Asta e sportul meu favorit ,am si practicat vreo 3 ani , mountainbike-ul de performanta probele mele preferate erau si sunt cross cowntry si downhill am si castigat vreo 2 concursuri dar in Romania nu se prea merita sa-l practici pt a face intr-adevar perfomanta ai nevoie de un bike klumea(costul este cam al unei dacii) iar la concursuri castigai ori un caciuc si o sticla de suc ori vreo 100.000 de lei iar sponsori din parti.
Binenteles ca m-am lasat ,am avut un accident la genunchi, asa ca m-am oprit asupra tv-ul a de vreo 3 ani incoace nu mai ratez nici un Tour de France ,Giro D'Italy sau Vuelta del Espagnia intr-adevar trebuie sa fi inzestrat cu o anumita rabdare pt a urmari o etapa de 5 ore dar eu nu duc lipsa de asta.Ciclistul meu favorit ramnane Marco Pantanni ,in ciuda dopingului, si il apreciez ffff mult pe Lance Amstrong o adevarata forta umana dar ceva mi se pare dubios la el e f bun pe munte desi fizicul nu-l prea ajuta iar la contratimp e un as.
Am vazut ca ati vb ceva despre ciclism!
In legatura cu vezica ciclistiilor :logic ca mai fac si pe ei dar deobicei intr-o etapa adevarata transpiri f mult si nu prea iti mai ramane ce sa pishi ,