Noutati
wow!!
ce cool ca sunt iar la gong show!!:) abia ashtept!:)
au aparut in nationalul de... nu shtiu cand:P ca mie mi-a dat cineva articolul ..e o pagina aprope cu ei
si eu sper si cred ca o sa faca clip la "arata-mi iubirea ta" pt ca deja au inceput s-o difuzeze si pe la radio si in discotecii...
ce cool ca sunt iar la gong show!!:) abia ashtept!:)
au aparut in nationalul de... nu shtiu cand:P ca mie mi-a dat cineva articolul ..e o pagina aprope cu ei
si eu sper si cred ca o sa faca clip la "arata-mi iubirea ta" pt ca deja au inceput s-o difuzeze si pe la radio si in discotecii...
-
Dee Dee - Junior Member
A aparut o poza cu autograf in VIP... Cred ca in ultimul nr...
Cam ce era in Jurnalul National?
Cam ce era in Jurnalul National?
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
ups
Uitasem: turneul e in mai-iunie si vor concerta in vreo 30 si ceva de orase...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
A mai aparut o poza in Evenimentul Muzical de acum doua saptamani, dar nu cred ca se mai gaseste...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Si mai spuneti si voi pe unde au aparut, ca eu v-am dat destule informatii... Eu ma duc la chioscul de ziare saptamanal sa ma uit dupa animalutze, dar nu are chiar toate publicatiile... ASa ca mai pierd destule articole (ex. Jurnalul National)...
;P ;P ;P
;P ;P ;P
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Initial trimis de Pisica
Si mai spuneti si voi pe unde au aparut, ca eu v-am dat destule informatii... Eu ma duc la chioscul de ziare saptamanal sa ma uit dupa animalutze, dar nu are chiar toate publicatiile... ASa ca mai pierd destule articole (ex. Jurnalul National)...
;P ;P ;P
SPUNETI-MI SI MIE CARE NR DIN VIP?CU CINE ERA PE "COPERTA"? SI CE NR DIN JURNALUL NATIONAL? DIN CE ZI?
VA ROG MULT,SA RASPUNDA CAREVA...CARE STIE
- Yana
Initial trimis de Dany
Fetelor, spuneti-mi si mie ce a aparut in revista"PLAY" despre baieti,sunt ceva noutati sau aceleasi interview-uri si aceleasi poze (adica mai vechi)...
Sper ca i-ati vazut astazi la"Barbati, la cratita!" la 11.15,pe TVR 2(n-au dat decat selectiuni, deci doar partea finala cand au cantat "Sa Pot Ierta"...
Eu am revista Play si in interviu este amintit ca baietii pleaca in Paris si Madrid la prieteni, dar interviul este facut doar cu Hiena, care spune despre "house"-ul.
- Mis Vierme
- Junior Member
Ajutati-ma
1. Nu stiti programul mega turneului ?
Mie mi-ar interesa cand vin la Oradea. (sper sa vina aici)
2. Eu nu sunt fana lor de atat de mult timp, si nu am articole mai vechi cu ei, deci te rog cine are articole aparute inainte de 01. 01. 2002 si vreau sa ajute unei fana putin disperate sa-mi scrie la adresa Marian Suzana
str Bucegi, nr 28 3575 Alesd, jud Bihor, si sa-mi trimite articolele xeroxate. Va rog foarte mult!!!!!!!!!!!!!!!
Mie mi-ar interesa cand vin la Oradea. (sper sa vina aici)
2. Eu nu sunt fana lor de atat de mult timp, si nu am articole mai vechi cu ei, deci te rog cine are articole aparute inainte de 01. 01. 2002 si vreau sa ajute unei fana putin disperate sa-mi scrie la adresa Marian Suzana
str Bucegi, nr 28 3575 Alesd, jud Bihor, si sa-mi trimite articolele xeroxate. Va rog foarte mult!!!!!!!!!!!!!!!
- Mis Vierme
- Junior Member
- ANIMALUTZA_X
- Junior Member
AU FOST SUPER LA RADIO 21!
CEL MAI MULT MI-A PLACUT CUM OFTA SERBAN LA INCEPUTUL PIESEI.....ITI VENEA SA.....HMMM.....
CEL MAI MULT MI-A PLACUT CUM OFTA SERBAN LA INCEPUTUL PIESEI.....ITI VENEA SA.....HMMM.....
- ANIMALUTZA_X
- Junior Member
Mamaaa! Cate emisiuni am mai pierdut cu ei! In care nr. din play au aparut? cu ce era pe coperta si ce CD avea?
Va rog frumos, cand mai stiti de vreo emisiune(sau ceva de genul asta), trimiteti-mi si mie un mail la: imada@email.ro sau la pisicutza87@k.ro ... Cine se ofera? Va rog frumos! eu am Capacitatea anul acesta si n-am timp sa intru prea des pe forum... ;a :cry: ;P
Va rog frumos, cand mai stiti de vreo emisiune(sau ceva de genul asta), trimiteti-mi si mie un mail la: imada@email.ro sau la pisicutza87@k.ro ... Cine se ofera? Va rog frumos! eu am Capacitatea anul acesta si n-am timp sa intru prea des pe forum... ;a :cry: ;P
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
mi-a dat cineva o poza cu shoparla dint-un ziar.. cred ca Nationalul ..e mare poza si coool....
dar cred ca e dintr-un numar mai veki
abia ashtept sa-mi iau si eu Viva...!!:)
dar cred ca e dintr-un numar mai veki
abia ashtept sa-mi iau si eu Viva...!!:)
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Re: :)
Initial trimis de ramona
au mai aparut in viva...sunt 4 poze cu ei...in tv mania ...sunt pe coperta...si in bravo...e la sfarsit un articol cu ei...cam atat deocamdata...va pupik pe toti...:kiss:
Care Viva? Care Tv Mania? Care Bravo? De ce nu scrieti in care nr. al revistei respectiv sunt? Pt. ca de unde sa stiu eu daca vorbiti de numerele noi ale revistelor respective sau numari noi.
- Mis Vierme
- Junior Member
Re: Re: :)
Initial trimis de Mis Vierme
Care Viva? Care Tv Mania? Care Bravo? De ce nu scrieti in care nr. al revistei respectiv sunt? Pt. ca de unde sa stiu eu daca vorbiti de numerele noi ale revistelor respective sau numari noi.
DE VIVA BANUIESC CA E AIA CU LOREDANA,NU STIU SIGUR,IAR TV MANIA E CU ANIMALELE PE COPERTA,N-AI CUM SA NU O VEZI PE LA CHIOSCURI,E NR.13(182),APARUT PE 1 APRILIE
ACUM SPUNETI-MI SI MIE:E CEVA CU EI IN POPCORN???
- Yana
nu e nimik cu ei in popcorn..
m-am uitat eu....

m-am uitat eu....
-
Dee Dee - Junior Member
for Yana & dee dee
Initial trimis de Yana
DE VIVA BANUIESC CA E AIA CU LOREDANA,NU STIU SIGUR,
Da, de ultimul nr. din VIVA e vorba... Mi l-am luat si eu si una din poze e cat o pagina - cu Serban... Ce cool!
:o
Dee dee! Poti sa-mi trimiti si mie poza cu Sopy (trasa la Xerox), din National... Te rog! Daca vrei, cand imi trimiti si alea 12 poze... Thx!
:shock:
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Re: for Yana & dee dee
Initial trimis de Pisica
Dee dee! Poti sa-mi trimiti si mie poza cu Sopy (trasa la Xerox), din National... Te rog! Daca vrei, cand imi trimiti si alea 12 poze... Thx!
:shock:
oki
np ...
da sa-mi dai mail cu adresa ta ca nu shtiu daca o mai am ...

-
Dee Dee - Junior Member
Re: Re: Re: :)
Initial trimis de Yana
DE VIVA BANUIESC CA E AIA CU LOREDANA,NU STIU SIGUR,IAR TV MANIA E CU ANIMALELE PE COPERTA,N-AI CUM SA NU O VEZI PE LA CHIOSCURI,E NR.13(182),APARUT PE 1 APRILIE
ACUM SPUNETI-MI SI MIE:E CEVA CU EI IN POPCORN???
Prima data Yana merci ca mi-ai scris numerele revistelor, pe Tv Mania chiar azi l-am cumparat. Eu nu stiu de ce a scris Deedee ca nu e nimic cu animale in Popcorn pt. ca este: ii adevarat ca e doar o poza micuta, dar este facuta atunci cand Animal X au dansat la Premiile Industriei Muzicii ... etc (nu stiu concret cum suna), in articolul despre Premiile... , sus in mijlocul paginii.
- Mis Vierme
- Junior Member
Initial trimis de Mis Vierme
. Eu nu stiu de ce a scris Deedee ca nu e nimic cu animale in Popcorn pt. ca este: ii adevarat ca e doar o poza micuta, dar este facuta atunci cand Animal X au dansat la Premiile Industriei Muzicii ... etc (nu stiu concret cum suna), in articolul despre Premiile... , sus in mijlocul paginii.
sorry.....probabil nu m-am uitat prea bine...

deci:
e ceva si in popcorn cu ei!:)
-
Dee Dee - Junior Member
Initial trimis de Ivy
e misto art din tv satelit... a parut si in bravo tot un art mai mic
prspun ca ati auzit de concursul de la radio 21.... pacat ca pe la mine nu se prinde postul
Ivy, iarta-ma pt. intrebare, dar tu vorbesti (scrii) despre Tv satelit, sau Tv Mania, pt ca eu stiu ca in Tv Mania este un articol cu ei (am citit chiar aici), dar inca nu am auzit c-ar fi unu si in tv satelit.
- Mis Vierme
- Junior Member