cel mai mediocru iuzar
59 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
observ ca, in urma sondajului, sa demonstrat incodat, daca mai era nevoie, ca cel mai mediocru miraculosu shi minorile merg mana in mana shi ca intunericu ien asorte cu bezna. ash mai vota shi io o dat, numa ca sa fac departajarea.
-
nocturna - Mesaje: 8725
deci uidule, daca ie sam dau al doilea vot cu ajutoru lu matale, eo aj vota ceva la alegere punctele 1 sau obt. multzumesgzxck
-
neatza - Mesaje: 5820
deci domnu neatza, santeleg ca dati ceva alcool de ingurgitat? am votat optiunea cu numaru 8, mentionand duar un aspect, ca nu is din cele 4 localitati prezente pana in momentu de fata la punctu 1, si ma indentific duar cu una din cand in cand de la punctu 8.
daca mai doritz, mai pot chema niste preteni sa voteze, si iei pe pe gratis, nu ca mine, in functie de preferintele dvs.
nota: da, sunt influentat la acest vot, dar nu cu mici si bere ci duar cu bere.
daca mai doritz, mai pot chema niste preteni sa voteze, si iei pe pe gratis, nu ca mine, in functie de preferintele dvs.
nota: da, sunt influentat la acest vot, dar nu cu mici si bere ci duar cu bere.
-
weed13 - Mesaje: 1868
io pot sa jur ca am vazut undeva tuborg la halba cu 10 mii.da mirosea a pipi si aia care mi-au dat-o cam radeau pe sub mustata.chit ca nu aveau toti.mustata.
-
screenager - Junior Member
Shaki scrie:pana la 18 ani ai timp sa invetzi sa tratezi cu responsabilitate votu
excelenta gluma.
eu votez optiunea cu numarul 21.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Eu am votat cat se poate de sincer si cu cea mai posibila dintre probabilitati.
gabuba e-n forma azi. :o

gabuba e-n forma azi. :o
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Mah, ieste o diferentza...
da oare mie de ce-mi zice toata lumea depechemind si nu dEpEchEmIND? sau depejmaind?sau tebeshi? sau depeche pur si simplu?(a se observa un semn de punctuatziune)
Ar trebui sa protestez si eu si sa fac un scandal ca pe vremurile vechi de-acu doi ani pe tema asta. O sa-i dau in judecata pe toti, mah!
Nu iert pe nimeni. Da' ce-i asta?
da oare mie de ce-mi zice toata lumea depechemind si nu dEpEchEmIND? sau depejmaind?sau tebeshi? sau depeche pur si simplu?(a se observa un semn de punctuatziune)
Ar trebui sa protestez si eu si sa fac un scandal ca pe vremurile vechi de-acu doi ani pe tema asta. O sa-i dau in judecata pe toti, mah!
Nu iert pe nimeni. Da' ce-i asta?

-
dEpEchEmIND - Junior Member
deci eo zic sa ne grabim cu votatu la sondajiu asta ca vad ca mai ie numa 22 de luni shi se inchide.
shi fac paceasta cale un apel la aia cinci care shtie ca votat cu tuborgu la 23000 sa spuna shi locu cu pricina. asta ca sa nu fie acuzatzi de marturie mincinuasa.
shi fac paceasta cale un apel la aia cinci care shtie ca votat cu tuborgu la 23000 sa spuna shi locu cu pricina. asta ca sa nu fie acuzatzi de marturie mincinuasa.
-
neatza - Mesaje: 5820
am votat cu optiunea 17, cu care evident ca nus de acord, penca mi se pare cas muuuuuuult prea multe, domle. deci eu propun sa ne rezumam la o singura optiune, ca sa fim totz de aceiasi parere, sa traim in armonie si pace celesta:D
...ceea ce va dorim si dumneavoastra 

-
cometa - Junior Member
deci da care eu nu-s din localitatea din care era aia care nu e din localitate la punctu unu da' ash fi votat si cu basecsu problema fiind ca acu suntem in februarie si cica s-ar fi terminat tacamurile la aprozar si stau dijaba la coada cu pensionarii si fro doi minori da' io n-am stiut ca ie minori ca era bezna la patru dimineu cand ne-am pus noi la coada pentru ca sa prindem ce era de prins deci io protestez finca nu poci pen'ca sa votez de mai multe ori sa traiasca libertatea de expresie si m*ie la aia de fac reclamele alea cu detergentzi stalear in gat sa le steie astazi si maine gata nu mai stau, stai tu tataie statziar ceasu' ca sh-asha nai ce face io tre sa ma duc la munci bagaleash sarmen nas de munci si astazi si maine si poimaine si in vecii vecilor... ce pnm?! :con:
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Sar'na - deja incep sa ma pregatesc sa bagam o poza ca'n cina cea de taina - pana la 13 mai ie un pic - sa vedem de unde punem de haine colorate misto si fatza de masa - painea si bautura o dau eu - si nu la 1 pahar ca fostu` ci la baterie
...
-
Nasolu` - Junior Member
59 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii