Spune ceva sincer despre persoana de deasupra ta!
Moderator: anjin-san
Daca ma uit mult timp la avatarul lui...Adorm *p
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
si-a schimbat de curand nick
nu zice de unde vine amaterasu
si tot nu m-a lamurit, stie ia cu ce
nu zice de unde vine amaterasu
si tot nu m-a lamurit, stie ia cu ce
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
E prima cu care am vorbit de pe acest forum...
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
ma intreb daca se inscrie la miss
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
asa ziceam si io
si ma mai intreb de ce nu participa si Trinnity la miss
si ma mai intreb de ce nu participa si Trinnity la miss
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma