Cine/ce ne calca pa nervi
Moderator: anjin-san
nasolule, in mod normal, pentru atentionari de genul celei facute de eyewitness, ori taci si mergi pe burta, ori spui "va multumesc si promit sa ma straduiesc sa ma recuperez", dar, conform proverbului, prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Simulam o polemica - sa ma ierte stapanirea dar in astfel de cazuri simnt nevoia imposibil de stapanit ;a putem sa o numim si infantila, de a spune cat mai multe in cat mai scurt timp in vederea castigarii unui loc superior in fata "dusmanului" - desigur asta fiind doar in mintea mea de retardat - pardon agramat ;j
...
-
Nasolu` - Junior Member
modestule
revenind la discutia din primul post, raceala asta nesimtita de care nu mai scap

revenind la discutia din primul post, raceala asta nesimtita de care nu mai scap
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
vezi daca te-ai sarutat cu monk ? ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Am stat la un pishat de ghisheu la BCR sa platesc telefonu. Si am stat juma de ora...ca erau unii cu cate 5 facturi de connex-orange-poola mea. Si era cald si am transpirat. Si era acolo o prostie d'aia cu butoias de unde bei apa. Dar n-avea pahare ca se terminasera. Si m-am dus sa beau cu mana...si m-am stropit pe pantofi ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma