C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Alexutz puiule, vrei sa muara mamitzica ?! nu mai scrie dalea ceai- scris eri ca nu te mai duc de 10 mai la bucale ! sau daca tot scrii, baga si tu la unele tante care te ubeste pemeu si anunta gradu de credibilitate ca altfel stau cu sarurile linga mine.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
da, mea culpa, adica pe romaneste, am pana de cauciuc. vad ca sau iscat discutii, contraverse si altele. plm, io am zis ca danone va tine la curent, da cred ca are bitzii in greva, or ie de la vanataia aia. stai mami linistita, ca se recupereaza baiatu si atunci sa vezi. dupa cum am mai zis, daca in procesu asta de recuperare pica ceva, nu-i rau. chiar daca o face din mila. io nu-s mofturos. 

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
apai mai bine pana de cauciuc decit alte alea. si da. noroc cu danone ca alfel era sa iau trenu de litoral acu, in miez de iarna.
aizzz&co
-

aoleoha ! deci ie bine: trage lumea de mine sam faca treduri separate pe forumuri. sau puate ca mi le face intradins in scop ca sa ma izoleze shatuncia ie de rau ?
marzti nu ie bine sa gandeshti.
marzti nu ie bine sa gandeshti.
-

neatza - Mesaje: 5820
bre, deci la cat muncejte lumea p'acilea, parca am obosit eo. deci eo aj cam loa o paosa. care o shi eau.
-

castellanule , iar dai tarcuale ?
hai curaj , baga post ca nu te manca nimeni...puate duar danone ca astai cu fuamean gat tot tinpu
bassplayer Viewing Thread
clasa vesnic muncituare - dusi din nou la biblioteca
uygdfiqw
13:18 dara_digi Viewing User Profile danone
dara ie de la dar/insa sau de la dara ca urma ?
hai curaj , baga post ca nu te manca nimeni...puate duar danone ca astai cu fuamean gat tot tinpu
bassplayer Viewing Thread
clasa vesnic muncituare - dusi din nou la biblioteca
uygdfiqw
13:18 dara_digi Viewing User Profile danone
dara ie de la dar/insa sau de la dara ca urma ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Buna dimeneatza tarzie danone
Hola trabajadores
Care ieu diseara fac zgomot..deci azi nu dau cu ciocanu, sa poci fi odihnit sa sparg urechile corsarilor
Necko, rushii de la Zenit i-au facut varianta gigitala?
gfjfghk:
Aiule, nu sunt castellan, nici Valencian (desi locuiesc in Valencia). Sunt cioban neaosh de la Sibiu... io is de catre padure si aici la corsari nu prea e padure deci nu ma regasesc.
In Castilla nu stiu daca/cand ajung iar in Castellon merg martzea viitoare cand le rup urechile la aia (e nu stiu ce sarbatoarea crucii la ei) Partea faina e ca vom canta intr-un depozit de cartofi dezafectat (pe bune) unde cica se fac paranghelii. Daca era depozit de roshii ierea o treaba, da daca nu le place la corsari de moaca mea shi gasesc vrun cartof pe acolo sa dea dupa mine am belit sfecla.
Hola trabajadores
Care ieu diseara fac zgomot..deci azi nu dau cu ciocanu, sa poci fi odihnit sa sparg urechile corsarilor
Necko, rushii de la Zenit i-au facut varianta gigitala?
gfjfghk:
Aiule, nu sunt castellan, nici Valencian (desi locuiesc in Valencia). Sunt cioban neaosh de la Sibiu... io is de catre padure si aici la corsari nu prea e padure deci nu ma regasesc.
In Castilla nu stiu daca/cand ajung iar in Castellon merg martzea viitoare cand le rup urechile la aia (e nu stiu ce sarbatoarea crucii la ei) Partea faina e ca vom canta intr-un depozit de cartofi dezafectat (pe bune) unde cica se fac paranghelii. Daca era depozit de roshii ierea o treaba, da daca nu le place la corsari de moaca mea shi gasesc vrun cartof pe acolo sa dea dupa mine am belit sfecla.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
basule, traiasca-tz shpanioloaica, ce faci bre ? nu erea vorba ca faci o vizita la meleagurile mioritice ?
-

nocti, creca tenseli. shpanioloaicele deja ie eclipsate de romance pecolosha...si ca numar si ca aspect phizic 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Ba da, ierea vorba, da m-am bagat cu capu in nesthe trebi (2 ansanbluri folclorice de-ale corsarilor) shi nu am mai mult de 10 zile intre conzerturi. Stai calm, nu ie vorba de 10 zile intre un concert pe Wembley shi unu la Razzmatazz, ci mai degraba intre concertul extraordinar ¨Fii satului - Bobohalma de Deal¨(varianta spaniola) shi inaugurarea caminului cultural din Lehliu Gara (Estacion Lejlio in spaniola)
Cum is al mai nou shi al mai tanar in ansamblu mi-i friCA CA daca chiulesc iau astia pe altu shi din lautar shef ajung iar la spart peretzi shi bagat cabluri prin ei
Cum is al mai nou shi al mai tanar in ansamblu mi-i friCA CA daca chiulesc iau astia pe altu shi din lautar shef ajung iar la spart peretzi shi bagat cabluri prin ei
human being/being human
-

basstard - Junior Member
hola hombre
asa ie cu Zenitu gigital, da el nu stie si in loc sa multzumeasca lu Max, bietu animal, ca l-a scapat de asea rusine, la- batut si sunt sigura ca ia- zis si cuvinte dalea grele cu pll. dupe care sia- comandat alt gigital.
asa ie cu Zenitu gigital, da el nu stie si in loc sa multzumeasca lu Max, bietu animal, ca l-a scapat de asea rusine, la- batut si sunt sigura ca ia- zis si cuvinte dalea grele cu pll. dupe care sia- comandat alt gigital.
aizzz&co
-

eyewitness scrie:nocti, creca tenseli. shpanioloaicele deja ie eclipsate de romance pecolosha...si ca numar si ca aspect phizic
Ai dreptate, dar cand deschid gura shi incep a scoate ¨pasarele¨in dulcele grai moldovenesc o iei la fuga. Aici ceele mai bune partide sunt englezoaicele (tre sa sapi, ca nu sunt multe, shi din alea mai mult de juma is urate cu spasme) da is betzive shi futacioase...
human being/being human
-

basstard - Junior Member
bassplayer scrie:2 ansanbluri folclorice de-ale corsarilor) shi nu am mai mult de 10 zile intre sarbatorile caminelor culturale corsaresti.
Fii satului - Bobohalma de Deal¨(varianta spaniola) shi inaugurarea caminului cultural din Lehliu Gara
bre, astea ie un fel de shezatori spanioleshti?
-

nocturna - Mesaje: 8725
naiti, iti spui io. sunt un fel de nedei deale lor. si-alege satu, comuna, orasu un sfint ceva, o pun de-o sarbatoare si-l chiama pe bassu sa-i distreze, nefericitii
bassule, asculta-ma pe mine, invata buleria ca-i faci praf si-ti dau cartofii plocon, basca alte bunatati.
bassule, asculta-ma pe mine, invata buleria ca-i faci praf si-ti dau cartofii plocon, basca alte bunatati.
aizzz&co
-

basule pana la urma ne parasesti sau nu?
90 inca nu luat belete.
sa va zic care ma duc io la crajma de aci cu doi parteneri de macao veniti sa inpartaseasca interesantele aventuri ale lui siplusplus la un tacam si o ciorba.
io mi-am luat cate unpic din fiecare asa, doar ce am manjit parfuria cand apare ca o boare ditai carurare abia tzinand pe farfurie un aripile de la un card de pui, cotletele de la juma de porc, pulpe de pui, piure, un pogon de cartofi coptzi si tot gulashul ungariei!
si cand credeam ca l-am vazut pe gargantua apare si pantagruel (fane pt cunoscuti) cu tot atat si inca un pic peste carturar plus ghiveci calugaresc (l-o fi confundat cu valea calugareasca nush). finalul l-a dus pe locul 1 pe fane ca a lins farfuria (oponentul a donat un cartof si o linguritza de piureu) si oftand din greu ca nu mai poate si-a mai pus is o tarta cu mere.
in ritmu asta sper sa vina sa manance numa tante d'alea de la antena unu care ciugulesc o foaie de salata si o feliutza de 50 grame de carne ca altfel ori ii falimenteaza p'astia ori pe mine facand 500.000 intrarea!
90 inca nu luat belete.
sa va zic care ma duc io la crajma de aci cu doi parteneri de macao veniti sa inpartaseasca interesantele aventuri ale lui siplusplus la un tacam si o ciorba.
io mi-am luat cate unpic din fiecare asa, doar ce am manjit parfuria cand apare ca o boare ditai carurare abia tzinand pe farfurie un aripile de la un card de pui, cotletele de la juma de porc, pulpe de pui, piure, un pogon de cartofi coptzi si tot gulashul ungariei!
si cand credeam ca l-am vazut pe gargantua apare si pantagruel (fane pt cunoscuti) cu tot atat si inca un pic peste carturar plus ghiveci calugaresc (l-o fi confundat cu valea calugareasca nush). finalul l-a dus pe locul 1 pe fane ca a lins farfuria (oponentul a donat un cartof si o linguritza de piureu) si oftand din greu ca nu mai poate si-a mai pus is o tarta cu mere.
in ritmu asta sper sa vina sa manance numa tante d'alea de la antena unu care ciugulesc o foaie de salata si o feliutza de 50 grame de carne ca altfel ori ii falimenteaza p'astia ori pe mine facand 500.000 intrarea!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
aoleo, iar meatz adus aminte ca nam mancat.
shi ce modest se lauda shi ne scuate uochii cum a fost iel shi cutiutza in escapada la munte.
stefan scrie:In week-end am facut o mica escapada la ski cu masina unui prieten. Am luat cu noi cutiuta mea cu casete si,
shi ce modest se lauda shi ne scuate uochii cum a fost iel shi cutiutza in escapada la munte.

-

nocturna - Mesaje: 8725
deci eo mai stau pretz de doo minute shi ma shutex. motiv pentru care va shi cadorisesc cu un dreptunghiular haipa !
-