SEDATIV - Band info

Totul despre muzica rock

Mesajde Mihai VDF » Mie Noi 24, 2004 1:36 pm

'Liviutz[SPAZ scrie:'] ..... sa ii raspunda numa' oameni care sa incurajeze sau, in cazul in care critica, sa si sugereze pe un ton prietenos macar, daca nu impaciuitor, solutzii la problemele enumerate. asa ar fi democratic, politicos si de bun-simtz.... .

Mare dreptate ai Liviu!
Dar, oricum, voiam sa spun si eu ceva ! Trupa mea, Verde'n fata, a cantat cu Sedativ in Club A, si mie, sincer, mi-au sunat bine!
..... aaa....
Si piesa celor de la SOAD cred ca baietii o canta destul de bine .... nu ca acolo .... da' bine ( si eu sunt un scultator de SOAD)
Succes in ceea ce faceti, baieti, si sa nu va opriti niciodata !!!
Life is a bitch and ... than you die!Live and let live !
Mihai VDF
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Vin Noi 26, 2004 4:06 pm

Iti multumim Mihai si iti intoarcem urarea voua si tuturor care muncesc in interesul celor ce ii asculta! Si mai adaugam noi: sa va dea barbosu' tone de inspiratie! ;)
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde Mihai VDF » Sâm Noi 27, 2004 10:12 am

Multzanm fain !!! .... si poate - cine shtie (!?) - ne-om mai intalni pe la vreun concert .... sa ne "dam in spectacol" si inainte, si in timpul, si dupa el .... mai ales dupa, cu vreo 2 .... 0 de beri :) !
Pacat ca data trecuta nu am reushit .... eram pe fuga (producatoru' pe coada noastra) :)
Life is a bitch and ... than you die!Live and let live !
Mihai VDF
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Lun Ian 10, 2005 1:33 am

Multumiri si aprecieri celor ce au fost alaturi de noi la Arad in Taboo Rock!
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Ian 10, 2005 10:48 pm

anytime. Un progres fantastic imi pare mie ca ati facut fata de concertul ce l`am avut impreuna pe strand anul trecut si coverul ratm a sunat super tare. Felicitarile mele :)
whatever

Mesajde Judge_Aris » Vin Feb 11, 2005 6:52 pm

whatever! Dupa cum ai observat de la intalnirea noastra de anul trecut, pana anul acesta, s-au produs oarecare modificari in trupa! Unii oameni au fost scceptici referitor la acest aspect! AM SPUS RASPICAT ca mergem inainte hotarati! Chiar daca a existat un moment de cumpana care se identifica prin plecarea fostului vocal - SEADTIV Crew s-a incapatanat sa mearga inainte fara sa plece capul! A fost o perioada grea dar adaptarea nu s-a lasat prea mult asteptata dupa parerea noastra!
Va multumim voua celor ce ati fost la Arad aproape de noi, care v-ati manifestat asa cum trebuia - Felicitarile tale au ajuns la inima noastra si ti le trimitem inapoi! SEDATIV Crew stie cine esti! ;) Te felicitam pe tine si odata cu tine pe toti cei ce ati fost acolo! SUNTETI BUNI SI ADEVARATI!
ARAD RULEZ!
Judge_Aris
Junior Member

Hi

Mesajde bazatul » Mar Feb 15, 2005 11:45 pm

Am citit tot acest topic despre Sedativ si tin sa va spun ca i-am ascultat pe baietii si sunt super beton, daca nu credeti intrati pe site-ul lor ca au vreo 4 piese super si ascultatile
bazatul
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 16, 2005 12:54 pm

am reusit, in sfarsit, sa ascult toate piesele de pe site. comentarii:

1. din pacate sedativ vs. zdob so zdub nu e neaparat un avantaj. cel putin "striptease rural" este mult prea asemanator cu stilul lor
2. nu stiu unde le-ati intregistrat dar cred ca ati putea incerca un remastering. nu zic ca suna rau, zic ca ar putea suna mult mai bine. plus ca, cu ocazia aia ati putea face niste "Radio edit"-uri, pentru ca usnt piese cu potentia de difuzare pe radio daca mai umblati cate putin la cum suna
3. la inceput am avut ceva de obiectat si cu vocea, dar pe urma m-am obisnuit cu ea. nu canta rau.. dar inca nu ii descopar o identitate proprie. desi asta poate sa vina cu timpul
4. as face refrenul de la "doina" putintel mai agresiv :D
5. creativa si voi o identitate vizuala, niste fotografii ceva, un stil de imbracaminte.. ca din poza de site nu ma prind nici macar ce gen abordati, parca sunteti hip-hop-eri.
6. daca tot ziceati pe undeva ca aveti un producator, rugati-l sa investesca intr-o sedinta foto si intr-un clip ca lumea. mi-au placut "doina" si "imn pentru invingatori", cu un pluis pentru prima piesa
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde aspyrin » Mie Feb 16, 2005 12:55 pm

a.. si inca ceva. ati fost la vreo casa de productie cu piesele astea?
Tough ain't enough!
aspyrin
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Mie Feb 16, 2005 7:21 pm

La aceasta ora, o singura casa de productie a primit spre evaluare materialul!
In functie de raspuns vom decide ce va urma!
aspyrin pari un om avizat - Multumim ptr. vizita si pentru sugestiile tale.
Mai sunt multe de facut... nu am implinit nici macar un an ca trupa, iar in noua formula avem de-abia 2 luni - Cu totii avem activitati si in afara muzicii (ca sa putem trai) si nu neglijam nici aparitile live (care eu zic ca sunt multe) - Daca as pune SEDATIV-ul intr-o sticluta si as scapa o picatura pe mocheta as topi-o! :)
Ptr. majoritatea dintre noi o zi normala incepe la 08:00 si se termina la 00:00 Pot sa spun ca este un concentrat de energie 100% - 7 zile din 7 - asta nu e chiar bine :nope: dar asta este situatia. Sper sa ne mai tina Barbosul in picioare sanatosi pregatiti sa facem fata la ce va mai urma! ;a
Este ceva ce nu ai vazut! Prestatia "live"! :dir: TINEM LA EA EXTRAORDINAR!!
dar poate cine stie... poate o sa ai dispozitia sa ne vezi candva...
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde kant emir » Joi Feb 17, 2005 9:11 am

Da, Jude, am putut si eu sa iau, in sfarsit, piesele de pe site. Fiind primul comentariu pe care il fac despre muzica voastra, o sa ma limitez la ce mi-a placut: orchestratia - frumos,mi-a placut cu adevarat (se vede ca ati muncit la piesele astea). Acordeonul de pe "Zaraza" - bestial, de ce n-ati pus niste solo-uri de acordeon mai lungi (nu ma lua in serios, piesa e buna asa cum ati facut-o, dar pentru inima mea ar mai fi fost loc de acordeon; sunt "flamand" de acordeon, mai aveau "Spitalul..." niste bucati misto de acordeon pe vreo doua piese - scurte ca naiba si alea !). La fel si trompeta de pe "Doina" - exact ce trebuia (frumos cand se "stinge" trompeta si intra chitara, la inceputul piesei). O bere pt baterist.
Astept sa pot cumpara CD-ul, e de ascultat.
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde cubu » Dum Feb 20, 2005 3:00 am

http://www.sedativ.ro

"Ce ii place in viata asta (lui Mircea Tatuc n.m.): [...] cuvantul - CINSTE in toate sensurile care le are."

Se rasuceste nenea Iancu in mormant, ce naiba...
indescifrabil
cubu

Hi

Mesajde bazatul » Vin Feb 25, 2005 11:25 am

Mai Cubule, aici era vorba de sedativ cred eu :dir: si ne interesa parerea ta despre ei, nu prea esti pe topic :con:
bazatul
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Feb 25, 2005 12:08 pm

Nu sunt deloc offtopic, avand in vedere ca pe site-ul unei trupe (care isi scrie versurile) apare asa ceva, cred ca se subintelege parerea mea.
indescifrabil
cubu

Mesajde Judge_Aris » Vin Feb 25, 2005 7:05 pm

Cubule! Da' te vad intepat :) cu simt critic! Daca vii cu critici de genul asta apuca-te de treaba!
Nu veni cu citate de-astea gen copy si paste cum fac ziaristii care sunt in lipsa de inspiratie sau de idei si scriu si ei sa le mearga salariul!
Ia fa tu o analiza literara! Dar sa fie una documentata prin care sa iti sustii ideea!
Si spune-ti si parerea.... chiar exista oameni care nu se chinuie sa subanteleaga!
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Feb 25, 2005 8:11 pm

Am si eu un sfat pentru tine: daca nu esti pregatit pentru critici, lasa-te de muzica. Punct. Pa!
indescifrabil
cubu

Mesajde Judge_Aris » Sâm Feb 26, 2005 2:07 am

Ha ha ha!! :) TARE! M.T. e pe pozitii pregatit ;)
Sfatul meu in replica: Daca nu esti pregatit sa-ti sustii argumentele lasa-te de critici ! Multa sanatate! ;r
Judge_Aris
Junior Member

Hi

Mesajde bazatul » Lun Feb 28, 2005 8:31 am

Mai cubule nu stiu ce treaba ai tu Mircea Tatuc de tot o dai in barci printre blocuri pe acilea, dar incearca sa fi pe subiect, aici e vorba despre Sedativ, incearca sa fi mai explicit daca poti, poate sunt printre noi si unii care nu inteleg unele substraturi din mesajele unora.Treci la subiect ca nu am inteles inca parerea ta despre Sedativ ;-) .
bazatul
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Sâm Mar 05, 2005 1:00 am

Danone, ma intrebai daca vom canta in Underworld! Vom canta in Underworld pe 07.04 in deschidere la Implant pentru Refuz! Ne-am tinut de cuvant! ;)
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Sâm Mar 05, 2005 4:21 pm

sper sa ajung si io marti sa-l vaz pe chitaristu' vostru care este little vortex de pe acest forum, cunoscatorii stie.
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde Judge_Aris » Sâm Mar 05, 2005 5:21 pm

;b CE?? Little Vortex?? pe forumul asta??
Ha! Bah! M-ai dat pe spate! Sa mor daca stiam! Esti sigur ca nu este o confuzie?
Judge_Aris
Junior Member

Concerte

Mesajde Judge_Aris » Mar Mar 15, 2005 8:00 pm

Agenda SEDATIV in viitorul foarte apropiat:

18.03.2005 - Club UP (fosta terasa "Eminescu")- Timisoara
======================
26.03.2005 - MAXIMUM ROCK -suport pentru underground- Clubul Cultural Studentesc din campusul "Observator" - Cluj Napoca
======================
06.04.2005 - Club BIG MAMOU - Bucuresti, orele: 21:00
======================
07.04.2005 - Club UNDERWORLD - Bucuresti, in deschidere la Implant Pentru Refuz
======================
15.04.2005 - Club LIVE - Cimpina

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pentru informatii de ultima ora vizitati agenda oficiala. ;b
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Sâm Mar 19, 2005 4:26 pm

nu e nici o confuzie...
intreaba-l!
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Apr 12, 2005 7:53 am

Ceva noutati de pe la cea casa de productie? Astept cu mare interes sa devin consumatorul vostru pt ca (trebuie sa ma repet) cele 4 pise de pe saitu' vostru sunt super, le-am ascultat cu incantare de nenumarate ori - intrebati-i pe vecinii mei, cred ca le stiu si ei pe de rost. Aveti tot ce va trebuie ca sa deveniti o trupa mare (o precizare pt vocalist: vocea este ampla, puternica si viguroasa, cu un timbru cum nu se putea mai potrivit pentru rock-ul cel greu. E un dar minunat care trebuie exploatat, motiv care imi permit sa recomand nitica ... "educare", in sensul ca ar putea fi mai bine controlata. N-am vrut sa supar pe nimeni, sunt de partea voastra !)
kant emir

Mesajde Zgubilici » Mar Apr 12, 2005 8:19 am

Ma copii ma, voi chiar vreti cu orice chip sa fiti nesuferiti si sa faceti pe desteptii cand de fapt nu prea are niciunul habar despre ce vorbeste. Am sa incerc eu o lamurire pe rand.

Little Vortex a scris 3 mesaje mari si late, asta acum probabil vreo 3 ani si nobody but two people care au remarcat asemanarea nickname-ului cu o legenda a forumului (alta legenda a forumului) sau care se intampla sa il cunoasca personal. BIG DEAL! Nu pot decat sa ma intreb daca respectivul deschizator de subiect cu vortex a reusit in cele din urma sa ajunga la concert...

In alta ordine de idei, SEDATIV - din punctul meu de vedere au un mic mai multa apreciere decat critici. Ce atatea formatii cu grohaieli si acorduri care nu exista ca asa e rocku' in ziua de azi? Mi se pare o muzica facuta sa cuprinda o varietate cat mai mare de public, fara sa ajunga la nivelul manelelor sau alte tampenii. Baietii astia reusesc sa cante de la Zaraza la chestii gen Prodigy sau Pantera. Plus de asta reusesc sa faca atmosfera cam la toate concertele - vezi premiu special obtinut pe 26 martie la MAXIMUM ROCK de la Cluj tocmai la capitolul asta.

Problema cu vocea - din cate stiu eu vocalul este fostul chitarist, adica nu era menit chiar pentru treaba asta, zic totusi ca se potrviteste cu stilul chiar daca mai are cate-o schimbare brusca de tonalitate sau iti da cateodata impresia ca mai mult zbiara decat sa cante, pana la urma se potrvieste in asamblu, cum ar fi un Marcel Pavel sa cante "Ma dusei la plug in coasta"? A-)

In rest constat ca ai ramas aceeasi neplacuti frustrati si constatant nemultumiti, am trecut pe la voi sa vad ce mai faceti si ce-i drept ca cam inteapa un ghimpe salbatic si am zis sa spun si eu "Buna seara!"
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Mar Apr 12, 2005 9:56 pm

Zgubilici scrie:Little Vortex a scris 3 mesaje mari si late, asta acum probabil vreo 3 ani si nobody but two people care au remarcat asemanarea nickname-ului cu o legenda a forumului (alta legenda a forumului) sau care se intampla sa il cunoasca personal. BIG DEAL! Nu pot decat sa ma intreb daca respectivul deschizator de subiect cu vortex a reusit in cele din urma sa ajunga la concert...

RSh : am simtit mesaju' tau ca pe atac la mine si ma risc sa raspund. repectivul a ajuns chiar la 2 concerte, la cel din bug mamou plecand, daca voi considerati 6 oameni public, e ok, eu NU! ]In alta ordine de idei, SEDATIV - din punctul meu de vedere au un mic mai multa apreciere decat critici. Ce atatea formatii cu grohaieli si acorduri care nu exista ca asa e rocku' in ziua de azi? Mi se pare o muzica facuta sa cuprinda o varietate cat mai mare de public, fara sa ajunga la nivelul manelelor sau alte tampenii. Baietii astia reusesc sa cante de la Zaraza la chestii gen Prodigy sau Pantera. Plus de asta reusesc sa faca atmosfera cam la toate concertele - vezi premiu special obtinut pe 26 martie la MAXIMUM ROCK de la Cluj tocmai la capitolul asta.
[/quote]

RSh : esti subiectiva, ca de obicei.... grohaeli??? vocalu' ala nici macar atat nu poate face, se jeleste ca o mamaie de la tara, si nu la mijto, ci ata poate... acorduri??? asculta taine si mai vorbim... nu zic ca ala micu' e muci, ci doar ca mai are de invatat. iar cu premiu de la cluj... premiul special l-au luat N.O.M. ... asa zic organizatorii, poate tu stii mai bine... oriucm tu le stii pe toate... sau intreba-l pe cristi el mi-a zis alt premiu....
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Apr 12, 2005 10:07 pm

deacord cu rsh. baietzii trebe sa mai stea o perioada in sala de repetitzii.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Judge_Aris » Mie Apr 13, 2005 12:29 am

Iata cum cacatul cuprinde un topic pe care personal l-as fi vrut clean. E ok... in Romania se poarta cacatul......iar cine arunca cu cacat o sa moara in cacat! ;-)
Nu o sa continui sa intind mizeria . :bleah:

Doresc sa aduc cateva precizari pentru oamenii care mai intra pe-aici....
asadar.... aici nu ne batem in premii sau in mai cine stie ce distinctii.
La Maximum Rock am facut o figura frumoasa - este suficient!

La Big Mamou putea sa fie doar barmanul .... SEDATIV canta acolo ! Pentru ca SEDATIV Crew isi onoreaza promisiunile! Ca au venit doar 6 persoane sau 7..(a 7-ea insa a parasit localul) nu are nici o legatura cu atmosfera! In chestii de-astea nu se face matematica. Faptul ca evenimentul nu a fost mediatizat corespunzator intra in sfera clubului "Big Mamou" - Data viitoare clubul Big Mamou va fi penalizat cu siguranta pe chestia asta!

Acu' pentru frustratul topicului.... :nope:
Nu stie nimeni sau mai bine zis....nu intereseaza pe nimeni cine pe cine ataca....nu intereseaza pe nimeni cine ti-a zis ce ti-a zis cand ti-a zis....
Deasemenea iti respectam criteriile PERSONALE de evaluare. Ideea este urmatoarea.... nu te-a jignit nimeni....... Ai oare voie sa spui despre cineva ca este de cacat ptr. ca tu ai ascultat mai multe mamaite pe la tara si ti s-a parut ca ala de pe scena suna la fel? E uite... diferenta este ca mamaitele nu si-au facut trupa.... A-)

Organizatorii de la Cluj asta zic - Uite-aici ca poate cine stie ai vreun dubiu

Locul 1 / Marele premiu: ICORY - Tg- Mures

Locul 2: Fading Circles - Miercurea Ciuc

Locul 3: Rock 'n Ghena - Mangalia

Mentiune: Sedativ - Ploiesti

Mentiune Speciala: N.O.M. - Sighetu Marmatiei

Premiul pt. chitara: Csiszer Istvan - Fading Circles

Premiul pt. bas: Tudor bogdan - Rock ' n Ghena

nu a existat premiu special - ai fost pacalit

si-apoi mai este o chestie care tine de cat de bine pregatit esti sa critici -

Ai observat si alte instrumente in trupa? Sau acoperea vocea tot? Ai observat ce se executa pe bas? Ai retinut vreo masura la toba... un ritm de clapa ceva...? Sau tu ai ceva personal dureros adanc intiparit in suflet care te ustura si ti neaparat sa ne impartasesti si noua frustrarile tale?
FRUSTRARILE TALE NU NE INTERESEAZA!
Mizerabila recenzia ta.... intrii aici sa critici nu sa jignesti!
Dai impresia ca esti genul de om abuzeaza de mancatul semintelor in locuri publice!
Judge_Aris
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Apr 13, 2005 12:32 am

bre nea sorine, las-o mai moale ca nimeni n-a dat cu barda. din critici + munca multa se scot valorile.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde kant emir » Mie Apr 13, 2005 8:01 am

J A, nu mai pune atata la inima, pt ca "nu mor caii cand vor cainii". Impresiile si comentariile vor fi mereu de multe soiuri si categorii (favorabile/ nefavorabile, avizate/neavizate, patimase/calme) - ce sa-i faci, asta-i forumu'. Din toate astea va ramane publicitatea (daca un prost va comenta vreodata de fata cu mine ca nu-i place trupa X ori cartea Y, asta imi va destepta imediat interesul)
Eu cred in steaua voastra, si sunt gata sa accept (si chiar sa va semnalez, atunci cand va fi cazul) imperfectiunile unei trupe care se afla la inceput de drum. Nu va cunosc prestatia laiv, dar piesele de pe saitu' vostru m-au facut sa cred ca lucrarea voastra merge spre arta. Iar vocea este superba (desi, repet, ar mai trebuie putintel "disciplinata"), ar fi mare pacat sa se piarda.
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock