virginitatea - demodata?.....

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde viorelius » Lun Feb 28, 2005 7:17 pm

Alooooo, cred ca ma confundati cu cineva, nu sunt calugar, nu sunt preot,.......sunt un OM, greu de crezut...nu? Nimic nu se schimba peste noapte iar pentru cei ca.......dar mai bine nu dau nume tin sa va anunt ca nu sunt casatorit,......nu mai sunt virjin din pacate,.......si ca ma lupt cu aceleasi probleme de zi cu zi ca si voi, dar asta nu ma impiedica sa-mi urmez planul.....asa rau cum este in ochii multora pentru ca eu cred ca este mai bine sa ai un plan rau decat niciunul.Concluziile pripite aduc gust in supa schimbarii si chiar daca convingerile voastre despre mine sunt in mare parte eronate va multumesc pentru sinceritate.Acum cati dintre voi isi amintesc cum si-au pierdut virjinitatea?
viorelius
Junior Member

Mesajde viorelius » Lun Feb 28, 2005 7:25 pm

Amaterasu scrie:Mi se poare doar mie sau asistam la o grozava rasturnare??? de unde pana acum spunea ca daca nu ne casatorim virgini o sa ne perpelim in flacarile Iadului, acum introduce in discutie (PENTRU PRIMA OARA) notiunea de dragoste si de "Nu conteaza cum e, daca o/il iubesc" (a! si crede in Dumnezeul cu abonament la Zapp)..

Bre` Viorele... BRE` !!!!

Intotdeauna este loc pentru prima data,....chiar si pentru dragoste,......si pentru durere si pentru a-ti pierde virginitatea,....dar oare este loc pentru o a doua viata? A gresi este omenesc,.....a refuza sa crezi ca poti gresi este prostesc,.....
viorelius
Junior Member

ete ca ma bag si eu

Mesajde Arthemis » Lun Feb 28, 2005 7:34 pm

eu una mi-am pierdut virginitatea mult prea devreme, din inconstienta, sa nu zic prostie, din teribilism... etc, nu stiu exact de ce, ca din dragoste nu prea cred. nu regret asta, nu am de ce, a fost alegerea mea si nici daca as avea cum sa dau timpul inapoi nu as schimba asta.
cat despre ideea de virginitate pana la casatorie, nu zic ca este o prostie, este alegerea fiecaruia, dar nu mi se pare o idee inteleapta, ma uit la oameni din jurul meu care au tinut sa pastreze aceasta traditie si nu-i vad fericiti, nu se inteleg din punct de vedere sexual si totul este un dezastru... caci clar daca in pat nu e armonie nu este nici in afara lui... asta e parerea mea, o sustin, nu spun ca parereile celorlalti sunt gresite, ci doar ca ar trebui revizuite un pic...
I've got PMS and a gun, don't push it!
Arthemis

Mesajde Amaterasu » Lun Feb 28, 2005 7:36 pm

viorelius scrie:Alooooo, cred ca ma confundati cu cineva, nu sunt calugar, nu sunt preot,.......sunt un OM, greu de crezut...nu?
Oh, nu! Noi am crezut ca esti vreo zeitate! Iti dai seama ca suntem dezolati acum ca am aflat ca esti si tu un OM ca noi toti...
Tzzzzzz..

viorelius scrie:Nimic nu se schimba peste noapte iar pentru cei ca.......dar mai bine nu dau nume tin sa va anunt ca nu sunt casatorit,
"Cei ca.." ce sau cine??? Hai Hai...
Si daca tu nu esti casatorit de ce ai mai spus mai sus cu doua posturi ca vb din proprie experienta???? Care experienta?! Cum de ne spui noua ca nu ne putem insela in gasirea unei pers compatibile fara sa fie nevoie sa o testam inainte, daca nici macar tu nu ai gasit-o???

viorelius scrie:......nu mai sunt virjin din pacate,.......si ca ma lupt cu aceleasi probleme de zi cu zi ca si voi, dar asta nu ma impiedica sa-mi urmez planul.....
Esti prea pregatit domne`... da` daca tot ai atatea planuri si scheme poate ni le zici si noua p`alea de la 6/49... :)

viorelius scrie:asa rau cum este in ochii multora pentru ca eu cred ca este mai bine sa ai un plan rau decat niciunul.
Deci recunosti ca nu gandesti bine?!

viorelius scrie:Concluziile pripite aduc gust in supa schimbarii si chiar daca convingerile voastre despre mine sunt in mare parte eronate va multumesc pentru sinceritate.Acum cati dintre voi isi amintesc cum si-au pierdut virjinitatea?
In primul rand pt gust la supa fol Knorr, nu praful unor idei invechite.
In al doi-lea rand... ai de gand sa ne tii prelegeri si despre varsta la care ar trebui sa ne pierdem virginitatea???
Esti sadic.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde viorelius » Lun Feb 28, 2005 7:45 pm

Lasandu-ma pe mine deoparte, asa sadic cum sunt, am putea sa ne concentram la subiec pentru ca chiam ma intereseaza, am sa stau sa citesc mai mult si sa "comentez" mai putin.Vreau sa aud mai multe pareri sincere,....
viorelius
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Lun Feb 28, 2005 7:58 pm

Atunci fa-te psiholog... sau fa un subiect diferit cu titlul "va mai aduceti aminte?".
Oderint dum metuant.
Amaterasu

viorelius

Mesajde Izabela » Lun Feb 28, 2005 8:51 pm

Am vorbit cu Isus pe YM. Te-am spus Lui!
Crede-ma, nu I-a placut ce-a auzit.
Mi-a dat si noua oferta zapp share-free-bible.
L-am refuzat, ca n-am zapp.
Mi-a luat zapp.
L-am intrebat de tine.
Te-a taiat de pe o lista.
L-am intrebat daca mai are barba.
Mi-a raspuns nu, aici femeile canta nu se uita dupa barbati.
Dupa aia te-a pus pe alta lista.
Izabela
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Lun Feb 28, 2005 9:12 pm

Mai bine te faci ginecolog. Asa ai putea teroriza fetitele care vin in vizita la dumneata cu amenintarile tale (daca faceti sex inainte de casatorie ajungeti in iad!)
Bre, eo cred ca ie o idee buna. Ai mai salva 2-3 himenuri si ai nonorocii viata celor care vor afla prea tarziu ca nevasta are frica de p*la (no , am cenzurat!). :lol: :rolleyes:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde cometa » Lun Feb 28, 2005 11:13 pm

nush cum sa-i spun io tipului astuia ca ie...mentalo-voyeurist or smth...fetili, va priti plisuiesc, facem thread sa-i povestim lu' stimatu' cum ne-am perdut fecioria? ca vad ca-l cam ruade...si acu, pun si io o intrebare stupida...te ruade pizma ca noi o sa merem in iad si o sa ne-o tragem pana nu mai stim de noi si tu o sa stai, cu ingerasele, si o sa va spunetz cat de mult va iubitz, nu?:D
...ceea ce va dorim si dumneavoastra :D
cometa
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mar 01, 2005 8:58 am

viorelius scrie:nu sunt calugar, nu sunt preot,.......sunt un OM

puate vede miraculosu ,sa vezi ce miji-ti iei ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mar Mar 01, 2005 9:30 am

cometa scrie:facem thread sa-i povestim lu' stimatu' cum ne-am perdut fecioria?

sincer, pe mine m-ar interesa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde viorelius » Mar Mar 01, 2005 10:03 am

Se pare ca am gresit forumul,....personal vendeta.......multi dintre voi va hraniti visele cu ceea ce scrieti pe forum?.....nu ma consider oaia neagra din forum dar ma distreaza preocuparile voastre in ceea ce ma priveste pentru ca,.....cine nu este cu mine este clar impotriva mea,...;),......este clar ca virginitatea nu este demodata si nu va fi asa niciodata,....ci dimpotriva, ca multe alte lucruri din aceasta lume nu are parte de destula publicitate la televizor,....make sex not war......suna bine....numai ca omul le-a combinat si a iesit razboi in care soldatii violau tot ce prindeau,......la scoala se face publicitate la prezervativ,.....deci toata lumea crede ca e ok sa faci sex,.....sa nu uitam cele doua motive majore pentru care au existat si vor exista razboaie,...femeia si banii......iar daca cineva are ceva pretios intre picioare ar face bine sa se gandeasca de doua ori pe cine lasa sa.........stiti voi.......apoi sa nu uitam de bolile cu transmisie sexuala.....cei care nu au avut parte de asa ceva nu pot sa realizeze implicatiile unei boli de acest gen.Virginitatea va fi demodata atunci cand nu se va mai face sex din lipsa de timp si oamenii se vor concepe in eprubeta,...if you know......bla bla bla.Pentru fetele care mai sunt virgine va spun ca faceti foarte bine ceea ce faceti iar pentru fetele care au trecut testul mai multor barbati va invit sa meditati asupra acestui lucru,...ca pana la urma urmei totul se reduce la verificarea produsului inainte de cumparare,....nu?.....test drive baby,....:)
viorelius
Junior Member

Mesajde cometa » Mar Mar 01, 2005 10:03 am

baics, fa sondaj si de iese, povestim :D

"Pentru fetele care mai sunt virgine va spun ca faceti foarte bine ceea ce faceti iar pentru fetele care au trecut testul mai multor barbati va invit sa meditati asupra acestui lucru,...ca pana la urma urmei totul se reduce la verificarea produsului inainte de cumparare,....nu?.....test drive baby,...." :con:
...ceea ce va dorim si dumneavoastra :D
cometa
Junior Member

Mesajde Necko » Mar Mar 01, 2005 10:14 am

viorelius scrie:... Acum cati dintre voi isi amintesc cum si-au pierdut virjinitatea?

ma, da ce curios esti tu !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde eyewitness » Mar Mar 01, 2005 10:28 am

Se pare ca am gresit forumul

io tz-am zis de la-nceput . forumu calugarilor dusi ie in alta parte

apoi sa nu uitam de bolile cu transmisie sexuala.....

sa nu uiti darie...esti dus nene, tu stai virjin pan la casatorie de frica bolilor venerice? io zic sa stai inchis si-n casa, supt folie de plastec, la cati virusi ie in atmosfera si baga numa intravenos ca duamne fereste ce intocsicatii gastrice se mai pot intanpla de la alimente, euri si alte alea ...sau cel mai bine ia o funie, infasuar-o in juru gatului si porma leag-o de lustra si-ti dai drumu de pe taburet. ai scapat de spectru bolilor de orice fel

make sex not war......suna bine....numai ca omul le-a combinat si a iesit razboi in care soldatii violau tot ce prindeau

bine zicea wild rose...esti cretin baiete ...du-te la timish la sanatoriu si mediteaza la virjinitate pana dai coltzu. in primu rand ideea era "make love not war" si ma gandesc ca ejti prea inbecil sa-mi pierd tinpu sa-ti esplic de unde vine si ce reprezinta...

...si da , razbuaiele de-alungu istoriei a avut drept scop sa mai futa si soldatii ceva prospaturi. zicea cineva candva, pacat ca nu se puate da ban pt prostie
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mar Mar 01, 2005 10:59 am

viorelius scrie:multe alte lucruri din aceasta lume nu are parte de destula publicitate la televizor

multe lucruri nu au, daca lucrurile e peste 50, ce-i drept.
viorelius scrie:pe cine lasa sa.........stiti voi.......

sa le futa, zi-o pe de-a dreptul, ca suntem pe forumul dedicat sexului. sau eshti atat de pudic incat vorbeshti numai din DEX?
viorelius scrie:apoi sa nu uitam de bolile cu transmisie sexuala

dar daca imi pun 3-4 prezervative si intretin raporturi sexuale (asha e mai bine?) inainte sa-mi pun pirostriile crezi ca sunt mai in sigurantza?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde viorelius » Mar Mar 01, 2005 11:50 am

Topicul din cate stiu este despre virginitate, eu sunt sincer interesat de acest topic, stiu ca mai glumim si alea alea dar din cand in cand am putea macar sa postam cu esenta ca cei care vin pe acest forum sa aiba din ce alege.Am inteles ca nu-mi impartasiti conceptiile dar macar sustineti obiectiv conceptiile voastre.Am putea sa vorbim de exemplu despre originile ideii de virginitate?....cand a aparut,....unde?
Cine nu este cu mine este CLAR impotriva mea,...
viorelius
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mar 01, 2005 11:56 am

erica jong - "fear of flying"

"my name is virginia, virgin for short but not for long" ~p
eyewitness

Mesajde Amaterasu » Mar Mar 01, 2005 12:35 pm

Da` de ce nu ne spune nea Viorelius ce stie despre ideile originii de virginitate sau cum io fi zicand?!
Io sunt tare curioasa... adicatelea, ma intreb si io, Eva o fi fost si ia fata mare inainte sa infulece marul???
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde baixinho© » Mar Mar 01, 2005 12:44 pm

da, exagerat de mare, vorba bancului.
ANTI

baixinho©

Mesajde viorelius » Mar Mar 01, 2005 1:24 pm

Eu cred ca conceptul de virginitate a aparut dupa Adam si Eva, ei fiind definiti ca primii oameni pe aces pamant nu au avut de ce sa-si puna problema virginitatii,....cind au inceput oamenii sa se inmulteasca si sentimentele lor au inceput sa capete contur si cand deja exista conceptul de cuplu, atunci s-a pus cred ca prima data problema........cine cui apartine.Totusi multa vreme nu a existat libertatea de a alege un partener conform dorintelor ci parinti aveau datoria de a face conexiunile.De cele mai multe ori intarirea si cresterea influentei clanului sau a regatului se face prin casatorii aranjate si aceste casatorii aveau foarte mare influenta asupra poporului si imaginii oamenilor la putere,.....acestia erau considerati superiori si de aceea era nevoie ca ei sa primeasca ceva curat si neintinat,.....adica o sotie virgina.Pecetea finala a "afcerii" sa zic asa era cearceaful patat de dupa seara nuntii si dupa cum cred ca se stie aceasta chestie era valabila incepand de la triburi ce traiau in africa si pana la societatile cele mai dezvoltate ale acelor vremi.Acum legat de aceste vremuri exista multe pareri controversate mai ales ca aceste practici mai dainuie si astazi.Nu pot sa spun ca sunt un fan al ideologiilor vechi dar cred ca parintii au datoria sa indrume tinerii in sexualitatea lor macar pana la varsta adolescentei pentru ca de ce sa nu recunoastem multi dintre noi nu am fost destul de "copti" la minte sau mai bine sa spun ca eu nu am fost destul de copt cand am facu cunostinta cu "floarea de lotus". Acum dupa niste anii trecuti de acea vreme pot sa spun ca-mi pare rau de deciziile luate atunci,...dar asta e,....e trecut si vorba aceea trecutul nu putem sa-l schimbam dar trecutul ne poate schimba pe noi.
viorelius
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mar 01, 2005 1:28 pm

bah nene, tu esti real sau iejti fro clona a alecsului ? ~p ~p ~p
eyewitness

Mesajde viorelius » Mar Mar 01, 2005 1:35 pm

eyewitness scrie:bah nene, tu esti real sau iejti fro clona a alecsului ? ~p ~p ~p

Sunt cat se poate de real,......dar vreau sa am cat mai multe in comun cu EL,...:)
viorelius
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mar 01, 2005 1:37 pm

pai tz-am zis bre de la-nceput ca ai gresit forumu
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Mar 01, 2005 2:25 pm

aceste casatorii aveau foarte mare influenta asupra poporului si imaginii oamenilor la putere,.....acestia erau considerati superiori si de aceea era nevoie ca ei sa primeasca ceva curat si neintinat,.....adica o sotie virgina.

am si eu niste intrebari:

- daca nu erai la putere nu aveai voie nevasta virgina? numai folosita?
- ala superior de la putere dupe ce isi lua sotia virgina si o dezvirgina, repectiv phootea, avea p'orma nevasta virgina, o schimba cu alta noo?

trecutul nu putem sa-l schimbam dar trecutul ne poate schimba pe noi.

am vazut si io in filmele americane ca asa zic si pisihiatrii, cauta urmele abuzurilor in amintirile din pruncie.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Amaterasu » Mar Mar 01, 2005 2:26 pm

viorelius scrie:Sunt cat se poate de real,......dar vreau sa am cat mai multe in comun cu EL,...:)

Aulio, Mister Eyewitness, asta vrea sa aiba mai multe in comun cu dumneata sau ce?!
Sau cine e "EL"???
EL - Oribilu`, da` asta ar insemna ca ar trebui sa inveti ceva scheme de dresat maimuta, iar asta contravine religiei lu` matale...
EL - Nebiruitu`, vad ca esti pe calea cea buna... (adi cacare nu e a lu` Domnu` - ca p`aia nu te vad decat asa la margine facand autostopu` "Merjeti spre Rai?")

pies: auzi, nene, tu nu cumva ai facut vreo crima ceva sau vreun viol, ca prea te caiesti p`aci... Sa stii ca iuzarul Dumnazau nu e online zilele astea....
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde viorelius » Mar Mar 01, 2005 3:12 pm

Unele chestii sunt dea-dreptu' pur si simplu,.....pentru cei care se cred altfel aruncati o privire mai lunga si mai iscoditoare dimineata in oglinda, ati fost virgini respectiv virgine,.......sau unii mai sunteti,.....intrebarea este daca din aceasta prisma sunteti sau nu in pas cu moda?
viorelius
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mar 01, 2005 3:14 pm

aruncati o privire mai lunga si mai iscoditoare dimineata in oglinda

esti pishator bre ~p
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Mar 01, 2005 3:40 pm

bah esti chior? uite-te mai sus ca te-am intrebat ceva si raspunde-mi, sau esti schizo si vorbesti tu si cu tine?

viorelius scrie:intrebarea este daca din aceasta prisma sunteti sau nu in pas cu moda?

ce palaria lu' hector are moda cu divinitatea si cu istoria virginitatii?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Mar 01, 2005 3:49 pm

ce palaria lu' hector are moda cu divinitatea si cu istoria virginitatii?

pai nu-ti spuse bre omu ? ca sa afli legatura , arunca-ti o privire lunga si mai iscodituare dimineata in oglinda :D
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex