defectul partenerului/ei
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
defectul partenerului/ei
sunt curios peste ce anume se poate trece pentru a pastra o relatie
poate trebe sa se epileze mai des sau un pic mai mult sapun nu i-ar strica
sunt lucruri marunte sau nu peste care trecem doar de dragul lui/ei
- ununou
- Junior Member
ununou scrie:sunt curios peste ce anume se poate trece pentru a pastra o relatie
pai daca e relatie inseamna ca dureaza mult. si atunci... mai faci compromisuri. nu as trece peste violenta fizica. si nici peste nesimtire. despre prostie, nu mai amintesc, ca daca ar fi prost, nici de-o noapte nu m-as uita la el.
PEPSI, DARE FOR MORE!!
))

-
pepsi_blu - Junior Member
trec peste .... daca il "miros" a la alta fomeie" ..... dar nu l-am prins cu matza-n sac!!!!!
..... il consider inteligent !
ii dau o noapte din aia de sa ma tina minte!!! si sa nu mai faca . sa regrete si numa ca s-a gandit..... d'apoi daca a si fost cu alta .....hmmm
..... il consider inteligent !
ii dau o noapte din aia de sa ma tina minte!!! si sa nu mai faca . sa regrete si numa ca s-a gandit..... d'apoi daca a si fost cu alta .....hmmm
- goni_q
- Junior Member
pot sa trec peste orice cu conditia sa fie frumoasa , desteapta ,harnica si inteligenta 

Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Pei...
Poti sa treci peste pietoni, peste trotuare, uneori shi pe rosu, daca nu te prinde camera sau nu te vede politzia.
Poti sa treci raul, poti sa treci de cealalta parte intr-o prietenie, dar intr-o relatzie trebuie amandoi sa va trecetzi bunurile sub custodia voastra, ca in caz ca va despartziti sa stiti cine are masina de spalat, cine televizorul etc.
Poti sa treci raul, poti sa treci de cealalta parte intr-o prietenie, dar intr-o relatzie trebuie amandoi sa va trecetzi bunurile sub custodia voastra, ca in caz ca va despartziti sa stiti cine are masina de spalat, cine televizorul etc.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
ce spui 'mne-ta coloşa in primul post?
ne-ntrebi dacă am trece peste defectul partenerei şi p-ormă dai ezămplu' cu jegu?
păi stimabile e de katerinkă să nu mai zic de aberaţii subiectu, nu crezi?
adicătelea cum, n-ai ştiut dă la-nceput că-i jegoasă fumeia? atunci să spăla ş-acuma nu? a prins incredere?
despre partea cu chiloţii te-ai intrebat că poate e vreun apropou?
pune mana şi ia la doamna una bucată chiloţel dantelat cu tot cu portjartel că soto ieşi mai ieftin decat cealaltă variantă care-ţi rămane dacă nu.
ne-ntrebi dacă am trece peste defectul partenerei şi p-ormă dai ezămplu' cu jegu?
păi stimabile e de katerinkă să nu mai zic de aberaţii subiectu, nu crezi?
adicătelea cum, n-ai ştiut dă la-nceput că-i jegoasă fumeia? atunci să spăla ş-acuma nu? a prins incredere?
despre partea cu chiloţii te-ai intrebat că poate e vreun apropou?
pune mana şi ia la doamna una bucată chiloţel dantelat cu tot cu portjartel că soto ieşi mai ieftin decat cealaltă variantă care-ţi rămane dacă nu.
- nodingat
E nepunctual. 

Am plecat la vot... fiindca pot. (acum in 2 tari, NAH!)
"Man is free, yet everywhere he goes, he is in chains." Rousseau
"Man is free, yet everywhere he goes, he is in chains." Rousseau
- AndradaTheDev
- Junior Member
Eu l-am tot prins cu minciunele...acu, decat sa se duca increderea de tot, am preferat sa trec peste. L-am incurajat sa-mi zica tot. Acu imi zice si e ok. Da n-as trece peste faza cu putin mai mult sapun...sau poate nu ajungeam sa fiu cu cineva care credeam sau...adulmecam ca nu are dove-ul la purtoator 

Like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
-
Akyta - Junior Member
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii