ok
intru pe forum si imi apare pagina aiurea, cu lipsuri , goluri in casutele de dialog, iar pe pagina sus imi scrie eroarea:
Warning: array_merge() [<function.array-merge>]: Argument #2 is not an array in /websites/fanclub.ro/www/web/includes/functions.php on line 3628
intru pe un subforum (de cele mai multe ori vad titlurile) si-mi da aceeasi eroare ca mai sus:
Warning: array_merge() [<function.array-merge>]: Argument #2 is not an array in /websites/fanclub.ro/www/web/includes/functions.php on line 3628
incerc sa intru pe subiecte din interiorul unui subform; nu se deschide nimic si imi apare decat eroarea:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /websites/fanclub.ro/www/web/includes/functions.php:3628) in /websites/fanclub.ro/www/web/includes/functions.php on line 2826
Unable to add cookies, header already sent.
File: /websites/fanclub.ro/www/web/includes/functions.php
Line: 3628
ce este important este ca aceste lucruri mi se intampla la un singur calculator, iar acest calculator are windows instalat recent si nu cred ca e de la virusi sau ceva de genul asta
in aceeasi camera am un alt calculator conectat la net la aceeasi priza si nu-mi da asemenea erori(de la care postez acuma), deci nu cred ca e de la setarile serverului
de ce in conditii indentice un calc imi da eroare si altul nu ?
de asemenea de la calculatorul care imi da eroarea imi apare probleme cand vreau sa vad un atasament , pur si simplu nu-l vad , dar problema asta apare mai rar
si tot de la acest calculator am avut probleme cu numerotarea paginilor; nu se mai vedea numerotarea paginilor si trebuia intai sa deschid subiectul si apoi sa dau la ultima pagina (asta a trecut , am avut candva problema asta)
probleme de astea apar numai la intrare pe forum
sa fie oare de la windows?