Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
noapte buna tuturor
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
old lord - Mesaje: 1312
Noapte buna tuturor celor care se duc sa doarma
vise placute
vise placute
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
-
crazy_felina scrie:vise (c) placFute
nu-mi imaginam, mai ales după ce văzusem pozele alea, că un copil ca tine poate vorbi in felul ăsta!
cu sau fără (c).
- nodingat
Pentru a-mi mentine imaginea de "educated young lady" (please don`t laugh) voi incheia aceasta seara cu urmatoarele:
"Peste-a noptii feerie
Se ridica mandra luna,
Totu-i vis si armonie -
Noapte buna!"
"Peste-a noptii feerie
Se ridica mandra luna,
Totu-i vis si armonie -
Noapte buna!"
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
noapte buna la toata lumea
noapte buna shaki
vise placute
ps:io nu ma duc la culcare pana nu aflu scorul si mai am si net
noapte buna shaki
vise placute
ps:io nu ma duc la culcare pana nu aflu scorul si mai am si net

-
noapte buna, k@tzy alaturi de care am strabatut culoarele timpului in aceasta seara...Catalanului care probabil doarme bucuros stiind ca Barca e la 7 puncte in fatza lui Real, lu' J'adore careia i-am refuzat invitatia intr-un club select din Bucuresti...preferand sa-mi petrec sambata seara pe internet ca un sociopat de ultima spetza...si nu in ultimul rand morocanosului cubu pe care il vad online acum cand ceasul arate 5 minute peste orele 3 ale diminetzii.
..si evident tuturor colegilor mei de la Survivor....shakti, pippo, mylord, Daimon si piskeshu.
..si lu cr3tz si monk...ca au dat o bere azi...
..si evident tuturor colegilor mei de la Survivor....shakti, pippo, mylord, Daimon si piskeshu.
..si lu cr3tz si monk...ca au dat o bere azi...
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
cu bucuria in suflet ca a luat Morgan Freeman primu Oscar din cariera...ma duc si eu sa bag un somn de 4 ore, ca marii boieri.
noapte buna, de aici din Arabia Saudita ! :yD
noapte buna, de aici din Arabia Saudita ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Noapte buna, k@tzy ! Noapte buna si prietenului meu cm-ist...pischesh ! Noapte buna si lu' Love2Fly si prietenului sau Hampu The Great !
Noapte buna si lu Jasmine...dar si lui Wild Rose in egala masura. Si lu Love Verde ! Si lu Hades care zace pe patu de spital !
Noapte buna si lu Jasmine...dar si lui Wild Rose in egala masura. Si lu Love Verde ! Si lu Hades care zace pe patu de spital !
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma