Totul a inceput prin cuvinte...
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Totul a inceput prin cuvinte...
Totul a inceput prin cuvintele rostite de Dumnezeu. Multi dintre noi ignora acest lucru, institutul numit "familie" ca si sex-ul de altfel au fost create cu un set de reguli bine definite si pentru ca totul sa functioneze este nevoie sa cunoastem si sa aplicam aceste reguli.Libertatea data de Dumnezeu oamenilor a fost, este si va fi gresit inteleasa de cei tineri pentru ca dupa cum bine stim contactul cu sexualitatea se face din nefericire la o varsta frageda si in medii nu tocmai potrivite.Acum ma intreb si va intreb, este sau nu este bine ca sexualitatea noastra sa fie ceea ce a fost creata sa fie sau fiecare poate decide pentru el insusi?
-
viorelius - Junior Member
Am sa incerc sa nu intru in polemici ieftine de genul "care Dumnezeu" ca sigur nu vom ajunge la un numitor comun. Dar sunt curios care e rolul sexualitatii? Are rol de placere sau strict rol procreativ ? Daca sexualitatea are strict al doilea rol, de ce nu fac oamenii sex doar de 1-10 ori in toata viata. Hai sa zicem ca barbatii ar putea face sex mai des. Dar atunci ar trebui sa cam desfiintam ideea de familie.
Dupa parerea mea fiecare om trebuie sa fie constient de propria sexualitate, capabil sa ajunga sa simta placere sexuala, orgasm, etc. etc.
Dupa parerea mea fiecare om trebuie sa fie constient de propria sexualitate, capabil sa ajunga sa simta placere sexuala, orgasm, etc. etc.
- nonick
- Junior Member
vio, iti recomand aici asha: 1 corinteni 7:1-11 si 1 corinteni 6:9. apoi daca tu asa vrei sa iti traiesti viata, io te compatimesc tare. sincer!
plus ca geneza 26:8 iti zice ca totusi...
plus ca geneza 26:8 iti zice ca totusi...
-
weed13 - Mesaje: 1868
Pentru a incepe o polemica ar trebui ca fiecare dintre noi sa avem cunostinte mai vaste despre Dumnezeu ceea ce nu este usor de realizat deoarece necesita timp, foarte mult timp.Acum vorbind din propriile-mi cunostinte pot sa spun ca Dumnezeu nu a creeat sexualitatea doar pentru procreere, sexul este acel ceva care in momentul in care se intampla uneste trupul celor doua persoane si atunci ei impreuna formeaza un singur trup, sexul aduce placere, cladeste si intareste relatia celor doi, elibereaza si improspateaza,............., iar daca cei doi doresc ca dragostea lor sa se manifeste si in planul creatiei printr-un copil atunci asa sa fie.Foarte important de specificat este ca toate aceste lucruri trebuie sa se intample sub protectia institutiei numita "familie" adica cei doi sa fie casatoriti, Dumnezeu protejeaza familia si o binecuvanteaza in acelas timp. Toti cei care doresc gasesc in biblie in "Proverbe" elemente care ar putea sa schimbe multe din preconceptii.Oare daca am citi "intructiunile de utilizare a sexului" am putea sa gasim ceea ce multi cautam de mult?
-
Dumnezeu protejeaza familia si o binecuvanteaza in acelas timp. Toti cei care doresc gasesc in biblie in "Proverbe" elemente care ar putea sa schimbe multe din preconceptii.
demential bre, mai zi-ne ca devine interesant
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Acum depinde de fiecare ce intelege prin sex, daca lumea crede ca sexul are o parte fizica, o parte psihica si eu pot sa spun ca are si o parte spirituala.Ar fi bine sa privim un pic dincolo de aparente.Oameni cred in atatea entitati, lucruri si mai stiu eu ce incat se pierde foarte usor privirea de ansamblu.Fiecare avem o libertate pe care putem sa o folosim dupa cum ne taie capul iar eu am ales, voi cea-ti ales?
-
iel a ales calea ascetismului si abstinentei 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii