Comentarii la Odobesti

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 04, 2005 4:09 pm

Oribilul Mosh - Razorel 4-3

Meciul a fost foarte disputat. Francezul castiga prima partida...mexicanul egaleaza...francezul conduce cu 2-1...mexicanul egaleaza si preia conducerea. 3-2. Apoi scorul devine 3-3. Razorel are minge de meci...doar el cu neagra...da prea tare....si intra si alba. Si asa Oribilul Mosh ajunge in finala la Odobesti !

Nu sunt bulangiu ca nu am reluat ! Asta e jocul de biliard ! Suntem barbatzi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde old lord » Vin Mar 04, 2005 7:17 pm

asa este Oribilul Mosh, nici io nu as ierta intr-o asemenea situatie si nici nu as relua un meci
regulile sunt reguli indiferent de situatie
o singura chestie m-ar face sa reiau o partida: blocarea ym al adversarului , desi daca mi se intampla mie nu (mai) cer reluarea partidei
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Catalánul » Vin Mar 04, 2005 8:51 pm

Pe stadionul Azteca din Ciudad de Mexico, 80 000 de spectatori asista la minunata finala a turneului din Odobesti :) in minutul 25 al primei reprize scorul este de 1-1. Din pacate meciul s-a intrerupt deoarece o ploaie tropicala s-a abatut asupra capitalei mexicane. Prognozele meteo sustin ca acest fenomen va dura aproximativ o ora, timp in care nu se va putea relua partida :T vom reveni cu detalii mai tarziu ;-)
Re.
Catalánul

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 04, 2005 11:42 pm

Finala : Catalanul - Oribilul Mosh 5-3

Meci splendid, demn de o adevarata finala. Cei doi jucatori au aratat de toate...spectacol, lovituri gresite, bile negre bagate, sicanari. De la reluare meciul a evoluat astfel : 2-1 Moshu, 2-2, 3-2 Catalanu, 4-2 Catalanu. La 4-2 Catalanu a bagat alba dupa care a intrat si neagra....scorul devenind 4-3. Partida a 8 a fost foarte disputata, jucandu-se numai pe sicane...dar publicul a gustat. In final Oribilul Mosh a gresit si Catalanul a castigat partida si meciul, pe deplin meritat.
La final cei doi jucatori si-au dat mana si au parasit amandoi stadionul in ovatiile publicului. Acum ei se afla la barul de langa stadion si beau o bere mexicana (Moshu) si o Coca Cola (Catalanul).

Frumos turneu...si ma bucur ca am ajuns in finala. Pacat ca am ratat premiu lu' baixo...la care tineam f. mult (la premiu nu la baix)...pt. ca stiu ca baix ofera mereu premii inedite.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Mar 04, 2005 11:44 pm

Premiul este un sejur de o saptamana la Valencia.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 04, 2005 11:52 pm

ai cam pus-o...deoarce catalanu pune la bataie premiu in concursul din Gara Titan. sa te vad cum il trimiti pe xkran in Valencia. sau mai rau...pe ketyy ! ~p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Mar 04, 2005 11:57 pm

Trebuia sa specific: Premiul este un sejur de o saptamana la Valencia in perioada 5-12 martie.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Anterior

Înapoi la Campionatul forumistic de biliard