Europa Steaua !
51 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
no comment... ma bucur pt Dorinel (ca l-ar fi linsat nesimtitii) si pt pronosticul meu:D si eu nu sunt vadim, eu tin doar cu POLI cand castiga o echipa in europa, e totusi o chestie buna..
late edit: de ce dreaq tineam eu minte ca am spus ca stiaua bate cu 2-0 fuckilike trebuia sa ma copncentrez pe 2-1
dar totusi felicitari stelei si sincer sper sa nu se impiedice de Villareal...
late edit: de ce dreaq tineam eu minte ca am spus ca stiaua bate cu 2-0 fuckilike trebuia sa ma copncentrez pe 2-1
dar totusi felicitari stelei si sincer sper sa nu se impiedice de Villareal...
-
Daimon - Mesaje: 5074
y0ung_h0va scrie:ma gandesc cu groaza la nemarginitul tupeu care va caracteriza intreaga suflare rosh'albastra..nimic mai mult..
Iar generalizezi si imi pare mie ca ce am spus io mai sus ai pus la cur. Poate ca nici ce o sa-ti spun acum nu o sa aiba mare afect, dar hai sa luam de exemplu userii de pe forum. Cati stelisti ai vazut tu ca au ras de Rapid sau Dinamo cand au pierdut in echipele europene vs. cati ai vazut tu ca au ras de Steaua? Hai s-o luam cu scor ca la fotbal: 0-3. Nu dau nume de useri dar sunt trei care constant fac exact ce am spus eu. Nu spun ca suporterii stelisti sunt miere si lapte, dar reflecta un pic la ce ti-am spus. Nu mai spun ca au fost stelisti care au felicitat celelalte echipe cand a fost cazul, iar acum, in afara de mylord, pentru care am toata stima, nu am vazut sa vina vreunu din aia care sa felicite Steaua. Si hai sa zicem ca ar fi asa cum zici tu, aerele alea ar avea totusi o acoperire, un stelist iti poate da ca argument Cupa Campionilor, prezente mai de Doamne ajuta in cupele europene si un loc de top in clasament. Dinamo se lauda cu nu stiu cate titiluri si cupe in ultimii ani, dar nu pomenesc de locurile rusinoase pe care le-au ocupat in cativa (a se traduce prin multi) ani. In timpul asta, Steaua a fost in top, pe locul 2, e adevarat, dar ghinionul se va sparge anul asta.
P.S. Pentru a nu se creea confuzii, eu am vorbit aici doar de meciurile din cupele europene, in campionat mi se pare normal sa ma bucur cand pierde una din rivalele la titlu.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
exemple :
1.am fost cu Decret pe stadion la meciul Dinamo - Man U....iar acesta a strigat "Hai Dinamo !"
2.am urmarit alaturi de Aliosha meciul Anderlecht - Rapid...iar acesta s-a bucurat sincer la cele doua goluri giulestene, strigand si chiuind.
Dar nu-i nimic. Altii sunt fanatici. Mai mult ca sigur intra maine un user pe forum...si are sa ne spuna ca Steaua fura de 50 de ani in fotbal
1.am fost cu Decret pe stadion la meciul Dinamo - Man U....iar acesta a strigat "Hai Dinamo !"
2.am urmarit alaturi de Aliosha meciul Anderlecht - Rapid...iar acesta s-a bucurat sincer la cele doua goluri giulestene, strigand si chiuind.
Dar nu-i nimic. Altii sunt fanatici. Mai mult ca sigur intra maine un user pe forum...si are sa ne spuna ca Steaua fura de 50 de ani in fotbal

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Felicit Steaua pentru jocul magnific facut aseara .. a fost bine ca am jucat acasa ca altfel stateau lucrurile la penaltyuri daca era pe Mestalla..rar il vezi pe Baraja ratand un penalty in halul asta .. acum sa plateasca Becali cate 130.000 €/jucator
a da si uitasem de gazon care a fost IMPECABIL(:D) numai bun de jucat fotbal 

Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
-
AxinTe - Junior Member
io ma intreb acu ca a castigat steaua ... o mai candida nea gigi la primarie la bucuresti ca saptaman trecuta zicea ca se retrage pentru ca era suparat ca pierdut in tur. :con:
-
monk - Mesaje: 2747
fiecare cu parerea lui. din punctul meu de vedere, MUIE steaua.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baixu, io zic ca nu se face!
shtiu ca nu te-ntereseaza, da` ma dezamagishi!:(
shtiu ca nu te-ntereseaza, da` ma dezamagishi!:(
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
d-asta n-o sa mai dorm la noapte.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bravo steaua
aseara a fost super
m-am bucurat enorm pentru steua,bravo ei, felicitari
m-am bucurat enorm de mult si inca mai sunt intr-o stare de aia de multumire, de bucurie, chiar fericire,de simpatie si respect pentru
steaua si de tristete ca dinamo :mad: nu a realizat asa ceva si ca nu are o conducere puternica si patimasa
ieri a fost ziua mea de nastere si in timpul meciului sarbatoream cu televizorul in fata.
dupa meci toata lumea a iesit in strada si am iesit si io in strada cu prietenii, asa s-a facut ca in iasi era si un dinamovist pe strada(prietenii au tinut secret ca eram dinamovist). :yD
recunosc ca nu am strigat si nici nu am tipat(nu am putut,nu am reusit) dar mi-a placut atmosfera, m-am bucurat alaturi de prieteni si m-am simtit extraordinar
amici imi spuneau sa dau dinamo pe steaua , dar au inteles ca asa ceva e imposibil orice s-ar intampla; io sunt dinamovist din 1986, aveam 5 ani si asa o sa ramana pana mor; insa asta nu sta in calea bucuriei mele atunci cand steaua,rapid, craiova sau national sau orice alta echipa o sa reuseasca o asemenea calificare
aseara am primit doua super cadouri: 1.modul cum steaua a jucat; 2.victoria stelei si calificarea in optimi :B
in urma cu un an am avut cea mai super zi de nastere,insa anul asta a intrecut cu mult asteptarile, pe 24 februarie 2005 am implinit 24 ani si am sa tin minte aceasta zi
prietenii au inceput sa-mi cante la multi ani pe strada
m-am bucurat pentru steaua la fel de mult ca si pentru romania =D
BRAVO STEAUA , FELICITARI STEAUA =D

m-am bucurat enorm pentru steua,bravo ei, felicitari
m-am bucurat enorm de mult si inca mai sunt intr-o stare de aia de multumire, de bucurie, chiar fericire,de simpatie si respect pentru

ieri a fost ziua mea de nastere si in timpul meciului sarbatoream cu televizorul in fata.
dupa meci toata lumea a iesit in strada si am iesit si io in strada cu prietenii, asa s-a facut ca in iasi era si un dinamovist pe strada(prietenii au tinut secret ca eram dinamovist). :yD
recunosc ca nu am strigat si nici nu am tipat(nu am putut,nu am reusit) dar mi-a placut atmosfera, m-am bucurat alaturi de prieteni si m-am simtit extraordinar
amici imi spuneau sa dau dinamo pe steaua , dar au inteles ca asa ceva e imposibil orice s-ar intampla; io sunt dinamovist din 1986, aveam 5 ani si asa o sa ramana pana mor; insa asta nu sta in calea bucuriei mele atunci cand steaua,rapid, craiova sau national sau orice alta echipa o sa reuseasca o asemenea calificare
aseara am primit doua super cadouri: 1.modul cum steaua a jucat; 2.victoria stelei si calificarea in optimi :B
in urma cu un an am avut cea mai super zi de nastere,insa anul asta a intrecut cu mult asteptarile, pe 24 februarie 2005 am implinit 24 ani si am sa tin minte aceasta zi

prietenii au inceput sa-mi cante la multi ani pe strada
m-am bucurat pentru steaua la fel de mult ca si pentru romania =D
BRAVO STEAUA , FELICITARI STEAUA =D
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
mylord =D =D =D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
io sunt dinamovist din 1986, aveam 5 ani si asa o sa ramana pana mor
deh, nimeni nu-i perfect

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
baixule, lucrezi bine la aparat? Mancatorilor de cacat le urez pofta mare shi o lingurita cat mai mica.
BRAVO STEAUA!
Azi n-am fost la scoala, am fost sa beau :p
BRAVO STEAUA!
Azi n-am fost la scoala, am fost sa beau :p
-
cutuma© - Mesaje: 3047
inca o data si inca o data si inca o data...
bravo steaua
cei mai buni
cei mai buni

Istoria incepe sa se razbune...
-
ValiEnte - Mesaje: 796
51 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii