comentarii şi alte forme de manifestare legate de concursu' de supravieţuire

Mesajde Razorel » Sâm Feb 26, 2005 7:00 pm

Mylord.... tu nu vezi ca si el a zis ca jucati duminica? Nu e nevoie sa insisti atata :p
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
Razorel
Junior Member

Mesajde old lord » Dum Feb 27, 2005 4:05 pm

dany vad ca nu ai dat nici un semn de viata azi, si nu pot sa-ti aflu programul de azi
in seara asta fac tot posibilul sa fiu online dupa ora 19 , incearca sa fii si tu online
io vreau(daca si tu poti, si ar trebui sa poti conform termenului limita) sa jucam in seara asta
io nu mai vreau sa astept
maine dimineata o sa fiu la cursuri si nu o sa am timp de joc
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Razorel » Dum Feb 27, 2005 6:13 pm

Moshule parca trebuia sa jucam azi, nu? :D
Te`am speriat sau ce? :p Sa inteleg ca o lasam pe maine?
Razorel
Junior Member

Mesajde old lord » Dum Feb 27, 2005 6:46 pm

stai bre ca nu s-a terminat seara
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Razorel » Dum Feb 27, 2005 6:52 pm

Bre eu vin la caffe pt asta si i`am zis moshului. Asa ca seara poate sa nu se termine dar eu sa nu mai fiu.... Eu n`am inteles ca trebuie duminica pe la miezu noptii :p
Razorel
Junior Member

Mesajde Necko » Dum Feb 27, 2005 8:26 pm

felicitari piskeshu !

mi-a facut multa placere confruntarea cu tine. la Literati, desigur :D
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 27, 2005 9:37 pm

Razorele...mie nu mi-a mers 3 zile forumu. Acum am reusit sa intru printr-un proxi din Arabia Saudita. Maine sper sa jucam.

rog pe domnul offender...sa ne mai dea ragaz !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde old lord » Dum Feb 27, 2005 10:48 pm

in seara asta sunt cazute serverele de la yahoo
nu se mai poate juca nici un meci

aici sunt de vina jucatorii care tot au amanat meciurile
old lord

Mesajde Necko » Lun Feb 28, 2005 7:17 pm

sincer, ma deranjeaza foarte tare aceste prelungiri de termen. nu mi se pare corect fata de cei care au incercat sa se incadreze in termen. daca stiam ca avem timp pina la vara se ne hotarim cind vrea mujchii nostri sa onoreze concursul, poate procedam altfel.

daca in viitor se mai procedeaza astfel, eu renunt la concurs.
aizzz&co
Necko

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 28, 2005 7:24 pm

tie ti-e usor sa vorbesti....ca nu strabati 3 km ca Razorel sa vii la sala de net...sa joci sah in fum de tzigara si sunet de manele !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dany_S » Lun Feb 28, 2005 7:37 pm

eu nu am fost acasa cele 2 zile din weekend si n-am avut acces la YM unde eram din pacate

imi pare rau pt aceste amanari dar daca n-am fost acasa, nu am avut ce sa fac
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde Razorel » Lun Feb 28, 2005 8:04 pm

Eh... ce sacrificii fac eu pt echipa mea :p
Nu sunt chiar 3km... mai degraba 1.5-2, si fum de tigara e :(
Manele in schimb nu sunt, baietii prefera rockul :D
Razorel
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Feb 28, 2005 8:46 pm

theOffender scrie:deci la aceasta proba avetzi tot timpul

deci si probabil presiunile din partea organizatorilor, dupa ce au afirmat altceva, fac parte din joc, totushi nu inteleg de ce trebuie sa existe comentarii nefavorabile si intre noi. din moment ce duminica a fost cazut serverul la yahoo, si unii participanti au avut probleme cu netu... un minim de presupuneri k a existat bunavointza si din partea nuastra dar au intervenit intamplari neprevazute ar fi fost de dorit, inainte sa noroi-noroi :(
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Necko » Lun Feb 28, 2005 9:02 pm

shaki, ai si tu dreptate, dar in cazul acesta ar trebui gindit mai bine de la bun inceput termenul pentru o anumita proba, in functie de dificultatea acesteia.

*&%(&: scuze daca am deranjat pe cineva, dar citeodata am si eu dreptul sa ma supar.
aizzz&co
Necko

Mesajde Dany_S » Mar Mar 01, 2005 8:15 am

deci cele 4 meciuri de Dame cu myLord de pana acum au fost excelente, mai ales al 4-lea !

O sa revin cu detalii despre toate cele 5 meciuri dupa ultimul meci care se va disputa sa speram azi in jurul orei 8!
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde old lord » Mar Mar 01, 2005 12:20 pm

dany S jucam diseara , pe la 20.30 , asa cum ai zis
dany S incearca sa fii pe la ora 20.00 in seara asta
old lord

Mesajde Razorel » Mar Mar 01, 2005 6:58 pm

Moshuleeeeeeeeeee, unde eshti? N`a ramas pe azi? Maine nu stiu cand si daca vin.
Razorel
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Mar 01, 2005 9:12 pm

Acum cateva minute s-a incheiat si ultimul meci din cele 5 meciuri de Dame din concurs! Am fost victorios in acest ultim meci aceste nefiind insa prea palpitant.

Meciurile de ieri insa au fost excelente si s-a jucat la sange. Dupa ce primele 2 partide au fost destul de echilibrate, cu mici rasturnari de situatie pe ici pe colo, ar treilea meci a fost unul devastator pt mine. Am luat un avantaj bun de primele minute de joc si fiind prea sigur pe mine am facut o greseala enorma care m-a costat nu numai 4 piese deodata, dar tot jocul. Partida numarul 4 a fost un adevarat joc al rabdarii! Jocul a fost incredibil de strans de la inceput pana la sfarsit, cu mici rasturnari de situatie cauzate de tot felul de greseli de neatentie! Dupa lupte seculare (de fro ora juma), am reusit sa castig acel meci, intr-un final ramanand cu 2 piese pe tabla!

myLord a fost un adversar redutabil!
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde old lord » Mar Mar 01, 2005 9:27 pm

pacat de a 4 repriza nu am mai putut fi atent cu plimbatul bilei si ti-am servit piesa, dupa mai bine de 90 de minute de joc ..............

ar fi trebuit sa primesc remiza, atunci cand am avut ocazia, dar mai aveam o solutie si merita iincercata, ; pacat de acea gresala stupida in care ai mancat 2 piese

ce aproape am fost atunci
urasc acest joc al rabdarii
old lord

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mar 01, 2005 9:43 pm

Marele maestru international de sah, Oribilul Mosh, a adus al 4-lea punct echipei formata din Shakti si cei 5 batatori de maimutza.

Prima partida de sah a fost castigata de maestru international Razorel...in 30 de mutari....dar astazi Moshu a revenit puternic si a castigat meciul 2 in 16 mutari. In meciul decisiv a fost o lupta surda...si obositoare. Meciul a durat 39 de mutari si 60 de minute.

Sunt foarte bucuros ca am castigat si le multumesc coechipierilor care m-au sustinut...ieri cand eram pe punctul de a capota.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Daimon » Mar Mar 01, 2005 10:06 pm

punctul trei a fost obtinut dupa doua meciuri jucate la interval de jumatate de ora. avand sustinerea si motivare puternica pentru care ii multumesc (nu dau nume), de asemenea multumesc coechipierilor care au fost alaturi de mine, meciul a decurs foarte bine:D
bafta lui k@tzy pe mai incolo

desi s-a jucat in afara concursului,(scorul fiind deja 2-0, deci aveam victoria) meciul cu numarul 3 a fost cel mai pasionant, terminandu-se cu scorul de 920 la 910 dupa ce ambii concurenti au condus pe tabela.
Daimon

Mesajde Shaki » Mar Mar 01, 2005 10:49 pm

un joc superb de domino, am jucat bine si, poate, pentru k eram relaxata... multe multumiri echipei si in special lui dany_s, care m-a incurajat pe parcursul intregului meci

bordura rulzzz, o seara frumoasa :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde piskeshu » Mie Mar 02, 2005 9:32 am

Am castigat! :D
Felicitari tuturor memebrilor echipei! :) Cu numele asta n-aveam cum pierde nicicum! ~p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 02, 2005 1:00 pm

si acum ca am castigat ce trebuie sa facem ? :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde shakti » Mie Mar 02, 2005 3:14 pm

am castigat ptr ca suntem sei mai tari si cei mai frumosi(cu moshu in frunte), pacat ca nu o sa ramanem in formula asta pana la sfarsit
don t hate me....
shakti

Mesajde Dany_S » Mie Mar 02, 2005 6:19 pm

noi, cei din Bordura Vinci, trebuie sa ne votam unii pe altii, sau doar cei din echipa invingatoare voteaza?
draivit laic iu stolit.
Dany_S
Junior Member

Mesajde shakti » Mie Mar 02, 2005 6:23 pm

va votati si voi intre voi ...asta e f urat:(
don t hate me....
shakti

Mesajde Daimon » Mie Mar 02, 2005 6:26 pm

ata ete, si o sa fie din ce in ce mai urat, pe masura ce trece timpul :(
Daimon

Mesajde piskeshu » Mie Mar 02, 2005 6:28 pm

e greu la inchisuare, in lanturi si zavuare/ ie greu ie greu ie tare greu aicea unde-s eu! ~p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde old lord » Mie Mar 02, 2005 6:30 pm

e normal sa fie din ce in ce mai urat cu cat trece timpul
nu ne-am inscris la un concurs de doi lei
old lord

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Concursul