloaded shi Matrix Revolutions), australian, joaca rolul banditului. Probabil ca au zburat impreuna (Miranda shi Wong) Sydney - Jo'burg. Ribisi joaca bine.

The Grudge, 4/10
Sarah Michelle Gellar, Jason Behr, Bill Pullman

Uf, tema ochiului din The Ring se intoarce sa ne tulbure linishtea. De data aceasta intr-un film cu catziva actori mai bunicei. La sfarshit lumea se transforma in ciclopi. Notziunea de film prost a capatat noi valentze. Singurul moment de groaza pe care l-am avut in timpul vizionarii a fost cand a sarit pisica pe mine.
Morala: intotdeauna uita-te sub pat cand te culci shi evita filmul acesta cand intri intr-un centru de inchirieri.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde goni_q » Mar Feb 22, 2005 9:53 am

Aviator - nashpa daca era altcineva decat Di Caprio care e vejnig un copil .. oricum il "iei"
Closer --- much better fff subtil ....

Ray l-am vazut pe comp dar abia astept dis uikend sa il vad la multiplex ... muzica te coplesheste .... sincer sper sa ia cele mai multe oski'
goni_q
Junior Member

Mesajde Nasolu` » Mar Feb 22, 2005 4:12 pm

Ray - bine jucat
two towers si return of the king variantele la cutie extended
...
Nasolu`
Junior Member

Mesajde adelinep1 » Mar Feb 22, 2005 8:17 pm

Va recomand filmul Jigsaw cea mai noua versiune, daca nu l-ati vazut...e betooonnn!!!!
...si are un final neasteptat...genul filmului:horror,thriller

si comedia White Chiks (puicute albe)...
adelinep1
Junior Member

Mesajde AYUMI » Mar Feb 22, 2005 10:43 pm

FANTOMA DE LA OPERA-un film reusit,cu 3 nominalizari la Oscar.In 2 saptamani l-am vazut de 2 ori.O bila alba pentru scenografie,imagine si actorul Gerard Butler(in rolul Fantomei).
AYUMI
AYUMI
Junior Member

Mesajde vali » Mie Feb 23, 2005 10:24 am

the sting - nu stiu care actor e mai mare, newman sau redford, oricum filmulo este un recital extraordinar, care se va repeta si in Butch Cassidy...
butch cassidy and the sundance kid - see above
john leguizamo - sexaholics - frumos, columbianul stie meserie si e spontan si direct
john leguizamo - freak - o autobiografie superba
vali

Mesajde Catalánul » Mie Feb 23, 2005 8:32 pm

Am vazut la scoala astazi, in cele 2 ore de istorie, filmul ''In the name of the rose'' (Name der Rose, Der)...o pelicula care infatiseaza modul in care sunt pedepsiti de catre Tribunalul de Inchizitie, cei care incalca legea (in Evul Mediu :rolleyes: )...este un film cu o introducere cam lunga si plictisitoare dar care pe parcurs incepe sa placa iar finalul este unul foarte reusit :) ii dau o nota de trecere :D 7,5/10
Catalánul

Mesajde Amaterasu » Mie Feb 23, 2005 8:59 pm

Cartea este, totusi (evident, de altfel), cu mult mai cuprinzatoare (banuiesc ca este filmul facut dupa romanul lui Umberto Eco)....
Banuiesc ca nu era varianta cu Sean Connery, nu?!

Am vazut de curand "Taxi Driver" nu stiu cum...
A fost pentru prima oara cand mi-a venit sa ma ridic in timpul filmului si sa plec (noroc ca m-am oprit in mom in care au aparut "the bad guys" care erau, de fapt, niste demoazele naucitoare..).
Asadar, intre "Taxi", varianta originala si "Taxi" varianta "lu` nea Bush" nu exista decat diferente de.. sex! Adica taximetrsitu` e de fapt taximetrista , iar jefuitorii de banci sunt niste tanti cu picioare kilometrice si care de altfel, pana si pe mine m-au facut sa raman la film...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Catalánul » Mie Feb 23, 2005 9:11 pm

Amaterasu scrie:Banuiesc ca nu era varianta cu Sean Connery, nu?!
ba da :) era vorba de varianta mai veche a filmului, din 1986... deh, doar am vazut filmu` la scoala :D
Catalánul

Mesajde Amaterasu » Mie Feb 23, 2005 9:28 pm

aha.. cu sean connery si .. christian slater, parca.
Da. Foarte bun film.
Suptscriu... :)
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde vali » Mie Feb 23, 2005 9:35 pm

felina, 20 de flotari

taxi driver????????
vali

Mesajde Amaterasu » Mie Feb 23, 2005 9:37 pm

Lol..
Da. Nu aveam ce sa vad! Voiam neaparat sa merg la fil si acesta era sg...
bine, bine, pedepseste-ma acum, ce sa fac?!
:p
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Nasolu` » Mie Feb 23, 2005 9:46 pm

Am vazut aseara Closer - nu-i rau jucat, comestibil - cate ceva din alte filme - merge sa dai banu pe bilet sau pe copia fidela a dvd-ului la coltz de strada
Nasolu`
Junior Member

Mesajde UNBREAKABLE » Vin Feb 25, 2005 4:26 pm

Riding the Bullet - 8.5/10
Un thriller horror excelent inspirat din Stephen King, reuseste sa surprinda atmosfera prezenta in romanele sale... Si prestatia actorilor este foarte buna...
[ KNOWLEDGE IS POWER... ]
UNBREAKABLE
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film