C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
mnaziua. luat masa in oras. la socrela. fasui de post cu muraturi. atit da bun. bre, az ie post ca-i mercuri, nu va luati dupe pacatuasa de danone.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
danone, casa poporului va deveni in curand breloc pe langa tine
sdufwh : http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=363995&postcount=54
nocti, dupe ce vinzi telefuanele alea si treci la mobila din sufrajerie punemi deoparte masuta pt reviste ca mantereseaza
sdufwh : http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=363995&postcount=54
nocti, dupe ce vinzi telefuanele alea si treci la mobila din sufrajerie punemi deoparte masuta pt reviste ca mantereseaza
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bah, dreacu sa va mai inteleaga. stati tuata zioa pe blocshtarturi si cum apare ionuzzzzu hop pe iel. cand intra ionuzzzun juaca si se dezvolta pozitiv spre bunu mers al distractiei veniti cu cereri de ban. sa muara baics de viu daca va inteleg
-

-

neatza - Mesaje: 5820
danone scrie:sa muara titirica
aha ! deci banuiam eo ceva, da acu a ieshit la iveala: danone ie titircofoba !
-

merlucian:
eventual chiar nu va mai luati de el, sau daca tot o faceti, nu-l luati la mishto ca nu e ceea ce pare.
eventual chiar nu va mai luati de el, sau daca tot o faceti, nu-l luati la mishto ca nu e ceea ce pare.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
ce, e cinci? ai gata, valea! suplimentarele-s moca. aibai la tuata lumea care pleca. danoninona, vezi ca ai trebi. nu sta si vezi ce faci. la o adica zici ca ai sio pretina.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
-

Bre, bine ca ajunsai acasa ca sa transmit mesagiu asta la un anumit user: DANETTO, DE CE NU AVERTIZASI BRE IN LEGATURA CU CRADLE OF FEAR AIA? Am intrat pe linc si s-a nimerit de l-a vazut si aia toti de la munci. Io i-am mintit ca e la caterinca, da tot cre ca a ramas socati in sinea lor, ca e oameni seriosi cu frica lu Dumnezeu, care ii asteapta copiii acasa.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
deci daca nu v-am zis ca saptamana asta e luni, va zic acuma: ie luni bagamiaj picioarele in iele munci shi uoameni projti ca nuaptea care le place sa ma vede muncindí£!
in rest, la fel! mai vb vineri!:)
in rest, la fel! mai vb vineri!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
auz cubule, da ce sa patz numa io sau dau pe linc sa imi maciucesc paru, ai? sa mai patza si altzii ce palaria lu biliboi.
baicsiniu, adica nu e ce pare a fi da ce ie bre? ma confuzezi.
deci in curand va zic pe gurand, seara buna.
baicsiniu, adica nu e ce pare a fi da ce ie bre? ma confuzezi.
deci in curand va zic pe gurand, seara buna.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone scrie:baicsiniu, adica nu e ce pare a fi da ce ie bre? ma confuzezi.
e un bun amic d-al meu (cu care ce-i drept nu am mai tinut legatura o buna perioada ca nu am stiut cum sa dau de el), are suficienta minte, tine la mishto, e in stare sa-shi duca singur razboaiele (p-asta am vazut-o cu ochii mei) si nu prea pot sa mai spun pentru ca deoarece ca finca d-aia.
vezi ca nenea ala pe care ai l-ai rugat azi sa beleasca ochii pe forum inainte sa deschida un thread a mai comis-o o data.
ANTI
-

a doua dimineatza consecutiva la munca. coincidentza?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
iuhgpiug truditori destoinici
cand vam zis ca santors lumea cu curun sus nu mati crezut. iete ca da. anebunit baicsu, ori de la febra ori de la vitamina c efervescenta. a dedicat un post cat un a4 de mare echipei de dincolo de lira, pronuntzandui si numele de fro cateva ori...maine, poimaine dedica si lu dinapoia lu ficus si mai are putin si da cu pietre in aia din grant
baics, fate bine tata sau cel mai bine ia o paosa de forum
cand vam zis ca santors lumea cu curun sus nu mati crezut. iete ca da. anebunit baicsu, ori de la febra ori de la vitamina c efervescenta. a dedicat un post cat un a4 de mare echipei de dincolo de lira, pronuntzandui si numele de fro cateva ori...maine, poimaine dedica si lu dinapoia lu ficus si mai are putin si da cu pietre in aia din grant
baics, fate bine tata sau cel mai bine ia o paosa de forum

-

alaleo
de la paracetamoale si de la acid acetilsalicilic.
ras-raspoimaine e luni.
eyewitness scrie:ori de la febra ori de la vitamina c efervescenta.
de la paracetamoale si de la acid acetilsalicilic.
ras-raspoimaine e luni.
ANTI
-

ser`us tutulora!
az ie luni dupa masa, ashea, mai pe final de program, deci ie sperantze de bine! alfel, saptamana blestemata se aprope de final, ceiea ca va dorex shi voo!
cetesc den urma shi revin intr-o vreme!
az ie luni dupa masa, ashea, mai pe final de program, deci ie sperantze de bine! alfel, saptamana blestemata se aprope de final, ceiea ca va dorex shi voo!
cetesc den urma shi revin intr-o vreme!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bd !
deci da, am vazut shi eo. care nici pe mine.
ochila, pot ca sa te inoportunez shi eo cu o rugaminte de nejte piese ?
danone scrie:mi-a zis cineva ca un iuzer nu vrea sa ma phoota. pfui
deci da, am vazut shi eo. care nici pe mine.
ochila, pot ca sa te inoportunez shi eo cu o rugaminte de nejte piese ?
-

nocturna - Mesaje: 8725
'mneatza
necko, deci slayer. offendi, m-ai innebunit cu survivioru vietzii, am ajuns sa vsisez piese de domino si nuaptea.. totushi cand urmeaza sa ne pui sa jucam shotron?
necko, deci slayer. offendi, m-ai innebunit cu survivioru vietzii, am ajuns sa vsisez piese de domino si nuaptea.. totushi cand urmeaza sa ne pui sa jucam shotron?

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089