Hochei pe Gheata

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde SOD » Joi Mar 03, 2005 4:20 pm

iar io credeam ca ai renuntzat sa mai mananci cacat gratuit despre discutzii care nu te privesc.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Joi Mar 03, 2005 4:22 pm

sodi, zii bre, daca vin la patinoire io cu cine tresa tzin ? rapidu juaca?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Mar 03, 2005 4:28 pm

nu, doar dinu vama, da joaca dupa cum ii canta PNA -ul.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde zola19 » Joi Mar 03, 2005 4:32 pm

SOD scrie:iar io credeam ca ai renuntzat sa mai mananci cacat gratuit despre discutzii care nu te privesc.

Atunci sa nu scrii lucruri care nu-i plac suporterilor ciucani bine?Si dupa atunci nu bag la lucruri care nu ma privesc!!! :fuck:
zola19
Junior Member

Mesajde eyewitness » Joi Mar 03, 2005 4:37 pm

Atunci sa nu scrii lucruri care nu-i plac suporterilor ciucani

ete maciuci. si cine plm oi fi tu sa ne dictezi ce sa scriem ? daca vreau scriu si "muie mircurea ciuc" na ! sau "muie steaua" ! faceti-va forum separat de suporteri ai miercurii ciuc si pupati-va-n fund cat vreti

si ca ne-ai suparat :

HAI STEAUA !
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Mar 03, 2005 5:16 pm

si domnu zola, ca sa fie lucrurile si mai clare, da-mi voie sa-tzi reamintesc ca nu steaua a incalcat flagrant regulile fair - play ului si nu steaua a refuzat sa dea mana cu adversarii la sfarsitul jocului.

si daca vrei sa vezi ce inseamna sa nu fii suporter civilizat, ia de-aici :

MUIE MIERCUREA CIUC
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde zola19 » Joi Mar 03, 2005 5:18 pm

eyewitness scrie:ete maciuci. si cine plm oi fi tu sa ne dictezi ce sa scriem ? daca vreau scriu si "muie mircurea ciuc" na ! sau "muie steaua" ! faceti-va forum separat de suporteri ai miercurii ciuc si pupati-va-n fund cat vreti

si ca ne-ai suparat :

HAI STEAUA !

Vad ca si tu esti un om civilizat, sunt cuvinte care trebuie sa fie scris de cineva pe forum, altfel n-ar exista forumu asta!!!Nu e nevoie sa scrii pe forum cum vrei sa sustii ciucu , poti sa vorbesti undeva cu prietenul tau despre aceste lucruri nu crezi?aici in forum nu intereseaza pe nimeni ce vreti sa faceti!!! :bleah:
zola19
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Mar 03, 2005 5:18 pm

clar, esti cretin.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mar 03, 2005 5:22 pm

Romania-i tzara noastra...si facem pishu pe Ungaria voastra !
Ale,ale...ale,ale...iti dam la m*** b****** !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde zola19 » Joi Mar 03, 2005 5:27 pm

SOD scrie:si domnu zola, ca sa fie lucrurile si mai clare, da-mi voie sa-tzi reamintesc ca nu steaua a incalcat flagrant regulile fair - play ului si nu steaua a refuzat sa dea mana cu adversarii la sfarsitul jocului.

si daca vrei sa vezi ce inseamna sa nu fii suporter civilizat, ia de-aici :

MUIE MIERCUREA CIUC

Si cine a scris ca steaua a refuzat sa dea mana cu adversarii la sfarsitul jocului, pt ca eu n-am scris asa ceva, asa ca, nu-mi scrii mie asta!De mai sus ai aratat CIVILIZATIA VOASTRA!!!
zola19
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Mar 03, 2005 5:31 pm

zola19 scrie:Vad ca esti un suporter civilizat! :fuck:

iote colea coaie ! si sa-mi sugi si pula !
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde ghionoiul » Joi Mar 03, 2005 5:32 pm

Propun sa va bateti, ca sa lamuriti lucrurile definitiv ! Eu de ex. daca indrazneam sa scriu in stilul oripilului sau al aiului, imi luam un ban de-l mosteneau urmasii mei pana la a treia generatie, asa insa... sa fie primit !
ghionoiul

Mesajde SOD » Joi Mar 03, 2005 5:34 pm

nu, probabil ca tu erai civilizat din prima si itzi vedeai lungul nasului. ie o mare diferentza.
FOUR OF A KIND
SOD

Putin privitimism, asa, in loc de cafea...

Mesajde (se)cuiul » Vin Mar 04, 2005 7:27 am

Iata ce-mi a adus "posta" azi de dimineata (nu dau nume, nu merita):

rusine lui kurko-indiferent ce are cu pana si negoita
kurko nu are dreptul sa saboteze echipa de juniori a
Romaniei-este o nulitate in hochei si nu poate el
dicta decat antrenorii lotului numiti de biroul
federal gyorgy si janovici niste betivi care au spus
la preselectia de anul trecut copiilor din bucuresti
si galati ca nu au ce cauta la lot neavand linii
noi,parintii am hotarat sa mergem sa cumparam linii de
la librarie .cine nu cunoaste pe gyorgy si janovici
cum dormeau pe mese de beti ce erau -ROMANIA ESTE A
NOASTRA SI A URMASILOR URMASILOR NOSTRI -asa ca d-ul
kurko ia-ti adio ca nu va fi la budapesta daca vrei
argumente scrie-mi si vei avea si argumente RUSINE
-toata stima si consideratia ptr.oamenii si copii din
miercurea ciuc deoarece sunt oameni deosebiti si cred
ca tu kurko nu-i reprezinti esti un nimeni

(Cateva comentarii: Mailul a venit prin pagina municipiului Miercurea-Ciuc, individul nu prea stie, ca si Sport Club are pagina. Nu sunt Kurko, din pacate nici macar bani ca el n-am, in schimb ii stiu pe Janovics si pe Gyorgypal, amandoi imi sunt vecini. Stilul, ortografia si alte chestii de cultura generala nici nu mai comentez. Nu ma simt deosebit de onorat de "toata stima si consideratia" aratata, asta recunosc deschis. Ce sa-i faci, nimeni nu e perfect. Nici macar subsemnatu' ;-) )
(Se)cuiul din talpă. The personal touch ;).
(se)cuiul
Junior Member

Mesajde Monsters INC. » Vin Mar 04, 2005 10:19 am

Asta-i nimic! Dar sa vezi primitivism p'aci:
forum prosport
Monsters INC.
Junior Member

Mesajde macko62 » Vin Mar 04, 2005 4:53 pm

Na ce o sa fie azi?
Cine castiga?

Hajra SPORTCLUB!!!!
macko62
Junior Member

Mesajde eyewitness » Sâm Mar 05, 2005 9:02 am

stie careva scoru ultimului meci al finalei si inplicit cine e canpioana romaniei la uochei pa ghiata ?
eyewitness

Mesajde nonick » Sâm Mar 05, 2005 11:31 am

A batut Steaua cu 4-3.
nonick
Junior Member

Mesajde macko62 » Sâm Mar 05, 2005 11:32 am

Steaua-SC M-CIUC 4-3
Asta e!!

La anu.................
macko62
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Mar 05, 2005 12:02 pm

ei na, nu se poate? chiar a batut steaua bre?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde griffin » Sâm Mar 05, 2005 3:58 pm

eyewitness scrie:stie careva scoru ultimului meci al finalei si inplicit cine e canpioana romaniei la uochei pa ghiata ?

ma prefac ca nu vad greselile evidente din postul tau pentru ca nu au a face cu hocheiul, mai mult cu fondul lexical...
scorul ultimului meci al finalei este 4-3 pentru steaua, implicit finala a fost castigata de steaua cu 4-3 la meciuri.
in paralel s-a incheiat si meciul de bataie primitiva dintre suporterii clubului de fotbal steaua bucuresti si cei ai sportklub miercurea-ciuc. efectivele au fost complete, 3000 pt steaua si 300 pentru ciuc. ciucul a luat pentru a doua oara bataie in aceeasi seara si un om a ajuns in spital.
2xbravos stelistilor, o data pentru victoria pe gheata si inca o data pentru remake-ul dupa batalia de la posada ( e drept cu ajutorul prin absenta a arbitrilor aka jandarmeria si politia romana).

primitivismul nu se opreste la posturi pe forumul de la prosport, ci trebuie neaparat sa se manifeste si in strada...
ceva din mine incepe sa le dea dreptate celor care striga:
"bukarestbe mindenki cigany"

p.s. mai trebuie oare sa spun ca mi s-a parut total jenanta si primitiva faza cu strip-tease-ul la vestiare?
griffin
Junior Member

Mesajde SOD » Sâm Mar 05, 2005 7:02 pm

bai baics, trebe neaparat sa faci ceva cu threadu asta. ce dracu ma, devenim mancatori de gulas?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde COSS+min » Dum Mar 06, 2005 12:50 pm

BRAVO! - HC Steaua Bucuresti pt castigarea celui de-al 38-lea titlu din istorie!
- HC Steaua Bucuresti pt felul cum au luptat si jocul prestat in toate cele 7 meciuri!
-Suporterilor stelisti care au sustinut echipa de hochei la fel cum o fac si la fotbal
-Antrenorului Marius Gliga, celui caruia-i revine principalul merit in aceasta victorie
-Jucatorilor si suporterilor SC Miercurea Ciuc pentru felul cum au primit infrangerea

RUSINE!-suporterilor ciucani care au cantat imnul Ungariei in timp ce in sala se intona cel al Romaniei
-fortelor de ordine pt organizarea execrabila de la stadion
-stripteozei sau curvei (ma rog) care a intrati in vestiarul stelistilor si celor care au organizat asta
-suporterilor stelisti care s-au batut cu jandarmii la meci si celora care s-au batut cu ciucani afara!
-suporterilor rapidisti care desi n-au nici o tangenta cu hocheiul au venit in galeria ciucului
Stele mici de cositor
Ard de dorul morţilor
COSS+min
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Mar 06, 2005 12:58 pm

COSS+min scrie:RUSINE!-suporterilor ciucani care au cantat imnul Ungariei
-suporterilor rapidisti care desi n-au nici o tangenta cu hocheiul au venit in galeria ciucului

1. este imnul secuiesc.
2. cati dintre suporterii care au fost sambata la patinoar au treaba cu hocheiul?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde zsolt77 » Dum Mar 06, 2005 1:19 pm

Sa stii nemuritorule ca imnul secuilor nu a fost cantat impreuna cu imnul de stat ci dupa acesta!!si de obicei nu este cantat de o parte dintre suporterii ci de toti oameni care simt ca apartin acestei minoritatii :T
Asta nu inseamna ca nu respectam imnul Romaniei............care personal mie imi place!!Cine vrea sa stie unde cunosc suporterii hocheiu mai bine sa mearga la un meci la Bucuresti si in Miercurea Ciuc!!La Bucuresti striga tot meciul la Ciuc..........da sa lasam!Bravo Stelei care de-a lungul finalei a jucat mult mai organizat,si mult mai concentrat echilibrand astfel situatia fizica si technica!!Ciucul de doi ani joaca fara antrenor!!!Cand ajungem pana acolo ca un suporter(cu manusile alea mari)si un jucator sa ceara time out nu avem ce comenta! ;a :T
La anul o sa fie altfel!! =D
zsolt77
Junior Member

Mesajde zola19 » Dum Mar 06, 2005 1:38 pm

COSS+min scrie:BRAVO! - HC Steaua Bucuresti pt castigarea celui de-al 38-lea titlu din istorie!

Ai gresit aici pt ca steaua a castigat al 39-lea titlu din istorie!Eu nu stiu daca au fost rapidisti in tribune, pt ca eu n-am fost acolo, dar asa stiu ca rapidistii n-au venit la meci!Daca am gresit sa-mi informezi! :ham:
zola19
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Dum Mar 06, 2005 2:47 pm

Felicitari Stelei pentru prestatia de vineri, castigand un nou titlul de campioana...
Rusine kktilor de stelisti care i-au luat la bataie pe suporterii ciucani...Asta deja e huliganism...D'aia bucurestenii nu sunt priviti cu ochi buni de toata lumea.
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Painkiller » Dum Mar 06, 2005 6:17 pm

Felicitari Stelei, au fost mai buni.

Imnul secuiesc a fost cantat dupa imnul Romaniei, chestia asta cu imnul Ungariei e inventia nenorocitului de adormit, care nu stie sa invinga. Iar despre bataie, atata doresc sa mai spun, ca atunci cand am iesit din patinoar, derbedeii deja se adunasera in spatele patinoarului. Se uitau urat la noi, dar nu s-au luat de noi, parca asteptau semnalul de start. Cei doi, care au iesit dupa noi, si erau aproximativ la 100 de pasi in urma, au fost primii care au fost loviti. Au colectat cateva suturi in fata, dar au ramas intregi. Dupa asta s-a intamplat faza aia, in care 5 ciucani au fost loviti cu bate. Atat despre hochei pt astazi.

Te salut, Baix, e timpul pt. o bere!
Painkiller
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Mar 07, 2005 6:27 am

ma prefac ca nu vad greselile evidente din postul tau pentru ca nu au a face cu hocheiul, mai mult cu fondul lexical...

cel mai bine prefa-te ca nu te vad :D

in paralel s-a incheiat si meciul de bataie primitiva dintre suporterii clubului de fotbal steaua bucuresti si cei ai sportklub miercurea-ciuc. efectivele au fost complete, 3000 pt steaua si 300 pentru ciuc. ciucul a luat pentru a doua oara bataie in aceeasi seara si un om a ajuns in spital.

...si in uganda au murit de fuame in doo mii patru 4679 de copii, pretul legaturii de patrunjel in obor a crescut cu 16,8 % in ultima luna , pe sod il ustura pula de la analu de saptamana trecuta iar troilebuzu 85 nu mai are statie la foisor. asa si?

pur si sinplu am intrebat scoru finalei, da?

"bukarestbe mindenki cigany"

sau in traducere libera , suji pula la bucuresteni
eyewitness

Mesajde zsolt77 » Lun Mar 07, 2005 2:06 pm

eyewitness scrie:cel mai bine prefa-te ca nu te vad :D

...si in uganda au murit de fuame in doo mii patru 4679 de copii, pretul legaturii de patrunjel in obor a crescut cu 16,8 % in ultima luna , pe sod il ustura pula de la analu de saptamana trecuta iar troilebuzu 85 nu mai are statie la foisor. asa si?

pur si sinplu am intrebat scoru finalei, da?

sau in traducere libera , suji pula la bucuresteni
care e pretul la cartofi eye :cow:
zsolt77
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport