comentarii impertinente la poze
Ma bucurasem si io ca vaz poza cu weedu' si cand colo..... 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
ba, voo vi-i ciuda ca am aparat mijto cu obiectiv convex?! si ca asa o iesit poza? si ca io fac de fapt arta fotografica? zi-ceti (c.b.) asa, nu tot va ascundeti dupa dejt.
-
weed13 - Mesaje: 1868
y0ung_h0va scrie:auzitz da' mie chear imi place de nenea publius..are camashaaaa polo shi o duduie pe picior..
dadada. datzi-va bine pe langa monstru acuma.

publiuse, shi de noi n-ai tinp bre.

uidu :kiss:
-
nocturna - Mesaje: 8725
weed13 scrie:ba, voo vi-i ciuda ca am aparat mijto cu obiectiv convex?! [...] zi-ceti (c.b.) asa, nu tot va ascundeti dupa dejt.
Da daca ti-a zice-o ascuns de dupe dejt, se pune?
De ciuda am inceput sa crap inca de az noapte cand eream la calculator, se auzeam din cand in cand cate o paraitura undeva la incidenta dintre scaun si MS DOS, si nu stiam ce e.

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
uidule, ce s-a 'ntamplat domnle, d'mneta vrei să ne induci in eroare !? inafară de ţigară, care acu' e pleoştită faţă d-aia din avatar, crezi că n-o să observăm celelalte cinci diferenţe dintre poze? hm?
- nodingat
deci daca aveam un penis in avatar, imi puneai aceeasi intrebare ? ca daca da, eram tentat sa cred ca ma conpari c-o pula.
-
dacă aveai o pulă in avatar crecă nu te comparam. deci nu.
ps
cată ostilitate azi, să fie de la vreme, sau doar aşa e felu' tău de a fi, subtil adică?
ps
cată ostilitate azi, să fie de la vreme, sau doar aşa e felu' tău de a fi, subtil adică?
- nodingat
nu bre, io eram un baiat tare de treaba inainte sa stau in manastur, un cartier clujean plin de baietasi de cartier si gelati pe spate cu papuci de cel mai prost gust existent. si asa ca viata asta grea m-o transformat in ceea ce ma vez ca sunt.
-
- nodingat
trinnity, da cine-i tanaru? ca-i ora 8 fara 5 (seara) shi imbracata in cizmulitze roshii?
hum?
hum?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-
theOffender - Mesaje: 2094
gabriela..dar de ce ai pantaloni pe sub fusta...ca mamaia iarna ?
nike-urile alea de la usha...a lu cine e ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
no way!...
Catzelusha scrie:Trinnity,tu nu vrei sa participi la miss?ai avea sanse.
n-am ganduri din-astea.yo m-is mai modesta...

"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
i-auzi,mai!!
Oribilul Mosh scrie:gabriela..dar de ce ai pantaloni pe sub fusta...ca mamaia iarna ?
aia nu-s pantaloni[-X!uite-te mai atent...of,ce ti-e si cu necunoscatorii astia!...:lol:
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657
Triniti, nu te-a invatzat nimeni pana acum cum se editeaza un post?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
cutuma© - Mesaje: 3047
[email]k@tzy...ce[/email] dolofana esti. trebuie ca esti foarte gustoasa. Moshu ar face sarmale din tine :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
gabubule .. ia uite mah ... a ajuns titina sa puna poza cu idola ta. stii tu ca oamenii cu coeficientu de inteligentza asemanator se aduna ...
ce am remarcat e ca draga ta andreea nu prea se spala pe dintzi
ce am remarcat e ca draga ta andreea nu prea se spala pe dintzi
-
monk - Mesaje: 2747