C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
eo aj sugera sa mai lom shio paosa din cand in cand... shi parerea mea ie ca cand in cand-u asta cade az.
-

neatza - Mesaje: 5820
Bre, ce va pasa, vorbiti de berici si unii chiar are probleme:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=363244#post363244
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=363244#post363244
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
-

weed13 - Mesaje: 1868
zbang!
e iarashi dimineatza pentru cei interesatzi.
e iarashi dimineatza pentru cei interesatzi.
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
bon dimine lepadaturi
sami bag mitrofaxizonu in ia de naveta bucale/ctza
ce tanpenii mai facurati in lipsa mea?
sami bag mitrofaxizonu in ia de naveta bucale/ctza
ce tanpenii mai facurati in lipsa mea?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
iuregheld la totz!
se pare ca saptamana asta ie tuoata luni! deci ne mai vorbim pe vineri, incolosha!
acuma...jdemii de trebi!
aipa!
se pare ca saptamana asta ie tuoata luni! deci ne mai vorbim pe vineri, incolosha!
acuma...jdemii de trebi!
aipa!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
buna ziua
peste sase zile e luni
peste sase zile e luni
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
salutare clasa muncituare.
bah cine a zis ca parul prost paraseste capul destept, mare dreptate nu a avut, un nene cu un mashin scump in fatza mea s-a gandit sa faca o maiastra parcare cu spatele pe care spate l-a parcat in tromba direct in niste stalpishori.
mici da' zdraveni. eh acu' da-te jos sa vezi ce ai facut... bah ziceai ca e frate geaman cu basecsu, ceea ce mi-a cauzat un hohot de ras benefic pt o zi asa de hada ca asta.
guzmorning basule
bah cine a zis ca parul prost paraseste capul destept, mare dreptate nu a avut, un nene cu un mashin scump in fatza mea s-a gandit sa faca o maiastra parcare cu spatele pe care spate l-a parcat in tromba direct in niste stalpishori.
mici da' zdraveni. eh acu' da-te jos sa vezi ce ai facut... bah ziceai ca e frate geaman cu basecsu, ceea ce mi-a cauzat un hohot de ras benefic pt o zi asa de hada ca asta.
guzmorning basule
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
mneatza.
ca lung somn am mai dormit si inca as mai fi dormit ca ploo ud (c.d.). da ma nerveaza unii care zice ca e luni az.
bassule, pen cind oi mai da paici, zenitu lu uidu era un digital. bietu ciine ce bataie a mincat penca a fost uidu cascat si la- lasat la indebotu lui !
ca lung somn am mai dormit si inca as mai fi dormit ca ploo ud (c.d.). da ma nerveaza unii care zice ca e luni az.
bassule, pen cind oi mai da paici, zenitu lu uidu era un digital. bietu ciine ce bataie a mincat penca a fost uidu cascat si la- lasat la indebotu lui !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
buna dimineata si din partea mea! alelei, pui de zmei, cum zicea aiu odata. vindea ieri unu oua pe elei grei. de unde plm lei grei la ora asta?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
danone scrie:oalma de ieri trebe dublata ca si neco s-a speriat ...
hahahahaha vezi, cine se seamana se-aduna sau, nu da cu piatra in ala daca tie nu iti place sa sa umbli cu capu spart. ce plm e oalma?
)
Lasa ca ma palmuit sora lu Vali, aia de au venit ieri in vizita, ca m-am dat la ea. Am intrebat-o daca a racit la pizdilica, ca se foia pe scaun si mi-a tras o palma. Cica tot porc am ramas si ca nu ar trebui sa-i fie mila de mine.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-

Nicholas_Alex - Junior Member
daca vrei sa stii oalma inseamna ceva ca am gasit pe gugle na :p
Информация для контакта. Регион : Не выбран http://www.oalma. narod.ru/
in al doilea rand e bine ca a razbunat batai de cap si mesaje mancatoare de bitzi cu "saracu alec, bah da asta e al nimanui, de el nu are nimeni grija bietu om"
daca te-ai returnat vezi ca ai de lucru pe totu despre secs ca plang mimozele dupa micutzul tau pompier
fane iar o veni cu bicicleta la munca?
Информация для контакта. Регион : Не выбран http://www.oalma. narod.ru/
in al doilea rand e bine ca a razbunat batai de cap si mesaje mancatoare de bitzi cu "saracu alec, bah da asta e al nimanui, de el nu are nimeni grija bietu om"
daca te-ai returnat vezi ca ai de lucru pe totu despre secs ca plang mimozele dupa micutzul tau pompier
fane iar o veni cu bicicleta la munca?
- Fişiere ataşate
-
- untitled-2.2.15.gif (129.16 KiB) Vizualizat de 3447 ori
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bd
apucai sa citesc pe prima pajina la fanclub cum ca se destrama blondy la ciorapu de nailon. is ravashita. aproa cam vine sa ma car acas sa mai dorm fo cince ore poate ma adun.
apucai sa citesc pe prima pajina la fanclub cum ca se destrama blondy la ciorapu de nailon. is ravashita. aproa cam vine sa ma car acas sa mai dorm fo cince ore poate ma adun.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Din ciclu:
"Profesoara: Costel, ce parere ai despre poezia asta?
Costel: O parere buna."
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=363403&postcount=13
"Profesoara: Costel, ce parere ai despre poezia asta?
Costel: O parere buna."
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=363403&postcount=13
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237