Enigme

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Enigme

Mesajde Catzelusha » Sâm Mar 05, 2005 7:25 pm

ookay, hai sa ne jucam

treaba sta in modul urmator. eu va dau o enigma. voi avetzi voie sa punetzi diverse intrebari care ar putea duce la rezolvarea ei. eu am voie sa va raspund prin da, nu, irelevant sau detaliaza. cine shtie raspunsul, are voie sa posteze o alta enigma.. va rog nu datzi mai multe enigme spre rezolvare in acelashi timp, ca iese o varza totala.. shi va rog.. nu trishatzi.. ca nu mai are nici un farmec

here goes:

Un tip intra intr-un restaurant shi comanda mancare de pescarush. Mancarea ii este servita, tipul mananca, apoi brusc se scoala de la masa, se duce pe dig shi se arunca in mare. intrebarea este: de ce s-a sinucis personajul?

bafta!
Catzelusha

Mesajde Cristy » Sâm Mar 05, 2005 8:02 pm

lipsa de zinc in organism
Moved away.
Cristy

Mesajde Catzelusha » Sâm Mar 05, 2005 8:06 pm

gresit :nope:...next,please!
Catzelusha

Mesajde AxinTe » Sâm Mar 05, 2005 8:54 pm

nu avea destula sare mancarea :)
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
AxinTe
Junior Member

Mesajde adonys » Sâm Mar 05, 2005 9:49 pm

se credea pescarus si s'a dus la pescuit dupa ce s'a convins ca mancarea de pescarus de la restaurant nu se compara cu cea naturala?

PS: sau daca mancarea era de pescarus, pt ca nu a suportat sa se stie canibal?
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Sâm Mar 05, 2005 10:35 pm

nu mai avea bani sa mai comande mancare la restaurant si sa dus sa manance gratis..
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde Titina » Sâm Mar 05, 2005 11:04 pm

a innebunit pe loc shi gata :D
Titina
Junior Member

Mesajde old lord » Dum Mar 06, 2005 12:37 am

pescarusul era copilul lui mort si el nu stia asta

ps: dau raspunsul detaliat maine, acu nu mai am timp :)
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 06, 2005 12:43 am

~p ~p ~p
cum mah era pescarusu copilu' lui mort ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Daimon » Dum Mar 06, 2005 12:47 am

mancarea de pescarush era halucinogena or something. oare ce se intampla daca era mancare de caine:)
Daimon

Mesajde old lord » Dum Mar 06, 2005 1:17 am

Oribilul Mosh scrie:~p ~p ~p
cum mah era pescarusu copilu' lui mort ?

stiu io ce zic mai
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde Sun Tzu » Dum Mar 06, 2005 3:27 am

mylord stie, intr-adevar, dar nu s-a exprimat corect.
pescarusul era copilul lui mort si el nu stia asta

eu stiu alta varianta....
Indiciu: si-a dat seama ca pescarusul are cu totul alt gust decat stia el.

(nu explic, fiindca nu vreau sa fiu cel care a rezolvat enigma.)
Sun Tzu

Mesajde Catzelusha » Dum Mar 06, 2005 12:06 pm

:nope: ....ma dezamagiti....

Rezolvarea era cam asa (e ultima data cand mai dau asa devreme raspunsul...va las si pe voi sa ghiciti,caci astfel isi pierde tot farmecul jocul asta)

El naufragiase cu nevasta-sa pe o insula pustie .Nevasta-sa fiind bolnava a murit , si suferind de foame toti , au gasit mancare la limita existentei, cei care au adus-o spunand ca e de pescarus(el fiind orb nu stia ce mananca de fapt) . Fiind salvati , asta se duce tzinta la un restaurant cu specific de pescarus , si , inca de la primele inghitituri , ghici ce realizase ... el nu mancase niciodata pescarus.

acum sa pun si eu o enigma usoara(parerea mea): Un cetatzean care locuia la etajul noua , in fiecare zi cand se intorcea acasa urca cu liftul pana la 7 si apoi 2 etaje pe jos , intotdeauna . Doar cand ploua afara el urca cu liftul pana la 9 . De ce ?
Catzelusha

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 06, 2005 12:43 pm

ce idiotenie ghicitoarea cu pescarushu. adica noi trebuia sa ne imaginam ca un om a naufragiat...si ca nevasta'sa a murit....si omu era orb ~p
si pana la urma care e smenu ? ce daca nu mancase pescarush niciodata ? pentru asta s-a sinucis ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Mar 06, 2005 12:45 pm

ehhhh....pey....cand ploua afara de obicei omu e mai lenesh,nu? :D iar cand nu,are chef de urcat scari shi d facut mishcare...lol :)
Titina
Junior Member

Mesajde Sun Tzu » Dum Mar 06, 2005 12:48 pm

Nu, nu, mosu'! Trebuia sa pui intrebari ca sa ajungi la concluzia aia. De aia ii zice enigma!
De ex: de unde venea tipul asta? si iti spunea ceva... iti dadea un indiciu.

Eu stiam urmatoarea varianta la enigma cu pescarusull:

Tipul isi aduce aminte de ce i s-a intamplat cu cativa ani in urma : Era imprenua cu parintii pe un vas de croaziera care sufera un accident si ei sunt singurii supravietuitori. Toti 3, mama, tatal si el se salveaza pe o pluta improvizata din ramasitele vasului. Tot timpul, un pescarus zbura deasupra lor. Dupa doua zile petrecute in larg, un val rastoarna barca si cei 3 ajung pe o insula pustie. Tatal si fiul era inconstienti si mama murise innecata. Tatal si fiul isi ingroapa mama si se chinuie sa supravietuiasca. Fiul petrecea mai tot timpul jucandu-se cu pescarusul care ii urmase si pe insula. Dupa o saptamana fara mancare(insula era pustie si lipsita de vegetatie), tatal isi cheama fiul la masa, spunandu-i ca pentru a putea supravietui a trebuit sa sacrifice pescarusul si ca totul a fost spre binele lor. Amandoi mananca si reusesc sa mai stea in viata inca 3 zile, dupa care sunt salvati de un vas.
Dupa ce gusta friptura de pescarus, individul isi da seama ca nu are acelasi gust cu carnea pe care o pregatise tatal lui pe insula, si ca de fapt ei mancasera din mama lui.
Sun Tzu

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mar 06, 2005 12:54 pm

a..am inteles. naspa :p

la aia cu liftu..o stiu cu faza ca omu era pitic si nu ajungea pana la etaju 9. dar cu ploaia nu o stiu :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sun Tzu » Dum Mar 06, 2005 12:55 pm

Pai cand ploua, avea umbrela la el, si de-aia ajungea.
Catzelusa, mai pune una.
Sun Tzu

Mesajde shakti » Dum Mar 06, 2005 1:00 pm

eu stiam asta e din ceva carte nu mai stiu , oricum e odioasa dupa ce am citit o nu am mai mancat o perioada carne..povestea era insa putin altfel din cate imi amintesc eu:D
don t hate me....
shakti

Mesajde Catzelusha » Dum Mar 06, 2005 1:07 pm

... raspunsul e - cetatzeanul era prea scund,shi ajungea la butonul 9 numa' cand ploua pt k avea umbrela.

O enigma , simpla : La inmormantarea unchiului sau , o tipa cunoashte un tip de care se indragosteshte p loc,dar nu-l cunoshtea p respectivul.. Dupa doua zile moare sora tipei. Cine este criminalul shi care a fost motivul ??
Catzelusha

Mesajde shakti » Dum Mar 06, 2005 1:10 pm

tipa pentru ca tipul era prietenul surorii ei(din gelozie)
don t hate me....
shakti

Mesajde Titina » Dum Mar 06, 2005 1:21 pm

tipul era un psihopat shi a omorat-o pe sora tipei :)
Titina
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Dum Mar 06, 2005 1:31 pm

criminalul este tipul,deoarece s0ra tipei a aflat ca el la omarat pí¨ unchiul ei
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde adonys » Dum Mar 06, 2005 3:51 pm

tipul, pt ca sora tipei era navasta'sa si'a vrut sa scape de ea!!!

serios vb acum:
1) sora tipei s'a sinucis, sau a fost omorata?
2) tipul o stia pe sora ei sau nu? si daca da, ce fel de leg este intre ei?
3) cu cine venise tipul la inmormantare, sau ma rog, ce cauta acolo?
odi et amo
adonys
Junior Member

Mesajde old lord » Dum Mar 06, 2005 4:50 pm

un barbat se duce la un restaurant dintr-un oras si comanda o supa de pinguin . dupa ce manaca se arunca in ocean si moare.

Barbatul a mai fost in acel oras cu nevasta sa si cu copilul lor. In timpul unui naufragiu au ramas fara mancare iar nevasta a ucis copilul si ia dat sa manance, zicandu-i ca e supa de pinguin .
Cand barbatul a mancat supa din restaurant si-a dat seama ca nu e la fel la gust ca cea data de nevasta , astfel se duce la telefon , o suna pe sotie si intreba ce ia dat atunci. Sotia ia zis ca ia dat sa manace supa din propriul copil si barbatul s-a sinucis.
old lord

Mesajde old lord » Dum Mar 06, 2005 5:08 pm

shakti scrie:eu stiam asta e din ceva carte nu mai stiu , oricum e odioasa dupa ce am citit o nu am mai mancat o perioada carne..povestea era insa putin altfel din cate imi amintesc eu:D

povestea aia cu pescarusul se foloseste (pe langa multe alte enigme de acest gen) la facultatile cu profil psihologic , si mai ales la facultatile unde se pregatesc asistenti sociali
asa ca oribilul mosh nu e o idiotenie

asa e, aseara m-am exprimit gresit, criza de timp si am precizat ca voi reveni
io stiam varianta asta:

un barbat se duce la un restaurant dintr-un oras si comanda o supa de pinguin . dupa ce manaca se arunca in ocean si moare.

Barbatul a mai fost in acel oras cu nevasta sa si cu copilul lor. In timpul unui naufragiu au ramas fara mancare iar nevasta a ucis copilul si ia dat sa manance, zicandu-i ca e supa de pinguin .
Cand barbatul a mancat supa din restaurant si-a dat seama ca nu e la fel la gust ca cea data de nevasta , astfel se duce la telefon , o suna pe sotie si intreba ce ia dat atunci. Sotia ia zis ca ia dat sa manace supa din propriul copil si barbatul s-a sinucis.

si pentru ultima egnima
era de mostenit o avere iar cele doua surori nu erau apropiate
asrtfel tipa nu stia ca barbatul de care se indragostise era sotul sorei sale
asa ca tipa si-a omorat sora
old lord

Mesajde Sun Tzu » Dum Mar 06, 2005 5:15 pm

La noua problema... tipa indragostita a facut cunostiinta cu tipul dupa inmormantare?
Sun Tzu

Mesajde Catzelusha » Dum Mar 06, 2005 6:18 pm

...tipa e criminalul.
tipul ala a venit la inmormantarea unchiului ei..therefore era cunostiinta de familie...in order to see him again,ea si-a omorat sora fiind convinsa ca tipul va veni si la inmormantarea ei si va avea sansa sa-l cunoasca..

La munte , intr-o cabana izolata , era un tip spanzurat de o grinda din tavan. In jurul lui,gol total , nici un scaun,deshi el era atarnat la vreun metru deasupra podelei,care era uda. Afara,o mashina shi un sac. Intrebare : cum s-a spanzurat tipu' ?
Catzelusha

Mesajde Cristy » Dum Mar 06, 2005 8:05 pm

1/ce anotimp/luna era ?
2/sigur a fost sinucidere ?
Moved away.
Cristy

Mesajde AxinTe » Dum Mar 06, 2005 8:09 pm

de ce s-a spanzurat tipul ?
Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se intample tie !
AxinTe
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii