Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde dea15 » Dum Feb 27, 2005 1:48 am

stiti programul meciurilor unde o sa joace shi juniorii de la dinamo/dunarea??
dea15
Junior Member

Membru de onoare

Mesajde (se)cuiul » Dum Feb 27, 2005 12:20 pm

Cel mai mare show ieri a fost "prestat" de cameramanul nr. 2. de la TeleSport. Cred că tipu' si-a castigat un loc meritat in randul fanilor.
Atentie, fani stelisti, ceea ce urmeaza a nu se interpreta ca incercare de a da vina pe altcineva. In primele 22 minute SportClub a jucat la nivelul echipei de amatori din Carta, asta-i clar. Dar am avut ocazia sa vedem, ca nici arbitrii profesionisti rusi nu sunt infailibili. In faza in care Steaua a marcat al doilea gol pucul a iesit cel putin 30 centimetrii din treimea Ciucului. Se vede clar pe caseta filmata de cameramanul de la National TV. Si unii din jucatorii Ciucului au vazut si practic s-au oprit, asteptand fluierul arbitrilor, care a si venit, consfintand golul insa... Cu toate astea cred, ca a meritat sa fie adusi acesti arbitrii, ai nostrii au ce invata.
Si despre Molnar... a meritat, ce a primit, dar e cam tarziu. Ii intra cam greu lucrurile in cap, chiar daca cineva foloseste crosa drept instrument didactic :fuck:
(Se)cuiul din talpă. The personal touch ;).
(se)cuiul
Junior Member

Mesajde zola19 » Dum Feb 27, 2005 12:58 pm

Acum stim toti ca nu sunt singuri ciucanii care au scandat impotriva arbitrului Molnar, ci si dinamo/dunarea, si cred ca si ei au avut motivul pt. ce.De data asta cred ca ar fi timpul sa demisioneze definitiv.Cred ca a meritat ce a primit, de la hocieistii de la dinamo/dunarea.
Meciul de ieri Steaua-SC, a fost extrem de interesant, in ceea ce priveste jocul sport clubului in prima parte a jocului.Eu nu stiu ce sa intamplat cu baietii dar au fost umiliti de steaua.Am fost la meci, si am fost dezamagiti, dupa 5 goluri pe tabela pt steaua,dar am mai putut canta, si incuraja echipa, pt ca eu stiam ca nu va ramane asa scorul,si am avut incredere in echipa.Am observat asta la repriza a doua cand Sportclubul a facut un joc extraordinar, dar din pacate na fost de ajuns.
o sa vedem ce se va intampla saptamana viitoare.Eu spun sa castige care-i mai bun!
HAJRA SPORTKULB!!!
zola19
Junior Member

Mesajde griffin » Dum Feb 27, 2005 4:06 pm

ata ete. meciul s-a terminat cum s-a terminat si suspansul se prelungeste...
sincer sa fiu jocul sportclubului din prima repriza m-a facut sa ma gandesc la mese pline de halbe de bere cu o seara inainte sau sa ma intreb cat primesc echipele pentru drepturile de televizare de la meciuri...
ce s-a jucat acolo nu era hochei si sincer numai asa imi pot explica... sau erau beti turta si in pauza au fost pusi sa fuga 10 ture de pista ca sa se dezmorteasca sau primeste echipa multi bani de la tvsport si s-au gandit sa mai castige ceva si de la bucuresti.
spre dezamagirea mea nici chiar cand au inceput sa marcheze cei de la sportclub jocul nu s-a apropiat nici macar un pic de prestatia de vineri... passingul a fost groaznic si pot sa spun cu mana pe inima ca demult nu am mai vazut hocheisti care sa cada pe gheata fara sa fie atinsi de nimeni sau care sa scoata pucul (sau sa-l lase sa iasa) din treime parca intentionat...
in fine, poate doar mie mi s-a parut asa...
sper totusi sa sa lamureasca baietii lui prakab ce vor de la viata si sa le faca tuturor suporterilor bucuria de a castiga campionatul si anul acesta... nu de alta dar o merita mai mult decat orice suporteri de la orice sport din tara asta.

p.s. nici nu se pune problema cum ca steaua ar fi jucat mai bine ieri decat vineri... au facut acelasi joc pe care il fac de obicei. nici foarte bun, nici foarte slab... numa bun ca sa fie la nivelul campionatului nostru intern (intelegeti voi ce vreti din asta)
griffin
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Lun Feb 28, 2005 9:19 am

[quote="(se)cuiul"]Cel mai mare show ieri a fost "prestat" de cameramanul nr. 2. de la TeleSport. Cred că]

Am doua poze cu cameramanul respectiv. S-a rupt in figuri...ce mai.

Legat de offsaid la golul doi, incerc sa pun o poza cu faza respectiva in zilele urmatoare.

De Molnar ce sa zic? Nu-mi pare rau. Dar intreb ce s-ar fi intamplat daca cei de la progym faceau asta?? Eu astep condamnarea celor doi dinamovisti, asa cum a fost condamnat si individul de la Gheorgheni, care a batut un jucator de la Sportul. Dar din pacate unii sunt mai egali in tara asta. Pun pariu ca vor juca la nationala. RUSINEEEEEE!! Vedeti...la asa ceva se striga la ciuc "ciganyok", adica tiganie, care descrie o stare de acest gen (certuri, talharie, furt, etc.) N-are nimic comun cu etnia.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde Sakkormi » Lun Feb 28, 2005 10:15 am

stie cineva la ce ora are Steaua antrenament pe Flamaropol?
ajutati-ma, vreau sa-l vad pe Gliga la treaba
multumesc
Sakkormi
Junior Member

Mesajde nicador » Lun Feb 28, 2005 6:15 pm

vezi ca dak te ajuta cu ceva asta e telefonu de la patinuar 021/3246535-da sa insisti ca de obicei SECRETARELE :)) nu sunt prea prietenoase cand vine vorba de primit telefoane.dak e poti suna acolo si intreba cand e.stiu ca la meciu de acasa de la steaua(primu) cu o seara inainte pe la 20:30-21:00 aveau Ciucanii antrenament.Apropo ce sa intamplat cu sport clubu ca am auzit ca nu au vrut sa se salute cu stelistii dupa infrangere????
nicador
Junior Member

Mesajde zola19 » Lun Feb 28, 2005 7:18 pm

Da asa este, la finalul meciului Elekes sa certat cu una dintre stelisti si n-a vrut sa se salute cu acesta,dupa care cativa dintre stelisti iau adresat cate ceva si s-a enervat si n-a salutat cam 4 dintre stelisti.Cred ca si Gall a facut asa ca Elekes... [-X
nu stiu exact cum s-a intamplat, dar asa stiu eu!Daca am gresit atunci sa-mi corectati!
zola19
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Mar 01, 2005 7:34 am

nicador scrie:de obicei SECRETARELE :)) nu sunt prea prietenoase cand vine vorba de primit telefoane.

esti sigur? te referi la amandoua?

m eciul de vineri incepe la ora 21.00.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Monsters INC. » Mar Mar 01, 2005 2:07 pm

Revin cu faza de care vorbea si (Se)cuiul. Am pus frame-ul cu pucul iesind din treime si urmatorul frame. Eu m-am uitat de vreo 100 de ori (schimbat poza rapid de la unul la altul), si din ce in ce mai mult tind sa cred ca a fost offsaid. Uitati-va si voi. Sunt curios de parerea voastra.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mar Mar 01, 2005 3:38 pm

Secuiul sustinea ca pe imaginile de la National TV se vad 30 cm. In pozele luate de Monster de la TV Sport nu se vede asa ceva, de fapt tot ce se vede clar e un puc pe linie. Cred insa ca nu asta e important, ci faptul ca in meciul respectiv Ciucul a jucat slab si Steaua a castigat meritat. Asta e adevarul. A face o simpla aritmetica si a scadea din cele 5 goluri ale Stelei unul care ar putea fi contestat cred ca nu ajuta la nimic. La urma urmei, daca Steaua ar fi avut 4-0 in loc de 5-0 inainte ca Sportclub sa se trezeasca, poate ca nu s-ar mai fi culcat atat de usor pe o ureche si ar fi opus mai multa rezistenta revenirii Ciucului ! In sfarsit, mai trebuie sa acceptam si ideea ca si greseala arbitrilor intr-o faza dificila poate face parte din joc, atata vreme cat este involuntara si nu devine o obisnuinta.
Sa speram ca la Bucuresti Ciucul va juca tot meciul asa cum a jucat aproape doua reprize sambata.
ghionoiul

Mesajde Monsters INC. » Mar Mar 01, 2005 4:01 pm

ghionoiul scrie:A face o simpla aritmetica si a scadea din cele 5 goluri ale Stelei unul care ar putea fi contestat cred ca nu ajuta la nimic. La urma urmei, daca Steaua ar fi avut 4-0 in loc de 5-0 inainte ca Sportclub sa se trezeasca, poate ca nu s-ar mai fi culcat atat de usor pe o ureche si ar fi opus mai multa rezistenta revenirii Ciucului !

Vad ca numai tu faci aritmetica asta. Eu am vorbit de fapte. Fara sa fac referire la vreo contestatie, sau calcule etc. E asa cum ai zis, Ciucul a jucat slab. Asta e. Dar nu cred ca n-ar trebui sa discutam despre niste faze. Este greu sa apreciezi corect o faza din asta.
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mar Mar 01, 2005 4:10 pm

Eu n-am zis sa nu mai discutam despre faze, dar zic sa discutam problemele in ordinea importantei, iar cea mai importanta e ca SCMC a pierdut pe mana ei. Dupa aia putem discuta si arbitrajul, atata vreme cat suntem de acord ca de data asta nu arbitrii au batut Ciucul.
Cat despre faza in sine: din pozele tale reiese clar ca nu e nimic clar :)
ghionoiul

Mesajde Monsters INC. » Mar Mar 01, 2005 4:32 pm

ghionoiul scrie:Cat despre faza in sine: din pozele tale reiese clar ca nu e nimic clar :)

Daca ar fi fost clar, nu v-as fi intrebat.... ;-)
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mar Mar 01, 2005 4:59 pm

...si oricum sa stii ca sunt miop, am -1.75 :D
ghionoiul

Mesajde Monsters INC. » Mar Mar 01, 2005 5:49 pm

Culmea! Si eu! -1.50 :rulz:

Poate ne ajuta cineva ....
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde COSS+min » Mar Mar 01, 2005 6:51 pm

Imi pare rau sa vad ca unii dintre voi cautatii zeci de mii de motive ca sa motivati infrangerea Ciucului cand de fapt este doare unul :Steaua a jucat mai bine!!!

Ce berii inainte de meci, ce puc dupa linie(cand de fapt nu se vede nimic!)! Dovediti ca stiti sa pierdeti!

Ce o sa mai faceti cand o sa castige Steaua campionatul? O sa luati fiecare faza a meciului sa o analizati?
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Mar Mar 01, 2005 7:05 pm

Inseamna ca n-ai vazut meciul, baiete! Te ai uitat si tu la declaratiile lu' nea Jiji. Meciul 6 nu l-a castigat steaua, ci l-a pierdut ciucul!!!
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde zola19 » Mar Mar 01, 2005 7:52 pm

[quote="COSS+min"]Imi pare rau sa vad ca unii dintre voi cautatii zeci de mii de motive ca sa motivati infrangerea Ciucului cand de fapt este doare unul :Steaua a jucat mai bine!!!

Ai uitat sa scrii ca a jucat mai bine numai in prima repriza,pt ca nu prea am observat(am fost la meci) ca steaua ar fi jucat mai bine si in celelalte doua reprize!sa-mi spui daca nu-i asa! [-X
=D HAJRA SPORTKLUB =D
zola19
Junior Member

Mesajde zsolt77 » Mar Mar 01, 2005 10:31 pm

COSS+min scrie:Imi pare rau sa vad ca unii dintre voi cautatii zeci de mii de motive ca sa motivati infrangerea Ciucului cand de fapt este doare unul :Steaua a jucat mai bine!!!

Ce berii inainte de meci, ce puc dupa linie(cand de fapt nu se vede nimic!)! Dovediti ca stiti sa pierdeti!

Ce o sa mai faceti cand o sa castige Steaua campionatul? O sa luati fiecare faza a meciului sa o analizati?

Asa cum ai dovedit-o tu"nemuritor din ghencea"
ce o sa facem ?o sa-ti spun:o sa incepem sa pregatim pentru anul viitor si o sa incercam sa mai construim un patinoar in harghita ca la anul steaua sa aiba de unde sa ia jucatorii!Pentru ca cu jucatorii ca Ghenea,Flueras,Justinian,Georgescu n-o :nope: sa castige niciodata!!o sa castige cu Baszilidesz Tibor,si cu fratele sau Laci,cu Kosztandi,cu Adorjan Jozsef,Catrinoi Adrian,Kari Lorant :-: ,si cu legiunea din Galati si Ucraina.Cu restul puteti sa va duceti in bandhustan la cules de fluturi ~y \:/
zsolt77
Junior Member

Mesajde (se)cuiul » Mie Mar 02, 2005 7:49 am

ghionoiul scrie:A face o simpla aritmetica si a scadea din cele 5 goluri ale Stelei unul care ar putea fi contestat cred ca nu ajuta la nimic.

Poate nu stiti sa cititi. Uitati-va la postul meu original. Am subliniat foarte clar ca n-am de gand nici sa contest golul, nici sa dau vina pe altcineva pentru infrangere. Cine n-a retinut acest aspect, ar fi cazul sa inceapa sa ia lecitina in cantitati industriale. Sport Clubul a prestat in primele 22 de minute un joc de rahat. Intamplarea a facut, ca Steaua sa fie pe gheata si sa-si presteze jocul obisnuit, nimic mai mult. Nau lipsit nici macar scenele induiosatoare din moartea lebadei, nici altele obisnuite, poate Catrinoi de unul singur a fost peste media lui din campionat. Imi poare rau sa o spun, dar din Steaua de acum cativa ani n-a ramas mare lucru, decat disciplina tactica impusa de Gliga, si cateva scheme bine gandite, bine exersate pe care, daca mai au suflu, le pot executa baietii. (Sprintul lui Timaru inaintea golului 5 al Stelei a fost o exceptie rara, de fapt singura de acest gen din meciul de sambata, nu o amenintare permanenta cum era acum cativa ani). Asta a fost diferenta cea mai mare sambata. Ai nostrii, in loc sa se concentreze din primul pana ultimul minut asupra victoriei si asupra adversarilor, inca dinaintea meciului au fost preocupati de lazile de bere, sticlele de sampanie si puicutele zemoase ce le asteptau dupa un meci victorios. Au uitat cu desavarsire de un mic amanunt: meciul trebuia mai intai castigat. Au uitat sa convinga stelistii ca n-au ce sa mai spere, ei oricum castiga. Si dusul rece le-a produs un soc veritabil, din care greu si-au revenit.
Din momentul in care s-au trezit din Steaua s-a vazut numai Catrinoi (ca jucator de hochei, ca actorie, agresivitate gratuita si altele au prestat mai multi).
Daca Steaua va castiga campionatul il va merita pentru un singur lucru: constanta in prestatie. Ciucul in decursul anului a aratat, ca daca isi pun osul la treaba, stiu sa joace un hochei superior fata de prestatia stelistilor. Daca nu, poate sa joace mai prost, decat orice alta echipa din tara. O maturitate ii lipseste acestei echipe. O maturitate care trebuie sa vina din interior. Sa speram ca si aceasta maturitate va veni in curand. Si sa speram de asemenea, ca le-a fost de invatatura ceea ce au patit sambata.

PS. Cititi mai intai cu atentie posturile, si uitati o data pentru totdeauna de aceste "procese de intentie" care nu duc nicaieri. ;a
(Se)cuiul din talpă. The personal touch ;).
(se)cuiul
Junior Member

Mesajde Attila » Mie Mar 02, 2005 7:57 am

"...n-o sa castige niciodata" (Zsolt), dar fara ei ce audienta ar mai primi Hocheiul autohton. Chelnerul din Sevillia a fost pirdut (cel mai grozav scuipator din ghencea), mai sunt catva tinand spre pensie dar nau cum sa ajunga la valoarea lui.
Pacat, Steaua ar fi primit aplauzele meritate daca (sper sa nu ma insel) Nicolescu n-ar fi avut de impartit ceva, zeci de secunde, cu toata echipa gazda, dupa fluierul final.

Steaua este mult mai simpatica cand pierde, a si fost aplaudat, fara fluieraturi.
(atat despre "Fair Play and Respect")

Cat despre profesionalism, revenind la "faza controverasta"
Un aparator niciodata nu trimite pucul diagonal afara din suprafata de aparare, sau daca trimite, inainte se asigura ca cel putin el ramane pe post.
Un profesionist se opreste numai la semnalizarea arbitrului. (din pacate am asistat la numeroase greseli de arbitraj si la campionatul de copii de 10!!! ani)
Attila
Junior Member

Mesajde ghionoiul » Mie Mar 02, 2005 9:41 am

[quote="(se)cuiul"]Poate nu stiti sa cititi.
PS. Cititi mai intai cu atentie posturile, si uitati o data pentru totdeauna de aceste "procese de intentie" care nu duc nicaieri. ]

Nu cred ca e cazul sa ma acuzi tocmai pe mine de procese de intentie. Pur si simplu mi-am exprimat opinia ca, pe baza imaginilor vazute pana acum, nu se poate afirma ca ar fi fost ofsaid acolo. Iar esentialul l-ai sesizat si tu si deja l-ai comentat: Ciucul a pierdut meciul pe mana lui. Sper ca baietii sa fie si ei la fel de suparati ca si noi pe prestatia lor din acel meci, poate asta ii trezeste la realitate si isi arata valoarea adevarata in meciul decisiv.
ghionoiul

Mesajde LoneGumen » Mie Mar 02, 2005 8:43 pm

Salut...as vrea sa vin pe 4 martie la patinoar sa vad finala....as dori niste informatii...
1. Unde e patinoarul Flamaropol...si cum ajung acolo(sunt in regie)
2.La ce ora e meciul
3.Cat e pretul biletelor si unde se gasesc ele
LoneGumen
Junior Member

Mesajde A Viszkis » Joi Mar 03, 2005 12:47 pm

Interes pentru meciul 7 si in afara Romaniei!
Televiyiunea Nationala din Ungaria, prin postul M2 va transmite meciul 7 al finalei LNH incepand de la ora 22.15 ora Romaniei. Meciul va fi comentat de Engyel Istvan, un dintre cei mai buni comentatori de hochei al tarii vecine!!!!!

Ma inrteb si eu, la noi TVR 2 va transmite finala campionatului de hochei din Ungaria, care e mai puternica, ca LNH???
[B][color=Black][align=center][font=Comic Sans MS]HAJRÃÂ
A Viszkis
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Mar 03, 2005 12:59 pm

LoneGumen scrie:1. Unde e patinoarul Flamaropol...si cum ajung acolo(sunt in regie)

Pe langa Institutul National de Medicina Sportiva. Iei Metroul pana la Piata Victoriei, schimbi pana la Piata Muncii (o statie inainte de Dristor 2) si de acolo mergi spre Stadionul din Complexul National Sportiv "Lia Manoliu". este undeva pe partea stanga.
LoneGumen scrie:2.La ce ora e meciul

21.00
LoneGumen scrie:3.Cat e pretul biletelor si unde se gasesc ele

cred ca nici Pana si Negoita nu cunosc aceasta informatie.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Joi Mar 03, 2005 3:07 pm

gigica, te duci la finala? daca te duci, merge si je. col mi !
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Mar 03, 2005 3:25 pm

sody, daca merji tu vin si si io sa-i sustinem pe ciucani :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Mar 03, 2005 3:29 pm

Hihihihihihihi, veri fani iubitule. cu ce sa-i sustzinem? cu un cocktail molotov, cu prashtie cu bile de rulment? cu ce?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde zola19 » Joi Mar 03, 2005 4:10 pm

SOD scrie:Hihihihihihihi, veri fani iubitule. cu ce sa-i sustzinem? cu un cocktail molotov, cu prashtie cu bile de rulment? cu ce?

Sa sustii pe steaua cu coctailuri de molotov bine?Cred ca ciucanii n-au nevoie de acestea!!!Daca vrei sa arunci cocteiuri la patinoar, eu cred ca atunci nu merita sa te duci la meci!!!Vad ca esti un suporter civilizat! :fuck:
zola19
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport