Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Buna dimineata, copii!
neatza k@tzy, Jasmine... somn usor si tie, Sun Tzu
moshule, chiar trebuie sa te tin de vorba pe net, in timp ce te uiti la formula 1, ca sa nu adormi?
neatza k@tzy, Jasmine... somn usor si tie, Sun Tzu
moshule, chiar trebuie sa te tin de vorba pe net, in timp ce te uiti la formula 1, ca sa nu adormi?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Necko scrie:moshule, chiar trebuie sa te tin de vorba pe net, in timp ce te uiti la formula 1, ca sa nu adormi?
da, Necko. te-ai trezit si tu pe la 8 si 5...si ai zis sa faci o poanta cu mine. asta e. nu-i nimic daca ti-ai pierdut pasiunea pe Formula 1. Sunt sigur ca ai alte pasiuni acum.
Buna dimineatza pentru a doua oara !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
io sa fac poante cu tine ? niciodata ! cum mi-as putea permite asa ceva?
nu mosule, chiar vorbeam serios. esti mare acum. poti sa stai si singur la televizor fara sa iti fie teama ca vor da bolizii peste tine daca iau curbele prea strins
plus ca dimineata multa lume se trezeste devreme. daca simti ca te cuprinde frica, striga! sigur te aude cineva.
buna dimineata again
nu mosule, chiar vorbeam serios. esti mare acum. poti sa stai si singur la televizor fara sa iti fie teama ca vor da bolizii peste tine daca iau curbele prea strins

buna dimineata again

aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
buna dimineatza, shakti ! apuca-te de cuvinte si de facut tabel...si lasa zilele vesele...ca numai vesele nu sunt. ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma